bizim herzamanki halimiz :) allah kavuştursun cluecim, annenden yana çok şanslıymışsın...
evet canım ben de bi yerde okumuştum onu, genelde meyve püresinin içine koyarım pekmezi, portakal olduğu zamanlar birlikte verdiğim çok olmuştur...
ben hep besleyip ardından hemen uyutuyorum, büyüyo maşallah :) ama sabah yorgunmu oluyo bilmiyorum... gece hiç süt içmediği için uyumadan önce beslemezsen erken uyanıyo acıktığı için... mecbur besleyip uyutuyorum ben... ama artık gece ağır bişey vermiyorum muhallebiyi bırakalı çok olmuştu zamten çorba veriyodum bi süredir, şimdilerde meyve veriyorum sadece uyurken... 2 yaşından sonra bırakırız artık gece beslenmesi falan bizim gibi yaşar o da...
benim kızım da abartılı bi şekilde herşeyi ağzına götürüyo ısırıyo, sonra öğürüyo falan müdahale etmezsem... gitgide artırıyo bu huyunu...
Cok tatlisiniz canim masallah. Aynen bizde dun iki defa bahceye indik, kosturduk geldik. Bizim kizda yurumeye basladi haftasonundan beri vede bolbol dusmeye
Evin durumu suan daha vahim. Pazar aksam kizima muzlu yogurt yedirdim, sonra biz cayin yaninda fistikli cikolatali bisiler yiyoduk, o da geldi. Koparip minnacik parcalar veriyodum ben, esim tutup isirtti koca bir parca. Tabiki yutamadi, ogurdu ve yedigi yogurdun hepsini haliya kustu. Neyse kalkip sildim, ertesi gun hala kusmuk kokuyor gibi geldi, aldim bi legen koslali su, bastira bastira bidaha sildim. Iki gun gecti, dun bi acaip koku oldu salonda, bi kaldirdim haliyi alti kuf yapmis

fazla islatmisim, kuruyamamis. Hadi bir daha sildim altini ustunu ve bu defa cikarip balkona astim. Yine gitmezse koku yikamaya gidicek artik care yok. Yani suan salonda halimiz da yok, oyuncaklari yerlere vurup, at kosturuyoruz parkenin ustunde:)))