2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm bn gecen yildan beri veriyorum eline. bebekler icin olan dis macunlarindan aldim senin dedigin farkli mi bilmiorum.cok cok az suruyorum zaten
Canım benim kızın dişleri öyle hemen patır patır çıkmadı, şimdi bile hala bir kısmı yok, olanların yarısı da yarım yarım hala. Geçen sene eline fırça vermeyi düşünmedim o yüzden. Hala biberon kullanıyoruz, emzik ağzımızdan hiç düşmüyor çürür mü diye korktum açıkçası ondan alışsın dedim. Bir de zannımca emzik yüzünden öndeki iki dişi orantılı büyümedi biri daha kısa kaldı sanki. Emziği nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum. Sanırım biraz daha büyüyünce ikna yolunu deneyeceğim.

bir tabağa fasulye bir tabağa barbunya koydum
hadi ayıralım dedim ama beceremediler
dişleriyle kırmaya, ağızlarına atıp tadına bakmaya çalıştılar :)

sonra küçük makarna getirdim önlerine
birer de boş kase verdim
kaşık yardımıyla makarnaları diğer kaseye aktarmalarını istedim, kızım gayet güzel aktardı ama oğlum makarna dolu kaseyi diğer kaseye boşalttı, kaşıkla aktarmayı reddetti
yani bu montessori bize pek uymuyor ya :)

kızlar gap ta çok güzel indirimler var
uzun kollu, kısa kollu tişörtler 10 liraya geliyor

kızlar ben ikizlere oda yapacağım inşallah
doğduklarında sadece park yatak ve ikea dan küçük bir dolap almıştım
önceden park yataktan sonra genç odası alırım diye düşünüyordum ama fikrim değişti
şimdi ikea da 80*160 lık çocuk yataklarından alacağım,
oyuncak düzenleyici alıp salonumu oyuncak istilasından kurtarmak istiyorum
bir tane de beyaz dolap alacağım
ve kuzularımın odasını ayıracağım
sanırım ayrılmamızın zamanı geldi, odayı da onların doğum gününe yetiştirmek istiyorum
hayırlısı artık

oğlumun bademcikleri şişmiş
antibiyotik başladık
ateş bir anda 39.8 e kadar çıkabiliyor
çok uykusuz ve gerginim
bu kış sürekli hasta oluyorlar, nöbetleşe uyuyoruz eşimle
çünkü ateş 15 dk içinde yükselebiliyor ve bugün akşam 6 gibi 1 saat boyunca 19.5 in altına düşüremedik
çok moralim bozuk

kızım çarşamba günü ameliyat olacak
çok huzursuzum, çok korkuyorum, moralim sıfır

ameliyat öncesi tahliller için kan almaya çalıştılar, damar bulamadılar, deldiler yavrumu
çok ağladı çok

kızım çarşamba günü ameliyat olacak
çok huzursuzum, çok korkuyorum, moralim sıfır
haftaya mi cnm. Rabbim sifa versin. cok buyuk bi sey degil dedi dr demedin mi sen uzme kendini lutfen. Rabbim beterlerinden korusun. ins. moralini yuksek tut

haftaya mi cnm. Rabbim sifa versin. cok buyuk bi sey degil dedi dr demedin mi sen uzme kendini lutfen. Rabbim beterlerinden korusun. ins. moralini yuksek tut
amin canım , çok sağ ol
canım bu çarşamba diye gün almıştık ama kızım da hasta oldu, hastayken de ameliyat olmaz
bakalım nasıl olacak

papatyacım çok geçmiş olsun Eren e de,Zeynep e de... inşallah çok iyi geçer ameliyat da atlatır gider inşallah...
Derin de hasta gece çoktu ateşi biz de nbetteydik gündüz de hastanedeydik tam da geçmiş değil bu gece rahat geçer inşallah size de bize de...
yoktum bikaç gündür önce bilg.ımız bozulmuştu tel.dan bakabildim ama yazamadım...

size de çok geçmiş olsun canım
biz eren de 40 dereceyi gördük
nasıl bir korku anlatamam
sizin neyiniz var canım?

sen de gittin buralardan diye çok üzüldüm valla
neyse ki gitmemişsin

her şey üst üste geliyor kızlar
oğlumun bugün altını değiştirirken bir baktım ki
yumurtalardan biri diğerinin iki katı
tabi hemen doktora götürdük,
kasık fıtığı varmış, hem sünnet hem de fıtık ameliyatı olmalıymış
iki yaşını doldurması gerekiyormuş bu işlemler için
yani mart ayında da oğlum ameliyat olacak kısmetse

gece nöbetini eşim tuttu
o kadar yorgundum ki resmen sızmışım, her şeyin farkındayım ama uyanamıyorum
çok şükür ki bugün daha iyiler
şu ana ateşleri de yok,
ateş çok korkutucu
rabbim korusun tüm meleklerimizi
amin

cnm yaa cok gecmis olsun. bide o mu ameliyat olucak sadaka falan verin cnm bi ust uste geliolar

size de çok geçmiş olsun canım
biz eren de 40 dereceyi gördük
nasıl bir korku anlatamam
sizin neyiniz var canım?

sen de gittin buralardan diye çok üzüldüm valla
neyse ki gitmemişsin

tahmin ederim canım 3gecedir derin de çok ateşli,basit bi derecemiz var derin tam tutmuyo ama 38.8in üzerinde tırmanıyo ama nasıl sıcak anlatamam ilaç da veriyorum 4 saate bir ama sabaha kadar düşmedi hiç gündüz de hiç tamamen geçmiyo ama daha az,antibiyotiğe de başladım ateş düşürücülerle düşmezse ya da 38.5un üstüne çıkarsa başlayın demişti doktor,enfeksiyonmuş bizim ondanmış ateş,bi de alerjik öksürüğümüz arttı öksürürken kusuyo yediğini de ilacı da,geniz akıntısı varmış ondan kusarmış...
yok canım gitmem ben,ben de merak ettim sizi...

canım üzüldüm gerçekten gerçekten üstüste olmuş,neyse çok üzme kendini geçsin bitsin atlatın rahatlayın inşallah...

amin canım...

haftasonu pepee müzikalindeydik biz,tabi sonunda hasta olduk o ayrı ama büyüdüklerini hissediyo insan böyle etkinliklere katıldıkça...

papatyacım ceylin kkda yazılanları okuyabiliyo ama yazamıyomuş yine,sana geçmiş olsun dileklerini ve dualarını iletmemi istedi,o da okuyacaktır...

canım ben erende 40 dereceyi bile gördüm
biz de pen os antibiyotik kullanıyoruz
sürekli duş, ateş düşürücü
hatta ateş düşürücüyü 2.5 saatte bir kullandık
o dereceydi yani

haftasonu pepee müzikalindeydik biz,tabi sonunda hasta olduk o ayrı ama büyüdüklerini hissediyo insan böyle etkinliklere katıldıkça...

ne güzel, biz henüz öyle bir etkinliğe katılamadık

papatyacım ceylin kkda yazılanları okuyabiliyo ama yazamıyomuş yine,sana geçmiş olsun dileklerini ve dualarını iletmemi istedi,o da okuyacaktır...
sağ olsun, Allah razı olsun ceylincim

biz hala iyileşemedik ilaçlara devam ama ateş düşmedi hala, sürekli sırayla 2 ateş düşürücü şurubu veriyorum ama vermedikçe artıyo hep ılıkalnı tam olarak düşmüş değil ilk günlerdeki gibi çok fazla değil gerçi... öksürük devam,kusma geçti ama iştahsızlık var her öğünü yarıya indirdik... bi de huysuzluğumuz var tabi,hep ilgi hep kucak istiyo ...
seninkiler nasıl oldu papatyacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…