2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Evde yapılacak işler dolu ama hiç içimden gelmiyor bugün..normalde hamza uyumadan evi süpürüp toz alıyorum o uyuyunca yerleri vileda yapıyorum filan..bugün spordan 12de gelince bir şey yapamadım.

Evde yapılacak işler dolu ama hiç içimden gelmiyor bugün..normalde hamza uyumadan evi süpürüp toz alıyorum o uyuyunca yerleri vileda yapıyorum filan..bugün spordan 12de gelince bir şey yapamadım.
bzm ev berbat durumda ama bnm de icimden gelmiyor bugun yaa

kaç gündür bilgisayarı açamadım sizler kadar olmasa da arada yazmaya çalışıyorum canım.
ben hasta oldum,hamza bir gün ateşliydi ertesi gün burnu aktı filan ama kısa sürdü herhalde bu kez diştendi :)
spora gidip geliyorum ama diyetime çok sadık kalamıyorum bu da çok canımı sıkıyor.
oysaki çalışırken ne güzel de yapıyordum.
ben de özlüyorum iş hayatını

maşallah halid'e[/QUOTE]
Canim merak ettim. Boy kilo kac ki.ben bu ara kendiligimden veriyorum , masallah diyeyim kendime.okul ev ve ikizler beni o kadar yoruyor ki 53 kiloya dustum.

Ben okuldan gelince evi supurdum
Sildim.bir de renklileri yikadim, beyazlari katladim.balkonumu yikadim, mutfagi toparladim derken yorgunluktan bayilmak uzereyim.
Havami da attim di mi?

Canim merak ettim. Boy kilo kac ki.ben bu ara kendiligimden veriyorum , masallah diyeyim kendime.okul ev ve ikizler beni o kadar yoruyor ki 53 kiloya dustum.
1,58 boy kg. 75ten 72kg.ye indim şimdilik...evde olunca saldım bayağı,hamilelikten evvel 62 idim...

Sildim.bir de renklileri yikadim, beyazlari katladim.balkonumu yikadim, mutfagi toparladim derken yorgunluktan bayilmak uzereyim.
Havami da attim di mi?[/QUOTE]
Maaşallah sana süpersonic anne aynen havanı attın :)
Size yazdıktan sonra Hamza 3 gibi uyandı hemen dışarı attık kendimizi biraz hava aldık.Eve gelince karnını doyurdum ve süpürgeyi çalıştırıp evi süpürdüm çamaşır katladım hatta benimkiler de beyaz :) yarın da kalanları yaparım artık...
Hayırlı geceler herkese

1,58 boy kg. 75ten 72kg.ye indim şimdilik...evde olunca saldım bayağı,hamilelikten evvel 62 idim...
Maaşallah sana süpersonic anne aynen havanı attın :)
Size yazdıktan sonra Hamza 3 gibi uyandı hemen dışarı attık kendimizi biraz hava aldık.Eve gelince karnını doyurdum ve süpürgeyi çalıştırıp evi süpürdüm çamaşır katladım hatta benimkiler de beyaz :) yarın da kalanları yaparım artık...
Hayırlı geceler herkese

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,iyi bari çok uzun sürmemiş...

ben kilomdan çok da şikayetçi değilim aslında ama 53 bundan sonra hayal olur heralde benim için,olsa güzel olur aslında...
hiç çok kilolu olmadım hatta bir zamanlar gençken baya baya zayıftım da ama son yıllarda hamilelik öncesinde de 56-58 arasıydım hep gayet de menundum,şimdi bikaç kilo fazlası kaldı hiç de uğraşmadım vermek için şimdi de pek umrumda değil 58-60 arası falanımdır hiç tartılmıyorum :) hem de hamilelikte 25 kilo almıştım ben. şu kilo işine ne kadar takılırsa o kadar veremiyo insan...

papatyacım hem de ne hava attın sendeki bu performans malesef bende de yok canım...

dün akşam eşim işten geç geldi Derin o gelmeden uyumuştu o kadar zor uyudu ki o gün baştan sona babasını görmedi diye,bekliyo heralde, sonra sık sık uyanmalar uyku sersemi hemen babasının yanına gitmeler,ki uyandığında normalde hiç inmez yataktan hep anneee diye beni çağırır tekrar sallayıp uyutayım diye öğlen uykusundan uyanınca bile yanına çağırırı önce yatakta dururuz illa kucağımda götürmemi ister,en sonunda yattık biz de yanına sabaha kadar o kadar çok döndü ki yarı ayık bizi farkedip devam ediyodu galiba uykuya ben de uyuyamadım,sabah eşim işe erken gider yine biz kalkmadan uyanmaz Derin de,bu sabah ben uyanmadım o uynamış kalkmış ayılmış hemen babasını peşinde,beni uyandırdılar sonra giydir çıkarayım biraz beni bırakmıycak peşimde diye, sabah sabah erkenden market yaptılar geldiler işe biraz geç gitti,yine de doymamış yavrucum gittikten sonra yine ne kadar çok ağladı baba diye, bi günde bile nasıl etkileniyo çocuklar,Allah bütün çocukları anne-babasından ayırmasın...

galiba hasta oluyoruz....
sabahtan öğlene kadar bikaç kere hapşırmıştı ve her hapşırmada biraz burnu da akıyodu,öğlen uykusundan sonra bahçeye indik sallanırken 3-4 kere fışkırarak kustu durduk yere,yemek de en son uyku öncesi yemişti en az 2 saat oluyodu, eve geldik çok daha sık hapşırıyo ve burnu akıyo her seferinde... üşüttü sanırım sabah uyanır uyanmaz markete gidince... yada belki akşam üstü açık uyuyo ondan, sabahtan yatana kadar zaten bi tek badiyle ve çorapsız duruyo.... benim de boğazlarım acımaya başladı sanki...hasta olmayalım en azından Derin olmasa,bize geldi mi bronşite çevirmeden gitmiyo ya,dolap hala ilaç dolu

amin cnm yaa gercekten ariyolar babalarini. halid de oyle cok gorup oynayamadigi zaman ertesi gun pesini birakmiyor babasinin

Amin canim.ben de her zaman derim bu duayi.kim bizim kadarsevip ilgilwnebilir onlarla

insallah olmazsiniz canim olursaniz da basit bi soguk alginligi olarak atlatirsiniz.ama bu aralar da acayip bir salgin var

Kizlar ben bugun delirdim daha dogrusu delirttiler beni.oturdum sinirimden agladim valla. Hic abarti yok anlattiklarimda dinleyin dostlar.
ben 8.30 gibi uyandim ikisi de uyuyordu zira 11.15 de uyumuslardi.hemen mutfaga girdim kahvalti hazirladim 9 gibi uyandilar ama bu 9 bizim icin bir milat cunku hic bu kadar uyuduklari olmamıştı. Saat 2 ye kadar hic uyutmak icin zorlamadim gec uyandilar gec uyurlar diye.saat 2.15 de yataga girdik. Uyumuyorlar.kiziyorum falan ama hic fayda etmiyor.kalktik biz de salona geldik. Eren cerez tabaklarini firlatti ortaliga, ses etmedim.makinayi actim supurdum.tutturdu ben supurecem diye.uyumadiklari icin muthis huzursuzlar tabi. Mutfakta corbalarini isitiyorum tabi evde bir sessizlik bir baktim ki salondaki masaya cikmislar, kayinvalidem taze eriste kesip sermisti.eriateyi ustlerine baslarina bulastirdiklari gibi her yere dokmusler.tekrar makibayi actim sipurdum, ustlerini degistirdim falan. Mutfaga yemege gectik.corba kasesinden corbayi yere dokuyorlar ama nasil mutlular anlatamam.bildiginiz bir kase corbati mutfak halisina doktuler kikir kikirlar. Artik dayananadim bagirdim.haliyi silerken eren zeynebin kafasini buzdolabina sikistimis kapagini kapatmak icin zorluyor, kizim ciyak ciyak agliyor.esime dedim cildiracak gibi olyyorum disari cikalim.arabaya biber binmez uyudular.ikeaya gittik.yete oturmayin dedikce bulduklari het yere oturdular.kahkaha atiyorlar, millet guluyor ben deliriyorum.eve geldik alibanlari yerlestiriyordum evde bir sesizlik bir baktim ki ne kadar tuvalet kagidi varsa klozete basmislar.islanan tuvalet kagitlati her yerde.tabi kafalarinda bile tuvalet kagidi var.banyo yaptirdim.corba icirdim.yatirdim.anne bekle ben biraz kaja yapayim dedi kizim, kakasibi temizledim artik uyusunlar derken oglum anne kizma sen yat ben hemen geliyorum dedi gitti salona.butun oyuncaklari devirdi tabi.nasil bagirdim butun apartnan beni duymustur valla.zorla yatirdim saat 11.30 du.ya 2 yasindaki cocuk nadil uyumadan bu saate kadar dayanabilir.canlarim bugun cok bagirdim onlara ama yorgunluktan geberiyordum resmen.simdi vicdanim sizliyor keske kiznasaydim diye cunku bilerek ve isteyerek yapmiyorlar ki.affetsin kuzularim beni bugun

cnm bnm yaa Allah yardimcin olsun. bazen bende cileden cikiyorum kiziyorum ama gercekten elinde olmuyor insanin o anda cunku sonuna kadar zorluyorlar sabrini insanin. sonra masum masum bakiveriyorlar eriyor insanin ici

Amin canim.ben de her zaman derim bu duayi.kim bizim kadarsevip ilgilwnebilir onlarla

insallah olmazsiniz canim olursaniz da basit bi soguk alginligi olarak atlatirsiniz.ama bu aralar da acayip bir salgin var

canım olduk bile,ikimiz de hastayız doktora gitmedik peditusa başladım Derine çay çorba ilgileniyorum iştah da etkilendi haliyle üstüne gitmedim ama hiç bugün...benim zaten kendime halim yok,inşallah ağırlaşmadan çabuk atlatırız...

dışardan görene dinleyene eğlenceli geliyo ama anlıyorum canım seni, Derin de işte tam da böyle bi çocuk, ben de son günlerde çok tahammülsüzüm ve baya bağırıyorum sonra çok üzülüyorum...

çok geçmiş olsun canım nasıl son durum? maşallah diyim o koruyucu tozları kullandığımızdan beri hamzanın nezleleri bronşite dönmedi.inşallah siz de hafif atlatırsınız.
insanız canım maalesef oluyor kızıyoruz ki sen iyi sabretmişsin yine,üzme kendini...

aynı anda yazmışız sonra gördüm yazını...
kendinle de ilgilen canım sen de iç çay çorba hatta tylhot iç o çok iyi başlangıçlarda..bal zencefil limon ye falan...

hamzayı emzirmeden uyutmayı başardım bugün de 12 saatten fazla emmedi dışarlardaydık hep
dua edin kızlar geceyi de güzel atlatalım

Nasilsiniz kizlar? Ben ikizlere oda aldim ikeadan.netten begendim gittim ama orada bambaska bir sey aldim.cocuk yatagi falan degil baya buyuk bir tatak aldim.90 en 200 boy.beyaz.ama cok icime sindi.mahvedene kadar kullanırlar diye dusundum, sonra da zaten buyurlar ve odalarini ayiririm o zaman.bembeyaz sade bir odalari oldu. Kendileri de mutlu oldu.oglum yatagina yatmis ne diyor biliyor musunuz? Annne ben uyuyorum , rahatsiz etme.onlar mutlu olsun yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…