evet ben de önceki kötü tecrübemden dolayı bi tedirginlik yaşıyorum. işlerimi dinlenerek yapmaya özen gösteriyorum.biz tedbirli olalım da gerisi zaten Allah a kalmış :))Valla sakın takma denılıyor ama başa gelınce oyle olmuyor bılıyoruzkı herkes ıyı nıyetle yaklasıyor bundan sakın musterıh olma benımde basıma geldı kalp atısları duyulmadıgından dolayı begımı kurtaj yaptırmak zorunda kaldımpsıkolojım bozuldu yardım aldım dr bana ıyı geldı ve allahın ıznıyle 5 ayın ustune tekrar hamıle kaldım ama sımdı yokmu ıcımde korkularım acaba tekrar aynı seylerı yasarmıyım dıye ıllakı oluyor inşallah mevlam korkularımızla bizleri imtihan etmez...üzülme diyecem ama boşuna biliyorum
ben de beden eğitimi öğretmeniyim. bu durumda en çok zorlananlardan olacağım sanırım. 5-6-7-8 komple bana ait. ve de köyde çalışıyorum .. ortam da birazz pis. inşallah sıkıntı yaşamam:18::18::18:ben de öğretmenimmmmm.... branşım da ingilizce.. sizin branşlar ne arkadaşlar?
evet ben de önceki kötü tecrübemden dolayı bi tedirginlik yaşıyorum. işlerimi dinlenerek yapmaya özen gösteriyorum.biz tedbirli olalım da gerisi zaten Allah a kalmış :))
ben de beden eğitimi öğretmeniyim. bu durumda en çok zorlananlardan olacağım sanırım. 5-6-7-8 komple bana ait. ve de köyde çalışıyorum .. ortam da birazz pis. inşallah sıkıntı yaşamam:18::18::18:[/Q
bir şey olmaz inşaallah canım ben çok ders almayı düşünmüyorum
gerçi böyle rahat giderse inşaallah çok sıkıntı olmaz gibi gibiiiii
10 kullanıcı okuyor ama kimseden ses yooooooook yahuu
kızma yahuuu :) buradayız işte.
Kizlar bebegim yok
Dr gittim bugun. Kesem 22mm olmus ama bebek yok icinde.. Yarin ultrason doktoruda bakacak kesinlesirse kurtaj olacagim..
cok uzgunum.. bebegimin olmadigina degil kurtaj olacagim icin korkuyorum..
Rabbim hayirlisini versin herdaim.. Kizimin cani sagolsun..
beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim
canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.
canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.
ben doktorların her söylediği şeyde endişelenmeyi kabul etmiyorum ve şuanda yapmıyorum daha doğrusu bebeğimin gelişimi sırasında zarar verecek kimyasallar yiyecek ve içecekler haricinde çok fazla önemsemiyorum,annemin 2 hamilelik geçiriyor ablam ve ben sağlıklı bir şekilde kucağında oluyoruz değil ultrason karnına boru dayayıp ses dinlemeye çalışıyorlar,ev işleri deseniz ona keza birde köydekiler var nerede yat dinlen gezme otur.belki sizlere çok garip gelecek ama çok fazla önemsemiyorum bugünde dediğim gibi gidecekse kendimi pamuğada sarsam gider,gitmeyecekse hoplayıp zıplasamda doğacaksa bana tutunur kalır.dün yağmurda saatlerce denizde yüzdüm,gittim mayomu değiştirdim akşama kadar yüzdüm daldım kendimi daha dinç daha mutlu daha stressiz hissediyorum bu şekilde ay şöyle ay böyle diye evham yaparsam biliyorumki olumsuzluklar peşimi bırakmayacak....
doktora diyorum bir sıkıntı var mı??tamam deterjan yasak,çiğ et yasak,ilaçlar yasak,sigara alkol yasak ta e bu çocuk karnıma portakalla gelmedi ya olsun diye uğraş şimdi cinsel birliktelik yok de,onu da anlamadım bizde bilinçli insanlarız neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz ve eşimle arama mesafe koydum adam yaklaşıyor ben kaçıyorum...ne anladım ben bu işten diyorama dediğim gibi ihtimal denilen şey ne ise gelişimi engelleyen durumlara müdahele ediyorum da giderse diye çok kendimi dinlemiyorum sanırım öyle daha çok üzülücem normal hayatıma devam ediyorum...
ALLAH'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,bo rcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.ALLAH'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...Burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle YARABBİ...
Merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...
bence yok:) hosgeldin aydasu
Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0
Takvımlere gore ıse 8+5
Muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım
Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 Nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...
Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız deEn son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...
Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...
merhaba hanımlaaaar. ben de katıldım aranızaaa.. nasılsınız.??
slm kızlar bende aranıza katıldım nasılsınız günaydınnnnnnnnn
masallah canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, amin. Bende dun stres yapinca esim bugun doktora gidelim diye tutturdu, gerci iyi de oldu kesemizi gorduk bizdegunaydın kızlar
cmt gunu bebegımle tanıstım kalp atıslarını duydum...
maşallah dıın dualarınızı esirgemeyin teyzeleriii
varmı benım gıbı tanısan haftasonu naptınız kızlar
allahım herkese yaşatsın super bır duygu...
ağladım cok fena..
allah saglıkla kucagımıza versın ınsallah..
beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim
benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....
bende 6+2 haftalık hamileyim.inşallah mart 2013 de bebeğimi kucağıma alıcam.eğer şu düşük tehlikesini atlatabilirsem
Ya kızlar ilk hamileliğimde acaip enerjiktim 7 ayda sadece 5 kilo almıştım duramıyordum yerimde.uyku falan uyumuyordum.ikincisindede hantallığın kitabını yazdım..ağır uyuşuk uykulu sinirli...şimdi ise yine yorulmuyorum uyumuyorum acıkmıyorum...bazen midem bulanıyor ama azıcık.hamile değilmişim gibi düşündüğüm an midem bulanıp göğüslerim sızlıyor.:)))bende korkuyorum normal olmam normal mi diye??
Kizlar bebegim yok
Dr gittim bugun. Kesem 22mm olmus ama bebek yok icinde.. Yarin ultrason doktoruda bakacak kesinlesirse kurtaj olacagim..
cok uzgunum.. bebegimin olmadigina degil kurtaj olacagim icin korkuyorum..
Rabbim hayirlisini versin herdaim.. Kizimin cani sagolsun..
merhaba arkadaslar
ben 2 gun once test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti bi kac gun sonra tekrar yapicam test sanirim ben de 2013 mart annesiyim
bi tane de kizim var 22 aylik
beni de araniza alirsaniz sevinirim
kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ? :18:
evde olanlar hamileliğinizin kıymetini bilin sabahtan beri resmen sürünüyorum mide bulantısı bir yandan uyku hali bir yandan taş üstüne yatsam resmen uyurum içim geçiyor bugün saat sayıyorum evde olsam hafif yemek yerdim burada ne mümkün...ne zormuş hem hamile olup hem çalışmak sabahın 7 sinden beri ayaktayım kafamı koyup uyumak istiyorum evde yemekte yok offf
arkadaslar merhaba
ınternette arastırdım
belly armor dıye radyasyon onleyıcı tısort hamıle bantları fılan var
radyasyon gecırmıomus
ben almayı dusunuyorum bılgısı olan varmı?
merhabalar gerçektende ne kadar çok öğretmen var bende sınıf öğretmeniyim şimdilik rahatım ama 4+4+4 nedeni ile hangi okula gideceğim belli değil norm fazlası oldum da inş yakın bi okul olur yollarda sürünmem dua edin kızlar
kızlar doktor bgn kontrole çağırmıştı gitmeden 2 saat önce kanamam başladı 2 gündür kahverengi akıntım vardı ben de yerleşme oluyodur diye düşündüm ,neyse gittim dr a dedi düşük tehlikesi kese var ama tam gelişme yok dedi progesteron verdi 3 gün rapor verdi hemşireyim ben de ,dinleneceksin dedi yaa korkuyorum yaa böyle bişey yaşayan var mı ? :18:
canım ne güzel yazmışsın annelerimiz nasıl büyütüyorlarmış bizi ben 6.yım annem ne yapmış vallahi düşününce hayran kalıyorum
27 haziranda öğrendim 1 hafta öncesinde tatile gittim denize havuza saunaya girdim kaydıraktan kaydım.o kadar otobüs yolculuğu.
öğrenmeden 3 gün öncede abimler apar topar taşındı eşya taşıdım gardırobu ittik yatağı falan sonrasında baktım hamileyim.
tabi dikkat edicem ama Allah izin vermezse ne yapsak boş.
hakkımızdan hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?