Selam kızlar , hayırlı kandiller hepimize

dualarda buluşmak ümidiyle
ben bu aralar gelemedim okuyamadım bile

ev işlerine yetişemiyorum bile

sık-sık kızımla dışardayız havalar iyi oldukça

sizler , bebişleriniz nasıllar 0

öptük kocaman
Biz iyiyiz bebislerle bogusuyoruz iste. Aslina bakarsan ben de pek vakit bulamiyorum girmeye ama ne yapim ayrilamiyorum burdan da. Ceylin oyuna daldigi anda kacamak yapiyorum iste.
senin hamilelik nasil gidiyo? Ne kadar kaldi?
kızlar biz artık avm lerdek oyun alanlarında oynayabiliyoruz
dün trene bindik, atlı karıncaya bindik
onları öyle görmek ne büyük bir mutluluk
allahım sana sonsuz şükranlar ve şükürler sunuyorum
bu canlar için
Canlarim benim ne eglenmislerdir ama.
23 nisan aksami avm ye goturdum ben de atli karinca ya da trene bindirme umidiyle. Ama kizimin yanina binmeme izin vermediler. Biraz kucuk yapmislar. Sinir oldum hatta. Lunaparka gotursem esintiden burnu akicak diye korktum. Beklicez artik biraz daha.
biz muz,elma,armut,portakal,mandalina,ayva ve de 2 küçük çilekle tanıştık bugüne dek..
kavanoz meyve pürelerinden de veriyorum haftada 2-3 kere
Muz,kivi,elma,armut,yeni dunya,erik,cilek,portakal,mandalin,ayva,kuru incir(bayiliyo),aklima gelmeyen de olabilir. Bugun ilk defa seker pancariyla tanistirdim. Bir iki isirik aldi pek sevmedi atti. Yogurduna kattim yemedi.
Ayva hiç vermedim, en çok elma, armut, portakal, muz yedi. Zorunda kalmadıkça ben de kavanoz maması vermiyorum ama meyve karışımlarından yediği de olmuştur. Bugün böğürtlen-şeftali-yenidünyayı sütlü tahıl karışımıyla blenderdan geçirip yedirdim.
Kızlar sizin bebeklerinizin yemesi nasıl? Benimki mama sandalyesine oturmuyor hiç, önceden yastığa yatırıp reklam ya da pepeyi açıp yediriyordum, şimdi sürekli geziyor. Oda oda dolaşıyoruz yerken. Zaten iştahı da yok bu aralar. Abartısız 1 saat uğraştığım oluyor yedirmek için. Zorlamıyorum ama türlü şaklabanlıklar yapıyorum. Bazen işe yarıyor bazen döküp saçıp kaçıyor. Evin her tarafında onun izleri var. Mama sandalyesine otursa işim daha kolay olacak ama yedirmeye çalışırken çok sinirleniyorum bazen. Önerileriniz var mı?
Arkasinda dolasmakla pek iyi etmemissin cnm. Nasil alisirlarsa oyle gidiyorlar. Benimki de dolasmami lstiyo ama ben oturup kalkmiyorum yerimden gel diyorum. Yicekse geliyo zaten
Cogu zaman mama sandalyesinde bikac oyuncak yada dergi falan veriyorum eline onlarla oyalanirken yiyo. Bisey koymasam onune ayaga kalkiyo atagini asagi saliyo korkutuyo beni.
Bugün parktaytık her çocuğun elinde bi abur cubur bizimkide mama mama deyip duruyor şimdi bi şekilde kandırıyorumda ilerleyen Zamanlarda neyapalım bilmiyorum ben patates cipsi falan yedirmem çocuğuma. Aslında nekadar yanlış Park'ta böyle şeyler yedirmek hasta olup yitirmeyen çocuklar oluyor, alamayanlar oluyor, benim gibi yedirmek istemeyenler oluyor... Bugün bi bebek vardı ancak Serra kadardır kızda bi göbek vardı benim okadar göbeğim yok daha bide çocuğun eline patates cipsi vermişler üzüldüm çocuğa ya
Parka inerken yanima atistirmaliklarindan yani onun icin yaptigim kurabiye, krep, incir kurusu, hic yoksa cubuk kraker ya da kinder alip iniyorum ki tutturmasin diye.
Patates cipsi asla yedirmem eve de sokmam zaten.