ben çok üzüldüm çokkkkk.paylaşım olunca daha bi sarsıyor.hakkında hayırlısı....
kızlar akıntım yok gibi ama kasıklarımda sancım var.var mı benim gibi olan,doktorumda rahat değilsen gel dedi.zaten düşük tehlikem var 4 gündür yatıyorum.korkmalı mıyım bilemedim.bu akşam bitsin yarın sabaha kadar geçmezse doktora gidicem.
ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....
yarin sabah 10da canim benim cok sagol...:103:
1 aydir ne cekiyorum yaa.. yavruma bile ilgi gosteremiyorum
Allahim nolur bosuna cekmis olmayim..
kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor
üst üste düşük haberleri alıyoruz :26:
allahım hepimizi korusun sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin:26:
bişey sorucam
ben bu akşam test yaptım
silik cizgi bayagı belli oluyor
yarın sabah ilk idrarla yapsam yine aynı mı görünür?
kaç gün sonra koyulaşır?
Bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin..çok çok çok üzüldüm..bu bir teselli mi bilemiyorum ama şunu bilin ki hayırlısıdır..herkese saglikli bebekler diliyoum ve mutlu gunler...[/QUOTE
saol bende esimde cok üzüldük hastaneden gelene kdr mafoldum
bn cok baglanmıstım bebegime hep onunla konuşuordum beni duyuyordu emindm bundan ama dediğin gibi saglksızmıs dr da ztn böyle söyledi bana kendni hc üsme dedi ama gelde bana soor içim içimi yedi
bende burda olmak istiyoruuuuuummmm
:26:
bişey sorucam
ben bu akşam test yaptım
kaç gün sonra koyulaşır?
bişey sorucam
ben bu akşam test yaptım
kaç gün sonra koyulaşır?
Benimde ilk idrar testimde silik çıkmıştı acilde test yaptırdım öğrendim hamile olduğumu sende kan testi yaptır madem silik çıktı büyük ihtimalle hamilesindir
bat gecmeden yaptırmak istemiyorum ama
cok gec kalmadan da doktora kontrole gitmek istiyorum
bir düşügüm var.
Saglık ocagında yapıyolar mı kan testi?
bide günüm gecmeden yaparlar mı?
evlat neticede.hayırlısı buymuş.düşükten sonra yeni gebelik erken oluyor diye biliyorum.üzme kendini canımsın...
hoşgeldin.ilk idrarınla yap.biraz daha koyulaşır.ama çıkmış olması yetr...
elibeses canim tebrik ederim :) :) :)
Eki Görüntüle 461038
işte bu
ama cıplak gözle daha net tabiii
sizce koyulaşır mı yaa
daha zaten cok erken test içinde duramıyoz işte...
kızlar benimde yarın dr kontrolum var 8.30 da...
o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam....
önceki bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu...
ve bu vakte kadar hergün hergün,acaba bu bebğimde öldümü,kalbi duyulur mu,ya dr bebek yok derse.... gibi düşüncelerle boğuşup duruyorum...
kendimi bundan alamıyorum Rabbim mağfiret etsin...
nolursunuz bu kardeşiniz için bi dua edin,inşallah herşey yolundadır ve öyle de devam eder...
bilin ki bende hepimize her zaman dua ediyorum...
Rabbim doğru yoldan doğru düşünceden ayırmasın inşallahh
Kaç gün var adetine?
Benim ki de böyle çıkmıştı eger adet gününe çok yoksa kan testi yaptır yarın çıkmazsa tekrarlarsın
Benim ki de böyle çıkmıştı eger adet gününe çok yoksa kan testi yaptır yarın çıkmazsa tekrarlarsın
benim adet günüme 4 gün kala iki çizgide kıpkırmızıydı.hayret valla.ebem bile inanamadı şaka gibi dedi:))))senin yavrus erkenci gelip erkenden kurulmuş tahtına dedi:))))
benim adet günüme 4 gün kala iki çizgide kıpkırmızıydı.hayret valla.ebem bile inanamadı şaka gibi dedi:))))senin yavrus erkenci gelip erkenden kurulmuş tahtına dedi:))))
ne güzel çok şanslısın.
baksana benim varla yok arası umutlanmak da istemiyorum gerci...
umarım koyulaşır..
BENİMDE ÖYLE OLDU CANIM KIRMIZIYDI BAYAĞI AYNEN 4 GÜN FALAN VARDI BENIM DE BIZIM BEBISLER SANIRIM İYİ KURULDULAR YERLERINI RABBIM ONLARI BIZE BAGISLASINNNN
yaa peki bundan sonra bi daha test yaptın mı kaç gün sonra koyulaştı
kana gitmek pek istemiyorum da
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?