- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
bu aralar deniyorum ama kızım gece beslenmesınden vazgecmıyor...gece agladıgında vermemyeyım dedim ama yıktı ortalıgı cok agladu sütünü verdim bir dikişte bitirdi ve hemen uyudu...gercekten acıkıyor galiba...bebekler gece acıkmaz dıyorlar ama acıkmasa böyle içmez herhalde..bu şekilde yatagında yatabiliyor en azından..
Canım Allah kolaylık versin sana. Geçen Pazar kahvaltıya arkadaşlara gittik ve kızım uyku saatini 2-3 saat geçirmesine rağmen bir türlü uyumadı orda. Uyumadı ama acaip huysuzlaştı ve biz de kalkmak zorunda kaldık. bebek arabasında gezdirirken 45 dakika kadar uyudu. O sırada bir çay bahçesinde oturup uyanmasını bekledik. Neyse uykusunu azıcık aldı. Sonra ablamlara geçtik. Bu sefer “öğledensonra uyur çünkü sabah çok az uyudu” diye düşündüm ama nerdee??? Ablamlarda saatlerce direndi uykuya. Hayır uyutmayalım diyoruz ama belli ki kız çok uykusuz, oturamıyor aslında, çok huzursuz ve yorgun ama farkında değil. Ben çabaladım, ablam çabaladı en son tam iki saatin sonunda eşim uyutmayı başardı. Saat akşamüstü 7 olmuştu uyuduğunda. Ben resmen mahvoldum uyutmaya çalışırken. Kendi evinde kendi yatağında hiç problem çıkarmadan uyuyor. Ama bir yere gidince hep arıza çıkarıyor. Hayatta uyumak istemiyor, çok zorlanıyoruz. En sonunda da hep babasının kollarında uykuya dalıyor. Eşim tekrar kahramanım oluyor, nasıl rahatlıyorum o uyuyunca.