oglumunda oyle ustunu ortmememe ragmen sirilsiklam kalkar bazen.esim cok terler bn genetik die dusunuyorumEvet başı daha cok tabi..uyurken bile..kafalar hep karışık canım
olsun hiçbiryerde sohbete katılamıyorumki senide özledim canımburdayız şifacım,beni özlememişsindir :) uğra arada buraya da,ben hem facede hem burdayım :)
canım benim hem anne hem gebe olunca çok halsizleşiyorum akşamları çoğunlukta erken uyuyorum gündüzki tempomuzda gelen giden mutlaka oluyo ya da biz çıkıyoruz bi yerlere derken kalıyor buralar ama hep aklımdasınız yaUzun zmndır gözükmüyorsun cnm özlettin kendini valla
aynen katılıyorum bencede genetik kızım babaya çekmiş ya çok terliyor özellikle kafasıoglumunda oyle ustunu ortmememe ragmen sirilsiklam kalkar bazen.esim cok terler bn genetik die dusunuyorum
ay geçmiş olsun şu yaz mevsiminde hastalandıkları kadar kışın hastalanmadılar ya ne diyim acil şifalarMutlu pazarlar arkadaşlar...
Babadan anneye geçen grip şimdi de oğluşa bulaştıHemen ıhlamur falan verdim başka neler verebilirim? İlaç vereyim mi sizce?
evet ya 35+3 oldum canım amin ALLAH razı olsun tatlım ya nedense acayip bi doğum korkusu sardı şu sıralar anne olunca duygu-düşünceler değişiyor sanırım aklım hep kızlarımda eşimde kendimi hiç düşündüğüm yokmsallh 35 egelmissin. allh sag salim kavustursun ins
Yenikullanıcı tatile gittinizmi?? Yolculuk nasıl geçti derin rahatmıydı?
ayyy canım zor valla
ben bu konuda çok şanslıyım
maşallah diyeyim
hani eşi ne yapsa mükemmel zannedenler vardır ya
eşi iyi yemek yapar, çok düzenlidir, temizdir, titizdir
hıh işte o benim, tabi eşimin gözünden :)
bebeğin olduğu ev derli toplu olamaz ki
bizim evde de ben sürekli bir şeyleri derleyip toplama modundayım, ama bazen iş çığrından çıkıyor
hatta biz o çığrından çıkmış ev halini sürekli fotoğraflıyoruz, anısı olsun diye
benim evimin her yeri el halısıdır
ve o halılara da epey para verdiğim için temiz kullanmaya gayret ederdim
ederdim diyorum, ikizlerden sonra eren kaka yaptı, defalarca çiş kaçırdılar, çorbaları döküldü vs...
eşim sonra dedi ki:
duygu her şeyi gözden çıkarmış, evi, mobilyayı
çünkü bir yerden sonra yetişemiyorum temizliğe ve düzene
ama benim kafamda senle ilgili hep çok temiz, titiz, düzenli oluşunla ilgili imaj var
Mutlu pazarlar arkadaşlar...
Babadan anneye geçen grip şimdi de oğluşa bulaştıHemen ıhlamur falan verdim başka neler verebilirim? İlaç vereyim mi sizce?
Arkadaşlar internet te görmüşsünüzdür istanbulda tifo salgını varmış aciller doluymuş..sulara mikrop bulaşmış kesinlikle tehlikeliymiş...bunlar gercekmi aranızda bilen duyan eşi dostu doktor olan varmı??? Söylenmiyormuş çünkü halka..
kızlar ben ha bire emzik aldığımdan bahsediyordum ya
emziklerimizin akıbeti belli oldu
bugün gayrı ihtiyari baktım çöpe
bizim emzik orada, hem de daha yeni almıştım
çünkü ben emzik alıyorum ama emzik miktarımız artmak yerine hep azalıyordu
sebebi erenmiş
resim yüklemeye çalışıyorum ama resimlerin boyutu büyük geliyor yaaaa
resimlerin boyutunu küçültmeyi anlatabilir misiniz?
Bu programı indirip kurarsanız, resimlerin boyutlarını ayarladığınız gibi düzenlemeler de ( keskinlik, renk, parlaklık, çerçeve...) ayarları da yapabilirsiniz kızlar. Be bunu kullanıyorum.evet canım anlıyorum derin de babasının arkasından ağlıyo diye camdan bakmıyoruz,arabaya binene kadar gülüyo hala görüş alanında diye,arabaya binip kapıyı kapattıktan sonrası çok kötü oluyo... evden çıkarken mutlaka apartman boşluğunda bikaç tur atıyolar şarkı söyleyerek kucakta sonra ben kapıda karşılıyorum sevinçle alıyorum kızım gelmiş hoşgelmiş falan babaya hayırlı işler diyoruz öyle kanıyo,ama acelesi varsa böyle vedalaşmadan çıkmışsa ya da biz o çıkarken kahvaltı yapıyo olursak falan çok ağlıyo yine,yani illa şarkılı bi tur atılıcak kucakta...
bilen anlatsın çünkü ben de foto.makinasıyla çektiklerimi atamıyorum tel.la çektiklerim atılıyo
cnm bn stride rite aliyorum onlar hosuma gidiyorlar yumusak oluyorlar ama fiyatlar var baya. bu son aldigimiz ayakkabi http://www.striderite.com/en/disney-baby-cars-lightning-mcqueen-srt-shoes/12598B.htmlKızlar, kızımın ayakkabısı şimdi ayağına tam geliyor ama kısa bir süre sonra olmayacak, hem de yazlık olduğu için illaki bir ayakkabı gerek. Hangi markayı önerirsiniz? İnternetten sipariş verebileceğim bir yer de söylerseniz sevinirim. :)
Bu programı indirip kurarsanız, resimlerin boyutlarını ayarladığınız gibi düzenlemeler de ( keskinlik, renk, parlaklık, çerçeve...) ayarları da yapabilirsiniz kızlar. Be bunu kullanıyorum.
canım ben Adidas alıyorum, evimin yakınında fabrika satış mağazası var, fiyatları makulKızlar, kızımın ayakkabısı şimdi ayağına tam geliyor ama kısa bir süre sonra olmayacak, hem de yazlık olduğu için illaki bir ayakkabı gerek. Hangi markayı önerirsiniz? İnternetten sipariş verebileceğim bir yer de söylerseniz sevinirim. :)
güle güle oturun canım, Allah ağız tadıyla oturmayı ve kolayca ödemeyi nasip etsin inşallahKızlarrr çok şükür evimizi aldık biz. Alana kadar binbir zorluk çıktı ama oldu nihayet. Altından kalkabiliriz in. Allah herkese nasip etsin.
cnm bn stride rite aliyorum onlar hosuma gidiyorlar yumusak oluyorlar ama fiyatlar var baya. bu son aldigimiz ayakkabi http://www.striderite.com/en/disney-baby-cars-lightning-mcqueen-srt-shoes/12598B.html
adidası seviyorum, kinetix ve nike markaların da hoş ayakkabıları var, ama ortopedik mi emin olamadım canım. şimdi giydiği ayakkabısıcanım ben Adidas alıyorum, evimin yakınında fabrika satış mağazası var, fiyatları makul
aynı fiyatlarla çok sık aralıklarla morhipo sitesinden satışa sunuluyor
ortalama 50-80 lira arasında, memnunum da hem kullanımından hem görüntüsünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?