- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
bu aralar deniyorum ama kızım gece beslenmesınden vazgecmıyor...gece agladıgında vermemyeyım dedim ama yıktı ortalıgı cok agladu sütünü verdim bir dikişte bitirdi ve hemen uyudu...gercekten acıkıyor galiba...bebekler gece acıkmaz dıyorlar ama acıkmasa böyle içmez herhalde..bu şekilde yatagında yatabiliyor en azından..
Kızlar ben bir karar aldım ve onu uyguluyorum: bir haftadır oyunla, ısrarla, video seyrettirerek yemek yedirmeyi bıraktım. Çünkü artık işler iyice çığrından çıkmaya başlamıştı. Kızım oyunsuz vs. ağzını açmıyor ve yemek vakitleri onu ikna etmeye çalışarak geçiyordu. Artık her şeyden anlıyor ağzını açmayı istediği şeyleri yaptırmak için silah olarak kullanmaya başlamıştı. Eline istediğim şeyi vermeden ağzını açmıyordu. Düşündüm ki bu böyle olmamalı. Ve nasıl alışırsa öyle devam edecek. 3 yaşına geldiğinde de peşinden yemek yesin diye koşturmak istemiyorum. Şimdi yemeği sunuyoruz reddederse ısrar etmiyoruz. Bir saat sonra falan tekrar sunuyoruz. Bu sefer yiyor. Az yiyor belki ama yiyor. Onun dışında hala emziriyorum ve sütüm çok şükür hala bol bol yetiyor ona. Bu sebeple içim de rahat. Az yesin ama kendisi yesin. Şimdilik yeni mottom bu benim.
kızlar bu akşam bi avmde ben kabindeyken eşim dışarda birisiyle konuşuyodu bi çıktım baktım ayşegül yıldıza ne çok benziyo acaba mı dedim kendi kendime, bebeğe baktım aynı babası, tamam dedim kesin, yine de emin olmak için adını sordum elif deyince biliyodum adını önceden, tanıyorum ben galiba elifi dedim gülümsedi, eşim demesin mi nerden kadınlar kulübünden mi diye :) yoo dedim mecbur söyledim orda ibrahim tatlısesin kızı diye, kadınlar kulübüne uğramayan kadın yoktur dedi, 13 aylıkmış kızı, belki aramızdadır belki nisan annelerindedir o da...
ben kabindeyken bebeklerin kilolarını konuşuyolardı bizim kıza tombik diyolar maşallah o kadar tombik ki... ama aynı baba kızlar aynı... bu arada o kadar mütevazi sıcakkanlı konuşkan ki... çok da zarif bi kız 13 aylık bebek var sanki hiç doğum yapmamış gibi...
alakasız oldu gece gece ama anlatmak istedim, kk yı biliyo o da belki okuyodur bizi :)
artık eşi değil tabi de çok mütevazi geldi bana, istanbulda çok daha sosyetik semtlerde sosyetik avmler varken normal bi semtteki normal bi avmdeydi, genelde o tarz kişiler istinyepark kanyon akmerkez nişantaşı city's e falan gider, ithal markalar ithal mağazalar falan... marmara forumda ng style diye bi mağazada karşılaştık konuştuk, sonra ipekyolda yine karşılaştık orda da gülümseyerek slm verdi yine çok mütevazi gerçekten...
ay çok merak ettim
hangi mağazaydı acaba
niye biliyor musun? hani İbrahim tatlısesin eşi acaba hangi mağazadan giyiniyor
o kadar zenginliğin içinde diye merak ettim
evet televizyonda da aynı babasına benzetmiştim ben de annesine benzeseymiş güzel olurmuş:)))
ay bu öksürük ne pis bir şey ya
öksürmekten öldüm resmen
sesim de kısıldı
en sonunda doktora gittim, ilaç yazdırdım
inşallah faydası olur
çocuklar da benim peşim sıra sürekli öksürüyorlar numaradan :)))
çocuklarımla yapışık gezme durumumuz son gaz devam ediyor
paçalarıma yapışıyorlar
kızım oğluma avuz diye sesleniyor
oğlumun ilk adı yavuz
hangisi ağlarsa diğeri gelip onu öpüyor, kafasına cici yapıyor
kardeş olmalarını idrak ediyorlar sanırım
bugün onlara gittim evde sürmeleri için bisiklet aldım
http://www.pilsanshop.com/urun/pilsan-rabbit-bike-07-151.aspx
mutlu oldular
havalar Ankara'da pek bi kötü
evde oyalamak epey bi zor oluyor babaanne ve dede için
artık eşi değil tabi de çok mütevazi geldi bana, istanbulda çok daha sosyetik semtlerde sosyetik avmler varken normal bi semtteki normal bi avmdeydi, genelde o tarz kişiler istinyepark kanyon akmerkez nişantaşı city's e falan gider, ithal markalar ithal mağazalar falan... marmara forumda ng style diye bi mağazada karşılaştık konuştuk, sonra ipekyolda yine karşılaştık orda da gülümseyerek slm verdi yine çok mütevazi gerçekten...
ki bebek arabası bile çok çok havalı bişey değildi, eşime sordum sonradan :) maxi cossi mura ymış...
geçmiş olsun papatyacım umarım işe yarar...
Derin de öyle bu aralar hep paçama yapışık, gece çok uyanıyo bu aralar ve akşamları babasından ayrılmayan çocuk gece kesinlikle istemiyo illa ben alıcam kucağıma ben uyutucam, bu aralar baya zorluyo uykusuzluk bizde de had safhada...
güle güle kullanın ev bisikletinizi de, sizin ev baya büyük galiba canım 2 çocuk 2 bisiklet falan, bizde bi tanesi bile ruhumu daraltır ev küçük, oyuncaklardan da çok bunaldım ben, hepsi salondaydı, hepsini odasına şifonyerine komodinlerine oyuncak rafına odasında yere falan yerleştirdim, sırayla bikaç tane indirip veriyorum oynamak istiyosa odasına gidiyo bazen de bikaçını salona taşıyo dağınıklık azaldı gibi evde...
Oğlum bugün bana en güzel anneler günü hediyesini 'anne' diyerek verdiAllahım bugünleri de gördüm çok şükür
anneler günü hediyesi ne istiyorsunuz kızlar?
istiyorsunuz diyorum çünkü ben eşimin pek zevkini beğenmiyorum
hediye işini ona bırakmıyorum artık
ben beğeniyorum, o da alıyor sağ olsun :)
ben mango da deri mont beğenmiştim
bugün gidip onu alacağım inşallah :)))
işte bu
http://shop.mango.com/TR/p0/bayanko...das&ident=0__0_1399711111404&ts=1399711111404
Bende 10 gündür aynı senin gibi yapıyorum ama hiç bişe yemiyor bize tek artısı oldu kızım eskiden tarhanadan başka hiç bişe yemiyordu artık eline verdiğim şeylerin hiç olmazsa tadına bakıyor meyve yiyor artık bu bizim için çok büyük bi olay geçen gün tahinle pekmez yedi eşimle ben mutluluktan havalara uçtuk bizde yemekte uykuda çok büyük sorun ve ben çok yıprandım bu konuda
Çok hoş gözüküyor canım şimdiden güle güle kullan diyeyim :) Valla ben bişey beklemiyorum ya elinde bi maydanozla geldiğini görsem de yeter o derece yani
Onun anne deyişine ölürümm bi de uzatıyor annenene diye
sağ ol canım
gerçi sen en güzel hediyeni almışsın
oğlundan ağız dolusu bir ANNE ama
belli mi olur eşin şaşırtır belki seni
herkese iyi haftasonlari biz yine iki gundur ates belasiyla ugrasiyoruz iki gece once basladi distendir diye dusundum fakat ilacla da dusmedi bi de gece ensesinde mercimek gibi bezeler farkettim beynimden vurulmusa dondum internetten arastirdim biraz rahatladim dun iki kere baya bi kustu normalde kusmaz ates de dusmeyince gece ikiye kadar doktordaydik neyse ki erken gittik bogaz enfeksiyonu baslangiciymis o bezeler de enfeksiyondanmis ilaclari kullanacagiz bezeler gecmezse tekrar gidecez antibiyotik hic sevmiyorum ama bi kere daha inat edip goturmemistim on igne yemisti kullanacaz mecbur bugun kahvalti da yapamadi oksuruk geliyo balgami varmis o kusturuyomus melegimi ins duzelir hemen ates dusmuyo fazla
bu arada yazilanlari hep okuyorum ama fazla yazmaya vaktim olmuyo her sey gonlunuzce olsunbe bislerimiz hep mutlu ve saglikli olsun AMIN
Oğlum bugün bana en güzel anneler günü hediyesini 'anne' diyerek verdiAllahım bugünleri de gördüm çok şükür
Gerçekten insan duydukça duymak istiyor :) Amin canım hep mutluluklarını görelim inşallahNe güzel!!!! İnsanin içi eriyor ilk duyduğunda.ben de cooook mutlu olmuştum. Darisi diğer mutluluklara inşallah!!
Geçmiş olsun canım antibiyotik hiç vermeden olmuyor maalesef bazı durumlarda mecbur kalıyoruz yeter ki onlar bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar. Sen içini ferah tut geçicek bu da. Allah dermansız dert vermesin yeter ki.herkese iyi haftasonlari biz yine iki gundur ates belasiyla ugrasiyoruz iki gece once basladi distendir diye dusundum fakat ilacla da dusmedi bi de gece ensesinde mercimek gibi bezeler farkettim beynimden vurulmusa dondum internetten arastirdim biraz rahatladim dun iki kere baya bi kustu normalde kusmaz ates de dusmeyince gece ikiye kadar doktordaydik neyse ki erken gittik bogaz enfeksiyonu baslangiciymis o bezeler de enfeksiyondanmis ilaclari kullanacagiz bezeler gecmezse tekrar gidecez antibiyotik hic sevmiyorum ama bi kere daha inat edip goturmemistim on igne yemisti kullanacaz mecbur bugun kahvalti da yapamadi oksuruk geliyo balgami varmis o kusturuyomus melegimi ins duzelir hemen ates dusmuyo fazla
bu arada yazilanlari hep okuyorum ama fazla yazmaya vaktim olmuyo her sey gonlunuzce olsunbe bislerimiz hep mutlu ve saglikli olsun AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?