• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım hamilesin ben eminim.o testlerdee çok yanılmıyorlar.yarın tekrar dene:)))

spalar:)))amin gülüm aminnnnnnnnnnnnn:)))hepimizinkini inşallahhh

canım senin kesen göründü mü? Hemen hemen aynı gibi seninle gebeliğimiz benım bugun 4+5 oldu ama kese yok hala degerım de 1324.92

canım senin kesen göründü mü? Hemen hemen aynı gibi seninle gebeliğimiz benım bugun 4+5 oldu ama kese yok hala degerım de 1324.92

gülüm haftayı bekliyorum.hiç gitmedim daha doktora.:)))aslında yarın kesen görünür değerin çok iyi....:)))

gülüm haftayı bekliyorum.hiç gitmedim daha doktora.:)))aslında yarın kesen görünür değerin çok iyi....:)))

bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde BU ARADA SEN NEDEN HİÇ GİTMEDİN MERAKSIZ ANNE :1:

Son düzenleme:
bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde BU ARADA SEN NEDEN HİÇ GİTMEDİN MERAKSIZ ANNE :1:

kaçıncı hafta dasın?

canım normalde 1500 olunca görünür aslında...ben öyle biliyorum.perşembe görürsün merak etme....allaha emanetler...

yarın sabah yapıcam hemen uyyim sabah olsun:))
Allah ım bayramı bekleyen çocuklar gibiyim sen utandırma Yarabbiimmm
ah canım inşallah ama inanamıyorum inan o kadar yıkıntılar yaşayınca
inşallah bu sefer başarabilmişizdir:1:
sendemi hamilesin?

bilmiyorum canim bekliyorum.
cumartesi bi test yapmistim,
bugun cok silik incecik bi cizgi var gibiydi sanki.
ama ustunden 2 gun gecti yani.
gecersiz olabilir o test.
bugun sabah bi daha yapmistim, o bostu ama.
bakalim belki onda da 2 gun sonra bi cizgi cikar. :D
bekliyoruz ya napalim alistik beklemeye...
yapcak bi sey yok, hayirlisi Rabbimden....

o zaman normal aslında ama burda 4.5 - 5 haftalarda görenler okudum ve endişelenmiştim inşallah perşembe gittiğimde görebilirim senın keseyı gordugundekı kan degerın kactı canım ?

ben ilk öğrendiğimde kan testi yaptırdım 43,2 idi daha sonra acele etmedim doktora gitmek için geç gidecem dedim 6. haftada gittim hemen göründü zaten senin kisi geç döllenme olabilir böyle şeyleri şimdiden takma kafana sabretmeye çalış ayın 17sinde kalp atışı için gidecem kan tahlili o zaman yaptıracam bir daha

iyi geceler şekerler kuzucuklarınızla rabbime emanetsiniz.:nazar::nazar::nazar::nazar:

SÜRMELİİİİİİİİİİ dularım seninle.müjdeni dört gözle duayla bekleyeceğim....:18:

NUR-SEY-NUR KUZUCUMM HAYIRLI HABERLERLE GEL BEBEM...BERABER BÜYÜTCEZ İNŞALLAH.::16:

RABBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE BU KORKULARI KAYGILARI MUTLULUKLARI BEKLEYİŞLERİ YAŞATSIN.KİMSENİN EVİNİ VE YÜREĞİNİ SESSİZ BIRAKMASIN.RABBİM ANNE OLMAK İSTEYENLERE SONSUZ HAZİNENLE OL DE VE OLSUN.YER GÖK DUAYLA...BU ACİZ KULUNUDA DUY NE OLUR VE SEN HİÇ BİR ANNEYİ VE ANNE ADYINI EVLADIYLA SINAMA.SANA SORGUSUZ TESLİMİYETİMİZ.EMANETLERİN GÖZBEBEĞİMİZ.....

HAYIRLI GECELER CANLARRIMM.....

bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde bu arada sen neden hiç gitmedin meraksız anne :1:

allah hep güldürsün canım.neden gitmedim??bilmem benim yüreğim çok rahat.hem kalbini duyayım keseyide göreyim dedim rabbim nasip ettiyse.etmediysede yapacak bişey yok.senin kesen görünür içini rahat tut.5.haftadan itibaren görünür.korkma.ben duanın gücüne çok inanırım sadece dua ediyorum.rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı eylediğin e gönlümü razı eyle amin diye...rabbimin izniyle haftaya gideceğim canım...ona emanet ettim...içim rahat şükürler olsun....ne yazıldıysa onu yaşayacağım.acıyıda yaşadım mutluluğuda.talimliyim anlayacağın...

Günaydın güzel anne adayları :46::46::46:

Midem çok bulanıyo... :14: bugün kan testi sonucumu da alıcam kalbim küt küt atıyo heyecandan ama eşim beni şuan adet dönemindeyim zannediyo test sonucum güzel çıkarsa duygusal bir törenle açıklicam :16: :6: :6:

kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor :43:

:50: sana ne desek bos bılıyorum..elbette üzülüceksin.Ama aynı seylerı nisan ayında yasamıs biri olarak sana umut olmakisterim.Düşükten sonra çok çabuk hamile kalırsın,ve 2 aya bize yetişirsin.Allah böylenasip etmiş.Artık okadar fazlaki her 3 hamileli,kten biri o yüzden sakın neden ben deme..İnan cogumuzun basına geldi canım..Çok geçmiş olsun

yarin sabah 10da canim benim cok sagol...:71::103:

1 aydir ne cekiyorum yaa.. yavruma bile ilgi gosteremiyorum :43:

Allahim nolur bosuna cekmis olmayim.. :50:

Ben boşuna olmadıgına ınanıyorum surmeli, güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım:31:

ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....:43::43::43:

Dur sana bir iki tane yazayım:31: Kasık agrısı,idrar rengi her zamankinden daha değişik oluyor sanki ilaç içmiş gibi kokulu,Göğüslerine bak uclarına dogru mınık yesıl damalarlar gozukuyormu?Kokulara hassasmısın her koku burnuna gelıyormu?Bir de içinde öyle bir his varmı?İnsan hissediyor genelde :49::54:

bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba

Hiç bir zaman :33: Annelik böyle zor birşeydogunca bile hep korku.Annem hala bize birşeyolucak diye korkuyor.O açıdan 9 ay endişeli sonrası da onu 9 ayben korudum ya bısı olursa dıe endıselı gecıcek..Annelik bu çünkü.Korkma kısmette varsa bişi olmaz canım:54:

slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........

Doktoru ne kadar ertelersenız o kadar endıse artıcak stres artıcak buda bebegı etkıleyecek gıdın bır an once arkadaşlar:40:

Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???

neden hamileyklen tatile gidemeyeceksin ki?Ben bu hafta gidiyorum.hemde 1 hafta bir yere 1 hafta bir yere doktor zararı degıl faydası olur dedı hem vucut hem kafa acısından.sen bıraz kafanı dagıt canım kucuk bır tatile git bence:29:

kızlar benimde yarın dr kontrolum var 8.30 da...
o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam....
önceki bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu...
ve bu vakte kadar hergün hergün,acaba bu bebğimde öldümü,kalbi duyulur mu,ya dr bebek yok derse.... gibi düşüncelerle boğuşup duruyorum...:ssz:
kendimi bundan alamıyorum Rabbim mağfiret etsin...
nolursunuz bu kardeşiniz için bi dua edin,inşallah herşey yolundadır ve öyle de devam eder...
bilin ki bende hepimize her zaman dua ediyorum...
Rabbim doğru yoldan doğru düşünceden ayırmasın inşallahh:16:

Nur sana yakıştımı bu şimdi böyle karamsarlık :20: Allah yardımcımöız olucak elbette.Dua ettim senin içindeherkes içinde kimsenin hevesini kursagında koymasın inşallah.Mutlu haberlerini bekliyorum.:54:

günaydın şeker anneler... bebişleriniz nasıl iyidir inş. ben bu sabah bayağı zorlandım midem bulandı ama olsun bebişim sağlıklı olsun başkada bişi istemem ben dayanırım:49:

bir tek ben böyle düşünmüyormuşum,hissetmiyormuşum ama kendimi bir ara hasta gibi hissettim o yok bu yok direk stres,ben yasaklara gelebilen biri değilim elimden geldiğince kendime ve bebeğime dikkat etmeye çalışıyorum ama ben yine benim ve bence ben yüzmezsem hareket etmezsem bebeğim beni istemez onun bana gelmesinin sebebi benim yerimde duramamam biz beraber eğleniyoruz o içerde ben dışarıda :9::9:
valla ben hamile olduğumun farkında olmadan tatile gittim eğlendim oynadım yüzdüm. ama kesilikle havuza girmedim. böyle bi ihtimal varsa mikrop kapmayayım diye:) üzerine çok titrememek gerek.ben ilkinde neredeyse hiç kalkmadım ama cok erken bi vakitte koptu benden :( sen git anacım yap tatilini:)

kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor :43:
geçmiş olsun tatlım. seni çok iyi anlıyorum. ama zamanla geçecek buna emin ol. varlığını hissetmediğin için çok şanslısın.hareketlerini filan hgissetmeye baslamıs olsaydın bu durum sana daha cok koyardı ve belki daha kötü bir durumda ble olabilirdin psikolojik olarak .. 2 ay sonra hamile haberlerini alıcaz burdan bak da gör :)

ben gittiğimde 2000 üstündeydi. ama yine görünmedi. perşembe cagırdı. ozaman görürüz inşalla:):49:

Gunaydin anneler,
Doktorum internette bu konulara cok bakmama da yasak getirdi. Hep olumsuz örnekler var, hep kaygı dolu anneler var, boşver okuma dedi :) Ama sizi okumak kaygılarımı azaltıyor :)

Back