gunaydın annişlerrrr ben feci baş ağrısıyla uyandım ki zaten uyanasım yoktu işe gelme derdine kalktım geldim ama kendimi evde yatakta unutmuş gibiyim bide ince ince miğdem bulanıyo ama daha hiç çıkartmadım hep küçük küçük bulanıyo inş böyle biter
bide ben bebişimi görmek istiyorum artık yaaaa
hamile olduğumu öğrendiğimden beri başım ağrıyor,uyuşuk sinir iğrenç bir ağrı bu ya.....git gör güzelim kim engel olacak sana...
Günaydın kayracigim gecmis olsun. Dr fâciasi yasamissin benim gibi:).
Annemler Çarşamba gunü gidiyorlar.
hayirlisiyla evlerine dönselerdi.
pazartesi Allah izin verirse hastaneme gideceğim
4 hafta sonra cinsiyetimizi öğreneceğiz oh oh.
Dun karnım 3 kere dirk dirk attı
günaydın canım evet malesef...gidiyorlarmı oyy kıyamam sana hasret başlıyor desene...taşınana kadar kalıp yardım etselerdi keşke sana zor olur bu halinle..hareketini hissettin demek gözün aydın:)bu arada allah kavuştursun canım zor olacak...
benimde solda ama bu bana pek inandırıcı gelmedi oğlumun usg lerine baktım bir sağda bir solda çıkmış
(((neler görüyorsun rüyanda...benimki hep ters çıkmıştı içime doğan bile ters çıktı...
günaydın canım hamiş arkadaşlarım
benimde ultrason resminde sol tarafta üstte duruyor kurban olduğum
cinsiyet tahminlerii...az kaldı az çabucak geçip gidecek inş.
bende sabah işe gelirken pantolonumun düğmesini açtım valla bi yandanda fermuarı açılıp inmesin diye dua ettim
iyice sıkıyor kıyafetler olmuyor artık zaten doktorum da dün dar pantolon görünce artık sıkı kıyafetler giymek yok rahat kıyafetler giy dedi
o kadar midem bulandı yemek yiyemedim meyveyle beslendim ama tam 2 kilo almışım
benim tüm kıyafetlerim bol hala.kilo vermişim sanırım baya giyeceğim.gerçi hamile kıyafetim çok iki hamilelik geçirince malum:))
dar pantolonlar bebişe zarar verir mi aceba baskı filan yapıyor mudur ? bir gün bende dar pantolonu giymiştim cok sıkmaz diye bütün gün düğme acık fermuar acık oturdum allahtan o gün üstümdeki uzundu da kapatıyordu
dar ve sıkı şeyler giymek anneyide bebeğide etkiler demişti doktorum ilk hamileliğimde...
süper ya senin bebiş benimkinden büyük. göbiş cıkmaya basladı mı ? ne güzel yaa yeni ciciler alıcaz ama göbekten dolayı ne giyiyorlarki alta
hamile pantolonu filan mı var yoksa sürekli elbise mi giyicez .herkes aldıgının fotosunu koysa da ben de ordan kopya ceksem valla hiç bilmiyorum
hamile kıyafetleri var pantolanlar kotlar etekler şortlar t.şört kazak vs.göbek altına kadar normal üstü lastikli ve ince şu sünen kumaşlardan.çok cici çok şık....
SLM kizlar nasilsiniz?
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.
benim bulantımda akşam coşuyor hayatı zehir ediyor yemin ederim yaaaaaa
Beni gorenler zayiflamissin diyor ama ben de kilo almisim.
bende zayıflamışım 3 kilo..sanırım almıyorumda....
Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum.
Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor.
sadece kahvaltıyı güzel yapıyorum başka tık yok...aklıma geldikçe bile kötü oluyorum yemeklerden....
2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba
benimde canım yaaaaaa
hahaha
genelde anneler ne hissederse o olurmuş ama bazen tersi çıkıyoya bizimkisi o hesap olur bende erkek hissediyorum kız gelcek bize bak gör
hayırlısı olsun tabiki cinsiyet konusu heyecanlı bekleyişin şekeri işte yoksa geçmez bu 9 ay
Bu arada benimde eşiminde bebekliği sapsarı büyük ihtimalle bana sarı bir bebiş gelicek mart ayını heyecanla bekliyorummm
evet benimkide tutmaz içimden geçenin tersi oluyor hep..kendimde hiç tutturamadım
((
günaydın fedakar anneler ve onların minnak böcükleri
fenalıklar bulantılar daralmalar dolu berbat bir günün arkasından merhaba
inşallah bugünüm güzel geçer
dünkü gibi olmak istemiyorum
bende gittikçe kötüleşiyorum ve okullar açılacak ne yapcam bilmiyorum
((
Rabbim onun kolaylığını veriyor işte
nasıl güzel bir mucize karnımızdan bir canlı daha çıkıyor
Cinsiyeti 12. haftadan sonra öğrenme şansımız oluyor genelde 20. haftada soylenen doğruymuş. Burda bir komşumuz var 5. ayı biticek sürekli doktora gidiyor kadıncağız ama bebek kendini saklıyo
hala öğrenemedi
komşunuzun kızı olacak kızlar saklar kendini.benim oğlumu doktor 11+4 teyken bilmişti ve hiçte değişmedi.doktor iyiyse 12.hafta söyler...
geçmiş olsun canım...
kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.
çok zor ben sabredemem valla.hazırlık yapcam ara renkleri sevmiyorum..
benim 2 tane fıtığım olduğundan benimde direkt aklıma ondanmı acaba die geldi
hayır canım hamilelikten.bende fıtık yok ama belim kopuyor...
Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.
dinlen için rahat etmezse git ama sorun olacağını sanmam.ben kanla gittim baktı hiçbir şey yok dedi yalancı gibi hissettim.ama istersen git riske atma...geçmiş olsun...