2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Evet canım burda okuyunca anladım Hoşbulduk canım cok sagol

canım senin değerler ikiye katlanmış işte ne güzel sıkıntı yapma inşallah bebeğin seninledir güzel haberlerin bekliyoruz

Kızlar ben çıkmak zorundayım.çalıştığım yerde nete girmek yasak ama ben arada kaçamak yaparım.sizlerle konuşabilmek için.şimdilik esen kalın

İsmimiz listeye eklenmiş bile :) Yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum sanırım.Bilgilerimi buradan vereyim istedim.İsmim Ayşe Gül.32 yaşındayım,Ankara'da yaşıyorum.SAT 27 Mayıs,muhtemel doğum tarihi nete göre 3 Mart,doktorum henüz bu konuda bir bilgi vermedi.Allah nasip ederse ikinci bebeğim olacak.Şimdilik kesemizi gördük,26'sında da kalp atışı inşallah...Listeyi düzenleyen ve yenileri ekleyen arkadaşa teşekkürler,sevgiler...

herkese merhaba arkadaslar..
aramıza yeni katılan anne adaylarına hayırlı olsun. bebeğini kaybedenlere de sabır diliyorum, Rabbim bu acıyı unutturacak daha kötü acılar yasatmasın insallah.
kızlar ben tekrar kan testi yaptırdım değerim 6229 cıktı, 6+1'deyim. 8 temmuzdaki değerim 205. Dr'a ilk defa yarın gidicem ama bana bu deger sanki biraz yuksek gibi sizce nasıl? Fikir sahibi olan varmı aranızda?

herkese merhabalar...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun....sağlıkla kavuşalım elma çekirdeklerimize inşallah....

ya ben doktorumdan hiç memnun değilim bana bebeğimin kaç gunluk olduğunu bile söylemedi, bişey sordum hemen tersledi değiştircem doktoru.. bana en yakın hastane olduğu için aynı hastane içinde başka doktor gidiyim diyorum doğumda falan rahat olur diye sizce kızlar?

aslında başka doktor tavsiyeleri var ama bana uzak doğumda sorun olur diye...

yok canım bende 4219 çıktı aman ne korkutmuşlardı olamaz diye.sen git kalp atışların başlamış...6000 de kalp atışları başlıyormuş.6+1 olcam perşembe günü cuma doktorum çağırdı gel bakalım diye.hayırlı olsun değerin çok güzelllll...

kızlar bide bişey sorucam bu degerlerimiz ikiye falan katlandı diyosunuz ya bende hiç öyle bir şeye bakmadı doktor anlamadım neden? neye göre bakılıyo değerler?

Listeye eklenmisiz cok tesekkur ederiz,yalniz bu benim 2.bebisim bir tane de oglum var
Herkese iyi bir hafta diliyorum bu arada:)

bu öyle bir süreçki korkularla gözyaşlarıyla mutlulukla sürecek.seni azarlayan bir adamla işin olamaz.psikolojik anlamda sana destek olacak bir doktorla yürü derim.bende bi önceki hamileliğimde 5 doktor değiştirdim yüzüme bakmayanla işim ne??paramla bakıyor değil mi ama??diğer doktora git kafanda rahat olsun....doğumda nie sorun olsun canım.doğum başlamadan belli ediyor zaten.doğum sancılarından en az (normal doğum istiyorsan)2 gün sonra doğuruyorsun.sezeryan olursan zaten planlı tarih oluyor.en iyisi kimse ona git...

2010 yılında bir kez tattım bu sevinci ve çok kısa sürdü.anne olmak heyecan vericiydi, ilkini kaybedince 2. yi hevesle bekleye koyulduk.Derken dr um kürtajda tüplerimi tıkamış, ay boyu hamile kalamadım.Derken rezerv azlığı + kan pıhtılaşması çıktı.Tüp bebekmiş çaremiz.Umutsuzdum zor diye.korktum çok.Ama ecele faydası yok hadi bismillah deyip başladık.17 haziranda süreç başladı, transfer gününe dek çok umutluydum.Transferde dr um embriyolarım pek kaliteli olmadığını söyledi belki genetik sorun vardıır dedi, hayallerim yıkıldı.çıktım ağladım haybeye gitti bu tedavi dedim.Cmtsi kan vermeye gittim sadece merakım gitsin zaten adet olcam diyerek.Labaratuar önünde bitmek bilmeyen 15 dk .. ölüm gibi geldi. ağlayarak çıkcam dedim kendime nasıl sahip olacağım diiye düşünüren gülen bi yüz çıktı.gözünüz aydın pozitif ! değerler akşama dendi. akşam o çok güzel değeri gördüm 122,30 ... hamileymişim. Şükürler dualar kesilmedi. Şifa canım arkadaşımın tebriği hemen geldi.bekliyoruz mart annelerine dedi.yazmadım bi değerim yükselsinde dedim kendimce.ama bekleyemedim, birazdan 2. testi yaptırmaya gideceğim dilerim artmıştır değerim ve dilerim 9 ay ve sonrası dertlerimizi paylaşmak mutluluklara şahit olmak beraber annelik yolunda ilerlemek nasip olur.ama ben hissediyorum bebeklerim benimle ve bu kez terketmeyecekler.Sıralama ters olsada tüm anne adaylarına merhaba ! Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yoldA, yarım kalmasın mutluluklarımız ...

saol canım ya içimi rahatlattın. insallh dediğin gibi yarın kalp atıslarınıda duyarız. bugune kadar bi endişem yoktu ama randevu günüm yaklasır die sanırım sabah sabah içime bir korku düştü koşa koşa gidip test yaptırdım.

Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi

oyy canımsın hoşgeldin.dilerim rabbim yüzünü sonuna kadar güldürsün.teyzemde çok mücadele etti ama başarısız en sonunda bıraktı.o yüzden tüp bebek anneleri çok özel bende.rabbim karnındaki miniklere güç derman versin sizi merhametiyle sınasın inşallah.ikiz bebişlerimiz olsun topiğim,zde.dualarım seninle.dilerim bulutların üzerinde uçarak gelip haber verirsin....

doğru söylüyorsun ya valla şu an iyi hissettim biraz kendimi... ne bebeğimin gelişimini anlatıyor ne başka bişey ben anlamadım. yani paramla rezil oluyorum. ya doğum içinde şöyle düşündüm sancı olur bişey olur allah korusun araba falanda yok her seferinde koşturma olmasın diye düşündüm.. ben araştırayım iyi bi yer en iyisi

Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.

hoşgeldin canım.evet var ben:)))hamileden çok herşeye benziyorum.bulantım var ama çıkaracak kadar değil hafif yani.....

hoşgeldin canım benimde fazla bulantım yok. ama çok halsizim ve sürekli uykum var, birde mide kazıntılarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…