• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam güzel anneler...
oku oku anca bitirdim sonrada gireyim dedim:1::1::1::1:
ben bişey sorucam drum kalp atışları için haftaya çağırdı ama,ben dayanamayıp yarın başka bir dra gitmeyi düşünüyorum sizcee kalp atışlrını duyabilirmiyim...
yoksa haftayımı beklesem...:26::26::26::26::26:

selam güzel anneler...
ben bişey sorucam drum kalp atışları için haftaya çağırdı ama,ben dayanamayıp yarın başka bir dra gitmeyi düşünüyorum sizcee kalp atışlrını duyabilirmiyim...

eğer bekleyebilirim dersen haftaya git derim acele etme aslında erken henüz bide gidipte duymazsan bi kaç gun daha sabret. bende senin gibi çok aceleciyim karnımda çocuğu kocaman bekliyorum neredeyse :15::15::15:

senin durumunda duyanda var duymayanda var. bende 2 hafta sonra gitcem böyle giderse doktordan çıkmıcaz :52::52::52:

selam güzel anneler...

Büyük ihtimalle duyarsın canım

eğer bekleyebilirim dersen haftaya git derim acele etme aslında erken henüz bide gidipte duymazsan bi kaç gun daha sabret. bende senin gibi çok aceleciyim karnımda çocuğu kocaman bekliyorum neredeyse :15::15::15:

senin durumunda duyanda var duymayanda var. bende 2 hafta sonra gitcem böyle giderse doktordan çıkmıcaz :52::52::52:

meraktan ölüyorum bide korku var tabi,kalbi atmaya başladımı ya bi sorun varsa diye sanırım dayanamam:18::18::18::18:

kızlar, şimdi diyebilrim.Biz geldik ! değerim şükür olsun katlanmış.ilk sonucum 122 idi, şimdi 202 .. cuma günüde randevumuz var ... Darısı inş keseye, kalp atışına, 2 li 3 lü testlerine.ve en çokta dileyip isteyen herkese inş ...

keşke evde olsamm yatardım öğlene kadar, çalışıyorum bide sabah 7 buçukta ayaktayım ya... aynen benimde bünyem zayıf hemen başım dönüyor. neyse Rabbim bir yol çıkartır inşallah hayırlısıyla...

bide oruç tutmayı düşünüyorsun Allah yardımcı olur inşallah.

selam güzel anneler...

ben 7 temmuzda gittim keseyi gördüm yarında kalp atışları için gidicem.erkenden görürmüsün bilmiyorum canım.ben gittiğimde 5-5,5 haftalıksın dedi doktor.yarında doktorun hesabına göre 6,5-7 haftalık olucam.

bide oruç tutmayı düşünüyorsun Allah yardımcı olur inşallah.

ben 7 temmuzda gittim keseyi gördüm yarında kalp atışları için gidicem.erkenden görürmüsün bilmiyorum canım.ben gittiğimde 5-5,5 haftalıksın dedi doktor.yarında doktorun hesabına göre 6,5-7 haftalık olucam.

bende 11temmuzda gittim 5+3 dedi,haftaya çarşamba kontrolum göremezmiyim acaba yarın...
kendimi çok huzursuz hissediyorum:18::18::18:
bebğim inş iyidir...

kızlar, şimdi diyebilrim.biz geldik ! Değerim şükür olsun katlanmış.ilk sonucum 122 idi, şimdi 202 .. Cuma günüde randevumuz var ... Darısı inş keseye, kalp atışına, 2 li 3 lü testlerine.ve en çokta dileyip isteyen herkese inş ...

sana bakmaya gelmiştim çok şükür.güzel haberlerin devamı gelir inşallah canımmm

ben de 7. Haftalık hamileyim
bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi

bendede bulantı yok cnm.sen enazından kalp atışını duymuşsuun ben daha onu bile göremedim.kısmet diyorum

bende 11temmuzda gittim 5+3 dedi,haftaya çarşamba kontrolum göremezmiyim acaba yarın...
kendimi çok huzursuz hissediyorum:18::18::18:
bebğim inş iyidir...

bilmiyorumki doktoruna sor diyeceğim oda kesin birşey söylemez herhalde gel bakalım der.

yarın 6 haftalık oluyo belki görünür canım:16:

selam güzel anneler...

seninle aynı günüz. Ben cumartesi günü duydum ama cidden şans meselesi. Bir de tabi doktorun kullandığı alet de önemli.
Bu arada alttan duyabildik.

bilmiyorumki doktoruna sor diyeceğim oda kesin birşey söylemez herhalde gel bakalım der.

yarın 6 haftalık oluyo belki görünür canım:16:

ayy ne zormuş anne olmak,sürekli endişe içindeyim acaba iyimi, kalbi atmaya başladımı,ya sorun varsa bu düşünceler beni yedi bitirdi şimdiden...
rabbim meleklerimizi korsun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...

seninle aynı günüz. Ben cumartesi günü duydum ama cidden şans meselesi. Bir de tabi doktorun kullandığı alet de önemli.
Bu arada alttan duyabildik.

çok şanslısın desene canım:nazar::nazar::nazar::nazar:
ay olsun canım alttan,bebeğimin iyi olduğunu öğreneyimde...
yoksa bu düşüncelerle haftayı nasıl ederim bilemedim,inş görebilriim bende:24::24::24::24:

2 gündür ara ara olan lekelenmem bitti sanıyordum, yine olmuş :(
cok geriyor beni bu lekelenme işi...

inş bi sorun yoktur canım...
bol bol dinlen,rabbime emanet meleklerimiz...
şu 9 ayı inş sağ salim atlatırız,sağlıkla ve hayırla alırız yavrularımız kucağımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş bi sorun yoktur canım...
bol bol dinlen,rabbime emanet meleklerimiz...
şu 9 ayı inş sağ salim atlatırız,sağlıkla ve hayırla alırız yavrularımız kucağımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doktorum sorun olmadığını söylüyor ama yine de insan endişeleniyor.
İşteyim maalesef, şu anda çok yoğun değil işlerim ama yine de işyerinde olunca istediğim kadar dinlenemiyorum.
Çok sağol canım ilgine.

sana bakmaya gelmiştim çok şükür.güzel haberlerin devamı gelir inşallah canımmm
çok teşekkür ederim canım şükür ilk aşama başarılı, darısı hepsine :) amin ...
ayy ne zormuş anne olmak,sürekli endişe içindeyim acaba iyimi, kalbi atmaya başladımı,ya sorun varsa bu düşünceler beni yedi bitirdi şimdiden...
rabbim meleklerimizi korsun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...

inş güzel olur herşey, tüm endişelere rağmen.amin...

YAVRUM NERDESİN SEN YA:??MERAK EDİYORUM SENİ...GÜNLERDİR UĞRADIĞIN YOK....:nazar::nazar::nazar:KORKUYORUM...CEE DE GİT EN AZINDAN...

burdayım canımın içi burdayım ama hiç iyi değilimm...:14:
psikolojim alt üst oldu...
herşeyden vazgeçtim ben...
yeterki sağlıklı hayırlı bi şekilde yavrum doğabilsinn...

dün gece düşük önleyici fitili vj dan uygularken elime çok sert bişey geldi...
o kadar ki fitil ilerlemedi bile...sola kaydı fitil ve ordan az da olsa ilerledi.
rahmim döndü galiba diye düşündüm bi anda titremeye başladım....
elim ayağım birbrine girdi..ağlayarak uyumuşum,abuk sabuk rüyalar gördümm..
sabah çok çok hafif bi leke vardı,bide kabız olmuşum kasıklarım yerinden çıkacak zannettimm..
sabah erkenden dr u aradım kendi bile çıkmadı telefona,
yardımcısıda kanaman varsa öyle gel dedi üstün körü konuştu kapattıı...
öyle sinir oldum ki ağlaya ağlaya harab oldum başka bir dr dan randevu aldım o da perşembe günü...

kayramm her gün kaybetme korkusyla nasıl yaşıcam ben yha..:ssz:
çok yıpranıyorum....
Rabbim sen aklıma mukayet ol,tevekkülümü koru sen Rabbimm...:14::14::14:
senden başaka sığanacak kapım da yok kimsem de:14::14::14:

Back