2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bencede değiştir canım hamilelik kadının hayatı boyunca yaşayacağı en özel zamanlar. bu dönemde herkesin bize biraz daha hassas yaklasması gerekiyor özelliklede drların. insanın druna güvenmesi cok önemli henüz hamileliğin basındayken sana değiştirmeni tavsiye ederim, bir süre değiştirmek daha zor gelecektir.

gözlerim doldu valla okuyunca rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun güzel anne

canım sancın başlar rahimdeki açılma zaten ancak iki günde oluyor oda şanslıysan bazen günlerce sürüyor.nişan gelse bile bu böyle.korkma.ha doğumdan önce allah esirgesin sancın falan olursa yakında doktorda kaydın bulunsun gidince hastası olduğun için zaten bişey diyemez.bebeğin için en doğrusu sağlam güvenilir 24 saat aradığında sana cevap verebilecek bi doktor.bak benimki öle.yurt dışına çıkınca kapat kızım çok yazar ben sana döneyim der döner.saat kaç olursa olsun ara yetişir.kendi yoksa burada en güvendiği arkadaşına yönlendirir ben gitmeden onuda arar adam beni kapıda karşılar.doktor çok önemli güzelim çokkkk

evet kesin değiştireceğim. ya bu değerlere falan bakılıyormuş onlara da bakılmadı benim sadece bir kere kan tahlili yapıldı ondada 166 çıktı sonucum. sürekli yapılması mı gerekiyor?

gözlerim dolarak okudum yazdıklarını Allah basta sana ve bizlere bir daha böyle acılar yasatmasın insallah. hayırlı haberlerle gel. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin insallah.

ayy ne güzel ya rabbim banada iyi bi doktor nasib etsin inşallah...sen çok şanslısın canım benim ya diğer kızlarada sordum şu değerler ne kadarda bir bakılıyo benim hiç bakılmadı

Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi

Sanırım ben :) Birilerinin daha bulantısız olduğunu görmek ne sevindirici... ve kalp atışını da duymuşsunuz,tebrikler.Darısı bizlere inşallah...

kızlar bide bişey sorucam bu degerlerimiz ikiye falan katlandı diyosunuz ya bende hiç öyle bir şeye bakmadı doktor anlamadım neden? neye göre bakılıyo değerler?

canım bhcg iki güne bir yapılır ve ikiye katlaması normal gebeliktir.benim ilk 125 ti sonra 4221 gibi birşeydi.doktorum gerek yok yinelemene demişti.ebem korkutunca gittim minnak kesemi gördük.6+2 de kalp atışlarımıza gideceğim inşallah.belkide haftaya giderim garanti olsun die.yani yapılmasada olur dert etme...

korku olmasa olmaz ki canım.evlatlarımızı bekliyoruz.bundan normali olabilir mi??kalp atışların başlamıştır bence.yarın bana müjdeyi verirsin:)))

evet kesin değiştireceğim. ya bu değerlere falan bakılıyormuş onlara da bakılmadı benim sadece bir kere kan tahlili yapıldı ondada 166 çıktı sonucum. sürekli yapılması mı gerekiyor?

canım ağrın sızın kanaman vs varmı???değerleri genelde sıkıntılı olabilecek anne adylarından ister doktorlar canını sıkma.bhcg yükselmez ikiye katlamazsa sağlıklı değildir gebelik.sen kesenizi gördünmü??ne zaman 166 çıktı ayın kaçıydı yani???

YAVRUM NERDESİN SEN YA:??MERAK EDİYORUM SENİ...GÜNLERDİR UĞRADIĞIN YOK....KORKUYORUM...CEE DE GİT EN AZINDAN...

ben adetim geçmeden test yapmıştım pozitif çıkınca kana bakıldı o zaman çıkmıştı 166 yani bebiş 1-2 haftalık falandı.. kesemizi de gördük iki hafta sonrada kalp atışı için giderim. çok şükür ağrım sızım kanamam hiç yok. o zaman değerlere bakılmasa da olur anladım

kese için çok küçük dedi doktor normaldir heralde küçük olması.

gözlerim doldu valla okuyunca rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun güzel anne

gözlerim dolarak okudum yazdıklarını Allah basta sana ve bizlere bir daha böyle acılar yasatmasın insallah. hayırlı haberlerle gel. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin insallah.

çok çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.Benim içinde tüp bebek anneleri çok özeldi, ilkinde metanetliydim korunurken oldu ya tüp bebek olsaydıda düşürseydim diye ama işte hayat değişik durumlar yaşatıyor bize.Allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın bize.Çok zor çünkü, kaza bebeklerine bile öyle canımız yanıyor ki .o yüzden kimseye göstermesin rabbim.Kayra canım inş yinede raabim teyzene bi mucizesini gönderir, istesin yeterki olmayacak yok ... bu arad bizim embriyolar çift, inş allahım can verirse topiğimizin ikiz annelerine adayım.Dilerimde bol bol ikizlerimiz olsun. dönüşte güzel haberlerle dönerm inş. bol bol görüşcez inş bundan sonra :)

ayy ikiz mi maşallah ya bebeklerin ikiz olduğu nasıl ve ne zaman anlaşılıyor??

dualarla bekliyor olacağım seni.....rabbim hiçbir kadını annelikle sınamasın.nerde dileyen isteyen varsa nasip etsin.....

kesen göründüyse nie takıyorsun canım.ayaklarını uzat keyfine bak:)))

Hayırlı olsun canım ben de Ankaradayım:)

çok sevindim canım,gözünaydın sağlıkla al inşallah kucağına

Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi

Gözünaydın,darısı bize olsun.Bu arada benim de bulantım yok inşallah da hiç olmaz

ayy ikiz mi maşallah ya bebeklerin ikiz olduğu nasıl ve ne zaman anlaşılıyor??

İkiz inş canım, bana 2 embriyo transferi yapıldı eğer gelişim geriliği olmadıysa ikiside duruyordur. ama net olarak kesede anlarız sanırım o da haftaya olur.iki kese olursa ikiz.birde tek yumurta ikizleri var onlar kese içinde bebek görünen dek görünmüyor.tek kesede 2 bebek oluyor ondanda.onlar tıpatıp ikizmlermiş işte.Benim ilk gebeliğim tek yumurta ikiziydim öğrendiğimde çok sevinmiştim ama sevincim sanırım 10 sn ancak sürmüştüm. almamız gerek demişlerdi.

kesen göründüyse nie takıyorsun canım.ayaklarını uzat keyfine bak:)))

herkese slm..

üç gün önce büyük bi süprizle hamile olduğumu öğrendim.. muhtemel doğum tarihimiz 19 mart.. 2,5 yaşında bi kızım var şuan şaşkınlık içindeyim..
Hayırlı olsun canımmm
Hayırlı olsun canım endişelenme ağrılar hepimizde var
Benimde kanamam canım oldu bende senin gibi dinlenmedeyim
günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz
Gözün aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin

Hayırlı olsunnnn
kızlar bide bişey sorucam bu degerlerimiz ikiye falan katlandı diyosunuz ya bende hiç öyle bir şeye bakmadı doktor anlamadım neden? neye göre bakılıyo değerler?

Hoşgeldin canımm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

olsun herşeyin bir zamanı vardır, herşeyde bir hayr da vardır. bak beklemediğin anda bebeğini de öğrenmişin ayy iki tane iki tane allahım yerim onlarııı ben kafayı yicem bu bebekleri düşünmektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…