ya ben doktorumdan hiç memnun değilim bana bebeğimin kaç gunluk olduğunu bile söylemedi, bişey sordum hemen tersledi değiştircem doktoru.. bana en yakın hastane olduğu için aynı hastane içinde başka doktor gidiyim diyorum doğumda falan rahat olur diye sizce kızlar?
aslında başka doktor tavsiyeleri var ama bana uzak doğumda sorun olur diye...
2010 yılında bir kez tattım bu sevinci ve çok kısa sürdü.anne olmak heyecan vericiydi, ilkini kaybedince 2. yi hevesle bekleye koyulduk.Derken dr um kürtajda tüplerimi tıkamış, ay boyu hamile kalamadım.Derken rezerv azlığı + kan pıhtılaşması çıktı.Tüp bebekmiş çaremiz.Umutsuzdum zor diye.korktum çok.Ama ecele faydası yok hadi bismillah deyip başladık.17 haziranda süreç başladı, transfer gününe dek çok umutluydum.Transferde dr um embriyolarım pek kaliteli olmadığını söyledi belki genetik sorun vardıır dedi, hayallerim yıkıldı.çıktım ağladım haybeye gitti bu tedavi dedim.Cmtsi kan vermeye gittim sadece merakım gitsin zaten adet olcam diyerek.Labaratuar önünde bitmek bilmeyen 15 dk .. ölüm gibi geldi. ağlayarak çıkcam dedim kendime nasıl sahip olacağım diiye düşünüren gülen bi yüz çıktı.gözünüz aydın pozitif ! değerler akşama dendi. akşam o çok güzel değeri gördüm 122,30 ... hamileymişim. Şükürler dualar kesilmedi. Şifa canım arkadaşımın tebriği hemen geldi.bekliyoruz mart annelerine dedi.yazmadım bi değerim yükselsinde dedim kendimce.ama bekleyemedim, birazdan 2. testi yaptırmaya gideceğim dilerim artmıştır değerim ve dilerim 9 ay ve sonrası dertlerimizi paylaşmak mutluluklara şahit olmak beraber annelik yolunda ilerlemek nasip olur.ama ben hissediyorum bebeklerim benimle ve bu kez terketmeyecekler.Sıralama ters olsada tüm anne adaylarına merhaba ! Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yoldA, yarım kalmasın mutluluklarımız ...
doğru söylüyorsun ya valla şu an iyi hissettim biraz kendimi... ne bebeğimin gelişimini anlatıyor ne başka bişey ben anlamadım. yani paramla rezil oluyorum. ya doğum içinde şöyle düşündüm sancı olur bişey olur allah korusun araba falanda yok her seferinde koşturma olmasın diye düşündüm.. ben araştırayım iyi bi yer en iyisi
bencede değiştir canım hamilelik kadının hayatı boyunca yaşayacağı en özel zamanlar. bu dönemde herkesin bize biraz daha hassas yaklasması gerekiyor özelliklede drların. insanın druna güvenmesi cok önemli henüz hamileliğin basındayken sana değiştirmeni tavsiye ederim, bir süre değiştirmek daha zor gelecektir.
2010 yılında bir kez tattım bu sevinci ve çok kısa sürdü.anne olmak heyecan vericiydi, ilkini kaybedince 2. yi hevesle bekleye koyulduk.Derken dr um kürtajda tüplerimi tıkamış, ay boyu hamile kalamadım.Derken rezerv azlığı + kan pıhtılaşması çıktı.Tüp bebekmiş çaremiz.Umutsuzdum zor diye.korktum çok.Ama ecele faydası yok hadi bismillah deyip başladık.17 haziranda süreç başladı, transfer gününe dek çok umutluydum.Transferde dr um embriyolarım pek kaliteli olmadığını söyledi belki genetik sorun vardıır dedi, hayallerim yıkıldı.çıktım ağladım haybeye gitti bu tedavi dedim.Cmtsi kan vermeye gittim sadece merakım gitsin zaten adet olcam diyerek.Labaratuar önünde bitmek bilmeyen 15 dk .. ölüm gibi geldi. ağlayarak çıkcam dedim kendime nasıl sahip olacağım diiye düşünüren gülen bi yüz çıktı.gözünüz aydın pozitif ! değerler akşama dendi. akşam o çok güzel değeri gördüm 122,30 ... hamileymişim. Şükürler dualar kesilmedi. Şifa canım arkadaşımın tebriği hemen geldi.bekliyoruz mart annelerine dedi.yazmadım bi değerim yükselsinde dedim kendimce.ama bekleyemedim, birazdan 2. testi yaptırmaya gideceğim dilerim artmıştır değerim ve dilerim 9 ay ve sonrası dertlerimizi paylaşmak mutluluklara şahit olmak beraber annelik yolunda ilerlemek nasip olur.ama ben hissediyorum bebeklerim benimle ve bu kez terketmeyecekler.Sıralama ters olsada tüm anne adaylarına merhaba ! Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yoldA, yarım kalmasın mutluluklarımız ...
canım sancın başlar rahimdeki açılma zaten ancak iki günde oluyor oda şanslıysan bazen günlerce sürüyor.nişan gelse bile bu böyle.korkma.ha doğumdan önce allah esirgesin sancın falan olursa yakında doktorda kaydın bulunsun gidince hastası olduğun için zaten bişey diyemez.bebeğin için en doğrusu sağlam güvenilir 24 saat aradığında sana cevap verebilecek bi doktor.bak benimki öle.yurt dışına çıkınca kapat kızım çok yazar ben sana döneyim der döner.saat kaç olursa olsun ara yetişir.kendi yoksa burada en güvendiği arkadaşına yönlendirir ben gitmeden onuda arar adam beni kapıda karşılar.doktor çok önemli güzelim çokkkk
Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi
kızlar bide bişey sorucam bu degerlerimiz ikiye falan katlandı diyosunuz ya bende hiç öyle bir şeye bakmadı doktor anlamadım neden? neye göre bakılıyo değerler?
saol canım ya içimi rahatlattın. insallh dediğin gibi yarın kalp atıslarınıda duyarız. bugune kadar bi endişem yoktu ama randevu günüm yaklasır die sanırım sabah sabah içime bir korku düştü koşa koşa gidip test yaptırdım.
evet kesin değiştireceğim. ya bu değerlere falan bakılıyormuş onlara da bakılmadı benim sadece bir kere kan tahlili yapıldı ondada 166 çıktı sonucum. sürekli yapılması mı gerekiyor?
canım ağrın sızın kanaman vs varmı???değerleri genelde sıkıntılı olabilecek anne adylarından ister doktorlar canını sıkma.bhcg yükselmez ikiye katlamazsa sağlıklı değildir gebelik.sen kesenizi gördünmü??ne zaman 166 çıktı ayın kaçıydı yani???
oyy canımsın hoşgeldin.dilerim rabbim yüzünü sonuna kadar güldürsün.teyzemde çok mücadele etti ama başarısız en sonunda bıraktı.o yüzden tüp bebek anneleri çok özel bende.rabbim karnındaki miniklere güç derman versin sizi merhametiyle sınasın inşallah.ikiz bebişlerimiz olsun topiğim,zde.dualarım seninle.dilerim bulutların üzerinde uçarak gelip haber verirsin....
gözlerim doldu valla okuyunca rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun güzel anne
gözlerim dolarak okudum yazdıklarını Allah basta sana ve bizlere bir daha böyle acılar yasatmasın insallah. hayırlı haberlerle gel. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin insallah.
çok çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.Benim içinde tüp bebek anneleri çok özeldi, ilkinde metanetliydim korunurken oldu ya tüp bebek olsaydıda düşürseydim diye ama işte hayat değişik durumlar yaşatıyor bize.Allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın bize.Çok zor çünkü, kaza bebeklerine bile öyle canımız yanıyor ki .o yüzden kimseye göstermesin rabbim.Kayra canım inş yinede raabim teyzene bi mucizesini gönderir, istesin yeterki olmayacak yok ... bu arad bizim embriyolar çift, inş allahım can verirse topiğimizin ikiz annelerine adayım.Dilerimde bol bol ikizlerimiz olsun. dönüşte güzel haberlerle dönerm inş. bol bol görüşcez inş bundan sonra :)
çok çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.benim içinde tüp bebek anneleri çok özeldi, ilkinde metanetliydim korunurken oldu ya tüp bebek olsaydıda düşürseydim diye ama işte hayat değişik durumlar yaşatıyor bize.allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın bize.çok zor çünkü, kaza bebeklerine bile öyle canımız yanıyor ki .o yüzden kimseye göstermesin rabbim.kayra canım inş yinede raabim teyzene bi mucizesini gönderir, istesin yeterki olmayacak yok ... Bu arad bizim embriyolar çift, inş allahım can verirse topiğimizin ikiz annelerine adayım.dilerimde bol bol ikizlerimiz olsun. Dönüşte güzel haberlerle dönerm inş. Bol bol görüşcez inş bundan sonra :)
ben adetim geçmeden test yapmıştım pozitif çıkınca kana bakıldı o zaman çıkmıştı 166 yani bebiş 1-2 haftalık falandı.. Kesemizi de gördük iki hafta sonrada kalp atışı için giderim. çok şükür ağrım sızım kanamam hiç yok. O zaman değerlere bakılmasa da olur anladım
Kese için çok küçük dedi doktor normaldir heralde küçük olması.
İsmimiz listeye eklenmiş bile :) Yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum sanırım.Bilgilerimi buradan vereyim istedim.İsmim Ayşe Gül.32 yaşındayım,Ankara'da yaşıyorum.SAT 27 Mayıs,muhtemel doğum tarihi nete göre 3 Mart,doktorum henüz bu konuda bir bilgi vermedi.Allah nasip ederse ikinci bebeğim olacak.Şimdilik kesemizi gördük,26'sında da kalp atışı inşallah...Listeyi düzenleyen ve yenileri ekleyen arkadaşa teşekkürler,sevgiler...
Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi
ayy ikiz mi maşallahya bebeklerin ikiz olduğu nasıl ve ne zaman anlaşılıyor??
ben adetim geçmeden test yapmıştım pozitif çıkınca kana bakıldı o zaman çıkmıştı 166 yani bebiş 1-2 haftalık falandı.. Kesemizi de gördük iki hafta sonrada kalp atışı için giderim. çok şükür ağrım sızım kanamam hiç yok. O zaman değerlere bakılmasa da olur anladım
Kese için çok küçük dedi doktor normaldir heralde küçük olması.
Hayırlı olsun canımmmherkese slm..
üç gün önce büyük bi süprizle hamile olduğumu öğrendim.. muhtemel doğum tarihimiz 19 mart.. 2,5 yaşında bi kızım var şuanşaşkınlık içindeyim..
Hayırlı olsun canım endişelenme ağrılar hepimizde varKızlar merhababende Mart annesi olucam
sat10 Haziran ,10 Temmuz'da öğrendik Bebisimiz olduğunu .iki gun arayla uc test yaptidim ilk testte :3,25 ;ikinci:46;üçüncü : 135 çıktı ilk randevu cuma gunu ins kalp atışlarını da duyarım 5+5 oluyoruz ama benim muhtemelen daha küçüktür.dun cok ağrım vardı düşecek sandim ama topiginizi okuyunca ve herkeste olduğunu öğrenince icim rahatladıinsallah sonuna kadar saglikla doguma da gideriz
Benimde kanamam canım oldu bende senin gibi dinlenmedeyimmide bulantım varda aşırı eil gülüm kalkıyo saece çıkarmıyorum ama bazı yemeklere çok fena oluyorum uyku alim çok fazla ama bazen 2de yatıyorum 9 da kalkıyorum aç kalımız çok oluyo yaniama simsiyah kanamam geldi benimperşembe günü doktordayım kalp atışlarını duyamadık amA büyümüz biraz daha bebişim ayağa kalkmayı yasakladı doktorum birsürüde ilaç verdi
Gözün aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsingünaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz
Hayırlı olsunnnnİsmimiz listeye eklenmiş bile :) Yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum sanırım.Bilgilerimi buradan vereyim istedim.İsmim Ayşe Gül.32 yaşındayım,Ankara'da yaşıyorum.SAT 27 Mayıs,muhtemel doğum tarihi nete göre 3 Mart,doktorum henüz bu konuda bir bilgi vermedi.Allah nasip ederse ikinci bebeğim olacak.Şimdilik kesemizi gördük,26'sında da kalp atışı inşallah...Listeyi düzenleyen ve yenileri ekleyen arkadaşa teşekkürler,sevgiler...
kızlar bide bişey sorucam bu degerlerimiz ikiye falan katlandı diyosunuz ya bende hiç öyle bir şeye bakmadı doktor anlamadım neden? neye göre bakılıyo değerler?
Hoşgeldin canımm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah2010 yılında bir kez tattım bu sevinci ve çok kısa sürdü.anne olmak heyecan vericiydi, ilkini kaybedince 2. yi hevesle bekleye koyulduk.Derken dr um kürtajda tüplerimi tıkamış, ay boyu hamile kalamadım.Derken rezerv azlığı + kan pıhtılaşması çıktı.Tüp bebekmiş çaremiz.Umutsuzdum zor diye.korktum çok.Ama ecele faydası yok hadi bismillah deyip başladık.17 haziranda süreç başladı, transfer gününe dek çok umutluydum.Transferde dr um embriyolarım pek kaliteli olmadığını söyledi belki genetik sorun vardıır dedi, hayallerim yıkıldı.çıktım ağladım haybeye gitti bu tedavi dedim.Cmtsi kan vermeye gittim sadece merakım gitsin zaten adet olcam diyerek.Labaratuar önünde bitmek bilmeyen 15 dk .. ölüm gibi geldi. ağlayarak çıkcam dedim kendime nasıl sahip olacağım diiye düşünüren gülen bi yüz çıktı.gözünüz aydın pozitif ! değerler akşama dendi. akşam o çok güzel değeri gördüm 122,30 ... hamileymişim. Şükürler dualar kesilmedi. Şifa canım arkadaşımın tebriği hemen geldi.bekliyoruz mart annelerine dedi.yazmadım bi değerim yükselsinde dedim kendimce.ama bekleyemedim, birazdan 2. testi yaptırmaya gideceğim dilerim artmıştır değerim ve dilerim 9 ay ve sonrası dertlerimizi paylaşmak mutluluklara şahit olmak beraber annelik yolunda ilerlemek nasip olur.ama ben hissediyorum bebeklerim benimle ve bu kez terketmeyecekler.Sıralama ters olsada tüm anne adaylarına merhaba ! Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yoldA, yarım kalmasın mutluluklarımız ...
İkiz inş canım, bana 2 embriyo transferi yapıldı eğer gelişim geriliği olmadıysa ikiside duruyordur. ama net olarak kesede anlarız sanırım o da haftaya olur.iki kese olursa ikiz.birde tek yumurta ikizleri var onlar kese içinde bebek görünen dek görünmüyor.tek kesede 2 bebek oluyor ondanda.onlar tıpatıp ikizmlermiş işte.Benim ilk gebeliğim tek yumurta ikiziydim öğrendiğimde çok sevinmiştim ama sevincim sanırım 10 sn ancak sürmüştüm. almamız gerek demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?