• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhabalar arkadaşlar, hasta olan herkese çook geçmiş olsun. Biz de kızımla tam on gündür hastayız. Ağır bir grip geçirdik. Kızım toparlamak üzere ben ise hala çok kötüyüm. Grip faranjite çevirdi. Şimdi öksürüp duruyorum. Hastalıkla bütün düzenimiz altüst oldu tabi. Munis ve problemsiz kızım gitti. Mızmız bir çocuk geldi. Son birkaç aydır yemek yemeye başlamıştı. İştahı toptan kesildi. Meme emmeyi asgari düzeye indirmiştim. Şimdi canı sıkıldıkça “meme meme” diye tutturuyor. Bir de birlikte yatmaya başladık. ( babayı tamamen odadan gönderdik. Gerçi uyuyamayınca kendisi gitti daha da gelmedi. ) bakalım eski günlerimize nasıl döneceğiz. Ben hala hastayım. Tahammülüm çok az, kızım çok huysuz. Böyle günler geçiyor işte.

çok geçmiş olsun bitsin gitsin bu hastalıklar biz de yeni iyileştik sayılır,yani 2 aylık ilaca devam tabi de iyiyiz çok şükür artık öksürük falan bitti...

kızımın patoloji sonucu temiz çıktı
çok çok şükür rabbime

çok sevindim canım hadi kurtuldunuz gözünüz aydın...

bu mesajları sonradan gördüm canım.
ben de şurupları ya çizgifilme iyice daldığında ya yemek arasında ya da babası elini kolunu tutarsa içirebiliyorum.
soğan bal evet canım balgam attırıyor ve öksürmeyi de minimuma indiriyor.
1 soğanı rendeleyip bir bardağa alıyorum.üzerine 1,5 yemek kaşığı bal ekliyorum.bu işlemi akşam yapıyorum sabaha kadar duruyor.sabaha da aç tok farketmez şurup içiirir gibi üzerine çıkan sudan kaşık kaşık gün içinde içiriyorum.öksürük biraz artıyor ama sonucu güzel oluyor.mutlaka denemelisiniz canım kendine de dene hatta..Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim canım. Dün yaptım sabaha kadar beklettim ve sabah içtim. Ama soğandan mıdır ne pek suyu çıkmadı. Şöyle bir iki tatlı kaşığı ancak çıkar herhalde.

Kızım iyileşti çok şükür. Eski neşesine döndü sadece hala iştahsız. Biraz özen göstermem lazım ama inanın hiç halim yok. Akşam olunca kuru öksürük tutuyor ve sanki nefessiz kalıyor gibi oluyorum. İmkanı yok uyutmuyor. Konuşurken birde nefessiz kalıyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Öğleden sonra tekrar doktora gideceğim. Bakalım faydalı olacak mı?

Uzun zaman oldu bakamadım. .hasta olan herkese geçmiş olsun umarım hersey yolunda dır...ben delirmek üzereyim kızım baska bir çocuk oldu hiç söz dinlemiyor herseyin tersini yapıyor kızdıgım seyleri yapıyor sürekli mızmız herseye aglıyor..ne oluyor anlamıyorum bütün gün bu şekilde beraber deliriyorum.

Çok teşekkür ederim canım. Dün yaptım sabaha kadar beklettim ve sabah içtim. Ama soğandan mıdır ne pek suyu çıkmadı. Şöyle bir iki tatlı kaşığı ancak çıkar herhalde.

Kızım iyileşti çok şükür. Eski neşesine döndü sadece hala iştahsız. Biraz özen göstermem lazım ama inanın hiç halim yok. Akşam olunca kuru öksürük tutuyor ve sanki nefessiz kalıyor gibi oluyorum. İmkanı yok uyutmuyor. Konuşurken birde nefessiz kalıyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Öğleden sonra tekrar doktora gideceğim. Bakalım faydalı olacak mı?
atmasaydın hemen akşama kadar daha salardı belki suyunu,şifa olur inşallah..
git tabi sor bakalım durumunu..
Uzun zaman oldu bakamadım. .hasta olan herkese geçmiş olsun umarım hersey yolunda dır...ben delirmek üzereyim kızım baska bir çocuk oldu hiç söz dinlemiyor herseyin tersini yapıyor kızdıgım seyleri yapıyor sürekli mızmız herseye aglıyor..ne oluyor anlamıyorum bütün gün bu şekilde beraber deliriyorum.

klasik olucak ama maalesef buna 2 yaş sendromu diyorlar biz de farksız değiliz inan :(
Sabır arkadaşım...

sürekli ilgiyi üstünde isteme,eğer başka şeyle ilgileniyosam sırf ilgi çekmek için bile bile yapmasını istemediğim şeyler yapma hatta bi de göstermek için çağırma,yapma dediğimi inatlaşıp gülüp eğlenerek inadına yapma,ve sürekli küsüp yere yatma numaradan ağlamalar bizde de var canım... yorucu çok.... ama çok seviyorum kızımı her haliyle,her nazını çekmeye hazırım da karakterine yerleşmesin geçici olsun diye umuyorum,gerçekten şımarık mızmız tutturan bi çocuk olmasını istemem...

dün doğumgünü için elbise ve ayakkabı aldım kızıma eve geldik ayakkabı yok, tahmin ettiğim yerleri aradım yok,aldığımız yerde tekti o renk ve numara,bugün oraya gidip tek tek dolaşma şansımız da yok,ufff,canım sıkıldı,sağlık olsun tabi de can sıkıcı....

kızlar ayakkabılarımız bulundu çok sevindim,mağazada tekti o beden çünkü, bugün arayıp yine sordum yenisini alırsak diye yoktu, renk de lacivert çünkü bulamayabilirdim başka yerde de...

ama siz de dikkat edin diye yazıcaklarım var şu güvenliklere güvenmeyin... ayakkabıları aldıktan hemen sonra Derinin altını değiştirmek için yakındaki bi avmye girip bebek odasına gittik,mağazadan ayakkabıları aldığımıza eminiz,bebek odasındayken o torbanın olmadığına çantamınharicinde tek torbam olduğuna eminim,yani ya yolda düşmüş olucaktı ya da avmye girerken hafif olduğu için x-ray cihazı içinden çıkmamış olucaktı ki ben öyle olduğuna emindim düşse duyardık görürdük... akşam mail attım avmye,sabah hemen aradım açılır açılmaz güvenlikle konuştum kesinlikle orda olmadığını söylediler,iyice tarif ettim yeni alınmış kutusunda dedim markasını numarasını rengini söyledim,bugün mutlaka cevap almalıyım kızımın doğumgünü içindi dedim buna rağmen gayet emin yok dediler... iş çıkışı eşim gitmiş yine aynı şeyleri söylemişler eşim biz eminiz burda kaldığına güvenlik kayıtlarını izlemek istiyorum kimdir daha yetkili diye ısrar edince kıvırmışlar tek ayakabı mıydı diye,hayır yeni ayakkabı çift niye tek olsun demiş aaa biz tek ayakabı sanmıştık buraya bi bakalım vardı öyle kutuda bi ayakabı demişler bi dolabı açıp vermişler,şimdi ben bunda art niyet aramayayım da ne yapayım....
başınıza böyle bişey gelirse ve nerde unuttuğunuza eminseniz güvenliklere güvenmeyin kamera kaydını izlemek için ısrarcı olun hooop bulunuverir belki....

kızlar ayakkabılarımız bulundu çok sevindim,mağazada tekti o beden çünkü, bugün arayıp yine sordum yenisini alırsak diye yoktu, renk de lacivert çünkü bulamayabilirdim başka yerde de...

ama siz de dikkat edin diye yazıcaklarım var şu güvenliklere güvenmeyin... ayakkabıları aldıktan hemen sonra Derinin altını değiştirmek için yakındaki bi avmye girip bebek odasına gittik,mağazadan ayakkabıları aldığımıza eminiz,bebek odasındayken o torbanın olmadığına çantamınharicinde tek torbam olduğuna eminim,yani ya yolda düşmüş olucaktı ya da avmye girerken hafif olduğu için x-ray cihazı içinden çıkmamış olucaktı ki ben öyle olduğuna emindim düşse duyardık görürdük... akşam mail attım avmye,sabah hemen aradım açılır açılmaz güvenlikle konuştum kesinlikle orda olmadığını söylediler,iyice tarif ettim yeni alınmış kutusunda dedim markasını numarasını rengini söyledim,bugün mutlaka cevap almalıyım kızımın doğumgünü içindi dedim buna rağmen gayet emin yok dediler... iş çıkışı eşim gitmiş yine aynı şeyleri söylemişler eşim biz eminiz burda kaldığına güvenlik kayıtlarını izlemek istiyorum kimdir daha yetkili diye ısrar edince kıvırmışlar tek ayakabı mıydı diye,hayır yeni ayakkabı çift niye tek olsun demiş aaa biz tek ayakabı sanmıştık buraya bi bakalım vardı öyle kutuda bi ayakabı demişler bi dolabı açıp vermişler,şimdi ben bunda art niyet aramayayım da ne yapayım....
başınıza böyle bişey gelirse ve nerde unuttuğunuza eminseniz güvenliklere güvenmeyin kamera kaydını izlemek için ısrarcı olun hooop bulunuverir belki....
Allah Allah suna bak yaa. ustune dusmesen kalip gidicek gercekten. neyse bulmussunuz cnm gule gule iysin ins.

son zamnlarda oglum cok hareketlendi. deli danalar gibi dolaniyor ortalikta resmen:) surekli ustumuzde ordan oraya atlayacak cikacak.nerden geliyor bu enerji bilmiorum

bu arada ben de orguye dahada sardim. orgu oyuncaklar yapiyorum. artik bizimki bi hayvan resmi falan gorse bunu yap dior. her seyi de istiyor:) kiz bebekler yapmistim bnm dio bebekle oynuyo. esim pek memnun degil erkek cocuk bebekle mi oynar diyo ama degisik geldi heralde birakir doner arabalarina:)

Sweet 85
Canim benim oglum da bebekle oynuyor ama kizim gibi degil.zeynep bebek kaka yapti bezini degistiriyorum falan diye oynuyor.mama yediriyor.ilac iciriyor.bogazina kacti diye sirtini cevirip vuruyor, yani benim ona yaptiklarimi o da bebegine yapiyor ama eren bebegi eline alip bazen uyutuyor, bazen de gardini al bebek diyip yumrukluyor. ilgilenmelwri bile oyle farkli ki

Yenikullanici ayakkabiniza cok sevindim, ne fenalar oyle. Ama ben bir seferinde iyisine denk geldim hakkini yemeyeyim.arabamin anahtarini kaybettim . Ne korkmustum ama bulunmustu.
o kadar cok aradim ki elbiseyi, neredeyse girmedigim bebek magazasi kalmadi ama bulamadim. Canim nereden aldin?varsa nette resmi yukleyebilir misin?

Ay hep diyordunuz ama ben hic telden girmemistim buraya.ne zor yaziliyormus mesaj.
kizlar saat 10 gibi ikisine de pijamalarini giydiriyorum.yataga beraber giriyoruz.onlarla hic konusmuyorum.kendi capimda onlari yatakta kendi kendilerine uyumaya alistirmaya calisiyorum. Bir sure sonra da ben yatmayacagim yanlarina.insallah becerebilirim. Su anda ikisi de yanimda uyuyor. Bugun uyumalari 25 dk surdu.

20150214_184758.jpg
Bu son halleri teyzeleri.sabirsizlikla pasta beklerken

Yenikullanici ayakkabiniza cok sevindim, ne fenalar oyle. Ama ben bir seferinde iyisine denk geldim hakkini yemeyeyim.arabamin anahtarini kaybettim . Ne korkmustum ama bulunmustu.
o kadar cok aradim ki elbiseyi, neredeyse girmedigim bebek magazasi kalmadi ama bulamadim. Canim nereden aldin?varsa nette resmi yukleyebilir misin?

evet canım ya elbise lacivert diye ayakkabıyı da lacivert almıştım o renkte tekti bedenimiz ve bulur muydum bi daha lacivert ayakabı bilmiyorum indirim sezonu zaten hiçbişeyde beden bulunmuyo... ama gerçekten fenalar... avmye mail atıcam güvenliklerinin nasıl olduğunu öğrensinler daha fırsat bulup yazamadım... burda bi çocuk mağazası var hem abiyeler hem ayakkabılar falan satıyo mayoralın ürünlerini de satıyo,mayoralın krem rengi bi elbisesi ile bu aldığım arasında kaldım bu kabarık kabarık etekli olunca Derin de ben de daha çok sevdik dönüp duruyo etekleri hoşuna gitti,yarın resmini çeker atarım canım,elbisenin markası pamina, çocuk abiyeleri yapıyo biçok mağazada satılıyo ürünleri kendi adıyla mağazaları yok daha önce de bu markadan bayram elbisemiz vardı... mayoraldaki elbisenin altına da şu an aldığımız ayakkabının gold rengini kombin yapıcaktım alsaydım onun resmini internetten bulup atayım bak şu an acayip indirimde 50tlyeinmişti aldığımız yerde...

http://www.bebekhouse.com/?urun-8395-mayoral-kiz-kislik-cicekli-elbise

bugün pançonun internet sitesine bakıyodum orda şu elbise gözüme takıldı hoşuna gider mi bilmem http://www.panco.com.tr/elbise/elbise_29_27193 belki başka da beğenirsin pançoya baktın mı bi bak istersen ...
bizimkilerin şansına indirim sezonuna denk geliyo doğumgünleri ve bu mevsimde çok şık şeyler olmuyo yaz gibi daha kışlık şeyler hep,ve beden kalırsa bulabildiğimizi alıyoruz geçen sene de öyle olmuştu bizim... bu aldığım da yazdan kalan bi abiye yüzde elli indirimdeydi yarın atıcam resmini...

Ay hep diyordunuz ama ben hic telden girmemistim buraya.ne zor yaziliyormus mesaj.
kizlar saat 10 gibi ikisine de pijamalarini giydiriyorum.yataga beraber giriyoruz.onlarla hic konusmuyorum.kendi capimda onlari yatakta kendi kendilerine uyumaya alistirmaya calisiyorum. Bir sure sonra da ben yatmayacagim yanlarina.insallah becerebilirim. Su anda ikisi de yanimda uyuyor. Bugun uyumalari 25 dk surdu.

ben de istiyorum ama daha uyumaz gibi biraz sallayıp biraz yanımda yatıp tekrar tekrar bu ikisini yapıp yarım saatte anca uyuyo çoğu zaman ve artık 12yi bile geçiyo uyuması,siz başarırsınız inşallah canım ben de yaza doğru denemek istiyorum...

Eki Görüntüle 1420635 Bu son halleri teyzeleri.sabirsizlikla pasta beklerken

canım çok tatlı olmuşlar maşallah,bayadır resim göndermiyodun değişmişler büyümüşler maşallah...
ben de atayım son hallerden :)

Eklentiler

• nokia c5-ocak 2015 202.jpg
    nokia c5-ocak 2015 202.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 130
  • nokia c5-ocak 2015 248.jpg
    nokia c5-ocak 2015 248.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 135
25 dk dan once uyuduklari oluyosa cok guzel cnm masallh. Bzm her zmn o civarda zaten.bazen bir saat oldugu oluyor. Kendim uyucam yatagimda diyor hep ve oynuyor oynuyor uyumuyor en sonunda salliyoruz

Yenikullanici cnm bu arada derinin pancoya bayildim:)

yenikullanıcı
maşallah yavruma
panço harika olmuş gerçekten
aslında ben abiye olmasın, uzun kollu olsun, şık olsun derken hiçbir şey bulamadım
bu tarz bir elbisemiz var, ama üzerine hırka giymemiz gerekiyor, kolsuz çünkü
dediğin yerlere baktım , bu markayı da biliyorum çünkü bizim krem kolsuz elbisemiz de bu marka :))

Back