kurbağalıyı mothercareden almıştım canım indirimdeydi 17tlye falan inmişti...bikaç parçalı o daha yapamıyo ama tahtası da boyası da çok kaliteli tavsiye ederim ...Yenikullanici canim cok guzelmis puzzle lar. Nerden almistin
Esim bi seminere katilmak icin sehir disina gidecekti bzde takildik pesine. Otelde ayakkabimi ararken bakin nerdeymis:))))
Musluk suyu kullanıyormusunuz?? Son cıkan haberlerden sonra korkuyorum..içmek için değil de bu
Biz genelde evdeyiz hava güzelse kızımı dolaştırıyoruz parka gidiyoruz yakın yerlere fazla gezemiyoruz malesef kızım arabada kusuyor..iki gün boyunca kimse bir şey yazmamış, hafta sonu programlar yoğun herhalde,
ben tüm hafta sonu evdeydim, gündüzleri çocuklarla uyudum, aman Allahım ne mutlu oldum, zira hafta içi okulda çok yorulmuştum
bugünkü çorbamın içine yarma, sarı mercimek, bulgur, ıspanak, yoğurt, süt, yumurta, et suyu, un, kıyma koydum. Yani yoğurt çorbalarını zenginleştirdim, bayılarak olmasa da yediler, mutlu oldum ben de
iki gün boyunca kimse bir şey yazmamış, hafta sonu programlar yoğun herhalde,
ben tüm hafta sonu evdeydim, gündüzleri çocuklarla uyudum, aman Allahım ne mutlu oldum, zira hafta içi okulda çok yorulmuştum
Püff ne zaman uyku düzeni olacak çoköerak ediyorum...gece emmeyi bıraktık bayadır aama yinede gece uyanıyor aglıyor yatagında yatmak istemiyor..bazı geceler sabah 5 e kadar uyuyor kalkıp sütünü içiyor gene uyuyor bazen aglıyor sık sık bişey anlamadım ben...sizde nasıl durumlar gece uyanıyorlarmı ve gece süt içiyorlarmı hala
düzelir inşallah canım kusma probleminiz de,o da zor gerçekten...Yenikullanıcı sizin yol hikayenizde zorluymuş ama zamanla yemesi kolaylaşınca düzelir sorun kalmaz kusmaz bir daha....arka koltukta oturup kitap okuyan etrafı seyreden yolculuk yapan cocuklara cok özeniyorum...
Merhaba kizlar. Uzunca bir tatilden sonra geri donduk bizde. Evde yapilacak tonla is beni bekliyor ve kizim hala elektrikli supurgeden korkuyor, napsam alistiramadim bi onun sesine
Hicbirsey yemeyen kizim artik pazarlikla yemek yiyor, artik yersen sunu yapicaz, bunu ye disari gidicez filan deyince anlayip yiyor. Bugun hem kahvaltiyi hemde aksam yemegini mum yakip ufleyerek yedirdim. Her kasik arasinda muma ufleyip, ye tekrar yakicam diyerek bitirdik yemegi. Bilmiyorum artik kotu biseymidir boyle pazarlik etmek...
Bizdede babaya duskunluk cok var ama onunla imkansiz uyumaz surekli oyun pesinde onun yanindayken. Esim muzik aletletlerini cok sever, evde baterisi filan var, o derece yani:) son olarak gecen dumbelek almis netten, simdi evde esim dumbelek caliyor, kizim oynuyor vede inanilmaz egleniyorlar. Gunduz esim yokkende kizim caliyor basimda tamtum diye, gurultuden bende yeterrrrrr modundayim artik:)))niye kötü olsun canım, ben anlayıp pazarlık yaparak yedireceğim günü bekliyorum biz o kıvamda değiliz daha,çok daha kötü koşullarda yiyoruz şu an,biraz da anlasa büyüse de konuşarak anlaşsak diyorum :)
bizimkinin de uykuya geçmesi bi komik oldu,sadece benim uyutmamı istiyodu hep,kucağımda durmadıkça babasına veriyodum uyutsun diye inip onun kucağından da koşa koşa bana geliyodu ben uyutayım diye,şimdi bunu kullanıyorum eşim evde olsa da olmasa da hem gece hep gündüz uykusunda ayağımda durmayıp kalkmaya çalışırsa babanı çağırıyorum bak baban uyutsun diyorum dönüp yatıyo kapa gözünü bak babanı çağırıyorum dedikçe kapıyo gözünü dalıyo uykuya,çok komik geliyo bana,korku değil aslında babasıyla arası çok iyidir ama niyeyse böyle...
Bizdede babaya duskunluk cok var ama onunla imkansiz uyumaz surekli oyun pesinde onun yanindayken. Esim muzik aletletlerini cok sever, evde baterisi filan var, o derece yani:) son olarak gecen dumbelek almis netten, simdi evde esim dumbelek caliyor, kizim oynuyor vede inanilmaz egleniyorlar. Gunduz esim yokkende kizim caliyor basimda tamtum diye, gurultuden bende yeterrrrrr modundayim artik:)))
Geçmiş olsun sorunsuz gecmiş..çocugun yaptıgı hersey için tahlil isteywn doktorları sevmiyorum ben...daha öncede tahlil yapılmış zaten sürekli yaptırmanın getegı varmı ki genel durumuda normalse...biz yaptırmadık hala bir yaşında istedi ama kızım cok fazla aglayıp tepınınce o sartlarda elini kolunu tutup şoka sokmak istemedim hayat boyu etkilenir...öylece kaldı ..d vitamini düzenli değil arada veriyorum.çokmu umursamazım bilmiyorum ama tahlillerde ilaç verme konusunda doktorlara güvwnmiyorum..bugün 18 ay aşılarımızı olduk, geç saatte olduk 5 gibi iyiyiz şimdilik bişeyimiz yok...
kilomuz aynı,boyumuz geçen aya göre 2cm ı,geçen ay yanlış ölçmüşler...
pütürlü yememesini sordum,alışkanlıktan yapıyodur ama bademcikleri biraz büyük olabiliyo ondan da olabiliyo biraz daha böyle devam edelim sonra bakarız acele etmeyelim dedi,bizküvi ekmek yiyosa yutabiliyodur yutma becerisi vardır dedi...
şimdi kış dönemizde d vitaminini tekrar vermemizi söyledi,biz hep acd3 kullanmıştık,ş,mdi sadece devit kullanın günde 3 damla yeter dedi... bilmiyorum başlasam mı,bikaç ay önce kan verip de d vitaminine bakıldığında normaldi şimdi ölçmeden niye vereyim ki bilmiyorum...
suluğunun pipetini gördü pipeti onun kemirdiğine inanamadı daha neler kemirdiğini anlattık pikadandır dedi,o da demir eksikliğinden olurmuş bikaç tahlil istedi önceki kan testinde yapılmamışsa kontrol edin yaptırın dedi daha bakmadım,ama alışkanlıktan da olabilir dedi... 2 kan tahlilinde de demiri normaldi ama hep kemirirdi kızım herşeyi,bi kontrol edeyim testleri belki yaptırırım istediği testleri...
menenjit aşısını yine önerdi,ve biz hala yaptırmadık...
Kızlar babaya düşkün baya kedi gibi sevdiriyor kendini..beni dinlemiyor baba baba diye geziyor bazen sinir oluyorumbaba figürü anne figürüne göre daha eğlenceli zaten, ne güzeleğleniyolarmış bizimkiler de binbir şebeklik içinde,bazen karışıyorum kız çocuğu o yapma böyle şeyler öğretme daha naif kibar bi kız yetiştirmek istyorum diye :)
Geçmiş olsun sorunsuz gecmiş..çocugun yaptıgı hersey için tahlil isteywn doktorları sevmiyorum ben...daha öncede tahlil yapılmış zaten sürekli yaptırmanın getegı varmı ki genel durumuda normalse...biz yaptırmadık hala bir yaşında istedi ama kızım cok fazla aglayıp tepınınce o sartlarda elini kolunu tutup şoka sokmak istemedim hayat boyu etkilenir...öylece kaldı ..d vitamini düzenli değil arada veriyorum.çokmu umursamazım bilmiyorum ama tahlillerde ilaç verme konusunda doktorlara güvwnmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?