canım hamilesin ben eminim.o testlerdee çok yanılmıyorlar.yarın tekrar dene:)))
spalar:)))amin gülüm aminnnnnnnnnnnnn:)))hepimizinkini inşallahhh
canım senin kesen göründü mü? Hemen hemen aynı gibi seninle gebeliğimiz benım bugun 4+5 oldu ama kese yok hala degerım de 1324.92
gülüm haftayı bekliyorum.hiç gitmedim daha doktora.:)))aslında yarın kesen görünür değerin çok iyi....:)))
bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde BU ARADA SEN NEDEN HİÇ GİTMEDİN MERAKSIZ ANNE
bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde BU ARADA SEN NEDEN HİÇ GİTMEDİN MERAKSIZ ANNE
kaçıncı hafta dasın?
yarın sabah yapıcam hemen uyyim sabah olsun:))
Allah ım bayramı bekleyen çocuklar gibiyim sen utandırma Yarabbiimmm
ah canım inşallah ama inanamıyorum inan o kadar yıkıntılar yaşayınca
inşallah bu sefer başarabilmişizdir
sendemi hamilesin?
canım normalde 1500 olunca görünür aslında...ben öyle biliyorum.perşembe görürsün merak etme....allaha emanetler...
4+5 sat 7 haziran canım
ben 6 haftalıkken gördüm keseyi
o zaman normal aslında ama burda 4.5 - 5 haftalarda görenler okudum ve endişelenmiştim inşallah perşembe gittiğimde görebilirim senın keseyı gordugundekı kan degerın kactı canım ?
bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde bu arada sen neden hiç gitmedin meraksız anne
Günaydın güzel anne adayları
Midem çok bulanıyo...bugün kan testi sonucumu da alıcam kalbim küt küt atıyo heyecandan ama eşim beni şuan adet dönemindeyim zannediyo test sonucum güzel çıkarsa duygusal bir törenle açıklicam
kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor
yarin sabah 10da canim benim cok sagol...:103:
1 aydir ne cekiyorum yaa.. yavruma bile ilgi gosteremiyorum
Allahim nolur bosuna cekmis olmayim..
ya kızlar bi belirtileri paylaşmak o kadarmı zor.ne olur bir kaç şey yazıp yardım etseniz....
bende aranıza yeni katıldım..ama uzun zamandır takip ediyodum...tüp bebek tedavisi sonucu dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim...korkuma sevinemiyorum bile...ya bişey olursa diye...nezaman kendimi ve bebeğimi daha güvende hissederim acaba
slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........
Merhaba,
Ben de saniyorum 8 haftalik hamileyim son adetim 24 mayis..şu an ttildeyim ve birdaha hamile kalırsam yapmayacaklarım listesinde ilk sırada hamileyken tatile gitmek var..bin pişmanım..hep uykum var,eşim çok yalniz kaldi ben de onun mutsuz oldugunu dusunmeye basladim zaten bir de müthiş derecede endişeli ve panik durumdayım..değişen ruh halim de cabası yani..her şey gozume batıyo saldırganlaştım zor tutuyorum kendimi..herşeye alınıp ağlıyorum hemen..siz de boyle misiniz???
kızlar benimde yarın dr kontrolum var 8.30 da...
o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam....
önceki bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu...
ve bu vakte kadar hergün hergün,acaba bu bebğimde öldümü,kalbi duyulur mu,ya dr bebek yok derse.... gibi düşüncelerle boğuşup duruyorum...
kendimi bundan alamıyorum Rabbim mağfiret etsin...
nolursunuz bu kardeşiniz için bi dua edin,inşallah herşey yolundadır ve öyle de devam eder...
bilin ki bende hepimize her zaman dua ediyorum...
Rabbim doğru yoldan doğru düşünceden ayırmasın inşallahh
valla ben hamile olduğumun farkında olmadan tatile gittim eğlendim oynadım yüzdüm. ama kesilikle havuza girmedim. böyle bi ihtimal varsa mikrop kapmayayım diye:) üzerine çok titrememek gerek.ben ilkinde neredeyse hiç kalkmadım ama cok erken bi vakitte koptu bendenbir tek ben böyle düşünmüyormuşum,hissetmiyormuşum ama kendimi bir ara hasta gibi hissettim o yok bu yok direk stres,ben yasaklara gelebilen biri değilim elimden geldiğince kendime ve bebeğime dikkat etmeye çalışıyorum ama ben yine benim ve bence ben yüzmezsem hareket etmezsem bebeğim beni istemez onun bana gelmesinin sebebi benim yerimde duramamam biz beraber eğleniyoruz o içerde ben dışarıda
geçmiş olsun tatlım. seni çok iyi anlıyorum. ama zamanla geçecek buna emin ol. varlığını hissetmediğin için çok şanslısın.hareketlerini filan hgissetmeye baslamıs olsaydın bu durum sana daha cok koyardı ve belki daha kötü bir durumda ble olabilirdin psikolojik olarak .. 2 ay sonra hamile haberlerini alıcaz burdan bak da gör :)kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor
ben gittiğimde 2000 üstündeydi. ama yine görünmedi. perşembe cagırdı. ozaman görürüz inşalla:)bu gün gittim doktora daha ve görünmedi kese :18: çok endişeliyim doktor perşembe gel dedi bidaha bakalım gidicem de inşallah bu sefer görünür acaba bi sorun mu var ki cunku burda okuyorum 1000 ve ustu gorunuyor keseler genelde BU ARADA SEN NEDEN HİÇ GİTMEDİN MERAKSIZ ANNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?