2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
OOOOO ARTIK MART TOPIGI BILE ACILMIS.NEGUZEL HAYIRLI UGURLU OLSUN.
HAMISLER ALLAH BEBEGINIZI KUCAGINIZA ALMAYI NASIB ETSIN.
BENDE SUBAT ANNELERI TOPIGI ACTIM TABI SIZDEN 1 AY ONCE BIZDE TAM 95 HAMIS VAR,INSALLAH SIZDEDE GIT-GIDE ARTAR HAMISLER.
NE GUZEL SUBAT VE MART BEBEKLERLE DOLUP TASICAK.
daha once hamile olmus bebegi olan bayanlar lutfen burayi tiklayip biz yeni hamislere ipucu verin.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eksiyi-dogur-ayseyi-dogrumu.html#post25428509

merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
bi tane de kizim var 22 aylik
beni de araniza alirsaniz sevinirim

SURMELI ARKADASIM.seni simdi gordum mart anneleri topigindesin ve liste yapmissin
ama anlayamadim sen subat annesi diyilmiydin,yani bana oyke yazistin ve ben seni subat topiginde listeye aldim.
mart annesiymissin.,ozaman neden haber veredin,seni subat topiginden silmem icin.
bu arada yazini okudum cok uzuldum,insallah doktor yalnisligidir,ama yinede birsey olsa bile kurtajdan korkma,uyutup yaoarlar,hic 1 sey hiss etmezsin.ama sukr et.iyiki evde 1 kizin var.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

canim cok zor bir durum Allah sabir versin
bu bebeginin omrunu simdiki yavruna versin Allahim
kurtajdan neden korkuyosun ki?daha yeni oldugu icin kurtaj acili olmicaktir merak etme

az önce şefimle bu konu hakkında konuşuyorduk siteyi açtım yazını gördüm lütfen üzülme kardeşinin eşi de uzun bir süre kese içinde bebek görülmemiş şimdi 12 haftalık hamileymiş hiçbir sorun yok dedi...içini serin tut umarım seninde bir sıkıntı yaşamadan hamileliğin devam eder....

surmelı alttan baktır
ustten gorunmemesı cok dogal
uzulme sen boyle gec gorunenler var ıcınde
allah yardımcın olsun
klurtajdan korkma
o rahmın temızlenmesı
hatta ondan sonra cok kolay hamıle kalırsın..
sakın uzulme gun dogmadan neler dogar
bıze haber ver mutlaka:26:

canım yaa yarın inşallah güzel haberler alırsın dua edicem bizede haber ver :26:

ben daha 2. gebelik fikrine alışamadım ama yakında alışırım çünkü bana sürpriz oldu.. bu ay spiral taktıracaktım, kısmet değilmiş... senin de güzel haberlerini alırız inşallah tatlımmm
isimsiz alıntı yapmayı nasıl başarıyorsun valla tesadüf yazdığım yorumlarım hatırımda olunca anladım yoksa aynı yöntemi uygularsan anlayamam ki benim mesajı alıntılayıp cevapladığını canım bebeklerimizin vakti saati gelmiş işte Rabbim ol demiş bende ummuyordum üstelik2. tüp bebek tedavimle nasip oldu yani nasipte varsa oluyor inşallah sağlıklıca kucaklarımıza almak nasip olsun

yine alıntı aynı yöntem olmuş alışkanlık yaptıysan ben çok zorlanırım mesajlarını pür dikkat okumak zorunda kalıcamm ayy çok şanslısın maşallah yaa babacığın bu işin uzmanı veee torununu görmek için mesleğini icra edecek

hadi iyi yolculuklar tatlım ailenle hoş vakit geçirmen dileğiyle :13:

amin canım benim ne kadar güzel paylaşımların oluyor içimi huzur kaplıyor mesajların ALLAH razı olsun

aramıza hoş geldin tatlım sağlıklıca kucağına almak nasip olsun inşallah keyfini 9 ay çıkara çıkara güzellikler paylaşalım inşallah

dediğin gibi hepsi bahane Rabbim ol dedikten sonra

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
valla yine sayfalar dolmuş da dolmuş
ben çooook mutluyum haftasonu annemler geliyor
inşaallah böyle devam ederim de ağrısız bulantısız güzel vakit geçiriririz
aa hadi gözün aydın bolca eğlenceli vakit geçirmeniz dileğiyle

çileğim karındaşım maşallah ya hem telefon kayıt fikri süper ama benim aklıma gelmediki neyse bidahakine kayda alayım pıt-pıtları inşallah

canım merhaba tebrikler inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklıca kucağına almak nasip olsun bende elevit kullanıyorum ve crinone jel ( vajinal jel kullanıyorum sabah-akşam )2. tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım şifa olsun inşallah ilaçlar

pembemasal tatlım inşallah tez azmanda seninde müjdeni alırız

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim
ama bende kan idrar tahlili filan olmadı sadece vajinal muayene ile kalp atışını duyduk o kadar :26:

çok geçmiş olsun tatlım Rabbim yenide nasip etti ne güzel inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....
uff ya yenimi başladı aslında bende hafif hafif oluyor ama 6. haftadan sonra başlarsa diye korkumda var hani :18:

Rabbim karnınızdakileri kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh....
amin kayram inşallah cümlemizinkini

bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem
canım tebrik ederim bende düşük riski atlattım ama Rabbime emanetiz bizlerde bebeklerimizde inşallah korktuğumuza uğratmasın

SÜRMELİ canım merak ediyorum seni nerdesin??nasıl oldun???bulantın çok yoğundu bi ses ver???
evet bende farkediyorum gelemiyor :26:

canım hem mesleğini en güzel yerde değerlendiriyorsun maşallah büyük maneviyat ve sevapta elde ediyorsun maşallah kocamannnn tebrik ederim kolaylıklar işinde

ben duyduğum kadarıyla bi kadın her hamileliğinde farklılık yaşarmış benimde göğüsler dolgun ve sızlıyorlar midem zaman zaman bulanıyor ve hafif :26: sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

hayır yaaaaa ALLAH korusun inşallah korktuğuna uğratmasın inşallah yarın savaşçı güçlü bebişin ceee diyecek sana annesi

ciddimi sin??mide bulantıların falan...tabii senide canın sağolsun.dur bakalım belki bugünkü görememiştir.yarın görünür((
evet yaa bende inanmak istemedim inşallah yarın yüzü gülecek sürmelinin

canım bendede kahvarengi leke oldu hatta son günlerde kırmızıya çok yakın pembe tondaydı günlük 2-3 damla kadar :18: ama dünden beri yok inşallah gelmez bi daha sende korkma yat dinlen sürekli güzel haberlerini alıcaz inşallah

merhaba canım ALLAH razı olsun o güzel duaların için amin diyorum inşallah sende tüm hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
aaa merhaba canım ben dün akşam topiğindeydim tebrikler 2. meleğin göbişindeymiş sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 4 haftalık gebeyim

Saol canim. Sat 3 haziran, Allah kismet ederse ilk bebegim olacak insallah. Haklisin karsilik beklenmeden duyulan en guzel ask gercekten.

merhaba hanımlaaaar. ben de katıldım aranızaaa.. nasılsınız.??

slm kızlar bende aranıza katıldım nasılsınız günaydınnnnnnnnn

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

Geçmiş olsun canım yaa..

bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem

SÜRMELİ canım merak ediyorum seni nerdesin??nasıl oldun???bulantın çok yoğundu bi ses ver???

ciddimi sin??mide bulantıların falan...tabii senide canın sağolsun.dur bakalım belki bugünkü görememiştir.yarın görünür((

canım ne denir ki inşaallah hayırlısıyla yarın görürsünüz bebeğini
dualarım seninle

cnm hemen üzme kendini ..inş diğer doktor da görünür..

Gecmis olsun canim Allah daha beterinden korusun insallah. Henuz kesinlesmis bisey yok ama sen umidini kaybetme dualarimiz seninle hakkinda en hayirlisi neyse Rabbim onu versin insallah.

merhaba arkadaslar

Ben sana yazdım canım.. Yanlış hesaplamışım mart annesi olacakmışım beni listeden sil dedim.. Görmemiş olabilirsin..

canim cok zor bir durum Allah sabir versin
bu bebeginin omrunu simdiki yavruna versin Allahim
kurtajdan neden korkuyosun ki?daha yeni oldugu icin kurtaj acili olmicaktir merak etme

canım yaa yarın inşallah güzel haberler alırsın dua edicem bizede haber ver :26:

Hayırlısı olsun yarın ne dicek dr bakalım

cok tesekkur ederim canimben de seni tebrik ederim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
evet okudum yazdiklarini

cok tesekkur ederim canimben de seni tebrik ederim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
evet okudum yazdiklarini
çok sağol tatlım amin hepimizin en güzel keyifli paylaşımları daim olsun inşallah

merhaba arkadaşlar,
doktordan geliyorum. Kesemiz gözüktü. Ayın 19'unda gidip bebeğin kalbi atıyor mu diye bakacağız. Doktorum aslında gebelik konusmalarını 8. haftada yaptığını, cunku ondan önce düşük vs riskinin yüksek olduğunu söyledi. Su anda bende bir sıkıntı gözükmüyormuş. Ama yine de bir çok konuda tedbirli konustu. Seyahatime izin vermedi, yürüyüş gibi egzersizlere izin vermedi, cinsel ilişkiye cok cok sıcak bakmadı vs vs. ben orta risk grubundayım çünkü yüksek tansiyonum var. Kontrolde de 16-10 çıktı. Hemen kardiyolog konsultasyonu istedi ve tansiyon hapına başladı. Kilom da fazla, en fazla 8 kilo almam gerektiğini söyledi.

Aslında gebelik öncesinde çok rahat olan doktorumun şimdi böyle yapması endişelendiriyor beni. Ben hep cok rahat bir hamile olacağımı düşünmüştüm, ki kendisi de ben hamile kalmadan önce gebelik hastalık değildir, hasta gibi davranmayacağız sana vs diyordu. Şimdi böyle şeyler duyunca...

Belki tatile izin verir diye tatilden 2 gün öncesine aldım ben yine de randevumu :)))

hadi gözün aydın tatlım darısı kalp atışına ah çok geçmiş olsun tatlım tansiyon hapını düzenli kullan inşallah şifa olsun bende FMF ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) hastasıyım ve sürekli kullandığım ilacımı gebelik boyunca kullanacağım Rabbim sağlıklı keyifli sıkıntısız gebelikler nasip etsin inşallah hepimiz sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım bence hepimiz tatil için dr lara sormalıyız ki ben zaten kıpırdayamıyorum ki lekem fialn oldu uzun süre istesemde iptal ettim ben ve bebeğim iyi olalımda varsın bu kez evde kalalım

ben doktorların her söylediği şeyde endişelenmeyi kabul etmiyorum ve şuanda yapmıyorum daha doğrusu bebeğimin gelişimi sırasında zarar verecek kimyasallar yiyecek ve içecekler haricinde çok fazla önemsemiyorum,annemin 2 hamilelik geçiriyor ablam ve ben sağlıklı bir şekilde kucağında oluyoruz değil ultrason karnına boru dayayıp ses dinlemeye çalışıyorlar,ev işleri deseniz ona keza birde köydekiler var nerede yat dinlen gezme otur.belki sizlere çok garip gelecek ama çok fazla önemsemiyorum bugünde dediğim gibi gidecekse kendimi pamuğada sarsam gider,gitmeyecekse hoplayıp zıplasamda doğacaksa bana tutunur kalır.dün yağmurda saatlerce denizde yüzdüm,gittim mayomu değiştirdim akşama kadar yüzdüm daldım kendimi daha dinç daha mutlu daha stressiz hissediyorum bu şekilde ay şöyle ay böyle diye evham yaparsam biliyorumki olumsuzluklar peşimi bırakmayacak....

dogru diyorsun da bana biraz evham gibi geliyor. Düşük riski hepimizde var. Ama 4 saatlik bir ucak yolculuğu neden bu riski arttırsın. Uçak sorun değil diyorlar. E o zaman orada geçireceğim 5 gün mü sorun, ha burada durmusum ha orada. 4 ay önce ayarladım herşeyi ve çok da para verdik. O kadar hevesliydim ki. Yani zararlı olduğuna aklım kesse hic soylenmeyeceğim ama.
Neyse ne yapalım biz de bebekle gideriz ilerde iskoçya'ya :)

Ben de aynı kafadayım seninle. Tamam daha çok radyasyon daha çok kimyasal var, onlardan kaçabildiğimiz kadar kaçalım. Ama günümüz dünyasında ne kadar mümkünse o kadar.

Tatile gitmemek de bana anlamsız geliyor, ha Ankara'da gezmişim ha Edinburgh'ta. Günübirlik İstanbul seyahatlerim var ucakla. Ona da izin vermedi. Oysa ben Ankara'da günde 8 saat bilgisayar karşısında, 20 bilgisayarın olduğu bir odada oturuyorum. İstanbul'a gittiğimde 1 saat ucuyorum, 1-2 saat toplantı yapıyorum, güzel bir yemek yiyorum, 1 saat daha ucuyorum, evime geliyorum. Neden bu bebeğe zarar versin ki?

doktora diyorum bir sıkıntı var mı??tamam deterjan yasak,çiğ et yasak,ilaçlar yasak,sigara alkol yasak ta e bu çocuk karnıma portakalla gelmedi ya olsun diye uğraş şimdi cinsel birliktelik yok de,onu da anlamadım bizde bilinçli insanlarız neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz ve eşimle arama mesafe koydum adam yaklaşıyor ben kaçıyorum...ne anladım ben bu işten diyor ama dediğim gibi ihtimal denilen şey ne ise gelişimi engelleyen durumlara müdahele ediyorum da giderse diye çok kendimi dinlemiyorum sanırım öyle daha çok üzülücem normal hayatıma devam ediyorum...

sanırım doktorlara sorduğumuz zaman risk almamak adına her şeye yasak diyorlar(özel durumlar vardır tabii ki)
arkadaşım da hamileliğinin ilk ayında ank.ya gitti uçakla kimseye de sormadı şükür bir şey olmadı
tedbir tabii ki almalıyız ama çok sakındıdığım zaman kendimi hasta gibi hissediyorum
çok şükür şu an bir rahatsızlığım yok o yüzden normal hayatıma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…