2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canm cok saol allah demmeki bana boylesini gordu nasip deyilmiş kendimi hc iyi hssetmiyorum bgn dr gttim bana düştü dediği an bende kaynar sular döküldü hemen aglamaya basladım

gecmis olsun canim,
canin saolsun.. saglikli bebek olsaydi kalirdi zaten, boyle dusun kendini tesellu et.
erken olmasi daha iyi zaman gectikce daha ck baglaniyor insan.
Rabbim tekrar nasib etsin ins hepimize :)

Bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin..çok çok çok üzüldüm..bu bir teselli mi bilemiyorum ama şunu bilin ki hayırlısıdır..herkese saglikli bebekler diliyoum ve mutlu gunler...

merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
bi tane de kizim var 22 aylik
beni de araniza alirsaniz sevinirim

hoşgeldin canım.hayırlı olsun...kızınıda allah bağışlasın...

bu tarz bi sitemin ne yeri nede zamanı bence.helede sıkıntısını okuduktan sonra((allah sizleride sağlıkla kavuştursun evlatlarınıza...

aldırma.doktorlar temkinli konuşmak zorunda.rabbbimin emaneti onlar canım.sen elinden geleni yap tevekkül et...daima güzel haberlerle inşallah...

bende sen gibiyim.allaha emanet ettim ona sığındım.kim yavrusuna zarar verir bilerek ve isteyerek....

hakkımızda hayırlısı sevgili meslektaşım:)))

allah yardımcın olsun canım.inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana....

kıyamam canım ya.allah yardımcın olsun çalışırken zor...

tuhaf bende sordum lazere izin verdi.sıkıntı olmaz dedi.nettede araştırdım sorun olmaz yazıyor.

hormonlar.hoşgeldin canım hayırlı olsun.allah eşlerimize yardım etsin.gerçi ben hamileliklerimde melek gibi oluyorum normalde sert ve tersimdir :)))

aletleri bilmem ama lazeri sordum ben.ben bir yıldır yaptırdım şimdi bırakamam dünyanın parasını verdim.zaten doğuma kadar rabbim izin verirse tabii birkez yaptırırım 6 ayda bir çıkıyor onlarda minik ve zayıf.başa dönemem.ama işin kötü tarafı benim epilasyoncu yapmam diyor((hastaneye yaptırcam inşallah...

hayırlı olsun canım.hoşgeldin:))

:))))

hayırlı olsun hoşgeldin.belirti herkeste farklıdır.bende hiçbir şey yok mesela:)))

tüp bebek yaptıranlar daha bi özel bende.uğraşlar emekler hayal kırıklıkları ve mutlu son.rabbim tamamına erdirsin.sizi ayırmasın evladınızla...

slm kızlar sizin bebişlerde yaramazlık yapıyormu...
benim çok ağrım oluyor korkuyorum,bebeğime bişey olucak diye normalmidir sizce....
daha dra gitmedim çarşamba gidicem....merak ediyorum........

bir öncekinde hergün inliyor hergün doğuracam ölecek diye ağlıyordum.ağrılarımı sana tarif edemem.çok şükür yavrum 37+3 te doğdu maşallah...korkma canım olabiliyor bünye meselesi...

ayyy bende de gram uyku yok gün boyu öyle saf saf dolanıyorum evin içinde keşke azıcık da ben uyusam

aynen ne yapacağımı bilmiyorum.ne gece ne gündüz hiç uykum gelmiyor.çok tuhaf.bazen sallanıyorum uyuyayım diyorum pat gidiyor...

kızlar gece sabaha kadar heyecandan uyuyamadm.. buğünde korkudan uyuyamam
rabbime sığın ona bırak.o neye ol demişte olmamış.güzel kızının hatırına kardeşini sağlıkla yollasın.seni merhametiyle sınasın.dualarım seninle canım benim...

allaha emanet ol.ama doktorunu ihmal etme.progestan kullanıyor musun canım??baya etkilidir...

kayra42 canım lazer epilasyon yaptırma istersen ben bitmesini bekledim sonra hamilelik düşündüm neticede vucuda direk geliyo ışınlar.genital bölgede kullandığında Allah korusun enfeksiyon falan kapsan ne bileyim en hassas yer bebeğe zarar vermezmi :44:
önermiyorlarsa farklı alternatiflermi denesen hiç aklıma yatmadı
benimkiler az kaldı çıkanları makine ile almayı düşünüyorum.

canımsın.doktorum sıkıntı olmaz dedi.kağan kocatepede olmaz sorun diyor.zarar verirse elbet yaptırmam ama tanıdığım herkes doğuma lazerle gitti.bakalım canım ya hayırlısı.bakalım ben daha kesemi bile görmedim.sağlıklı devam edebilecekmiyim???ben bile korkuyorum düşün artık....

yarin sabah 10da canim benim cok sagol...:103:

1 aydir ne cekiyorum yaa.. yavruma bile ilgi gosteremiyorum

Allahim nolur bosuna cekmis olmayim..

sabırsızlıkla beklicem müjdeni.çok üzülürüm inan çok.yavrunun hatırına inşallahhhh...sakın hemen sonlandırma.geç görünebiliyor aklında bulunsun....

Canım benim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama erkenden karar verme kürtaj için hem senin belirtilerin çok fazla ben inanmıyorum kesenin boş olduğuna hislerim kuvvetlidir gerekirse doktor unu değiş yarın mutlu haberlerini bekliyorum hem biz senle aynı gün doğuracaz sakın kendini karamsarlığa kaptırma

hepimiz korkuyoruz canım yaa kimseye söylemedim kalp atışından sonra söyliyeceğim birşeyler saklıyormuşum gibi geliyo bizimkilerle konuşunca
eşime söylüyorum saklıyorsun tabi diyor

hakkımızdan hayırlısı :26:

bilmiyorumki canım.haberler hep üst üste.korkuyorum ya hayırlısı((

canım ya diyelim ki kalp atışına kadar kimseye söylememeye karar verdik ya bize sulu şaka yapıp korkuturlarsa bebeğimizin düşme ihtimali yokken düşüğe sebep olucak şeyler yaparlarsa bundan da korkuyorum ben

yok canım yaa o kadarda kötümser olma :26:
bende köpekten çok korkarım görünce karnıma ağrılar giriyor :26:
bide bu sıralarda aniden çocuk ağlaması falan duyarsam korkuyorum binanın bahçesinde bisikletten falan düşüyorlar kalbim pıt pıt atıyo:26:

vallahi canım herşey geliyo aklıma bu kadar çok da takmak iyi değil ama insan kaybetmekten çok korkuyo eşime daha söylemedim bu gün arabayla biryere gittik canımı burnuma getirdi resmen :18: bişey de diyemiyorum dur yapma desemde beni kızdırmayı sevdiğinden devam ediyo

aaa eşine niye söylemiyosun
ne zaman öğrendin? hem eşine kalp atışından sonramı söyleyeceksin olurmu hiç

gecmis olsun canim,
canin saolsun.. saglikli bebek olsaydi kalirdi zaten, boyle dusun kendini tesellu et.
erken olmasi daha iyi zaman gectikce daha ck baglaniyor insan.
Rabbim tekrar nasib etsin ins hepimize :)

bn cok baglanmıstım bebegime hep onunla konuşuordum beni duyuyordu emindm bundan ama dediğin gibi saglksızmıs dr da ztn böyle söyledi bana kendni hc üsme dedi ama gelde bana soor içim içimi yedi

bişey sorucam
ben bu akşam test yaptım
silik cizgi bayagı belli oluyor
yarın sabah ilk idrarla yapsam yine aynı mı görünür?
kaç gün sonra koyulaşır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…