• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
2010 yılında bir kez tattım bu sevinci ve çok kısa sürdü.anne olmak heyecan vericiydi, ilkini kaybedince 2. yi hevesle bekleye koyulduk.Derken dr um kürtajda tüplerimi tıkamış, ay boyu hamile kalamadım.Derken rezerv azlığı + kan pıhtılaşması çıktı.Tüp bebekmiş çaremiz.Umutsuzdum zor diye.korktum çok.Ama ecele faydası yok hadi bismillah deyip başladık.17 haziranda süreç başladı, transfer gününe dek çok umutluydum.Transferde dr um embriyolarım pek kaliteli olmadığını söyledi belki genetik sorun vardıır dedi, hayallerim yıkıldı.çıktım ağladım haybeye gitti bu tedavi dedim.Cmtsi kan vermeye gittim sadece merakım gitsin zaten adet olcam diyerek.Labaratuar önünde bitmek bilmeyen 15 dk .. ölüm gibi geldi. ağlayarak çıkcam dedim kendime nasıl sahip olacağım diiye düşünüren gülen bi yüz çıktı.gözünüz aydın pozitif ! değerler akşama dendi. akşam o çok güzel değeri gördüm 122,30 ... hamileymişim. Şükürler dualar kesilmedi. Şifa canım arkadaşımın tebriği hemen geldi.bekliyoruz mart annelerine dedi.yazmadım bi değerim yükselsinde dedim kendimce.ama bekleyemedim, birazdan 2. testi yaptırmaya gideceğim dilerim artmıştır değerim ve dilerim 9 ay ve sonrası dertlerimizi paylaşmak mutluluklara şahit olmak beraber annelik yolunda ilerlemek nasip olur.ama ben hissediyorum bebeklerim benimle ve bu kez terketmeyecekler.Sıralama ters olsada tüm anne adaylarına merhaba ! Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yoldA, yarım kalmasın mutluluklarımız ...

hayırlı olsun canım inşallah bebğin seninledir bende tedaviyle hamile kaldım 2 yıl uğraş sonunda hayırlısıyla bebeğime kavuştum rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla alırsın inş kucağına :38: bu arada ikiz demişsin bende ikiz olsun çok istemiştim ama tek yumurtam var büyük ihtimalle tektir :17:

Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi
benimde bulantım hiç yok canım herkeste olmuyormuş bi de kalp atışından sonra başlar diye okumuştum bir yerde :34:

evet kesin değiştireceğim. ya bu değerlere falan bakılıyormuş onlara da bakılmadı benim sadece bir kere kan tahlili yapıldı ondada 166 çıktı sonucum. sürekli yapılması mı gerekiyor?

benim ilk değerim 219 du doktorum tekrar etmeye gerek yok haftasıa göre normal değerde demişti 2 hafta sonra kesemizi gördük şimdi kalp atışları için bekliyorum :38:

selam kızlar nasılsınız?

yarın doktora kalp atışları için gidicem heyecanlıyım biraz inşallah sorun çıkmaz :26:

ayy çok sevindim canım inşallah güzel haberler dönersin :38: yarın kaç oluyosun bende cvuma günü gidecem 7+2 oluyorum bi gelse o gün hayırlısıyla :16:

ayy çok sevindim canım inşallah güzel haberler dönersin :38: yarın kaç oluyosun bende cvuma günü gidecem 7+2 oluyorum bi gelse o gün hayırlısıyla :16:

inşallah canım çok sağol:16:

7 temmuzda gittiğimde doktor 5-5,5 haftalık dedi yarında herhalde 6,5-7 haftalık olacak :16:

canım ben de mart annesı olcam ınsallah benı de eklersen lısteye sevınırım...
bilgilerim sırasıyla
yasım 23- sehır ıstanbul- sat 12 hazıran- ilk bebek

cok guzel bı baslık acmıssın ...pek tecrubem yok buradakı arkadasların bılgılerınden faydalanacagım.....kendı adıma gercekten tsk ederım..selametle kal.

merhaba arkadaşlar,
Biz de kalp atışını hemen başladığı gün 5+6 iken gördük, hafif reflü gibi ataklarım dışında mide bulantım falan benim de yok.
Zaman zaman regl agrısına benzer ağrılarım, zamanla azalan gögüs hassasiyetim, özellikle öğleden sonra bastıran uyku halim var.
Bir de her gece rüyamda dşük yaptığımı görüyorum. O yüzden her sabah mutsuz uyanıyorum. Sizin de böyle rüyalarınız var mı?

merhaba arkadaşlar,
Biz de kalp atışını hemen başladığı gün 5+6 iken gördük, hafif reflü gibi ataklarım dışında mide bulantım falan benim de yok.
Zaman zaman regl agrısına benzer ağrılarım, zamanla azalan gögüs hassasiyetim, özellikle öğleden sonra bastıran uyku halim var.
Bir de her gece rüyamda dşük yaptığımı görüyorum. O yüzden her sabah mutsuz uyanıyorum. Sizin de böyle rüyalarınız var mı?

regl tipi ağrılar bende de oluyor. ani kramplar ve bayılır derecede uyku halii... rüyalarını düşünmemeye çalış bilinç altıdır onlar canım benim...

ya ben doktorumla konuşmadım ama oruç tutayım diyorum inşallah dayanırım allahın izniyle sizler napıcaksınız kızlar?

bilgilerim sırasıyla

cok guzel bı baslık acmıssın ...pek tecrubem yok buradakı arkadasların bılgılerınden faydalanacagım.....kendı adıma gercekten tsk ederım..selametle kal.

aa ne listesi görmedim ben ben de hemen yazim :)

yaş 33 şehir ist. sat 12 haziran ikinci bebek..

ikinci bebek demişken ilkinde ne güzeldi sabahtan akşama kadar burda sohbet ediyoduk aralık anneleriyle şimdi ufaklıkla uğraşmaktan (malum bide daha 2,5 yaşında) doğru düzgün okuyamadım bile mesajları.. ama genel olarak sanırım herkes hamileliğin başında olduğu için henüz kese ve kalp atışı muayenesinde :) allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin.. artık doğuma kadar burda bol bol herşeyi paylaşırız güzel dostluklar ediniriz inşallah..

merhaba arkadaşlar,

erken duymuşsun kalp atışlarını :16:
benimde bazen sabahları yumurta falan yaptığımda kokuyo bide 2 gündür süt içiyorum gece tadı kokusu çok tuhaf geliyor burnumu kapatıp içtim sütü :25:

bi gün canım çok sıkılmıştı rüyamda kanamam olduğunu görmüştüm sonrada görmedim.

kafanda demekki çok düşünüyorsun düşük olayını ondanda rüyana grmiş olabilir moalini iyi tutman lazım herşey bebiş için.

regl tipi ağrılar bende de oluyor. ani kramplar ve bayılır derecede uyku halii... rüyalarını düşünmemeye çalış bilinç altıdır onlar canım benim...

ya ben doktorumla konuşmadım ama oruç tutayım diyorum inşallah dayanırım allahın izniyle sizler napıcaksınız kızlar?

canım doktorun izin verirmi bilmiyorum ama sıvı kaybı çok oluyor akşama kadar zor dayanabiliriz vucut çok halsiz düşer bebeğimide düşünmem lazım ben tutmayacağım sonra tutarım Allahın izniyle.

öyledir muhakkak... Yine de insan etkileniyor.
Sudecim oruç tutma bence. Oruç için özellikle konuşmadım ama ben hiç su içemiyorum, doktoruma söylediğimde ne olursa olsun en geç 2 saatte bir su içmem gerektiğini ve hormonlarımız yüzünden şekerlerimizin oynadığını o nedenle mutlaka 6 öğün yemek yememiz gerektiğini söyledi. Orucun bebeğe iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.

benimde bazen sabahları yumurta falan yaptığımda kokuyo bide 2 gündür süt içiyorum gece tadı kokusu çok tuhaf geliyor burnumu kapatıp içtim sütü :25:

bi gün canım çok sıkılmıştı rüyamda kanamam olduğunu görmüştüm sonrada görmedim.

kafanda demekki çok düşünüyorsun düşük olayını ondanda rüyana grmiş olabilir moalini iyi tutman lazım herşey bebiş için.

çok düşünüyorum cidden. Korkuyorum. Kalp atışını duyunca rahatlarım dedim ama yine rahatlayamadim :)

benim doktor doluymuş tee 30 temmuza aldım ilk randevuyu.. :( ben de durmadan rüyamda bebişle ilgili şeyler görüyorum.. çok düşünmekten bence de..

canım doktorun izin verirmi bilmiyorum ama sıvı kaybı çok oluyor akşama kadar zor dayanabiliriz vucut çok halsiz düşer bebeğimide düşünmem lazım ben tutmayacağım sonra tutarım Allahın izniyle.

yani dayanabilince tutulabilir bence ama şimdi bebek senin yediklerinden besleneceği için onun gelişimi açısından tutulmaması daha doğru gibi.. ben mümkün değil tutamam.. ben iki lokma yer tıkanırım bi saat sonra yine acıkırım.. günler uzun sıcak.. bide kızım var.. çok zor..

çok düşünüyorum cidden. Korkuyorum. Kalp atışını duyunca rahatlarım dedim ama yine rahatlayamadim :)

allaha emanet sonra bize canım içini rahat tut olumsuz düşünceler bebeğede zarar veriyor.

benim doktor doluymuş tee 30 temmuza aldım ilk randevuyu.. :( ben de durmadan rüyamda bebişle ilgili şeyler görüyorum.. çok düşünmekten bence de..

yani dayanabilince tutulabilir bence ama şimdi bebek senin yediklerinden besleneceği için onun gelişimi açısından tutulmaması daha doğru gibi.. ben mümkün değil tutamam.. ben iki lokma yer tıkanırım bi saat sonra yine acıkırım.. günler uzun sıcak.. bide kızım var.. çok zor..

bebişlere iyi bakmamız gerekiyo :16:

daha doktora sormadım da, bende bebeğime zarar vermek istemem tabiki de... hiç bırakmadım orucumu Allah yardım eder diye düşündüm ne bilim aslında bende sürekli acıkıyorum ama... duyuyorum kimisi diyo ben tuttum bırakmadım Allah gücünü verir inşallah:18::18:

bide ilk 3 ay çocuk anneden beslenmiyor ya o anlamada da sorun olmaz gibi bilemedim :17::17:

bilgilerim sırasıyla

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :16:

aa ne listesi görmedim ben ben de hemen yazim :)

yaş 33 şehir ist. sat 12 haziran ikinci bebek..

ikinci bebek demişken ilkinde ne güzeldi sabahtan akşama kadar burda sohbet ediyoduk aralık anneleriyle şimdi ufaklıkla uğraşmaktan (malum bide daha 2,5 yaşında) doğru düzgün okuyamadım bile mesajları.. ama genel olarak sanırım herkes hamileliğin başında olduğu için henüz kese ve kalp atışı muayenesinde :) allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin.. artık doğuma kadar burda bol bol herşeyi paylaşırız güzel dostluklar ediniriz inşallah..

sen tecrübeliymişsin ikinci bebişmiş ne güzel hayırlı olsun

Son düzenleme:
daha doktora sormadım da, bende bebeğime zarar vermek istemem tabiki de... hiç bırakmadım orucumu Allah yardım eder diye düşündüm ne bilim aslında bende sürekli acıkıyorum ama... duyuyorum kimisi diyo ben tuttum bırakmadım Allah gücünü verir inşallah:18::18:

bide ilk 3 ay çocuk anneden beslenmiyor ya o anlamada da sorun olmaz gibi bilemedim :17::17:

canım bende elimden geldiğince tutuyorum ama şimdi başka artık bebiş var onlar bize allahın emanetleri iyi bakmamız lazım.
sabah kahvaltı yapmayınca ufaktan bi halsizlik başlıyo.
çalışıyormusun benim gibi evdemisin bilmiyorum olduki dışarı çıkman gerekecek sıcakta nefes bile zor alıyoruz dışarıda ne yapcaz benim tansiyonum hemen düşer herhalde.

allah bebişimize uzun sağlıklı ömürler versinde telafi ederiz inşallah tutarız her zaman başımıza gelen bi durum değil.

canım bende elimden geldiğince tutuyorum ama şimdi başka artık bebiş var onlar bize allahın emanetleri iyi bakmamız lazım.
sabah kahvaltı yapmayınca ufaktan bi halsizlik başlıyo.
çalışıyormusun benim gibi evdemisin bilmiyorum olduki dışarı çıkman gerekecek sıcakta nefes bile zor alıyoruz dışarıda ne yapcaz benim tansiyonum hemen düşer herhalde.

allah bebişimize uzun sağlıklı ömürler versinde telafi ederiz inşallah tutarız her zaman başımıza gelen bi durum değil.

keşke evde olsamm yatardım öğlene kadar, çalışıyorum bide sabah 7 buçukta ayaktayım ya... aynen benimde bünyem zayıf hemen başım dönüyor. neyse Rabbim bir yol çıkartır inşallah hayırlısıyla...

Back