2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İki günde ikiye katlanmış olması gereken de bu zaten bugun 450-500 görürsen gayet iyi degerlerin ben daha 3 görünce anladım bebek olduğunu Dr umda hiç bozmadı beni şüpheli gebelik 2 gun sonra tekrarla dedi Dr unu sevmiyorsan değiştir derim. Çünkü her defasında seni telaşa sokacaktir

mide bulantım varda aşırı eil gülüm kalkıyo saece çıkarmıyorum ama bazı yemeklere çok fena oluyorum uyku alim çok fazla ama bazen 2de yatıyorum 9 da kalkıyorum aç kalımız çok oluyo yani ama simsiyah kanamam geldi benimperşembe günü doktordayım kalp atışlarını duyamadık amA büyümüz biraz daha bebişim ayağa kalkmayı yasakladı doktorum birsürüde ilaç verdi

ayy tüylerim diken diken oldu okurken. inşallah erkek olur ve adını hamza koyarsın hamza çok guzel bir isim

kızlarrr nasılsınızz ben hafta sonnu giremiyorum hiç... yeni gelen anneler hoşgeldiniz.

ya burda okuduğum kadarıyla herkeste midebulantıları bel ağrıları var. aynılarını yaşıyorum birden göz kararmalarım falan oluyor sıcaga hiç gelemiyorum. ama etrafımdakiler yok psikolojik yok şimdiden başlamaz falan diye sinir ediyolar beni. dua ediyorum allahım gelmesin baş dönmesi vs diye kimseyi kendime inandırmak zorunda değilim ama en yakınlarında kayınvaliden falan olunca böle oluyo

Hosbulduk Canım tanisip kaynaşalım
benim de ilk öğrendiğim zamanlar saniyelik bas donmem oluyordu gayet normal canım uzun sürmezse sıkıntı yok alışmalıyız onların varlıklarına ( bende hala alışamadım)
Kaynanana gelince anlamaması normal onlar bizim ilgiyi üzerimize toplamak icin yaptığımızı düşünür salla gitsin

aynen öyle ya sinir oluyorum.. zaten şu ara herşeye sinir oluyorum şu ara nedir bendeki bu huzursuzluk bilmem bide ağlıyorum sürekli ya herşeye ama gözlerimde alerji olmuş kaşıntıdan ölüyorum damlalar hamileliği etkiler mi korkuyorum.

zaten doktorumu da sevmedi onu da değiştircem bu ne yaa

ilkinde üçüncü ayım bitene kadar deli gibi kustum artık kan kusuyodum okadar çok bulantım olduki anlatamam.. bir de çalışıyodum elimde poşetle gidip geliyodum taaa küçükyalıdan maslağa :s şuanda henüz bulantı yok çok şükür ama midem ağzımda en ufak şey rahatsız ediyo.. ilkinde bütün hamileliğim boyunca serum yedim iki koldan gün aşırı ben, kanım çok düşük.. normalde zaten alt sınırda bide hamile kalınca iyice düşüyo.. ve iğne fobim var

günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz

Bu akşamı bekliyorum artık doktor o kadar hevesimi kırdığı için ümitsizce bekliyorum. İnşallah güzel değerler alırımda burda da paylaşırım.
Doktorumu kesinlikle değiştircem ilk doğumum sezeryandı şimdi normal doğum yapmak istiyorum bu yüzden sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Senin ilk kuzumu olacak inşallah.

günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz

merhabaa, ya benimde cuma gunu keseyi gördük, iki hafta sonrasına randevu verdi çok geç değil dime?

birde bişey sorcam bu alttan muayenelerde düşük riski oluyomuş ama hep okuyorum alttan muayene ettiren çok bir sorun olmuyor galiba?

günaydın anneler ve bebeleri....
benim cuma akşamı çık mide bulantım oldu ayrıca istifra ettim nane limon içtiğimi söylemiştim benim ne c.tesi günü ne dün ne de bu sabah mide bulantım olmadı yalnızca halsizlik var ama o da dinlenmiyorum hiç hep biryerden bir yere koşturuyorum hiç oturmuyorum sanıyorum vücut direncimde yok yoruluyorum dün akşam gece 23.00 sızıp kalmışım ama hala daha uykum var ama neyseki mide bulantım yok çok şükür....

ben alttan muaynede bi sorun olmuyor diye biliyorum cnm.

yok cnm gayet doğal. doktor karnımdan baktı ses hiç duyamadı içimiz rahat etsin alttan bakalım dedi ben gerek yok dedim istemedim ama ısrar etti neolur neolmaz aklımız kalmasın deyince dedim heralde bişiden şüphelendi benide korku sardı baktırdım yoksa şuana kadar hiç baktırmamıştım. alttan duydum sonra meleğimin sesini. hiç telaş etme sen. şuan benimki 6 hafta 4 günlük doktor öyle dedi. yani burdakiyle farklı cıktı muhtemel doğmumuda 03/03/2013 dedi

herkese slm..

üç gün önce büyük bi süprizle hamile olduğumu öğrendim.. muhtemel doğum tarihimiz 19 mart.. 2,5 yaşında bi kızım var şuan şaşkınlık içindeyim..

hayırlı olsun hoşgeldin

hamnilelikte normal canım o ağrılar şikayetler hoşgeldin hayırlı olsun

gözünaydın canım darısı bizlere inşaalah

normal canım bende keseyi gördükten 10 gün sonra gel dedi doktorum kalp atışları için alttan muayene zarar vermiyormuş tabi dikkatli olnumasında yarar var

Evet canım hsg sonrası oldu bebeğim yoksa aşılamaya doğru gidiyorduk hiç beklemezsen geldi kuzum degerini merak ediyorum ama bence artis iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…