2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Mutlu pazarlar arkadaşlar...
Babadan anneye geçen grip şimdi de oğluşa bulaştı Hemen ıhlamur falan verdim başka neler verebilirim? İlaç vereyim mi sizce?

burdayız şifacım,beni özlememişsindir :) uğra arada buraya da,ben hem facede hem burdayım :)
olsun hiçbiryerde sohbete katılamıyorumki senide özledim canım ah ah nasıl istiyorum uğramayı gelenim gidenim eksik olmuyor kızımda pc başında beni görmesin bi hemen kıskanıyor istemiyor telefonda bile görüşme yapmamı pek sevmez :)))

Uzun zmndır gözükmüyorsun cnm özlettin kendini valla
canım benim hem anne hem gebe olunca çok halsizleşiyorum akşamları çoğunlukta erken uyuyorum gündüzki tempomuzda gelen giden mutlaka oluyo ya da biz çıkıyoruz bi yerlere derken kalıyor buralar ama hep aklımdasınız ya

oglumunda oyle ustunu ortmememe ragmen sirilsiklam kalkar bazen.esim cok terler bn genetik die dusunuyorum
aynen katılıyorum bencede genetik kızım babaya çekmiş ya çok terliyor özellikle kafası
Babadan anneye geçen grip şimdi de oğluşa bulaştı Hemen ıhlamur falan verdim başka neler verebilirim? İlaç vereyim mi sizce?
ay geçmiş olsun şu yaz mevsiminde hastalandıkları kadar kışın hastalanmadılar ya ne diyim acil şifalar

msallh 35 egelmissin. allh sag salim kavustursun ins
evet ya 35+3 oldum canım amin ALLAH razı olsun tatlım ya nedense acayip bi doğum korkusu sardı şu sıralar anne olunca duygu-düşünceler değişiyor sanırım aklım hep kızlarımda eşimde kendimi hiç düşündüğüm yok

Arkadaşlar internet te görmüşsünüzdür istanbulda tifo salgını varmış aciller doluymuş..sulara mikrop bulaşmış kesinlikle tehlikeliymiş...bunlar gercekmi aranızda bilen duyan eşi dostu doktor olan varmı??? Söylenmiyormuş çünkü halka..

kızlar ben ha bire emzik aldığımdan bahsediyordum ya
emziklerimizin akıbeti belli oldu
bugün gayrı ihtiyari baktım çöpe
bizim emzik orada, hem de daha yeni almıştım
çünkü ben emzik alıyorum ama emzik miktarımız artmak yerine hep azalıyordu
sebebi erenmiş

Yenikullanıcı tatile gittinizmi?? Yolculuk nasıl geçti derin rahatmıydı?​

yok canım hala ist.dayız yarın inşallah....
yol beni de korkutuyo,araba koltuğunda durmuyo çok sıkılıyo,gidelim ordan da takip edicem burasını yazarım yine ...

canım valla büyük şans...
bana hep derler eşin ne güzel ev işi yapıyo yardım ediyo...
sağolsun yapar ama benim için değil ki kendi için :)
bunun yanında ben takdir görmem :)
ben çok titiz değilimdir canım bana göre normalimdir, bana normal gelip gözüne kendi gözüne batanlara da kendi müdahale ediyo,çok şükür herşeyi benden bekleme huyu yok siler süpürür dolap yerlertirir çamaşır yıkar katlar,bi mufak işini becremez yemekti bulaşıktı...
benim de halılar el halısı canım mutfak hariç,hem de krem rengi,hala korumayı başardık ...

geçmiş olsun canım...
tavuk çorbası ver limonlu soğanlı maydanozlu...
alerjisi yoksa ballı limonlu ıhlamur ver...
pekmez ver...
öksürük olursa soğan suyuyla pekmez öneriyolara ama ben onu denemedim...
bolc vştamini,meyve..
geçer inşallah...

facedeki grupta ankarada salgından bahsedlmişti canım kızılırağın duyu içme suyuna karışmış dendi... ateş ishal iştahzılık 10 günde anca iyileşiyo yazıldı...

canım acil bırakın siz de baş edilmiyo valla,biz her hafta alıyoduk ...

resim yüklemeye çalışıyorum ama resimlerin boyutu büyük geliyor yaaaa
resimlerin boyutunu küçültmeyi anlatabilir misiniz?

Bu programı indirip kurarsanız, resimlerin boyutlarını ayarladığınız gibi düzenlemeler de ( keskinlik, renk, parlaklık, çerçeve...) ayarları da yapabilirsiniz kızlar. Be bunu kullanıyorum.

http://depo-tamindir.com/p/p/photo-scape/PhotoScape3.6.5-tamindir.exe

.

Kızlar, kızımın ayakkabısı şimdi ayağına tam geliyor ama kısa bir süre sonra olmayacak, hem de yazlık olduğu için illaki bir ayakkabı gerek. Hangi markayı önerirsiniz? İnternetten sipariş verebileceğim bir yer de söylerseniz sevinirim. :)

cnm bn stride rite aliyorum onlar hosuma gidiyorlar yumusak oluyorlar ama fiyatlar var baya. bu son aldigimiz ayakkabi http://www.striderite.com/en/disney-baby-cars-lightning-mcqueen-srt-shoes/12598B.html

Kızlarrr çok şükür evimizi aldık biz. Alana kadar binbir zorluk çıktı ama oldu nihayet. Altından kalkabiliriz in. Allah herkese nasip etsin.

canım ben Adidas alıyorum, evimin yakınında fabrika satış mağazası var, fiyatları makul
aynı fiyatlarla çok sık aralıklarla morhipo sitesinden satışa sunuluyor
ortalama 50-80 lira arasında, memnunum da hem kullanımından hem görüntüsünden

Kızlarrr çok şükür evimizi aldık biz. Alana kadar binbir zorluk çıktı ama oldu nihayet. Altından kalkabiliriz in. Allah herkese nasip etsin.
güle güle oturun canım, Allah ağız tadıyla oturmayı ve kolayca ödemeyi nasip etsin inşallah

kızlar bahar temizliği yapmamıştım, üstüne bir de yaz geçti
ikisini birleştirdim bugün bismillah dedim ve temizliğe başladım, tüm halılarımı yıkadık,
kolumu kaldıracak dermanım yok şu anda
bitkinim

bugün okula ikizlerimi götürdüm, yerlerinde durmadılar
peşlerinde koşturdum sürekli
bir süre sonra oğlum :
anne iş bitti
diyor, her gün onlara işe gittiğimi anlatıyordum, iş kelimesini de öğrenmişler ballarım benim

kızımda her şeye benim deme olayı başladı, bir haftadır her şey zeynonun
ev, araba, oyuncak, anne, baba, anahtar.....
hatta yavrum bugün abarttı
beni ereni severken gelmiş:
anne eren benim dedi

cnm bn stride rite aliyorum onlar hosuma gidiyorlar yumusak oluyorlar ama fiyatlar var baya. bu son aldigimiz ayakkabi http://www.striderite.com/en/disney-baby-cars-lightning-mcqueen-srt-shoes/12598B.html

Çok güzel görünüyorlar ama bizim bütçemizi biraz aşıyor şurada giyeceği belki 1 ay, sonra ayağı büyüyecek. sağolasın canım.
adidası seviyorum, kinetix ve nike markaların da hoş ayakkabıları var, ama ortopedik mi emin olamadım canım. şimdi giydiği ayakkabısı
http://www.ayakkabionline.com/perlina-21-25-tek-cirt-onde-dugum-ortopedik-ayk-pembe-12477
yaklaşık bu modelden, perlina marka. memnun da kaldık, yazın bunu giydi ama konyada göremedim. Bunu elazığdan halası hediye almıştı. Bakalım artık, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…