Evet Cnm buralardayıım. Sessiz takipçilerdenim. Herkes kadar yoğunum belki, belkide okuyup çıkarak kolaya kaçıyorum ama okul ev bi de eşim kaza yaptı çok şükür bir şeyi yok. Oğlum hasta oldu dün acildeydik. O kadar tıkandı ki nefes Bile çok zor alıyordu. Antibiyotik kullanıyoruz malesef. Çocuk felci aşısı bugün olmuş. Ben okuldaydım. Hastalığının etkisi olmuyormuş. Kar zarar ilişkisini düşününce sonradan eyvah dememek için yaptırdık bakalım. Bizden haberler bu kadar:) Sen neler yapıyorsun derin nasıl?
Yazmışken clue papatya çok geçmiş olsun kızlar. Bir an önce iyileşsin yavrucuklar..
Sagol canim, sanada iki kere gecmis olsun. Cok sukur esine birsey olmamis, oglun da biranonce toparlar insallah...
Merhaba arkadaslar, hiç bir zaman iyi bir takipçi olamadım. Bazen girip okuyorum ve aranızdaki ilişkiye imreniyorum. Keske bende olabilseydim diyorum. Şimdi ise tekrar hamileyim beklenmedik bi şekilde Şubat annesi olacağım Allah izin verirse. Umarım Şubat annelerinde yeterince aktif olabilirm pek umudum yok ama😞
Hepinize sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina nasip etsin insallah...