• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Alya
sat 9 haziran
10 temmuz da 53
12 temmuzda 113 çıktı
doktor ümitlenme dedi bende hala sevinemiyorum. Bu akşam inşallah tekrar test yaptırcam. Ama doktor öyle dedikten sonra canım çok sıkkın hiç ümidim yok.
Senin doktorunun dedikleri ne güzel ümitli konuşmuş. çok hoşuma gitti benimde
İki günde ikiye katlanmış olması gereken de bu zaten bugun 450-500 görürsen gayet iyi degerlerin ben daha 3 görünce anladım bebek olduğunu Dr umda hiç bozmadı beni şüpheli gebelik 2 gun sonra tekrarla dedi Dr unu sevmiyorsan değiştir derim. Çünkü her defasında seni telaşa sokacaktir:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

benim gittiğim yerde özel ve işyerimin hemen yanı:)) bana kalsa sabah akşam hastaneden çıkmamda işte olmuyor:))) zaman sanki bazen duruyor.
seninde mide bulantın ve uyku halin varmı.bende bu aralar çok fazla var ve birtürlü mide bulantılarıyla başedemiyorum:(
mide bulantım varda aşırı eil gülüm kalkıyo saece çıkarmıyorum ama bazı yemeklere çok fena oluyorum uyku alim çok fazla ama bazen 2de yatıyorum 9 da kalkıyorum aç kalımız çok oluyo yani:9: ama simsiyah kanamam geldi benimperşembe günü doktordayım kalp atışlarını duyamadık amA büyümüz biraz daha bebişim ayağa kalkmayı yasakladı doktorum birsürüde ilaç verdi:43:

çok ilginç şeyler yaşıyorum.oğlum bugün bana anne kardeşimin adı hamza olsun mu dedi???hamza kim dedim bilmem uykumda gördüm dedi:)))
arkadaşımın 11 aylık bir kızı var normalde bana gelmez bugün dibimden ayrılmadı...
Birde karnımın üst tarafı sağ kasığımın üstü ağrıyor geriliyor kan akışında pıt pıt atıyor iki gündür hemde sanırım bebeğim sağıma yerleşmeye çalışıyor:))):9::9::9::9::9::9::9::9:

ayy tüylerim diken diken oldu okurken. inşallah erkek olur ve adını hamza koyarsın :16::16::16: hamza çok guzel bir isim

kızlarrr nasılsınızz ben hafta sonnu giremiyorum hiç... yeni gelen anneler hoşgeldiniz.

ya burda okuduğum kadarıyla herkeste midebulantıları bel ağrıları var. aynılarını yaşıyorum birden göz kararmalarım falan oluyor sıcaga hiç gelemiyorum. ama etrafımdakiler yok psikolojik yok şimdiden başlamaz falan diye sinir ediyolar beni. dua ediyorum allahım gelmesin baş dönmesi vs diye kimseyi kendime inandırmak zorunda değilim ama en yakınlarında kayınvaliden falan olunca böle oluyo:14::14::14:

kızlarrr nasılsınızz ben hafta sonnu giremiyorum hiç... yeni gelen anneler hoşgeldiniz.

ya burda okuduğum kadarıyla herkeste midebulantıları bel ağrıları var. aynılarını yaşıyorum birden göz kararmalarım falan oluyor sıcaga hiç gelemiyorum. ama etrafımdakiler yok psikolojik yok şimdiden başlamaz falan diye sinir ediyolar beni. dua ediyorum allahım gelmesin baş dönmesi vs diye kimseyi kendime inandırmak zorunda değilim ama en yakınlarında kayınvaliden falan olunca böle oluyo:14::14::14:
Hosbulduk Canım tanisip kaynaşalım:66::66:
benim de ilk öğrendiğim zamanlar saniyelik bas donmem oluyordu gayet normal canım uzun sürmezse sıkıntı yok alışmalıyız onların varlıklarına ( bende hala alışamadım)
Kaynanana gelince anlamaması normal onlar bizim ilgiyi üzerimize toplamak icin yaptığımızı düşünür salla gitsin:9::9::29:

Hosbulduk Canım tanisip kaynaşalım:66::66:
benim de ilk öğrendiğim zamanlar saniyelik bas donmem oluyordu gayet normal canım uzun sürmezse sıkıntı yok alışmalıyız onların varlıklarına ( bende hala alışamadım)
Kaynanana gelince anlamaması normal onlar bizim ilgiyi üzerimize toplamak icin yaptığımızı düşünür salla gitsin:9::9::29:

aynen öyle ya sinir oluyorum.. zaten şu ara herşeye sinir oluyorum :19: şu ara nedir bendeki bu huzursuzluk bilmem bide ağlıyorum sürekli ya herşeye ama :14::14::14: gözlerimde alerji olmuş kaşıntıdan ölüyorum damlalar hamileliği etkiler mi korkuyorum.

zaten doktorumu da sevmedi onu da değiştircem bu ne yaa :43::43::43:

Canım Dr la telefonda görüştük kimyasal olup olmadıgını anlamak icin 3 kez kan verdim yükselmeleri iyi Dr da guzel dedi bakma sen Dr una bana degerlerini yaz istersen.cuma ilk randevum:54:

Oyle düşünme her gebelik farklı diyorlar ins iyi gecer bulantılar var mı:49:

ilkinde üçüncü ayım bitene kadar deli gibi kustum artık kan kusuyodum okadar çok bulantım olduki anlatamam.. bir de çalışıyodum elimde poşetle gidip geliyodum taaa küçükyalıdan maslağa :s şuanda henüz bulantı yok çok şükür ama midem ağzımda en ufak şey rahatsız ediyo.. ilkinde bütün hamileliğim boyunca serum yedim iki koldan gün aşırı ben, kanım çok düşük.. normalde zaten alt sınırda bide hamile kalınca iyice düşüyo.. ve iğne fobim var :(

günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz

İki günde ikiye katlanmış olması gereken de bu zaten bugun 450-500 görürsen gayet iyi degerlerin ben daha 3 görünce anladım bebek olduğunu Dr umda hiç bozmadı beni şüpheli gebelik 2 gun sonra tekrarla dedi Dr unu sevmiyorsan değiştir derim. Çünkü her defasında seni telaşa sokacaktir:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Bu akşamı bekliyorum artık doktor o kadar hevesimi kırdığı için ümitsizce bekliyorum. İnşallah güzel değerler alırımda burda da paylaşırım.
Doktorumu kesinlikle değiştircem ilk doğumum sezeryandı şimdi normal doğum yapmak istiyorum bu yüzden sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Senin ilk kuzumu olacak inşallah.

günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz

merhabaa, ya benimde cuma gunu keseyi gördük, iki hafta sonrasına randevu verdi çok geç değil dime?

birde bişey sorcam bu alttan muayenelerde düşük riski oluyomuş ama hep okuyorum alttan muayene ettiren çok bir sorun olmuyor galiba?

günaydın anneler ve bebeleri....
benim cuma akşamı çık mide bulantım oldu ayrıca istifra ettim nane limon içtiğimi söylemiştim benim ne c.tesi günü ne dün ne de bu sabah mide bulantım olmadı :nazar::nazar: yalnızca halsizlik var ama o da dinlenmiyorum hiç hep biryerden bir yere koşturuyorum hiç oturmuyorum sanıyorum vücut direncimde yok yoruluyorum dün akşam gece 23.00 sızıp kalmışım ama hala daha uykum var ama neyseki mide bulantım yok çok şükür....:nazar::nazar::nazar:

merhabaa, ya benimde cuma gunu keseyi gördük, iki hafta sonrasına randevu verdi çok geç değil dime?

Birde bişey sorcam bu alttan muayenelerde düşük riski oluyomuş ama hep okuyorum alttan muayene ettiren çok bir sorun olmuyor galiba?

ben alttan muaynede bi sorun olmuyor diye biliyorum cnm.

birde bişey sorcam bu alttan muayenelerde düşük riski oluyomuş ama hep okuyorum alttan muayene ettiren çok bir sorun olmuyor galiba?

yok cnm gayet doğal. doktor karnımdan baktı ses hiç duyamadı içimiz rahat etsin alttan bakalım dedi ben gerek yok dedim istemedim ama ısrar etti neolur neolmaz aklımız kalmasın deyince dedim heralde bişiden şüphelendi benide korku sardı baktırdım yoksa şuana kadar hiç baktırmamıştım. alttan duydum sonra meleğimin sesini. hiç telaş etme sen. şuan benimki 6 hafta 4 günlük doktor öyle dedi. yani burdakiyle farklı cıktı muhtemel doğmumuda 03/03/2013 dedi

herkese slm..

üç gün önce büyük bi süprizle hamile olduğumu öğrendim.. muhtemel doğum tarihimiz 19 mart.. 2,5 yaşında bi kızım var şuan :53: şaşkınlık içindeyim..

hayırlı olsun hoşgeldin :16:

Kızlar merhaba :3:bende Mart annesi olucam:66::66::66:
sat10 Haziran ,10 Temmuz'da öğrendik Bebisimiz olduğunu .iki gun arayla uc test yaptidim ilk testte :3,25 ;ikinci:46;üçüncü : 135 çıktı ilk randevu cuma gunu ins kalp atışlarını da duyarım 5+5 oluyoruz ama benim muhtemelen daha küçüktür.dun cok ağrım vardı düşecek sandim ama topiginizi okuyunca ve herkeste olduğunu öğrenince icim rahatladı :32::32:insallah sonuna kadar saglikla doguma da gideriz

hamnilelikte normal canım o ağrılar şikayetler hoşgeldin hayırlı olsun :38:

gözünaydın canım darısı bizlere inşaalah :nazar:

normal canım bende keseyi gördükten 10 gün sonra gel dedi doktorum kalp atışları için alttan muayene zarar vermiyormuş tabi dikkatli olnumasında yarar var :34:

Bu akşamı bekliyorum artık doktor o kadar hevesimi kırdığı için ümitsizce bekliyorum. İnşallah güzel değerler alırımda burda da paylaşırım.
Doktorumu kesinlikle değiştircem ilk doğumum sezeryandı şimdi normal doğum yapmak istiyorum bu yüzden sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Senin ilk kuzumu olacak inşallah.
Evet canım hsg sonrası oldu bebeğim yoksa aşılamaya doğru gidiyorduk hiç beklemezsen geldi kuzum:54::54: degerini merak ediyorum ama bence artis iyi olacak:46::46:

Back