tatlimiz nasıl geçiyo anlatayım biraz...
10 saatte gelebildik 3 mola verip,4 saati falan ağlayarak geçirdi, sabah kahvaltısını yaptırıp çıktık,yarım saat falan oto koltuğunda durdu,sonrasını arka tarafta özgür geçirdi ben de arkadaydım,genelde yerdeydi,koltuk arkasında yerde oyuncaklarıyla oynadı ara ara,hiç öne gitme alışkanlığı olmayan çocuk sürekli babasının yanına gitmek istedi çok ağladı,ilk molayı yemek saatinde verdik hiçbişey yemedi,uyku saati gelince uyuyamadı yine ağladı çok,yine mola verdik babası dışarda omzunda uyuttu çünkü bende ayağımda babasında omuzda uyur,bana verdikçe uyandı ağladı defalarca denedik,1 saat kadar sessiz yolculuk yaptık uyuyunca,sonra dönmek isteyip dönemeyine yine ağlayarak uyandı,gidene kadar tek yediği şey 3.molada küçük hipp kavanoz mama ve yol boyunca 1-2 çubuk krakerle 3-4 hipp bebe bisküvisi oldu,son bi saatte bittikçe çantamı göterip bisküvi istedi hep çok acıktı.... yol kötüydü yani,dönüşte eşim bizi uçakla gödermeyi düşünüyo,bakalım...
otelde yemekle ilgili hiç bi sıkıntı yok,bebek dostu bi otel zaten,blendar ve rodo mevcut sterilize ediliyolar ama ben yine de kendi blendarımı kullanıyorum :) çok ilgileniyolar çok yardımcı oluyolar hem bebek çocuk köşesinden yemek alınabiliyo,ben genelde köfte ve diyet bölümünden de haşlanmış sebze alıp blendardan geçiriyorum... kahvaltıda da kendi götürdüğüm fındık ceviz badem zeytin ve pınar çocuk sütünü kullanıp ordan da yumurta peynir ekmek alıp blendardan geçiriyorum... yumurta hep organik veriyodum ben o biraz içime sinmese de veriyorum... bi öğün daha azalttık burda,yoğurt veriyorum hiç...
bi öğün meyve veriyorum bazen içine 2-3 hipp bebe bisküvisi koyup onu da yanımda getirdim,organik pekmezi mi de getirdim odada onu da veriyorum... son olarak kendi getirdiğim sütü muzla blendardan geçirip uyku öncesi onu veriyorum...
yemekte de çok zorlanıyoruz,burda mama sandalyesine hiç oturmuyo,family restorana gidiyoruz zaten çok ama çok çocuk bebek var her masada en az bi tane :) bizimki gibi hiç yok, her çocuk kendi sandalyesini taşıyo hevesle oturuyo,yemek yemekten keyif alıyo,bi biz babasının kucağında zaptetmey çalııp zorla yiyoruz,sonrasında da masada tutabilmek uğruna bi sürü şeyleri yerlere atıp sonra derinin peşinde koşturuyoruz masada durmuyo karı koca karılıklı bi yemek yemedik yani sırayla :) bu arada,mama sandalyesi tepsileri her öğünde sterilize edilmiş şeffaf folyoyla sarılmış yine de içine silmemiz için bi ıslak mendil koyulmuş şekilde geliyo,tabi bizim pek işimize yaramıyo derin oturduğu zamanlarda normal sandalyeyi tercih ediyo...
papatyacım sen m-l al deyince huggiesin m-l bedenini almıştım,hakaten ne kadar küçükmüş onlar,derin kakasını yapsa tutmaz heralde inşallah olmaz öyle bişey,seneye falan olmaz heralde derine çişi öğrense bari :) bu arada boşuna almıım onuda, huggies little swimmers otelde havuzun orda sınırsız olarak bedava...
aklıma gelmişken yemekde hiç bişey yemezse diye bebek reyonunda hipp in kavanoz mamaları da bedava...
odada park yatağımız da var ama ilk bikaç saat orda yattıktan sonra yanımıza geliyo derin aynı evdeki gibi...
derin başta havuz ve denizi hiç sevmedi,simitte hiç durmadı,ağladı bağırdı çok,şimdi havuza alıştı simide hala binmese de kucakta rahat ve eğleniyo artık suyla oynuyo...
bikini-mayo bouna almışım bez mayoyla duruyo hep,rahat oluyo...
denizde havuzda sudan çıkınca durmaz hep peşinde kotururuz sanıyodum öyle olmadı şezlongda keyif yapmayı seviyo...
la roche possay ın 50 faktör çocuk güneş kremni aldık ondan da memnunuz yanmadı hiç...
yani çok kolay geçmese de güzel geçiyo tatilimiz...