selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayetsimdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.
bencede kucağına çocuk filan alma canım. Bende aynı şeyi yaşadım yeğenlerimi kucağıma alıyordum, sürekli kendimi yorucak şeyler yapıyodum hata yaptığımı anladım sonuçta ilk aylar çok tehlikeli dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun.
kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.
aslına bakarsan bende öyle diyordum doğumda öğrenmek güzel tabi ama ben son ayımda odasını filan hazırlarım diyorum ozaman neye göre nasıl hazırlık yaparım ki ancak çocuk doğunca yapmak lazım ozamanda ziyarete gelenler bebişimin cici odasını göremez :44:
Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.
canım panik yapma kan lekesi görmedikçe endişe etme. Sen yinede doktora git sıkıntını söyle için rahat etsin. Psikolojini bozma.