• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum. :27: Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor. :50:

bende öyleyim canım,aynnenn....
bide ben yapmasam yemeği süper olacak...yiyemiyorum kendi yaptığımı:5:
şu anda yeme alışkanlığım iyi olmamasına rağmen 3 kilo aldım ben:50:
nasıl oluyor anlamıyorum yha:19:

hahaha :1: genelde anneler ne hissederse o olurmuş ama bazen tersi çıkıyoya bizimkisi o hesap olur bende erkek hissediyorum kız gelcek bize bak gör :9: hayırlısı olsun tabiki cinsiyet konusu heyecanlı bekleyişin şekeri işte yoksa geçmez bu 9 ay :1: Bu arada benimde eşiminde bebekliği sapsarı büyük ihtimalle bana sarı bir bebiş gelicek mart ayını heyecanla bekliyorummm :52::52:

hahah hayırlısı ama bende cok merak ediyorum daha 2 ay var demi bizim öğrenmemize.off off gecermi zaman.kız olsa da cok sevinirim ama nedense önce erkek isterdim hep.senin eşinde mi kumral şimdi.benimkinin de cocuklugu sapsarıymıs ve çirkin :52: hafif de çilleri varmıs hatta liseye giderken bile cirkinmiş ben seni o zaman tanısam hiç pas vermezdim diyorum bazen.erkeğin yaşı olgunlastıkca tipi oturuyor şimdi yakısıklı maşallah gerci bende cocukken çirkinmişim.kardeşim muz kafalı diye dalga gecerdi cok zoruma giderdi küçükken kafamın üst kısmı biraz daha büyüktü.şimdiki cocuklar maşallah nasıl güzel oluyorlar.benimki de güzel olacak mı aceba.martı hem bekliyrum hem tırsıyorum.korku da var benim canım cok tatlı azcık bişeye bagırırım iğneden korkarım ama kendime de güveniyorum.herkes nasıl doguruyorsa bende öyle doguruvercem inş. :1:

kızlar ben yemege gidiyorum gelince görüşürüz öptüm hepinizi

hahah hayırlısı ama bende cok merak ediyorum daha 2 ay var demi bizim öğrenmemize.off off gecermi zaman.kız olsa da cok sevinirim ama nedense önce erkek isterdim hep.senin eşinde mi kumral şimdi.benimkinin de cocuklugu sapsarıymıs ve çirkin :52: hafif de çilleri varmıs hatta liseye giderken bile cirkinmiş ben seni o zaman tanısam hiç pas vermezdim diyorum bazen.erkeğin yaşı olgunlastıkca tipi oturuyor şimdi yakısıklı maşallah gerci bende cocukken çirkinmişim.kardeşim muz kafalı diye dalga gecerdi cok zoruma giderdi küçükken kafamın üst kısmı biraz daha büyüktü.şimdiki cocuklar maşallah nasıl güzel oluyorlar.benimki de güzel olacak mı aceba.martı hem bekliyrum hem tırsıyorum.korku da var benim canım cok tatlı azcık bişeye bagırırım iğneden korkarım ama kendime de güveniyorum.herkes nasıl doguruyorsa bende öyle doguruvercem inş. :1:

Rabbim onun kolaylığını veriyor işte :49: nasıl güzel bir mucize karnımızdan bir canlı daha çıkıyor :16: Cinsiyeti 12. haftadan sonra öğrenme şansımız oluyor genelde 20. haftada soylenen doğruymuş. Burda bir komşumuz var 5. ayı biticek sürekli doktora gidiyor kadıncağız ama bebek kendini saklıyo :9: hala öğrenemedi :1:

2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba :14:

benimd ebel ağrım var ya az bi yol yürüsem kopucakmış gibi oluyo belim 2007 de küçük bi bel fıtıgı tespit edilmişti fizik tedaviye bile gerek kalamdan geçti benimde aklıma dun o geldi onumu tetikledi acaba die

selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayet:16::16:simdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.:27::27:

selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayet:16::16:simdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.:27::27:

geçmiş olsun canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim biraz daha dikkatle güzelce atlatıcaz inşallah bu dönemi :nazar::nazar:

Rabbim onun kolaylığını veriyor işte :49: nasıl güzel bir mucize karnımızdan bir canlı daha çıkıyor :16: Cinsiyeti 12. haftadan sonra öğrenme şansımız oluyor genelde 20. haftada soylenen doğruymuş. Burda bir komşumuz var 5. ayı biticek sürekli doktora gidiyor kadıncağız ama bebek kendini saklıyo :9: hala öğrenemedi :1:

kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.:16::16:

geçmiş olsun canım Allah tekrar korkutmasın inşallahh:16:

benimd ebel ağrım var ya az bi yol yürüsem kopucakmış gibi oluyo belim 2007 de küçük bi bel fıtıgı tespit edilmişti fizik tedaviye bile gerek kalamdan geçti benimde aklıma dun o geldi onumu tetikledi acaba die

benim 2 tane fıtığım olduğundan benimde direkt aklıma ondanmı acaba die geldi :(

gecmiş olsun canım Allah bir daha öyle şeyler yaşatıp da korkutmasın dikkat et kendine

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.

hepiniz sagolun kizlar.insallah hic birimiz boyle seyler yasamayiz:16::16:

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.

canim bilmiyorum.aman ben gidiyorum.ne olur ne olmaz.icim rahat etmiyor yoksa.muhum bir sey digilse bile yine gidiyorum.evhamliyim ben:14::14:

canım ben kendi adıma lekenin her türlüsünden korkuyorum...
ama genel olarak kırmızı olmayan lekeleri masum görüyor dr lar...
bence sen ne olur ne olmaz görün dr a...:31:

gunaydın annişlerrrr ben feci baş ağrısıyla uyandım ki zaten uyanasım yoktu işe gelme derdine kalktım geldim ama kendimi evde yatakta unutmuş gibiyim bide ince ince miğdem bulanıyo ama daha hiç çıkartmadım hep küçük küçük bulanıyo inş böyle biter :(

bide ben bebişimi görmek istiyorum artık yaaaa :1:

hamile olduğumu öğrendiğimden beri başım ağrıyor,uyuşuk sinir iğrenç bir ağrı bu ya.....git gör güzelim kim engel olacak sana...

Günaydın kayracigim gecmis olsun. Dr fâciasi yasamissin benim gibi:).

Annemler Çarşamba gunü gidiyorlar. :5: hayirlisiyla evlerine dönselerdi.

pazartesi Allah izin verirse hastaneme gideceğim :1: 4 hafta sonra cinsiyetimizi öğreneceğiz oh oh.

Dun karnım 3 kere dirk dirk attı :emir_bebek:

günaydın canım evet malesef...gidiyorlarmı oyy kıyamam sana hasret başlıyor desene...taşınana kadar kalıp yardım etselerdi keşke sana zor olur bu halinle..hareketini hissettin demek gözün aydın:)bu arada allah kavuştursun canım zor olacak...

Günaaayyydıııııııııııııııııııııınnnnn :21: :21: :21:
:16: benimki sağda duruyo kız bebiş demek yani :16: sağlıklı olsunlar herşeyden önce ama ilk bebişimin kız olmasını çok isterim fakat içime erkek olcakmış gibi doğuyor. Rüyamda da kız bebeğe işaret şeyler görüyorum hadi hayırlısı. Meleğim sıkıntısız doğsunda farketmez cinsiyeti :49: :emir_bebek:

benimde solda ama bu bana pek inandırıcı gelmedi oğlumun usg lerine baktım bir sağda bir solda çıkmış:((((neler görüyorsun rüyanda...benimki hep ters çıkmıştı içime doğan bile ters çıktı...

günaydın canım hamiş arkadaşlarım :49: benimde ultrason resminde sol tarafta üstte duruyor kurban olduğum:nazar::nazar:

cinsiyet tahminlerii...az kaldı az çabucak geçip gidecek inş.

:32: bende sabah işe gelirken pantolonumun düğmesini açtım valla bi yandanda fermuarı açılıp inmesin diye dua ettim :52: iyice sıkıyor kıyafetler olmuyor artık zaten doktorum da dün dar pantolon görünce artık sıkı kıyafetler giymek yok rahat kıyafetler giy dedi :46: o kadar midem bulandı yemek yiyemedim meyveyle beslendim ama tam 2 kilo almışım :27:

benim tüm kıyafetlerim bol hala.kilo vermişim sanırım baya giyeceğim.gerçi hamile kıyafetim çok iki hamilelik geçirince malum:))

dar pantolonlar bebişe zarar verir mi aceba baskı filan yapıyor mudur ? bir gün bende dar pantolonu giymiştim cok sıkmaz diye bütün gün düğme acık fermuar acık oturdum allahtan o gün üstümdeki uzundu da kapatıyordu :1:

dar ve sıkı şeyler giymek anneyide bebeğide etkiler demişti doktorum ilk hamileliğimde...

süper ya senin bebiş benimkinden büyük. göbiş cıkmaya basladı mı ? ne güzel yaa yeni ciciler alıcaz ama göbekten dolayı ne giyiyorlarki alta :52: hamile pantolonu filan mı var yoksa sürekli elbise mi giyicez .herkes aldıgının fotosunu koysa da ben de ordan kopya ceksem valla hiç bilmiyorum :17:

hamile kıyafetleri var pantolanlar kotlar etekler şortlar t.şört kazak vs.göbek altına kadar normal üstü lastikli ve ince şu sünen kumaşlardan.çok cici çok şık....

SLM kizlar nasilsiniz? :3:
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.

benim bulantımda akşam coşuyor hayatı zehir ediyor yemin ederim yaaaaaa

Beni gorenler zayiflamissin diyor ama ben de kilo almisim. :53:

bende zayıflamışım 3 kilo..sanırım almıyorumda....
Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum. :27: Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor. :50:

sadece kahvaltıyı güzel yapıyorum başka tık yok...aklıma geldikçe bile kötü oluyorum yemeklerden....

2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba :14:

benimde canım yaaaaaa

hahaha :1: genelde anneler ne hissederse o olurmuş ama bazen tersi çıkıyoya bizimkisi o hesap olur bende erkek hissediyorum kız gelcek bize bak gör :9: hayırlısı olsun tabiki cinsiyet konusu heyecanlı bekleyişin şekeri işte yoksa geçmez bu 9 ay :1: Bu arada benimde eşiminde bebekliği sapsarı büyük ihtimalle bana sarı bir bebiş gelicek mart ayını heyecanla bekliyorummm :52::52:

evet benimkide tutmaz içimden geçenin tersi oluyor hep..kendimde hiç tutturamadım:(((

günaydın fedakar anneler ve onların minnak böcükleri:58:

fenalıklar bulantılar daralmalar dolu berbat bir günün arkasından merhaba:ssz:

inşallah bugünüm güzel geçer:31:

dünkü gibi olmak istemiyorum:14::14::14:

bende gittikçe kötüleşiyorum ve okullar açılacak ne yapcam bilmiyorum:(((

komşunuzun kızı olacak kızlar saklar kendini.benim oğlumu doktor 11+4 teyken bilmişti ve hiçte değişmedi.doktor iyiyse 12.hafta söyler...

geçmiş olsun canım...

kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.:16::16:

çok zor ben sabredemem valla.hazırlık yapcam ara renkleri sevmiyorum..

benim 2 tane fıtığım olduğundan benimde direkt aklıma ondanmı acaba die geldi :(

hayır canım hamilelikten.bende fıtık yok ama belim kopuyor...

dinlen için rahat etmezse git ama sorun olacağını sanmam.ben kanla gittim baktı hiçbir şey yok dedi yalancı gibi hissettim.ama istersen git riske atma...geçmiş olsun...

Back