yazık yavrum ya anlasa keşke çorapsız gezmekten olduğunu da bi daha çıkarmasa keşke...
canım inan aynılar
su vermesem bile yalandan sürekli su istiyorlar
ya da dediğin gibi suluklarından döküp, elleriyle yayıyorlar
halı, koltuk, parke, hatta geçen gün bizim yatağa dökmüşler
çorap çıkarma hat safhada
hatta eren bunun ceremesini çekiyor şu anda
1 hafta 10 gündür
sürekli çorap çıkarıyor ve hızla yanımızdan kaçıyor
bir iş başarıyor kendince
ama gece ağlamayla uyandı, ama öyle böyle değil
feryat figan
acıyor diyor ama
neresi annecim deyince göstermiyor
ama karnı gurulduyor, pis kokulu gaz çıkarıor
3 de uyandı, abartmıyorum 4 e kadar ağladı
yorgunluktan bitap düştü de ancak uyuyabildi
sabah da 7 olmadan yine ağlayarak uyandı, az önce tekrar uyuttum, babaannesinin koynuna verdim
bugün ikizleri genel kontrol için doktora götüreceğim
menenjit aşısını soracağım, sonuçları size yazarım canlar
bu arada yakın bir arkadaşımın doktoru önermedi
aşı çok yeni, henüz sonuçları bilinmiyor dedi
biz de hala 2 doktor da önermesine rağmen yaptırmadık,hem korktuğum hem de içime sinmeyen bi durum sanırım,bu kadar beklemişken yaptırırsam 2 yaşsonrası tek doz olandan yaptırırım sanırım,senin doktorun ne dedi bu arada canım...
yenikullanıcı
canım kızının böcek yutmasıyla ilgili iki mesaj yazdım ama alıntı yapınca problem çıkarıyor site
sadece o mesaja
ayyy yavruma hem güldüm , hem üzüldüm
demek ki çok merak etmiş
ne yapsın annesi, ama
uğur böceği bir ömür boyu omzunda olsun inşallah
ben de yazın oğlumun ağzından kelebek almıştım :)
ne zevkli çocuk bunlar,börtü böceğin bile en güzellerini seçiyolar :)
çok su içip yattığı zamanlar hatta gece de içiyosa bikaç kez bizim de başımıza geldi ben de prima premium care kullanıyorum ama bence bezle alakalı değil sıvı tüketimi çok olup da uzun süre kaldığı için oldu bizde...Bir de oğlumun bezi son zamanlarda çok sızdırıyo sabah bi baktım yatak ıslanmış hiç bez yokmuş gibi bezi de aşırı dolmamıştı prima kullanıyoruz sizde de böyle sorun oluyor mu zaten çok su içtiği için bezi çok sık doluyo sık sık değiştiriyorum
Yenikullanıcı uğur böceği görmek zor artık hiç görmüyorum nerdeyse gercekten eve gelmesi kızının bulması falan şans, tabi yemeseymiş iyiymiş şaka bi yana bu cocuklar bi alem akla gelmeyen seyler başa geliyor.bende korkuyorum baska börtü böcek bulup yer diye..
Ay Allah korusun canım ya zaten ne zaman farketsem hep bakarım ağzına hiç boşveremiyorum çok kötü bişey atmadan büyüseler bari...