- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben taşınıyorum haftaya İzmir’e. Kızım için yaşadığım şehri değiştiriyorum ve inanın hiç üzülmüyorum İstanbul’dan ayrılıyorum diye. Bu nasıl bir kafa anlamadım
Yenikullanici
Canım çok çok geçmiş olsun.inşallah bir şey olmaz. Neler hissettiğini anlayabiliyorum çünkü ben de zeynebi dün kaydiragin merdivenlerinden düşürdük.hem de en tepeden aşağı yuvarlandı. Nasıl olduğuna bakmaya bile gidemedim.dizlerimde derman kalmadı. Sanki o dizler benim değildi. Çok şükür ikimiz de ucuz atlattık diyelim canım.bizim kafamızda ufak cizikler var.Siz de son durumlar nedir.
canım tekrar çok geçmiş olsun ederim elbette Allah tüm yavrularımızı korusun.cok sağol canım, amin inşallah... dün akşam çok çok kötüydüm ben de ama inşallah kotü bişey yoktur inşallah geçer kalıcı bişey çıkmaz sonunda diye endişeliyim dua ediyorum...
canım keyfi yerinde ağrısı falan yok sanıım ama yine de şurup veiyorum doktor ağrısı olur verrebilirsin demişti orda da verdiler... sorun şu ki elini oynatmasa ve yüksek tutsa daha çabuk iyileşirmiş o yüzden kırık olmasa da yarım alçı yaptılar.koruyamıyo kendini atlama zıplama kolunun elinin üstünde yuvarlanma elini yere bastırıp otuma kalkma herşeyi yapıyo. gelen giden olmadıkça mama sandalyesine oturtup çizgi film izletmeyi tercih ediyorum valla en azından elini kolunu tepsinin üstüne koyuyo tam doktorun dediği gibi göğüs hizasının üstünde duruyo bi müddet tepinmeden rahat dumuş oluyo... sadaka daha o an aklımdan geçti canım, ilk fırsatta...
canım iyiyiz galiba keyfi yerinde ama el kol tamamen sargıda o yüzden görmüyorum içinde şiş indi mi ne halde...
o da ben de bugün çok daha iyiyiz tabi de insanın aklında hep bi acaba oluyo endişeleniyo inşallah sinirler falan zarar görmemiştir kalıcı bi hasar bıakmaz... bu akşam tahmin ediyosundur bizim ordaki yeni açılan büyük avm, ordan güvenlikten aramışlar akşam bıraktığımız posetleri falan alalım diye,eşim incelemiş nasıl sıkışmıstı diye asansörü, biliyosun cam asansör,kapı açıldığında içeri giriyo ve hiç ama hiç boşluk kalmıyo diyo,yani oraya elini sokması imkansız,cama tutunmuş camla birlikte kaydırmış elini, nasıl ezildi de girdi içine inanılmaz diyo... düşündükçe kötü oluyorum,aman nolur dikkat edin nolur... bize de dua edin...
Hayırlısı olsun canım sevinmen normal tabi İstanbul yaşanacak şehir olarak kalmadı ki seyirlik sadece..Kızlar ben taşınıyorum haftaya İzmir’e. Kızım için yaşadığım şehri değiştiriyorum ve inanın hiç üzülmüyorum İstanbul’dan ayrılıyorum diye. Bu nasıl bir kafa anlamadım
Canım size de çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunYenikullanici
Canım çok çok geçmiş olsun.inşallah bir şey olmaz. Neler hissettiğini anlayabiliyorum çünkü ben de zeynebi dün kaydiragin merdivenlerinden düşürdük.hem de en tepeden aşağı yuvarlandı. Nasıl olduğuna bakmaya bile gidemedim.dizlerimde derman kalmadı. Sanki o dizler benim değildi. Çok şükür ikimiz de ucuz atlattık diyelim canım.bizim kafamızda ufak cizikler var.Siz de son durumlar nedir.
Cnm çok geçmiş olsun hem Derin’e hem sana. İnsanın başına gelmeden anlayamaz senin durumunu. Ama eminim canından can gitmiştir senin. Moralini yüksek tut lütfen, bak ne güzel bişey olmamış. Kırılmamış. Çok öpüyorum Derin’i.
Yenikullanici
yenikullanici bende merak ettim sizi, nasilsiniz? Derin nasil oldu, insallah daha iyidir eli?
Merhaba arkadaşlar, yoğunluktan ve rutinimin kalmamasından dolayı artık takip edemiyorum. Ama ara ara bakıyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Daha taşınmadık. Birkaç güne gideceğiz inşallah.
Bizden haberler sıkıntılı. Kızım lazımlığa geçtiğinden beri kabız. Ve kendi çabalarımızla çözemedik. Kakasını tutuyor, yapmak istemiyor ve yapmadıkça katılaşıyor. Bugün doktora götürdük. Makatta yırtık oluşmuş. Bende de doğumdan sonra olmuştu. Ordan biliyorum ki çok acı veren bir şey. Kızımın son günlerdeki çıldırmaları demek bundanmış. İki tane krem yazdı, kabızlık için şurup aldım. Ilık suya günde iki defa oturtmayı ve bağırsakları yumuşayıncaya kadar katı beslememeyi düşünüyorum. İnşallah bunlar çözüm olur da kuzucum rahatlar. Allah beterinden saklasın. Duyunca çok üzüldüm ve moralim bozuldu. Çünkü kendimden biliyorum ki çok acı verir o yırtık…
E ver canım sırayla hasta oldular.benim çocuklarım hiç oksurmezlerdi hastalıklarında ama bu sefer çok öldürdüler. Ateş kısa bi süre oldu. Eşim o resmi esprisine paylaşmış. Doktor öksürük gecmeyince alerjiden şüphelendi. Eşimin ailesi çok hassas, hepsinin bi alerjisi var nerdeyse. Ama hala kuru bi oksurukleri var.papatyacım şimdi aklıma geldi baktım facede önceden söylediğin profile gördüm ikizlerin son halini, hastaymışsınız siz de geçmiş olsun... Derin de öksürüyo 5 gündür ilaç kullandık geçmedi bugün antibiyotiğe başlıycaz geçmezse bu ilaçlarla 5 sonra başlayın demişti doktor... bizde sadece öksürük var, ilk günler az burun akıntısı ve burun tıkanıklığı da vardı ama coldmizle idare ediyoruz onu burnu akmıyo artık,ateşimiz de olmadı sizde var sanırım...
Geçmiş olsun canımpapatyacım şimdi aklıma geldi baktım facede önceden söylediğin profile gördüm ikizlerin son halini, hastaymışsınız siz de geçmiş olsun... Derin de öksürüyo 5 gündür ilaç kullandık geçmedi bugün antibiyotiğe başlıycaz geçmezse bu ilaçlarla 5 sonra başlayın demişti doktor... bizde sadece öksürük var, ilk günler az burun akıntısı ve burun tıkanıklığı da vardı ama coldmizle idare ediyoruz onu burnu akmıyo artık,ateşimiz de olmadı sizde var sanırım...
Allah şifa versin canım eltimin oğlu da uzun süre o sorunu yaşamıştı onlardan biliyorum ben de çok zor bir durum..Merhaba arkadaşlar, yoğunluktan ve rutinimin kalmamasından dolayı artık takip edemiyorum. Ama ara ara bakıyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Daha taşınmadık. Birkaç güne gideceğiz inşallah.
Bizden haberler sıkıntılı. Kızım lazımlığa geçtiğinden beri kabız. Ve kendi çabalarımızla çözemedik. Kakasını tutuyor, yapmak istemiyor ve yapmadıkça katılaşıyor. Bugün doktora götürdük. Makatta yırtık oluşmuş. Bende de doğumdan sonra olmuştu. Ordan biliyorum ki çok acı veren bir şey. Kızımın son günlerdeki çıldırmaları demek bundanmış. İki tane krem yazdı, kabızlık için şurup aldım. Ilık suya günde iki defa oturtmayı ve bağırsakları yumuşayıncaya kadar katı beslememeyi düşünüyorum. İnşallah bunlar çözüm olur da kuzucum rahatlar. Allah beterinden saklasın. Duyunca çok üzüldüm ve moralim bozuldu. Çünkü kendimden biliyorum ki çok acı verir o yırtık…
E ver canım sırayla hasta oldular.benim çocuklarım hiç oksurmezlerdi hastalıklarında ama bu sefer çok öldürdüler. Ateş kısa bi süre oldu. Eşim o resmi esprisine paylaşmış. Doktor öksürük gecmeyince alerjiden şüphelendi. Eşimin ailesi çok hassas, hepsinin bi alerjisi var nerdeyse. Ama hala kuru bi oksurukleri var.
Babalar günü için neler düşünüyorsunuz kızlar? Pahalı bir şey almayacağım ben, zaten anneler gününde çok özel hissettirilmedim :))))
Eşime deri bir cüzdan alıp içine de canım babamız yazdırmayı düşünüyorum. Sıradan ama napiyim. Cüzdanı da eskimisti zaten :)))
Babalar günü için neler düşünüyorsunuz kızlar? Pahalı bir şey almayacağım ben, zaten anneler gününde çok özel hissettirilmedim :))))
Eşime deri bir cüzdan alıp içine de canım babamız yazdırmayı düşünüyorum. Sıradan ama napiyim. Cüzdanı da eskimisti zaten :)))
kizlar nasilsiniz. bz bugun kardesi gormeye gittik :) dr kardesimi gostercek diye seviniyordu ama anlamadi bisey ordaki esyalarla ilgilendi hep. dr ne suruyor annemin karnina, o ne, ne yapiyor teyze. surekli sordu durdu gormedi ekrani.birde babamiz bugun geldi. 2 aydir gormuyordu nerdeyse. onun karninin daha buyuk oldugunu gorunce kardes babanin karninda diyo:)