hiç ama hiç durmayan, sürekli birbirini kudurtan iki dünya tatlısına sahibim
sırtım ağrıyor yorgunluktan
özendim bezendim palamut pişirdim, beğenmediler ve yemediler
taze ceviz almıştım onu da yemediler
neden yemiyorsun meleğim dediğimde
anne mama güzel değil
dediler, ben şaka maka artık muhabbet ediyorum kuşlarımla
eren mama sandalyesinden inmişti
kızım: eren otur anne kızar
dedi, küçük dilimi yutum
maşallah maşallah maşallah....
canım sen yazdıkça okudukça gülümsetiyolar beni, maşallah onlara ya...
gitgide algıları tepkiler gelişiyo iyiden iyiye tatlı oldular hepsi ama seninkilerin dillerine ayrı bi maşallah...
yenikullanıcı
canım ben de olsam tahlil yaptırmazdım
dediğin gibi her şeyi güzel maşallah
boyu, kilosu, algıları,hareketleri iyi,
sürekli hasta olan da bir çocuk değil şükür ki
boşu boşuna canını yakma kuzunun
valla ben de yaptırmayı düşünmüyorum canım harıl harıl yiyo değil sonuçta canı sıkıldıkça kemiriyo biçok çocuk gibi,hep yapıyo zaten değerleri iyiyken de yapıyodu,geçen sefer kanı alıken iki elini de delip sıka sıka tüpe doldurdular kanlar yere fışkıra aka,morardı çocuğun elleri kaç günde geçti, boş yere deldiremem meraktan,Allah sağlık versin,demir içeren gıdaları daha dikkatli vermeye çalışırım tedbiren yine de tedbiren deldiremem...
d vitamini de vermeyi düşünmüyorum,bugün karatayı dinledim tesadüfen d vitaminini anlatıyodu d vit. çok öenmeli mutlaka her yaşta insanın değeri 100ün üzerinde olmalı herkes yükseltmeye çalışsın diyo,d vit. dışardan alınacak bi vitamin değil bi hormon değeridir o da güneşle vücuda alınır artar güneşin en tepede olduğu öğlen güneşiyle alınır sadece ve koruyucusuz 20 dak güneşlenmek yeter diyo,ben hiç öğlen çıkmıyodum hergün mazeretsiz yarımşar saat çıkarız artık havaya göre giyinip....
bi de pekmezde demir yok kaynatıldığı için şekerli olduğu için karağer yağlanması yapar diyo,ben çok pekmez veriyorum ya hergün 2-3 tatlı kaşığı,seviyo da... soğuk pres keçiboynuu pekmezi,keçiboynuzu özü,keçiboynuzu tozu falan hangisi daha iyi bi araştırıp öyle vericem artık... demir için fındık fıstık verin dedi... bu arada derin kuruyemiş yiyo baya baya bizimle,seviyo,minik minik koparıyorum yiyo...