- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım canımın içi burdayım ama hiç iyi değilimm...
psikolojim alt üst oldu...
herşeyden vazgeçtim ben...
yeterki sağlıklı hayırlı bi şekilde yavrum doğabilsinn...
dün gece düşük önleyici fitili vj dan uygularken elime çok sert bişey geldi...
o kadar ki fitil ilerlemedi bile...sola kaydı fitil ve ordan az da olsa ilerledi.
rahmim döndü galiba diye düşündüm bi anda titremeye başladım....
elim ayağım birbrine girdi..ağlayarak uyumuşum,abuk sabuk rüyalar gördümm..
sabah çok çok hafif bi leke vardı,bide kabız olmuşum kasıklarım yerinden çıkacak zannettimm..
sabah erkenden dr u aradım kendi bile çıkmadı telefona,
yardımcısıda kanaman varsa öyle gel dedi üstün körü konuştu kapattıı...
öyle sinir oldum ki ağlaya ağlaya harab oldum başka bir dr dan randevu aldım o da perşembe günü...
kayramm her gün kaybetme korkusyla nasıl yaşıcam ben yha..
çok yıpranıyorum....
Rabbim sen aklıma mukayet ol,tevekkülümü koru sen Rabbimm...
senden başaka sığanacak kapım da yok kimsem de
burdayım canımın içi burdayım ama hiç iyi değilimm...
Psikolojim alt üst oldu...
Herşeyden vazgeçtim ben...
Yeterki sağlıklı hayırlı bi şekilde yavrum doğabilsinn...
Dün gece düşük önleyici fitili vj dan uygularken elime çok sert bişey geldi...
O kadar ki fitil ilerlemedi bile...sola kaydı fitil ve ordan az da olsa ilerledi.
Rahmim döndü galiba diye düşündüm bi anda titremeye başladım....
Elim ayağım birbrine girdi..ağlayarak uyumuşum,abuk sabuk rüyalar gördümm..
Sabah çok çok hafif bi leke vardı,bide kabız olmuşum kasıklarım yerinden çıkacak zannettimm..
Sabah erkenden dr u aradım kendi bile çıkmadı telefona,
yardımcısıda kanaman varsa öyle gel dedi üstün körü konuştu kapattıı...
öyle sinir oldum ki ağlaya ağlaya harab oldum başka bir dr dan randevu aldım o da perşembe günü...
Kayramm her gün kaybetme korkusyla nasıl yaşıcam ben yha..
çok yıpranıyorum....
Rabbim sen aklıma mukayet ol,tevekkülümü koru sen rabbimm...
Senden başaka sığanacak kapım da yok kimsem de
canımsın ya hemen git bir doktora.ya sen kime gidiyorsun böyle ilgisiz.şimdi bile gitsen olurdu??ayşe hanım var her an her saniye alır seni bekleme gülüm ya...evet zordur öle duygularla uğraşmak.yıpratır...canımsın ya sen benim yönlendirdiğim doktorlara gitsene nerden bulursun salak saçma insanları....
kızlar cok korkuyorum onun kalp atışını duyamam diye. Bazen de gözümden yaşlar akıyor istem dışı. Allahım inşallah onun pıt pıt larını duymamızı nasip eder kızlar. Hamişlerin duası kabul olurmuş. Hep birlikte birbirimiz için dua edelim.
ayy canımm niye bu kadar yıpratıyorsun kendini sen ya, herşey olacağına varır. tabiki de tedbir senden takdir Allahtan ama bu kadar kendini mahfetme... ben hergun 1000 tane subhanallahi vebihamdihi subhannallahil azim çekiyorum. sende çek ak ilk 4 ayda 70bin tane çekilebilir yazıyordu. Rabbimize emanet yavrumuz...
sorma kayramm valla beyin olarak bitiğim ben... Kimseyi görmek istemiyorum...
Bi buraya giriyorum onda da bulantı falan derlen bunaltı basıyo hemen çıkıyorummbeni anladığını çokkk iyi biliyorm canımmm...
Sende çokk acı bir tecrübe yaşadın..ama rabbim sana tekrar bi melek nasip ettii,inşaaallllaahhh bana da herkesede nasip ederr
Kim senin dediğin dr?????
Ayşe günenç mi canım???
güzel anne ve anne adayları uzun zamandır gıremıyordum mıde bulantılarımın sebebıyle bugun dr gıttım veee bebısımın kalp atıslarını duydukkk şükürler olsun yarabbiiiii surmeliiiii yazabılırsın artık pıt pıtları
allah yaşadığımı kimseye yaşatmasın.evet güzelim ayşe hanım..iyi bir doktordur.ben onada gidiyorum severimde kendisini....sen önce o doktorunu değiştir.birde mehmet çolakoğlundan randevu al 24 saat bakar telefona.bir kere ücret verirsin 9 ay istemez öyle iyi bir adamdır...şimdi arardın sana gereken cevabı verirdi.hikmet karabacakta iyidir.ben üçüyle devam ediyorum canım.başkasınada gitmem değiştirmemde.ayşe hanım elenir ama hikmet bey ve çolakoğluna sürekli gideceğim.bilgin olsun...
yapmayın böyle arkadaşlar.içinizdekinede yazık sizede.bakın onlar bize rabbimizin emanetleri.o ne derse o.pamuğa sarsan tutamazsın istemiyorsa 50 kilo yük taşısan düşmez.allaha tevekkül edelim dua edelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip bekleyeceğiz.
Canımsın pıt pıtlar duyuluncada bitmecekki durumlar,ya durursa ya ikili tes üçlü test,erken doğum riski,karşılaşılabilecek anomaliler vs vs...tüm bunlardan rabbimizin şefkatine sığınalım.yıpratmayın kendinizi.ilk bebeğimde tek sorunum yoktu zıpkın gibiydim.atom karınca derdi arkadaşlarım 7 aylık hiçbir sorun yokken doğuverdi kuzum ellerimle 4 gün sonra toprağa verdim.ikinci yavrumdaysa ağrılar içinde kıvrandım erken doğacak diyen doktorlara inat 37 haftadan önce doğmana izin vermicem dedim ilk andan itibaren hastanelerde serumlarla yattım tüm damarlarım patlamıştı damar kalmamıştı hesaplayın.iğneler ilaçlar vs.ama çok şükğr 37+3 te sağlıkla doğdu yavrum...ne olur harab etmeyin kendinizi.allaha emanetler.....
kızlar bugün dotora gittik ve kesemizi gördük çok şükür herşey çok iyi dedi doktorumuz ama aklıma bişey takıldı ultrasondayken sordum kaç haftalık diye, kesenin görünüşüne göre 4 haftalık dedi ama benim sat a göre bakınca 5+2 de olmam lazım niye böyle oldu hamilelik çizelgesi hangisine göre gün gün yazıyor acep sat a göre 5+2 keseye göre 4 ?:44:
GEÇ DÖLLENME OLMUŞ.TAKVİM ADET TARİHİNE GÖRE OTOMATİK ALIYOR.SEN DOKTORUN DEDİĞİNE BAK CANIM.GÖZÜN AYDIN
canım valla tevaffukk bende eşimde ayişe günençten almış randevuyu...
Inşallah memnun kalırım o hanımdan da,iğnemi falan değiştirir mi diye de korkuyorum ama dr daha iyisini bilir tabi güvenmek lazım..
Mehmet beye de inşallah en kısa sürede randevu alatım canım..
Selçuklu tıptamı kendisi?
Muayane ücreti ne kadar acaba?
Kızlar bilginize çok ihtiyacım var şuan.moralim bozuk.tedirginim.az önce wcye gittim lekelenme olmuş.dünden beri arada sıra ağrı saplanır gibi oluyo.acaba normailmi yoksa bebğimi kaybediyormuyum.işyerinden izin alamıyorum.çarşamba dr ye gideceğim.ozaman kadar bişey olur mu.akşam hastae acile gitsem kadın doğum dr si bulabilirmiyim.giden varmı acaba.offfffffffff
Kızlar bilginize çok ihtiyacım var şuan.moralim bozuk.tedirginim.az önce wcye gittim lekelenme olmuş.dünden beri arada sıra ağrı saplanır gibi oluyo.acaba normailmi yoksa bebğimi kaybediyormuyum.işyerinden izin alamıyorum.çarşamba dr ye gideceğim.ozaman kadar bişey olur mu.akşam hastae acile gitsem kadın doğum dr si bulabilirmiyim.giden varmı acaba.offfffffffff
bak ayşe hanımı arasaydın durumu anlatsaydın randevu yerine sana hemen gel derdi aklında bulunsun ben geçen öle yaptım durma hemen gel dedi.iğneni falan götür sanmam düzen değiştiren bi kadın değildir iyidir hoş bi kadındır.teyze kızımın doktoru benimde sayılır.evet mehmet bey orda ama prof ve başhekim olduğu için sanırım orada muayene etmiyor derslere giriyor.muayenehanesi var cnm.200 tl.ama dediğim gibi birkez alır hastası olursun dahada almaz rapor vs çok iyidir o anlamda.cebide muayenehanesininde teli var bende.aklında olsun.benide çok sever çokta yakından tanışırız.yardımım olur aklında olsun gülüm.canımsınnn....salatı tefriciyeye başladım mart topiği için ve bebeğim içi,n allahım kabul ederse.yasinde okuyacağım inşallahhhh...dualarım seninle ama rahat ol.kötüyü çağırma olur mu???