2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ah bu agrilar, gercekten strese sokuyolar insani, ama bak 9 ay agri cekip saglikli doguran da var, benim bi arkadasimin da 9 ay boyunca kanamasi olmustu, tabi cok degil ara ara leke leke, masallah saglikla aldi bebisini kucagina, pozitif dusunucez, dualarimizi eksik etmiicez insallah
ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....

simdi ilk kizimda muthis bir istah olmustu, esim bile sana ne oldu boyle nedir bu istah demisti, baska bir belirti olmadi, ikinci kizimda hic ama hic belirti olmadi, hamile oldugumu doguma kadar hissetmedim inan:))) bu ucuncude reglime 10 gun kala feci bir sancim oldu, ne oluyo dedim, erken mi regli olucam, kivrandim resmen butun aksam, sabah kalktigimda gecmisti, sonra istahim ve goguslerimde agri basladi, ipler cekiliyodu gogsumun ucuna dogru boyle sizim sizim derler ya, iste oyle, sonra regli olmama bir iki gun kala ayni regli olacakmisim gibi agrilarim oldu ama sanki tuhaf bir sislik hissi de olustu kasiklarimda, boyle gergin, hassas, iste boyle canim, regli gunu yaptim testimi pozitif cikti, darisi basina insallah
yarin sabah 10da canim benim cok sagol...:103:

1 aydir ne cekiyorum yaa.. yavruma bile ilgi gosteremiyorum

Allahim nolur bosuna cekmis olmayim..

amiiiiiiiinn ya Rabbi, insallah bosuna olmiycak, insallah canim

kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor

canim ne diyeyim, nasil uzucu bir durum ama cok sukur Allah'a daha genciz saglikliyiz, yine olucak tabiki Rabbimin iziniyle ve mutlu sona ulasacaksin insallah kumrengi, alicaksin evladini kucagina

üst üste düşük haberleri alıyoruz :26:

allahım hepimizi korusun sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin:26:

herseyin hayirlisi insallah, cok uzucu tabi ama daha beterinden koruyo Allah

bişey sorucam
ben bu akşam test yaptım
silik cizgi bayagı belli oluyor
yarın sabah ilk idrarla yapsam yine aynı mı görünür?
kaç gün sonra koyulaşır?

Benimde ilk idrar testimde silik çıkmıştı acilde test yaptırdım öğrendim hamile olduğumu sende kan testi yaptır madem silik çıktı büyük ihtimalle hamilesindir

bn cok baglanmıstım bebegime hep onunla konuşuordum beni duyuyordu emindm bundan ama dediğin gibi saglksızmıs dr da ztn böyle söyledi bana kendni hc üsme dedi ama gelde bana soor içim içimi yedi

evlat neticede.hayırlısı buymuş.düşükten sonra yeni gebelik erken oluyor diye biliyorum.üzme kendini canımsın...
bende burda olmak istiyoruuuuuummmm
:26:

bişey sorucam
ben bu akşam test yaptım
silik cizgi bayagı belli oluyor
yarın sabah ilk idrarla yapsam yine aynı mı görünür?
kaç gün sonra koyulaşır?

hoşgeldin.ilk idrarınla yap.biraz daha koyulaşır.ama çıkmış olması yetr...

Benimde ilk idrar testimde silik çıkmıştı acilde test yaptırdım öğrendim hamile olduğumu sende kan testi yaptır madem silik çıktı büyük ihtimalle hamilesindir

bat gecmeden yaptırmak istemiyorum ama
cok gec kalmadan da doktora kontrole gitmek istiyorum
bir düşügüm var.
Saglık ocagında yapıyolar mı kan testi?

bide günüm gecmeden yaparlar mı?

yarın sabah yapıcam hemen uyyim sabah olsun:))
Allah ım bayramı bekleyen çocuklar gibiyim sen utandırma Yarabbiimmm

elibeses canim tebrik ederim :) :) :)

ah canım inşallah ama inanamıyorum inan o kadar yıkıntılar yaşayınca
inşallah bu sefer başarabilmişizdir

sendemi hamilesin?

bak canım.rabbim bu bebekleri bizlere emanet olarak verdi.evet anneyiz kanımızla yeri geliyor gözyaşımızla besliyoruz.canımızdan can kopuyor onlara bişey olacak diye.hani ben evladımı seyrederken geceleri rabbim ona gelecek bana gelsin diyorum anneyim çünkü.ama bilemem ki yarın ne olacak.emanetin emanetimdir allahım sonuna kadar gözüm gibi bakarım dedim yaşamaya devam ettim.ilk bebeğim erken doğdu 28 haftalıktı yavrum 4 gün yaşadı.4 yıl geçti ama ilk gün kü gibi acır yaram.yaşıtlarını görünce içim değil ciğerim sızlar.biz aynı duayı edelim hep beraber rabbim koruyamadıklarımızı sen koru şefkatinle merhametinle.
dualarım seninle ve ben biliyorum ki senin bebeğin seninle.sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olacak.gönlünü rahat tutup allaha güven.....

Benim ki de böyle çıkmıştı eger adet gününe çok yoksa kan testi yaptır yarın çıkmazsa tekrarlarsın

benim adet günüme 4 gün kala iki çizgide kıpkırmızıydı.hayret valla.ebem bile inanamadı şaka gibi dedi:))))senin yavrus erkenci gelip erkenden kurulmuş tahtına dedi:))))

benim adet günüme 4 gün kala iki çizgide kıpkırmızıydı.hayret valla.ebem bile inanamadı şaka gibi dedi:))))senin yavrus erkenci gelip erkenden kurulmuş tahtına dedi:))))

ne güzel çok şanslısın.
baksana benim varla yok arası umutlanmak da istemiyorum gerci...
umarım koyulaşır..

BENİMDE ÖYLE OLDU CANIM KIRMIZIYDI BAYAĞI AYNEN 4 GÜN FALAN VARDI BENIM DE BIZIM BEBISLER SANIRIM İYİ KURULDULAR YERLERINI RABBIM ONLARI BIZE BAGISLASINNNN

ne güzel çok şanslısın.
baksana benim varla yok arası umutlanmak da istemiyorum gerci...
umarım koyulaşır..

canım hamilesin ben eminim.o testlerdee çok yanılmıyorlar.yarın tekrar dene:)))

BENİMDE ÖYLE OLDU CANIM KIRMIZIYDI BAYAĞI AYNEN 4 GÜN FALAN VARDI BENIM DE BIZIM BEBISLER SANIRIM İYİ KURULDULAR YERLERINI RABBIM ONLARI BIZE BAGISLASINNNN

spalar:)))amin gülüm aminnnnnnnnnnnnn:)))hepimizinkini inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…