2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evet ben de önceki kötü tecrübemden dolayı bi tedirginlik yaşıyorum. işlerimi dinlenerek yapmaya özen gösteriyorum.biz tedbirli olalım da gerisi zaten Allah a kalmış :))

ben de öğretmenimmmmm.... branşım da ingilizce.. sizin branşlar ne arkadaşlar?
ben de beden eğitimi öğretmeniyim. bu durumda en çok zorlananlardan olacağım sanırım. 5-6-7-8 komple bana ait. ve de köyde çalışıyorum .. ortam da birazz pis. inşallah sıkıntı yaşamam:18::18::18:

arkadaslar merhaba

ınternette arastırdım
belly armor dıye radyasyon onleyıcı tısort hamıle bantları fılan var
radyasyon gecırmıomus
ben almayı dusunuyorum bılgısı olan varmı?

merhabalar herkese nasılsınız nasıl geçiyor gününüz bebişlerle
bu arada bayağı bi öğretmen annelerimiz var bende okul öncesi öğretmeniyim

canım hemen üzme kendini inş sorun yoktur yarın görürsün bebişini kiminki geç görünüyor diye biliyorum belli olmaz kürtaj için acele etme derim bi arkadaşım 7.haftasındaydı görünmemişti kürtaj dediler istemedi korktu ama karar verip de gittiğinde göründü bebişi şimdi kucağında hayırlısı olsun rabbim kızına sağlık versin

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

hayırlısı olsun canım çok üzüldüm bende yaşadım daha önce ama zaman gerekiyor rabbim inş tekrar mutlu eder seni hayırlsıyla

merhabalar gerçektende ne kadar çok öğretmen var bende sınıf öğretmeniyim şimdilik rahatım ama 4+4+4 nedeni ile hangi okula gideceğim belli değil norm fazlası oldum da inş yakın bi okul olur yollarda sürünmem dua edin kızlar

canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.

canım sakarya yazdım da tayimiz oraya çıktı diye sakarya yazdım :) 15 gün sonra gelicez sen araştır dktorları ben de senden öğreneyim bari :)

canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.

canım sakarya yazdım da tayimiz oraya çıktı diye sakarya yazdım :) 15 gün sonra gelicez sen araştır dktorları ben de senden öğreneyim bari :)

canım sağol sana da hayırlı olsun ,sakaryadayım yazdım ama 15 gün sonra oraya taşıncaz ondan öle yazdım tayinimiz çıktı da oraya sen araştırda senden öğreneyim ben de doktorları :)

kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ? :18:

canım ne güzel yazmışsın annelerimiz nasıl büyütüyorlarmış bizi ben 6.yım annem ne yapmış vallahi düşününce hayran kalıyorum
27 haziranda öğrendim 1 hafta öncesinde tatile gittim denize havuza saunaya girdim kaydıraktan kaydım.o kadar otobüs yolculuğu.
öğrenmeden 3 gün öncede abimler apar topar taşındı eşya taşıdım gardırobu ittik yatağı falan sonrasında baktım hamileyim.
tabi dikkat edicem ama Allah izin vermezse ne yapsak boş.
hakkımızdan hayırlısı.

evde olanlar hamileliğinizin kıymetini bilin sabahtan beri resmen sürünüyorum mide bulantısı bir yandan uyku hali bir yandan taş üstüne yatsam resmen uyurum içim geçiyor bugün saat sayıyorum evde olsam hafif yemek yerdim burada ne mümkün...ne zormuş hem hamile olup hem çalışmak sabahın 7 sinden beri ayaktayım kafamı koyup uyumak istiyorum evde yemekte yok offf

amin canim, aamiiiiiiiiinnn...

canim sen de zor sureclerden gecmissin, insallah bu bebis, ya da bebisler huzur ve mutluluk getirirler hayatina, amin
merhaba hanımlaaaar. ben de katıldım aranızaaa.. nasılsınız.??

hosgeldin adasim:) hayirli olsun bebis

slm kızlar bende aranıza katıldım nasılsınız günaydınnnnnnnnn

sen de hosgeldin tubacim

masallah canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, amin. Bende dun stres yapinca esim bugun doktora gidelim diye tutturdu, gerci iyi de oldu kesemizi gorduk bizdedollenme benim tahmin ettigimden birkac gun sonra olmus, doktor dogum tarihini 6 mart olarak degistirdi, kalp atislari ve bebek icin 31 temmuz da gel dedi, biraz gec bir tarih ama bekliicez artik, bu arada bana aspegic diye bir ilac verdi, aspirin iceriyormus 100mg, hic anlamadim niye, kan dolasimini arttirir bebek daha iyi beslenir dedi, ama isin dogrusu cesaret edip kullanamadim, sizde var mi boyle bir ilac kullanan?

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

canim cok gecmis olsun, nasil oldu, kanaman mi vardi, Allah'tan herseyin hayirlisi insallah

benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....

gecmis olsun canim

bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem

insallah canim, bol bol dinlen ve dua etmiyi de ihmal etme, Rabbim yardimcim olsun.

bu seninde ucuncu gebeligin galiba kayra, hayirli olsun

canim inanmasi cok guc, senin kan tahlillerin filan iyi cikmisti, o kadar gebelik belirtisi, doktorun tanidigin guvendigin birimi, insallah yarin gorursun canim, bende 6. haftadaymisim ama kalp atisi duyulmadi, insallah yarin guzel haberler alirsin

merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
bi tane de kizim var 22 aylik
beni de araniza alirsaniz sevinirim

hayirli ololsun canim, hosgeldin

kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ?

canım dikkatli ol Allah yardımcınız olsun

kıymet biliyorum canım

eve gidince hafif şeyler yap eşinde yardım etsin sana o kadar yorma kendini

arkadaslar merhaba

ınternette arastırdım
belly armor dıye radyasyon onleyıcı tısort hamıle bantları fılan var
radyasyon gecırmıomus
ben almayı dusunuyorum bılgısı olan varmı?

hic duymadim canim, doktoruna danisman en iyisi, radyason iceren yerlere girip cikma zorunlulugun varsa yarali olabilir

Allah gonlune gore versin canim

cok gecmis olsun canim, bu doktorlarda boyle iste hemen tam bi gelisme yok filan, halbuki o kadar cok yanildiklari, herseyin bir anda tersine dondugune sahit olduklari oluyor ki, subhanAllah, gel de kizma, sen moralini yuksek tut canim, ilacini ic ve dinlen, dualarimiz seninle

hakikaten ya, benim kayinvalidemin 9 cocugu var, hamile olmadigim yil olmadi diyor, bir cocugum yuremeye baslamadan ben otekini dogurmus olurdum diyo, ne doktor ne ilac, dogru durust beslenmemis bile, masallah tum cocuklari saglikli, kapi kadarlar boyle enine boyuna biraz tevekkul lazim, ama iste bence cok bilmek de iyi degil, psikopat oluyo insan, o yasak, bu aman cok tehlikeli, hamilelik donemi degil stres donemi oluyo bizimkisi

selamun aleyküm kızlar
aaaaaaa valla oku oku bitmedi haa 2 saattir pc başındayım:126:

keepinformed canım Allah yardımcın olsun...bende 2 kere yaşadım bu duyguyu Rabbim tekrar yaşatmasın sana da kimseye de inşallahhh

sürmeli canım şok oldum okuyunca,gebelik belirtilerin çok kuvvetliydi nasıl olur? arkadaşlara aynen katılıyorum.bebek görünmedi diye sakın hemen küretaj olma...geç görünen onlarca bebek var,sakın unutma canımın içi....yarın hayırlı haberlerle gel Rabbimin izniyle...

kayramm canımmmm burdayım hemşom.. beni hatırlayıp hatrımı sorduğun gibi,hiç birşeyi unutmayıp kullarının hatrını hep sayan Rabbimde sana hissettirsin bunu inşallahhh
seni bir başka okuyorum vallahiii hemşerim olduğun için mi yoksa anaç olduğun için mi bilmiyorum ama seni zevkle heyecanlanarak okuyorum yhaaismini bile görünce gülümseme konuyur yüzüme.iiyiki bu topiktesin yha

branşları yazmışsınız arkadaşlarbende okulöcesi öğretmeniyim
branşımı çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…