cvp yazacağın metinlerin sağ altında cevapla yı ya da çoklu alıntı yapı tıklıyosun canım en sonunda en altta mesaj yazma yeri var onun sol altında alıntıları eklemen için buton var ona tıklayıp onaylayıp anca öyle yzabiliyosun, bu arada bu halini ben de hiç sevmedim birileri duysa sesimizi...
QUOTE]
günaydın canım çok teşekkür ederim geçende denedim beceremedim bi ya alıntılamayı.neyse öğrencem inş :))
brc_ canım inş sevmiştir kuzu tostunu ...
herkeslere günaydın ? nasılsınız ? haftasonu dr a gittim kalp atışları için, ama içimdeki ses aksi giden bişeylerin sinyali vermişti zaten.kalp atım hızı istenen sıklıkta değil aşırı ağır, ve hoca birleşimleriniz sıkıntılı genetikte problem olabilr meriç sağlıklı bi bebk olunca genetik incelemeyi gerekli bulmadım fakat hamile kalabilrisin demişti, cmts yine aynı konuşma vardı benden çok dr um üzüldü desem yeri, evet bende çok üzüldüm ama ne gelir elden allah nasibini vermediyse. cms tekrar gidecem muayeneye yine değişen yoksa kürtaj olcam

lanet olsun ki zaten tüp bebeğe muhtaşlığımda bi kürtajla başlamıştı ... evet dr uma güveniyorum zaten tıkanmış tüpe dahada fazla ne zarar veriebilr de o acıyı hatırlatacak yeniden bana. ve allaım nolur devam etsin bile diyemiyorum skat olma ihtimali olabilr dedi çünkü genetik şüphesiyle.dairedense 2 ark ın çocuğunda genetik bozukluk vardı biri 3 yaşında öldü diğeri ise can çekişiyo

diyorum rabbiö hayırlısını ver ona acı çektirceksen hiç doğmasına sebep verme ... çok karışık bi duygu

gentik sorun varsa pgt yötemityle tüp bebek gerek ve zaten rezerv düşüklüğümde zorki 2 tane embriyo bulunyodu yni işim çıkmazlarda olacak evet şükürler olsu bi evladım var fakat onun tek kalması ihtimal,i bile üzüyo ... daha çok şeylerde geçiyo aklımdan ama yazıya ne dökmek istiyorum nede dökebiliyorum. bakalım mevlam neylerse hayreyler. cmts yi bekliyorum ...