• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar, bebişlerinizin uykusu nasıl? Benimki gibi gece 1 de 2 de kalkıp 5 e kadar uyumayan var mı merak ettim. Maalesef alışkanlık haline getirdi. Gece 9 gibi yatıyor, 1 de uykuyu da alamaz zaten almıyor da, hep uykulu. Ama uyumuyor saat 4 e 5 e kadar. 5 te uyusa da 6 buçukta yine ayakta, sonrasında zaten uyumuyor öğlene kadar. Dün yine yaptı. Ve ben hep ettiğim duamı yineledim. '' Allahım kızıma ömür sağlık ver ama ben 2. yi istemiyorum isteyenlere ver'' Ben kızımdan 1 tane daha düşünemiyorum. Yeterince zorluyor. Hamile kalacağım diye ödüm kopuyor, Allah korusun. Kafayı yerim herhalde :37:

Ya Rabbi kafayı yemek üzereyim. Hakkaten yemek üzereyim.
Yavrum yine hastalanıyor kızlar.
Dün akşam ateşi çıktı. Sadece kafası ateşleniyor. Şurup verdim. Sabah da vardı ateşi.
Ya niye böyle oluyor, neye dikkat etmiyoruz anlamıyorum.
Ne kalın ne ince giydiriyorum, banyo sonrası jet hızıyla giydiriyorum.
Hepi topu 15-20 dk kalıyoruz dışarda.
Kapşonlusu kafasında.
Burnu akmıyor, ama geniz tıkanık belli.
Yemesi içmesine de dikkat ediyorum. Siz biliyorsunuz, menülerden bahsedildikçe yazıyorum buraya.
İğneler üstündeyim şu an.
Dişleri çıkmaya devam ediyor, acaba ondan mı?
Ama ara ara da hapşuruyor.
Tıkandım.
cnm cok gecmis olsun. sakinan goze cop batar hesabi cok dikkat ediyosun yaa hemen kapiyor demek ki kuzu. Allh sifa versin ins

Öncelikle hayirli kandiller arkadaslar... dualarda bulusalim insaallah, hasta bebekler iyilessin hasta olmasinlar hic anneler de yataktan uykusunu almos olarak kalksinlar ;))

Bi sorum var; balik verdiğinizde gun icinde yogurt yediriyor musunuz? Az once aklima balik dustu pazar var cikip aliyim diyorum.
ben ayni ogun olmadiktan sonra veriyorum cnm. dun oglen ogununde balik vardi aksama da yogurt verdim yemegin yaninda biraz. gerci azicik bisey yedi yogurttan ama yeseydi verirdim daha

Öncelikle hayirli kandiller arkadaslar... dualarda bulusalim insaallah, hasta bebekler iyilessin hasta olmasinlar hic anneler de yataktan uykusunu almos olarak kalksinlar ;))

Bi sorum var; balik verdiğinizde gun icinde yogurt yediriyor musunuz? Az once aklima balik dustu pazar var cikip aliyim diyorum.

farklı öğün olunca ben veriyorum canım
biz balık sezonunu kapattık
vermiyorum artık

Herkese merhaba; ne zamandır yazamadım ama fırsat buldukça okudum... Önce kandiliniz mübarek olsun. Allahım sizin ve evladınız için gönlünüzden geçen ne dileğiniz duanız varsa kabul etsin.

Hastalara, geçmiş olsun.İşe başladım 3 hafta oldu. Hayat nasıl yoğun geçiyor anlatamam. Tam gün mesai eve gel 3 çocuk, yemek, bulaşık, çamaşır falan filan derken ne zaman gece oluyor ne zaman sabah anlamıyorum. Allahım geçmez zaman vermesin bunada şükür. Çok şükür Cansu'm alıştı anneanne ve dedesine.

ne güzel bir dua
Allah geçmez zaman vermesin
AMİN

canım inşallah hastalanmaz
beslenmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım
öyle olsa anne sütü alan bebeklerin hasta olmaması gerekir değil mi?
bence tam olarak iyileşememiştir
sanırım gökalpin hassas br bünyesi var
hemen panik yapma canım
sen de biraz rahat ol canım
kötü şeyleri düşünerek çağırma
içini ferah tut
bir konuda arkadaşlara katılıyorum canım
fazla koruyun caya da fazla üstüne düşünce sanki daha narinleşiyor bu kuzular
inşallah hastalanmayacak

http://www.joker.com.tr/urun/smart-trike-spirit-red/36935

bundan aldık ikizlere
normalde bizim bütçemizi aşıyor ama
birisini babaanne ile dedemiz alınca üç yıl kullanacaklar deyip aldık
yürüteçler ömrünü tamamladı sayılır
ev kalabalığı olarak yerini hemen dolduralım dedik

Canim gule gule kullansin kuzular. Biz de dogumgununde almıştık. Dedigin gibi evi ufak capli bir oyun evine cevirmeye kararliyiz;) şimdilik antrede suruyoruz havalar isinsin disarda da bincek insallah hoslarina gider.

İki gün önce gece uyandığında elim tesadüfen vücuduna değdi. Buz gibiydi. Terlemiş, teri soğumuş. Bez koydum hemen.
Birlikte yatıyoruz, ben yorgan örtüyorum, onun üzerinde bebek battaniyesi var, açıyor sık sık.
Hayır ben yorganla yatarken [evimiz kuzey cephe, kaloriferler de söndü sönecek] onun öyle yatmasına içim elvermiyor, uyandıkça yorganı atıyorum üzerine.
Ay her şeyi yaptım, kalın giydirip üzerine çarşaf da örttüm, ince giydirip yorgan da.
Olmadı tulum giydirdim, ter içinde kaldı, çıkarttım attım.
Elektrikli sobayı açayım, oda belli ısıda kalsın diyeceğim ama nolur nolmaz, ona da cesaret edemiyorum.
Şaştım kaldım.
Ay inşallah diştendir, sadece kafası ateşli, biraz da elleri.

:( çok geçmiş olsun sen hemen götür bi doktora acaba idrar yolunda iltihap mı var

Kızlar, bebişlerinizin uykusu nasıl? Benimki gibi gece 1 de 2 de kalkıp 5 e kadar uyumayan var mı merak ettim. Maalesef alışkanlık haline getirdi. Gece 9 gibi yatıyor, 1 de uykuyu da alamaz zaten almıyor da, hep uykulu. Ama uyumuyor saat 4 e 5 e kadar. 5 te uyusa da 6 buçukta yine ayakta, sonrasında zaten uyumuyor öğlene kadar. Dün yine yaptı. Ve ben hep ettiğim duamı yineledim. '' Allahım kızıma ömür sağlık ver ama ben 2. yi istemiyorum isteyenlere ver'' Ben kızımdan 1 tane daha düşünemiyorum. Yeterince zorluyor. Hamile kalacağım diye ödüm kopuyor, Allah korusun. Kafayı yerim herhalde :37:

Bizimki de 3 te kalkıyor 7 ye kadar salla salla Miğden bulanıyor uykusu var gözleri kayıyor ama uyumamak için direniyor hep aynı saatte uyanıyor birde ben dikkat ettim gün içinde çok kudurursa ve korkarsada gece bize kabus oluyor özellikle uyumadan önce kudurtmamaya dikkat et

bundan aldık ikizlere

cnm sen de gorunce ben de baktim fiyatlarina $90-100 civari

pTRU1-17459236dt.jpg

Canim benim kizim 8 aylik falandi. Huy edinmişti gece 3te kalkar sonra uyumazdi. Sabah 8e kadar oturduğunu hatirliyorum. Herşeyi denedim ama geçmedi. En son kayinvalidem bir akrabaya söyledi dua ettirdi.Onun duasi mi tuttu yoksa durup dururken mi düzeldi bilmiyorum. 45 gün devam etti. Sonra birden geçti. İnşallah seninki de düzelir. Nazardan da oluyor bence. Allah korusun nazarlardan.

Kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim.
Daralınca atıyorum kendimi buraya.
Aşk olsun, niye darılayım sizlere, iyi ki varsınız. Sizleri dinlemek hoşuma gidiyor.
Allah beterinden sakınsın, en sonki rahatsızlığı gelince aklıma çöküveriyorum.
Ve de korkuyorum.
Ateş 37-38,5 civarı seyrediyor. Calpol verdim yine. 15 dk'ya bir uyanıyor.
Elleri ayakları buz gibi, alnı ateşler içinde yanıyor.
Hay Allah.
Bu sefer devlete götüreceğim de yarına randevu yok. Acilden giriş yaparız artık.
Eller sürekli ağızda, salya da var. Lakin 4 aylıktan beri diş çıkarıyor. Şu anda çıkmakta olan dişler bayağı belirginleşmiş.
Hiç bir dişinde ateş çıkarmamıştı,
Allah'ım inşallah diştendir.
Kandilimiz de mübarek olsun.
Kim ne diliyorsa Tanrı'dan nur olsun, bereket bereket yağsın üstüne inşallah.

Aşk olsun, niye darılayım sizlere, iyi ki varsınız. Sizleri dinlemek hoşuma gidiyor.
Ve de korkuyorum.
Hay Allah.
Bu sefer devlete götüreceğim de yarına randevu yok. Acilden giriş yaparız artık.
Eller sürekli ağızda, salya da var. Lakin 4 aylıktan beri diş çıkarıyor. Şu anda çıkmakta olan dişler bayağı belirginleşmiş.

Merhaba geçmiş olsun benim oğlum da salı günü çok ateşlendi 39 gördük calpol düşürmedi pek ılık duş aldırdık ertesi gece yine çıkınca çocuk hastanesine götürdük devlet olduğu için malesef pek ilgilenmediler ıslak bezle vücudunu silin 40 dk sonra yine gelin dendi saat geç oldu ve oğlum iyice perişan olunca eve döndük beeklemeyip dr ateşli bebek eve gitmez havale geçirir demesine rağmen...Bugün kendi dr götürdük bebeğimde de aynı sizin gibi şikayetler vardı salya huysuzluk iştahsızlık yutkunamıyordu pek normalde kahvaltıyı ayrı yer.Dr muz zorla ağzına boğazlarına baktı ve sonuç AFT çıkmış dilinin üzerinde görünüyprdu boğazında çok varmış çok şükür anladık sebebini karadut şurubu verdi aktardan aldık birde diş jeli o çok ii geliyormuş çok şükür şuan iyi 2-3 güne geçer dedi ama yemek yedirmek çok zorlaaştı k bebeğim her yemeği yerdi normalde çok acı yapıyor belli ki belki sizin de böyle bişeydir.geçmiş olsun

bundan aldık ikizlere
emniyet kemerinin olması çok güzelmiş iyi günlerde kullansın kuzuşlar..
bizimkisi doğum günümüzde hediye geldi dayımızdan..75 tl'ye almışlar..

Ve de korkuyorum.
Hay Allah.

amin cnm inşallah bu sefer çabuk atlatır gökalpçik sen de haklısın geçen hastalığı bayağı üzmüştü seni bizi bile...

amin canım... ben de veriyorum aynı günde,aynı öğünde vermiyorum ama 2-3 saat sonrasında hemen veriyorum, zaten bi alakası da yokmuş aslında balık bozuksa zehirlermiş hatta zehirlerse bozuksa yoğurt yedirmek lazımmış :) eşim gıda mühendisi öyle diyo...

Herkese merhaba; ne zamandır yazamadım ama fırsat buldukça okudum... Önce kandiliniz mübarek olsun. Allahım sizin ve evladınız için gönlünüzden geçen ne dileğiniz duanız varsa kabul etsin.

Hastalara, geçmiş olsun.İşe başladım 3 hafta oldu. Hayat nasıl yoğun geçiyor anlatamam. Tam gün mesai eve gel 3 çocuk, yemek, bulaşık, çamaşır falan filan derken ne zaman gece oluyor ne zaman sabah anlamıyorum. Allahım geçmez zaman vermesin bunada şükür. Çok şükür Cansu'm alıştı anneanne ve dedesine.

Amin canım...

farklı öğün olunca ben veriyorum canım
biz balık sezonunu kapattık
vermiyorum artık

ne güzel bir dua
Allah geçmez zaman vermesin
AMİN
papatyacım merak ettim balık niye vermiyosun, biz çok sık yemiyoduk tam tersi şimdi sıklaştırdık haftada 2 kere yemeye çalışıyoruz, facedeki grupta konuşuldu biçok kişi balık yapı kullanıyo doktorları tavsiye ediyo, bize tavsiye eden olmadı ama hamileyken benim doktorum kullandırmamıştı içeriklerine güvenmiyo diye balık ye haftada 2 kere demişti,ben de sıklaştırmaya başalmıştım balığı balık yağı vermek yerine...

bundan aldık ikizlere

güle güle kullanın canım bizimki de kırmızı öbür modelinden var bizde kullanıyoruz biz pek bi keyifli içinde,tabi kendi kullanmıyo pedallarını sadece yandaki ayak koyma yerne kyup öylece geziyo tembel kızım... artık aşağıya arabasını indirme zahmetinden kurtuldum pek bi rahat oldu bize bisikletle aşağıya inmek..

Ve de korkuyorum.
Hay Allah.

bizim dişler de hep ateşsiz çıkardı ama azılarda oldu ateş 38i geçmeyecek şekilde, son azıyı bekliiyoruz artık biz, inşallah sizin de diştendir...

Merhaba geçmiş olsun benim oğlum da salı günü çok ateşlendi 39 gördük calpol düşürmedi pek ılık duş aldırdık ertesi gece yine çıkınca çocuk hastanesine götürdük devlet olduğu için malesef pek ilgilenmediler ıslak bezle vücudunu silin 40 dk sonra yine gelin dendi saat geç oldu ve oğlum iyice perişan olunca eve döndük beeklemeyip dr ateşli bebek eve gitmez havale geçirir demesine rağmen...Bugün kendi dr götürdük bebeğimde de aynı sizin gibi şikayetler vardı salya huysuzluk iştahsızlık yutkunamıyordu pek normalde kahvaltıyı ayrı yer.Dr muz zorla ağzına boğazlarına baktı ve sonuç AFT çıkmış dilinin üzerinde görünüyprdu boğazında çok varmış çok şükür anladık sebebini karadut şurubu verdi aktardan aldık birde diş jeli o çok ii geliyormuş çok şükür şuan iyi 2-3 güne geçer dedi ama yemek yedirmek çok zorlaaştı k bebeğim her yemeği yerdi normalde çok acı yapıyor belli ki belki sizin de böyle bişeydir.geçmiş olsun

çok geçmiş olsun ...

$27112011185.webp$27112011184.webp

papatyacım işte bu da bizimki, kızımla birlikte :)

bi de siz de jokerden aldınız sanırım,inşallah üzerinde yazılı fiyattan almamışsınızdır hele ki 2 tane almışken, biz %10 indirim yaptırmıştık...

kızım bu sabah yataktan düştü, bizim yanımızdayken hep korktuğumuz bişeydi,eşim kalkmıştı ikimiz yaıyoduk diğer tarafa yastık da koymuştu eşim ama uyanırken döne döne onun da üstğnden atlamış sanırım ve parkeden gelen sese ve ağlamasına uyandım... birazcık ağladı ezik çürük bişey yok gibi...
bu sefer ilki gibi paniklemedim o kadar çok düşüyo ki hergün kafasını çok vuruyo çok huzursuz oluyorum her seferinde ama...

:) ben gittiğim yerlerde bilgisayar sandalyesi varsa ona oturtup arkasından bağlıyorum tülbentle..:34:yoksa da birisinin kucağına veriyorum..
önüne oyuncak yada ilgisini çekebilecek bir şey koy canım...bizimkinin önünde genelde eski kumandamız,kepçe,bir de araba olur :1:
Ben de kayınvalideme gittiğim zmn bilgisayar sandalyesine tülbentle bağlıyorum çok rahat oluyor :1:

Balığın taze olduğundan eminsen bişey olmaz. Yoğurdu verdikten 2-3 saat sonra balık veriyorum ben de şimdiye kadar bişey olmadı şükür.

Allah yardımcın olsun canım tahmin edebiliyorum günlerinin nasıl geçtiğini

Oğlum en geç akşam 10 gibi uyur sabah da 6 da kalkar biraz pışpışlıyorum 1 saat daha uyuyor sonra tamamen uyanıyor kahvaltı falan derken 10 gibi tekrar uyuyor. Diş sıkıntısı falan mı var acaba canım?

Azı dişlerimizin hepsi patladı çok şükür. Ateş yapıcak diye korkmuştum ama şimdiye kadar diş çıkartırken ateşi olmadı bundan sonra da olmaz inşallah.
Çişş demeyi öğrendik ama hala anne demeyi öğrenemedik :))
Oyun kartlarından ismini söylediğimiz biçok şeyi buluyor gösteriyor.
Oyuncaklar fazla ilgi alanımıza girmiyor. Daha çok kumanda, telefon ve kablolar ilgisini çekiyor.
Ve ben hala sabırsızlıkla anne diyeceği günü bekliyorum :31:

cnm test yaptin mi ya da ne zaman yapacaksin

canım yapmama gerek kalmadı:( adet oldum dün. neyse hayırlısı artık. bu ay aşılama yapmamaya karar verdik. taşınma arifesi çok stresli olacak birde aşılama. Amerika da artık bir hal çaresine bakacağız:)

Back
X