• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar bilginize çok ihtiyacım var şuan.moralim bozuk.tedirginim.az önce wcye gittim lekelenme olmuş.dünden beri arada sıra ağrı saplanır gibi oluyo.acaba normailmi yoksa bebğimi kaybediyormuyum.işyerinden izin alamıyorum.çarşamba dr ye gideceğim.ozaman kadar bişey olur mu.akşam hastae acile gitsem kadın doğum dr si bulabilirmiyim.giden varmı acaba.offfffffffff

tatlım geçmiş olsun.Önemli olan lekenin rengi koyu olanlar tehlikeli değilmiş açık kırmızıysa pembemsiyse tehlikeliymiş.Doktorunu arama imkanın yok mu?Benim bildiğim devlet hastanelerinde acilde hepsi bulunuyor genelde özel hastanelerde de bulunuyor gitceğin hastaneyi bir ara sor bence.böyle bir durumda iş yerin nasıl izin veremiyor?

Kızlar bilginize çok ihtiyacım var şuan.moralim bozuk.tedirginim.az önce wcye gittim lekelenme olmuş.dünden beri arada sıra ağrı saplanır gibi oluyo.acaba normailmi yoksa bebğimi kaybediyormuyum.işyerinden izin alamıyorum.çarşamba dr ye gideceğim.ozaman kadar bişey olur mu.akşam hastae acile gitsem kadın doğum dr si bulabilirmiyim.giden varmı acaba.offfffffffff

tatlım geçmiş olsun.Önemli olan lekenin rengi koyu olanlar tehlikeli değilmiş açık kırmızıysa pembemsiyse tehlikeliymiş.Doktorunu arama imkanın yok mu?Benim bildiğim devlet hastanelerinde acilde hepsi bulunuyor genelde özel hastanelerde de bulunuyor gitceğin hastaneyi bir ara sor bence.böyle bir durumda iş yerin nasıl izin veremiyor?

kızlar bilginize çok ihtiyacım var şuan.moralim bozuk.tedirginim.az önce wcye gittim lekelenme olmuş.dünden beri arada sıra ağrı saplanır gibi oluyo.acaba normailmi yoksa bebğimi kaybediyormuyum.işyerinden izin alamıyorum.çarşamba dr ye gideceğim.ozaman kadar bişey olur mu.akşam hastae acile gitsem kadın doğum dr si bulabilirmiyim.giden varmı acaba.offfffffffff

nasıl izin vermiyorlar ya???çarşambayı bekleme bol su iç ayakların ı kaldır dicem ama:(((ara bir doktorunu tavsiyede bulunur mutlaka

:54::54::54:
Canımsın..
Seni çok seviyorum..
şimdi daha iyi hissediyorum kendimi...
Sen hocanın bilgilerini bana özelden atsana..
Eşimle konuşalım inşallah ondanda randevu alalım...

tamam canım atıyorum şimdi.bende seni seviyorum...elini bebişinin üstüne koyup rabbil hesli minessalihin de günde en az 40 kere.bak hiç üzmeyecek seni o zaman....

kızlar cok korkuyorum onun kalp atışını duyamam diye. bazen de gözümden yaşlar akıyor istem dışı. Allahım inşallah onun pıt pıt larını duymamızı nasip eder kızlar. Hamişlerin duası kabul olurmuş. Hep birlikte birbirimiz için dua edelim.

Benim bile inanmadıgım bır sey ıcın senı ıkna etmıyecem canım o korkuyu o kadar ıyı tanıyorumkı rabbım kımselere yasatmasın ben ılk bebegımı kalp atsları duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kalmıstım tam 5 ay sonra rabbım yuzume guldu hamıle kaldım ve ogrendıgımden bu yana gecen surecte ne korkular yasadım yarabbı korkularımla benı ımtıhan etme dıye bugun şukurler olsun pıt pıt ları duyduk sende tevekkul et ama korkmaktan gerı kalmaa ıstesende kalamazsın zaten ınsallah duyarsın...

GEÇ DÖLLENME OLMUŞ.TAKVİM ADET TARİHİNE GÖRE OTOMATİK ALIYOR.SEN DOKTORUN DEDİĞİNE BAK CANIM.GÖZÜN AYDIN :nazar:

tatlım bişey sormak istiyorum yeni geldi aklıma geç döllenme dedin ya benim sat 8 haziran bat 8 temmuz olmalıydı 11 temmuzda hcg 317 13 temmuzda 816 çıktı geç döllenme için bu değer yüksek değil mi? :44:

tatlım geçmiş olsun.önemli olan lekenin rengi koyu olanlar tehlikeli değilmiş açık kırmızıysa pembemsiyse tehlikeliymiş.doktorunu arama imkanın yok mu?benim bildiğim devlet hastanelerinde acilde hepsi bulunuyor genelde özel hastanelerde de bulunuyor gitceğin hastaneyi bir ara sor bence.böyle bir durumda iş yerin nasıl izin veremiyor?

2 özel hast aradım akşam olmuyorlarmış.devleti aradım varmış dr.akşam gideceğim.inş bebğme bişey olmaz.3.kez yaşamak ağır gelir.bu iş yerini allah kahretsin.insan değiller ki.

2 özel hast aradım akşam olmuyorlarmış.devleti aradım varmış dr.akşam gideceğim.inş bebğme bişey olmaz.3.kez yaşamak ağır gelir.bu iş yerini allah kahretsin.insan değiller ki.

tatlım dikkat et kendine ama böyle birşey yapmaya hakkı yok işyerinin adam keyfine göre bebeğin hayatıyla oynayamaz ben yerinde olsam bi yolunu bulur iş yerimi şikayet bile ederdim valla kimsenin keyfiyle geçiştirilmez bu.İnşallah atlatıcaksın tehlike yoktur umarım.Rengi açık mıydı?

Benim bile inanmadıgım bır sey ıcın senı ıkna etmıyecem canım o korkuyu o kadar ıyı tanıyorumkı rabbım kımselere yasatmasın ben ılk bebegımı kalp atsları duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kalmıstım tam 5 ay sonra rabbım yuzume guldu hamıle kaldım ve ogrendıgımden bu yana gecen surecte ne korkular yasadım yarabbı korkularımla benı ımtıhan etme dıye bugun şukurler olsun pıt pıt ları duyduk sende tevekkul et ama korkmaktan gerı kalmaa ıstesende kalamazsın zaten ınsallah duyarsın...

:))) çok üzüldüm bitanem.ama bak ne kadar güzel çok zaman geçmedenbebişine kavuştun. hep mutlu olursun inşallah. ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun inşallah. Bebişlerimizi korusun. Kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

tatlım dikkat et kendine ama böyle birşey yapmaya hakkı yok işyerinin adam keyfine göre bebeğin hayatıyla oynayamaz ben yerinde olsam bi yolunu bulur iş yerimi şikayet bile ederdim valla kimsenin keyfiyle geçiştirilmez bu.inşallah atlatıcaksın tehlike yoktur umarım.rengi açık mıydı?

açık renk.ben tekrar wcye gidiyorum.duramıyorum.

yapmayın böyle arkadaşlar.içinizdekinede yazık sizede.bakın onlar bize rabbimizin emanetleri.o ne derse o.pamuğa sarsan tutamazsın istemiyorsa 50 kilo yük taşısan düşmez.allaha tevekkül edelim dua edelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip bekleyeceğiz.
Canımsın pıt pıtlar duyuluncada bitmecekki durumlar,ya durursa ya ikili tes üçlü test,erken doğum riski,karşılaşılabilecek anomaliler vs vs...tüm bunlardan rabbimizin şefkatine sığınalım.yıpratmayın kendinizi.ilk bebeğimde tek sorunum yoktu zıpkın gibiydim.atom karınca derdi arkadaşlarım 7 aylık hiçbir sorun yokken doğuverdi kuzum ellerimle 4 gün sonra toprağa verdim.ikinci yavrumdaysa ağrılar içinde kıvrandım erken doğacak diyen doktorlara inat 37 haftadan önce doğmana izin vermicem dedim ilk andan itibaren hastanelerde serumlarla yattım tüm damarlarım patlamıştı damar kalmamıştı hesaplayın.iğneler ilaçlar vs.ama çok şükğr 37+3 te sağlıkla doğdu yavrum...ne olur harab etmeyin kendinizi.allaha emanetler.....

Ne guzel yazmıssın agzına saglık daha korkularımız bıtmıyecek bılıyorum butun sınavlardan allahın ıznıyle gececez nasıl telaslı aylar var onumuzde:14:YARABBİİİ BİZİ BİZE BIRAKMA HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI SEN BILIRSIN BIZ BILMEYIZ VER YARABBİİİİ BİZLERİ KORKULARIMIZLA İMTİHAN ETME YARABBİİİİ..AMİİİNN

tatlım bişey sormak istiyorum yeni geldi aklıma geç döllenme dedin ya benim sat 8 haziran bat 8 temmuz olmalıydı 11 temmuzda hcg 317 13 temmuzda 816 çıktı geç döllenme için bu değer yüksek değil mi? :44:

canım değerlerle ilgili olmuyor pek.bak 4221 çıkmıştı ama kesem küçücüktü:)))zaten bi sorun olmaz sonradan yakalıyor minikler.değerin evet iyi ama ultrasonda böle dediğin için geç döllenmiştir dedim...

bizide haberdar et rabbim yardımcın olsun inş...

canım değerlerle ilgili olmuyor pek.bak 4221 çıkmıştı ama kesem küçücüktü:)))zaten bi sorun olmaz sonradan yakalıyor minikler.değerin evet iyi ama ultrasonda böle dediğin için geç döllenmiştir dedim...

Anladım tatlım çok çok sağol benim çizelge böyle dursun şimdi doktorun dediği 4 haftayı hesaplayamam hatalı yaparım :)

Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah. özel hastaneler de 24 saat kadın doğumcu oluyor. devleti bilmiyorum. ama bu akşam işten çıkınca bir acile uğra madem riskli ne olur ne olmaz

açık renk.ben tekrar wcye gidiyorum.duramıyorum.

Arkadaşım aynı durumdayız. Ben ilk lekelenmemi doktorumun yanında yaşadım. Bana ne renk diye bile sormadı. Baktı hiç sorun yok dedi. Hormonlar böyle yapar dedi. Daha önceki doktorum da daha lekelenme falan olmadan, "lekelenmen olursa sakın korkma" dedi. "Düşük diye düşünme" dedi. "Bu haftanın düşüğü çok kanlı ve ağrılı olur, öyle düşük mü yapıyorum diye düşünmezsin, hemen anlarsın" dedi.

Ama gel gör ki ben de sürekli tuvalete gidip aynı endişeleri yaşıyorum.

İyi düşünelim iyi olsun arkadaşım. Ben bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de akşam doktora git için rahatlasın.

Anladım tatlım çok çok sağol benim çizelge böyle dursun şimdi doktorun dediği 4 haftayı hesaplayamam hatalı yaparım :)

merhaba cnm benimde burdaki hesaplamalar göre 7 hafta olarak görünüyor sat 1 hazirandı dr.gittim geçen cumartesi ve tam olarak 4.haftalık dedi yani burdaki hesaplamalar herzaman 2 hafta fazla olarak çıkıyor.bence dr. dediğine göre takip et.biz kesemizi gördük ve allahtan bir aksilik çıkmazsa ayın 24 de kalp atışlarını duyucaz.Allah herkese nasip etsin inşallah

kızlar ben çıkıyorum Allah a emanet olun...

ikindi namazını kılayım,ardınada Kur an okuyayım inşallahhh..
sonrada hepimize dua edeyim...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
selamun aleyküm...:16:

kızlar ben çıkıyorum Allah a emanet olun...

ikindi namazını kılayım,ardınada Kur an okuyayım inşallahhh..
sonrada hepimize dua edeyim...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
selamun aleyküm...:16:

bizlere du ett. Allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah,

nur şeyma çıkmadıysan bir şey sorayım sen orucu napıcaksın kafam çok karıştı benim de ?

Back