oh çok şükür cnm çok sevindim.kızımın patoloji sonucu temiz çıktı
çok çok şükür rabbime
eren ameliyat olacak mı şimdi kesin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh çok şükür cnm çok sevindim.kızımın patoloji sonucu temiz çıktı
çok çok şükür rabbime
çok sağ ol canım,oh çok şükür cnm çok sevindim.
eren ameliyat olacak mı şimdi kesin ?
Merhabalar arkadaşlar, hasta olan herkese çook geçmiş olsun. Biz de kızımla tam on gündür hastayız. Ağır bir grip geçirdik. Kızım toparlamak üzere ben ise hala çok kötüyüm. Grip faranjite çevirdi. Şimdi öksürüp duruyorum. Hastalıkla bütün düzenimiz altüst oldu tabi. Munis ve problemsiz kızım gitti. Mızmız bir çocuk geldi. Son birkaç aydır yemek yemeye başlamıştı. İştahı toptan kesildi. Meme emmeyi asgari düzeye indirmiştim. Şimdi canı sıkıldıkça “meme meme” diye tutturuyor. Bir de birlikte yatmaya başladık. ( babayı tamamen odadan gönderdik. Gerçi uyuyamayınca kendisi gitti daha da gelmedi. ) bakalım eski günlerimize nasıl döneceğiz. Ben hala hastayım. Tahammülüm çok az, kızım çok huysuz. Böyle günler geçiyor işte.
kızımın patoloji sonucu temiz çıktı
çok çok şükür rabbime
Çok teşekkür ederim canım. Dün yaptım sabaha kadar beklettim ve sabah içtim. Ama soğandan mıdır ne pek suyu çıkmadı. Şöyle bir iki tatlı kaşığı ancak çıkar herhalde.bu mesajları sonradan gördüm canım.
ben de şurupları ya çizgifilme iyice daldığında ya yemek arasında ya da babası elini kolunu tutarsa içirebiliyorum.
soğan bal evet canım balgam attırıyor ve öksürmeyi de minimuma indiriyor.
1 soğanı rendeleyip bir bardağa alıyorum.üzerine 1,5 yemek kaşığı bal ekliyorum.bu işlemi akşam yapıyorum sabaha kadar duruyor.sabaha da aç tok farketmez şurup içiirir gibi üzerine çıkan sudan kaşık kaşık gün içinde içiriyorum.öksürük biraz artıyor ama sonucu güzel oluyor.mutlaka denemelisiniz canım kendine de dene hatta..Allah şifa versin.
atmasaydın hemen akşama kadar daha salardı belki suyunu,şifa olur inşallah..Çok teşekkür ederim canım. Dün yaptım sabaha kadar beklettim ve sabah içtim. Ama soğandan mıdır ne pek suyu çıkmadı. Şöyle bir iki tatlı kaşığı ancak çıkar herhalde.
Kızım iyileşti çok şükür. Eski neşesine döndü sadece hala iştahsız. Biraz özen göstermem lazım ama inanın hiç halim yok. Akşam olunca kuru öksürük tutuyor ve sanki nefessiz kalıyor gibi oluyorum. İmkanı yok uyutmuyor. Konuşurken birde nefessiz kalıyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Öğleden sonra tekrar doktora gideceğim. Bakalım faydalı olacak mı?
Uzun zaman oldu bakamadım. .hasta olan herkese geçmiş olsun umarım hersey yolunda dır...ben delirmek üzereyim kızım baska bir çocuk oldu hiç söz dinlemiyor herseyin tersini yapıyor kızdıgım seyleri yapıyor sürekli mızmız herseye aglıyor..ne oluyor anlamıyorum bütün gün bu şekilde beraber deliriyorum.
Uzun zaman oldu bakamadım. .hasta olan herkese geçmiş olsun umarım hersey yolunda dır...ben delirmek üzereyim kızım baska bir çocuk oldu hiç söz dinlemiyor herseyin tersini yapıyor kızdıgım seyleri yapıyor sürekli mızmız herseye aglıyor..ne oluyor anlamıyorum bütün gün bu şekilde beraber deliriyorum.
Allah Allah suna bak yaa. ustune dusmesen kalip gidicek gercekten. neyse bulmussunuz cnm gule gule iysin ins.kızlar ayakkabılarımız bulundu çok sevindim,mağazada tekti o beden çünkü, bugün arayıp yine sordum yenisini alırsak diye yoktu, renk de lacivert çünkü bulamayabilirdim başka yerde de...
ama siz de dikkat edin diye yazıcaklarım var şu güvenliklere güvenmeyin... ayakkabıları aldıktan hemen sonra Derinin altını değiştirmek için yakındaki bi avmye girip bebek odasına gittik,mağazadan ayakkabıları aldığımıza eminiz,bebek odasındayken o torbanın olmadığına çantamınharicinde tek torbam olduğuna eminim,yani ya yolda düşmüş olucaktı ya da avmye girerken hafif olduğu için x-ray cihazı içinden çıkmamış olucaktı ki ben öyle olduğuna emindim düşse duyardık görürdük... akşam mail attım avmye,sabah hemen aradım açılır açılmaz güvenlikle konuştum kesinlikle orda olmadığını söylediler,iyice tarif ettim yeni alınmış kutusunda dedim markasını numarasını rengini söyledim,bugün mutlaka cevap almalıyım kızımın doğumgünü içindi dedim buna rağmen gayet emin yok dediler... iş çıkışı eşim gitmiş yine aynı şeyleri söylemişler eşim biz eminiz burda kaldığına güvenlik kayıtlarını izlemek istiyorum kimdir daha yetkili diye ısrar edince kıvırmışlar tek ayakabı mıydı diye,hayır yeni ayakkabı çift niye tek olsun demiş aaa biz tek ayakabı sanmıştık buraya bi bakalım vardı öyle kutuda bi ayakabı demişler bi dolabı açıp vermişler,şimdi ben bunda art niyet aramayayım da ne yapayım....
başınıza böyle bişey gelirse ve nerde unuttuğunuza eminseniz güvenliklere güvenmeyin kamera kaydını izlemek için ısrarcı olun hooop bulunuverir belki....
Yenikullanici ayakkabiniza cok sevindim, ne fenalar oyle. Ama ben bir seferinde iyisine denk geldim hakkini yemeyeyim.arabamin anahtarini kaybettim . Ne korkmustum ama bulunmustu.
o kadar cok aradim ki elbiseyi, neredeyse girmedigim bebek magazasi kalmadi ama bulamadim. Canim nereden aldin?varsa nette resmi yukleyebilir misin?
Ay hep diyordunuz ama ben hic telden girmemistim buraya.ne zor yaziliyormus mesaj.
kizlar saat 10 gibi ikisine de pijamalarini giydiriyorum.yataga beraber giriyoruz.onlarla hic konusmuyorum.kendi capimda onlari yatakta kendi kendilerine uyumaya alistirmaya calisiyorum. Bir sure sonra da ben yatmayacagim yanlarina.insallah becerebilirim. Su anda ikisi de yanimda uyuyor. Bugun uyumalari 25 dk surdu.
Eki Görüntüle 1420635 Bu son halleri teyzeleri.sabirsizlikla pasta beklerken
25 dk dan once uyuduklari oluyosa cok guzel cnm masallh. Bzm her zmn o civarda zaten.bazen bir saat oldugu oluyor. Kendim uyucam yatagimda diyor hep ve oynuyor oynuyor uyumuyor en sonunda salliyoruzAy hep diyordunuz ama ben hic telden girmemistim buraya.ne zor yaziliyormus mesaj.
kizlar saat 10 gibi ikisine de pijamalarini giydiriyorum.yataga beraber giriyoruz.onlarla hic konusmuyorum.kendi capimda onlari yatakta kendi kendilerine uyumaya alistirmaya calisiyorum. Bir sure sonra da ben yatmayacagim yanlarina.insallah becerebilirim. Su anda ikisi de yanimda uyuyor. Bugun uyumalari 25 dk surdu.