• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Çok mutluyum kızlar tayinimiz Kıbrıs'a çıktı. Heyecan ve mutluluktan havalardayım.Allahım herkesin gönlüne göre versin. :52::52::46::46:

Son düzenleme:
kızım bu sabah yataktan düştü, bizim yanımızdayken hep korktuğumuz bişeydi,eşim kalkmıştı ikimiz yaıyoduk diğer tarafa yastık da koymuştu eşim ama uyanırken döne döne onun da üstğnden atlamış sanırım ve parkeden gelen sese ve ağlamasına uyandım... birazcık ağladı ezik çürük bişey yok gibi...
bu sefer ilki gibi paniklemedim o kadar çok düşüyo ki hergün kafasını çok vuruyo çok huzursuz oluyorum her seferinde ama...
geçmiş olsun cnm...
canım yapmama gerek kalmadı:( adet oldum dün. neyse hayırlısı artık. bu ay aşılama yapmamaya karar verdik. taşınma arifesi çok stresli olacak birde aşılama. Amerika da artık bir hal çaresine bakacağız:)
hayırlısı olsun tatlım :(
Çok mutluyum kızlar tayinimiz Kıbrıs'a çıktı. Heyecan ve mutluluktan havalardayım.Allahım herkesin gönlüne göre versin. :52::52::46::46:
amin cnm sevnmenin sebebi ne ki ? oralı mısınız ?

Mayacım, sıkma canını, hele bir yerleş, minik kuş da geliverir size, merak etme.
Bualcacım, hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sevinmene sevindim.
Bizde ateş sabaha kadar devam etti kızlar.
Ateşin aslında iyi bir şey olduğun ve vücudun savunma sistemi olarak çalıştığını biliyordum da;
37-38,5 derecelerde mikropların
38,5-39,5 arası virüslerin öldürüldüğünü
dün öğrendim.
Dolayısıyla 38 civarı seyreden ateş için müdahale etmedim, ilaç vermedim daha doğrusu, incecik kıyafetle, üstü açık yattı sabaha kadar.
Sabah da halsizdi biraz.
Eve geçince yakındaki acile götüreceğim. Bakalım ne diyecek.

humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum. hiç soğuk gazlı vs içmiyorum.. gaz yapan hiçbişeyi yemiyorum.. ayağımı sıcak tutuyorum.. ne fön makinaları ne elektrik süpürgeleri :( faydasız.. oğlumada sıcak su torbası masaj neler neler denedim.. zaten ben çözüm bulasıya çocuğun gaz sorunu bitecek sanırım :37:

Merhaba ben2014 mart anneciğim bizim sayfa ilerlemeyi nce bu sayfanin geçmişini okuyordum sizin yazdiklarinizi okudum ben de aynen sizin sikintilarinizi yasiyorum siz gaz sorununu ne zaman ve nazil yendiniz lütfen cevap bekliyorum

hadi hayırlı olsun güzel yermiş...

canım yapmama gerek kalmadı:( adet oldum dün. neyse hayırlısı artık. bu ay aşılama yapmamaya karar verdik. taşınma arifesi çok stresli olacak birde aşılama. Amerika da artık bir hal çaresine bakacağız:)

hayırlısı olsun mayacım kısmet burda değilmiş oralarda belki...

Mayacım, sıkma canını, hele bir yerleş, minik kuş da geliverir size, merak etme.
Bualcacım, hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sevinmene sevindim.
Bizde ateş sabaha kadar devam etti kızlar.
Ateşin aslında iyi bir şey olduğun ve vücudun savunma sistemi olarak çalıştığını biliyordum da;
37-38,5 derecelerde mikropların
38,5-39,5 arası virüslerin öldürüldüğünü
dün öğrendim.
Dolayısıyla 38 civarı seyreden ateş için müdahale etmedim, ilaç vermedim daha doğrusu, incecik kıyafetle, üstü açık yattı sabaha kadar.
Sabah da halsizdi biraz.
Eve geçince yakındaki acile götüreceğim. Bakalım ne diyecek.

iyi bişeyler desin inşallah yaz geliyo gitsin bitsin artık hastalıklar mükroplar virüsler...

Merhaba ben2014 mart anneciğim bizim sayfa ilerlemeyi nce bu sayfanin geçmişini okuyordum sizin yazdiklarinizi okudum ben de aynen sizin sikintilarinizi yasiyorum siz gaz sorununu ne zaman ve nazil yendiniz lütfen cevap bekliyorum

bizde 2 aydan sonra büyük ölçüde gitti, 4 aydan sonra tamamen çözüldü diyebilirim, yani hala çok gazlı bi çocuk ama kendi kendine gazını çıkarabilir hale geldi, özel bişey yapmadım ben hiç... ilk zamanlar gaz sancılarını uykusuzluklarını çektik biz de...

Sagolun kizlar, o kadar yogunum ki her iste bir hayir vardir demisler dogruymus:) hamile olsam bayagi zorlanirdim, bir yerleselim once sonra calismalar devam:):) birde evde bir kuzu olunca insan uzulmuyor o kadar hamile olmadigini ogrenince :)

Sagolun kizlar, o kadar yogunum ki her iste bir hayir vardir demisler dogruymus:) hamile olsam bayagi zorlanirdim, bir yerleselim once sonra calismalar devam:):) birde evde bir kuzu olunca insan uzulmuyor o kadar hamile olmadigini ogrenince :)

hayirlisi olsun ins bidahaki sefere...

Asyacimm uzulme hayatim papatya da diyor ya senin bebegin hassas olmus artik. Atesini bez koyarak dusurmeyi denedin mi?
Bence cok ise yariyor. Her seferde ilac verme. Eminim distendir. Geniz tikanikligi ve oksuruk de disten kaynaklaniyor. Biz 2 hafta atlatamadik. Neyse ki baska bi doktorun verdigi daha once denedigim prospan diye surup ise yaradi.
Gecmis olsun cnm.

Yeni kullanici cnm sana gecmis olsun. Bizim de en cok korktugumuz sey yataktsn dusmek. Bikac lez deneyimliyiz o konuda.
neyse ki biseyi yokmus.

Epey zaman önce mama sandalyesinde yedirmeye çalışmaktan da vazgeçmiştim öyle olunca sandalyeyi de kaldırmıştım. Tekrar çıkartıp tekrar bir deneyeyim, belki değişik gelir bu kez. :)

Mama sandalyesiz bir gun dusunemiyorum. Heralde ben de dolasarak yedirenlerden olurdum.
Kesinlikle cikarmalisin. Buyuk kolaylik.

Kızlar, bebişlerinizin uykusu nasıl? Benimki gibi gece 1 de 2 de kalkıp 5 e kadar uyumayan var mı merak ettim. Maalesef alışkanlık haline getirdi. Gece 9 gibi yatıyor, 1 de uykuyu da alamaz zaten almıyor da, hep uykulu. Ama uyumuyor saat 4 e 5 e kadar. 5 te uyusa da 6 buçukta yine ayakta, sonrasında zaten uyumuyor öğlene kadar. Dün yine yaptı. Ve ben hep ettiğim duamı yineledim. '' Allahım kızıma ömür sağlık ver ama ben 2. yi istemiyorum isteyenlere ver'' Ben kızımdan 1 tane daha düşünemiyorum. Yeterince zorluyor. Hamile kalacağım diye ödüm kopuyor, Allah korusun. Kafayı yerim herhalde :37:

Cok sukur boyle bi durum olmadi. Tek hatirladigim bikac hafta once gece 2ye kadar oyun oynadigimiz. Muhtemelen bi rahatsizligi var. 2.konusunsa ben de ayni seyi dusunuyorum bi daha olursa napardim diye.

Merhaba geçmiş olsun benim oğlum da salı günü çok ateşlendi 39 gördük calpol düşürmedi pek ılık duş aldırdık ertesi gece yine çıkınca çocuk hastanesine götürdük devlet olduğu için malesef pek ilgilenmediler ıslak bezle vücudunu silin 40 dk sonra yine gelin dendi saat geç oldu ve oğlum iyice perişan olunca eve döndük beeklemeyip dr ateşli bebek eve gitmez havale geçirir demesine rağmen...Bugün kendi dr götürdük bebeğimde de aynı sizin gibi şikayetler vardı salya huysuzluk iştahsızlık yutkunamıyordu pek normalde kahvaltıyı ayrı yer.Dr muz zorla ağzına boğazlarına baktı ve sonuç AFT çıkmış dilinin üzerinde görünüyprdu boğazında çok varmış çok şükür anladık sebebini karadut şurubu verdi aktardan aldık birde diş jeli o çok ii geliyormuş çok şükür şuan iyi 2-3 güne geçer dedi ama yemek yedirmek çok zorlaaştı k bebeğim her yemeği yerdi normalde çok acı yapıyor belli ki belki sizin de böyle bişeydir.geçmiş olsun

Bizde de aft cikmisti. Amaaan ne buyuk stresti yaaa. Salgin varmis bi ara ona bulasmistik. Internetten arastirip hemen dut receli aldim. 2.surusumde gecirdi. Dr da ayni seyi soyledi sonra.

Hayirli olsun cnm. Benim cocukluk arkadasim gorevidem dolayi orda. 3 yil sonra antalya ya yanima gelirlerse ben cok mutlu olucam.

Bizim o sorum cok sukur 4. Ayimizda sona erdi. Ama her gaz sorununda gaz melhemiyle yada elma yagiyla karnini ovup sicak havluya bastirmak cozum yolumuz oldu. Hic olmadi rezene cayi icirirdim.

kizlar aksamdirup durup bagiran kizim yuzunden stres yaptim. Ac ce pisik
corbayi da begenmedi. Ben de asure vardi onu verdim. Yedi valla. Bugunku aksam menumuzdu.

Bisey sorucam yaa. Siz hala bebeginizin camasirlarini utuluyor musunuz? Su an bir sepet dolusu kiyafeti utulenecek var da useniyorum. 2hafta da bir bu oluyor. Artik dur demeli miyim acaba kendime.

Bisey sorucam yaa. Siz hala bebeginizin camasirlarini utuluyor musunuz? Su an bir sepet dolusu kiyafeti utulenecek var da useniyorum. 2hafta da bir bu oluyor. Artik dur demeli miyim acaba kendime.

bence artık bırakabilirsin, çift durulama yapıp iyice deterjandan arındığına emin olsan yeter... sadece görünüş için bazı ütü gerektiren şeyleri ütülersin yeter bence, ben daha ilk aylarda çamaşırdı ütüydü başedemeyince kurutma makinası almıştık orda zaten bi ısıya maruz kalıyo deterjandan da da iyice arınıyo diye ütülemeyi bırakmıştım çok kırışık da olmuo iyice yumuşuyo içinde çamaşırları... işte ütü gerektiren dış mekan kıyafetlerini falan görünüş için ütülüyorum sadece...

Canim gule gule kullansin kuzular. Biz de dogumgununde almıştık. Dedigin gibi evi ufak capli bir oyun evine cevirmeye kararliyiz;) şimdilik antrede suruyoruz havalar isinsin disarda da bincek insallah hoslarina gider.

çok sağ ol canım
siz de güle güle kullanın

cnm sen de gorunce ben de baktim fiyatlarina $90-100 civari

pTRU1-17459236dt.jpg

Amerika'da bile bu fiyatsa burada bu fiyat normal o zaman
o kadar vergi falan
ben de 250 liraya aldım tanesini

emniyet kemerinin olması çok güzelmiş iyi günlerde kullansın kuzuşlar..
bizimkisi doğum günümüzde hediye geldi dayımızdan..75 tl'ye almışlar..

siz de güle güle kullanın canım

papatyacım merak ettim balık niye vermiyosun, biz çok sık yemiyoduk tam tersi şimdi sıklaştırdık haftada 2 kere yemeye çalışıyoruz, facedeki grupta konuşuldu biçok kişi balık yapı kullanıyo doktorları tavsiye ediyo, bize tavsiye eden olmadı ama hamileyken benim doktorum kullandırmamıştı içeriklerine güvenmiyo diye balık ye haftada 2 kere demişti,ben de sıklaştırmaya başalmıştım balığı balık yağı vermek yerine...

güle güle kullanın canım bizimki de kırmızı öbür modelinden var bizde kullanıyoruz biz pek bi keyifli içinde,tabi kendi kullanmıyo pedallarını sadece yandaki ayak koyma yerne kyup öylece geziyo tembel kızım... artık aşağıya arabasını indirme zahmetinden kurtuldum pek bi rahat oldu bize bisikletle aşağıya inmek..

canım artık balık sezonu bitti ya
buzhane ve pek de taze olmayan balıklar var piyasada diye artık vermiyorum

biliyorum canım sizin modeli
senden öğrendikten sonra araştırdım bu markayı
aslında fiyat bizim için fazla ama bir tanesini dede ve babaannemiz alınca alalım dedik
3 yıl kullanacağız dedik
gaza geldik ve aldık
ama hem ben çok mutlu oldum
hem de kuzular çok sevdi
bugün avm ye gittik, kullanımı çok rahat, arabalarında olduklarından daha mutlular bisikletlerinde

Eki Görüntüle 1096935 Eki Görüntüle 1096934

papatyacım işte bu da bizimki, kızımla birlikte :)

bi de siz de jokerden aldınız sanırım,inşallah üzerinde yazılı fiyattan almamışsınızdır hele ki 2 tane almışken, biz %10 indirim yaptırmıştık...

maşallah kuzuma
canım bize de indirim yaptılar babymall den aldık biz de
250 liraya aldık tanesini

kızım bu sabah yataktan düştü, bizim yanımızdayken hep korktuğumuz bişeydi,eşim kalkmıştı ikimiz yaıyoduk diğer tarafa yastık da koymuştu eşim ama uyanırken döne döne onun da üstğnden atlamış sanırım ve parkeden gelen sese ve ağlamasına uyandım... birazcık ağladı ezik çürük bişey yok gibi...
bu sefer ilki gibi paniklemedim o kadar çok düşüyo ki hergün kafasını çok vuruyo çok huzursuz oluyorum her seferinde ama...

çok geçmiş olsun canım
biz de avm de a önce zeynebi düşürdük
çok korktum her zamanki gibi

eşin asker sanırım
sen sevindiğin için ben de mutlu oldum
hadi hayırlı olsun size

Kıbrıslı mısın? Hayırlı olsun inşAllah. Eşim polis 5-6 sene içinde tayin istemesi gerekecek. Ben ise annem olmadan şehir dışında ne yapacağım onu düşünüyorum. Annem benim elim kolum. Allah onu korusun. Kzıma o bakıyor, evlerimiz yanyana. Bugün misafirlerim gelecek, okuldan arkadaşlar epey de kalabalık. Dün annem benim için 5 çeşit pasta yaptı, o kadar da hastaydı ki :43:
Onsuz bir hayatı nasıl yaşarım bilemiyorum. Keşke hep Konyada kalabilsek.

canım artık balık sezonu bitti ya
buzhane ve pek de taze olmayan balıklar var piyasada diye artık vermiyorum

biliyorum canım sizin modeli
senden öğrendikten sonra araştırdım bu markayı
aslında fiyat bizim için fazla ama bir tanesini dede ve babaannemiz alınca alalım dedik
3 yıl kullanacağız dedik
gaza geldik ve aldık
ama hem ben çok mutlu oldum
hem de kuzular çok sevdi
bugün avm ye gittik, kullanımı çok rahat, arabalarında olduklarından daha mutlular bisikletlerinde

maşallah kuzuma
canım bize de indirim yaptılar babymall den aldık biz de
250 liraya aldık tanesini

çok geçmiş olsun canım
biz de avm de a önce zeynebi düşürdük
çok korktum her zamanki gibi

facedeki grupta yazın balık yapı verilmez faln denmişti de acaba balık için de mi öyle bişey var mı diye sordum...
evet balık sezonu bitti ama artık somon vermeye başladım zaten ben...
evet somonlar norveçten geliyomuş ama okyanusta çiftliklerde üretiliyomuş, en azından oralarda bizdeki kadar hileli değildir hherşey diye düşündğm bizim gibi balıkları ilaçlı yemlerle büyütmüyolardır diye umut ederek veriyorum :) ne bileyim balık yapı içime sinmedi benim, hamileyken doktorum da ben içeriklerine güvenmiyorum deyip bana bile kullandırmamıştı... ama bebeklerin beyin gelişimi için de çok önemli ya omega o yüzden ben yazın da devam edicem hatta dediğim gibi artırdım haftada 2 kere vermeye çalışıcam hatta bugünkü öğlen menümüz de somon...

çok iyi yapmışsınız canım güle güle kullanın siz de iyi almışsınız siz de...

oo geçmiş olsun canım zeynebe de, düşüyolar çok bişey gelmiyo elden öyle öyle büyüycekler... ama kafasının vurması beni de çok huzursuz ediyo...

kizlarr cok kotuyum yardiminiza ihtiyacim var

persembe gunu dayanamayip dondurma yedim dun de okulda nobetciydim cok bagirdim veeeee sonuc sesim kisildi su anda hic cikmiyo fisildayarak konusuyorum ne onerirsiniz ne iyi gelir

ahhh ahh ben neler çektim o gazdan ahhhh.. kullanmadığım ilaç çay o bu şu kalmadı.. bu benim ikinci çocuğum ve ben çevremde böyle gaz ne duydum ne gördüm.. dr bağırsak filmini bile çekti bi daralma filanmı var diye.. sonunda göbeği üç parmak dışarı çıktı fıtık oldu o derece..

sizin sorunuza gelince öncelikle şunu söylim bizimki 5. ayda geçti :( denediğim hiçbir yöntem işe yaramadı.. yarayan iki şeyi söylicem 1) ÜÇ SAATTE BİR EMZİRİN (daha sık aralıklarla asla!) 2) ACI ELMA YAĞI İLE MASAJ (netten bakın masaj tekniklerine.. özellikle karın bölgesi ve ayaklarının altına)

inşallah benim kadar sorun yaşamadan kurtulursunuz..

Emziksiz bir uyku için bugün itibariyle uyku eğitimine başlamış bulunmaktayım. 1.gün ilk uykuya geçiş için 35 dk. direndi sonunda pes etti az kalsın ben pes ediyordum iyi oldu. Umarım kararlılığımı koruyabilirim. #diren_brc_ :))

Canım Biogaia diye bir damla kullandım. Büyüdüğünden mi ilaçtan mı bilmiyorum şıp diye kesildi. Ben de pek çok şey yaptım denedim, bi tek bu işe yaradı. Doktoruna muhakkak danış ama
Asyacimm uzulme hayatim papatya da diyor ya senin bebegin hassas olmus artik. Atesini bez koyarak dusurmeyi denedin mi?
Bence cok ise yariyor. Her seferde ilac verme. Eminim distendir. Geniz tikanikligi ve oksuruk de disten kaynaklaniyor. Biz 2 hafta atlatamadik. Neyse ki baska bi doktorun verdigi daha once denedigim prospan diye surup ise yaradi.
Gecmis olsun cnm.

Çok sağol canım. Ben hiç ütülemedim ki:17:

kizlarr cok kotuyum yardiminiza ihtiyacim var

persembe gunu dayanamayip dondurma yedim dun de okulda nobetciydim cok bagirdim veeeee sonuc sesim kisildi su anda hic cikmiyo fisildayarak konusuyorum ne onerirsiniz ne iyi gelir
İnan hiç bir fikrim yok canım. Geçmiş olsun

Emziksiz bir uyku için bugün itibariyle uyku eğitimine başlamış bulunmaktayım. 1.gün ilk uykuya geçiş için 35 dk. direndi sonunda pes etti az kalsın ben pes ediyordum iyi oldu. Umarım kararlılığımı koruyabilirim. #diren_brc_ :))
Diren brc, nasıl güldüm:1:
bualca'cım hayırlı olsun yeni yeriniz.
Biz sanırım buralıyız. Ne diyordu şair "Ha Ankara ha Çemizgezek senden ayrı olduktan sonra."
Ve bizden haberler..
Dün doktora götürürken (evimize 5 dk. mesafede) üzerime bir güzel kustu Gökalp. Bebek arabasına oturmayı reddetti, çok ağladı, ondan oldu bence.
Acildeki doktor (görseniz doktor demezsiniz, o kadar tıfıl ki. Belli yeni mezun) Rota virüsü olabilir dedi, detaylıı kan ve idrar tahlili istedi.
[O an rota virüsü aşısı yaptırmadığım için kendimi meydanda sallandırasım geldi]
Geçmiş hastalığından ve şikayetlerimizden bahsettim, boğazında hafif kızarıklık varmış başka bir şey yokmuş görünürde.Ttahlil sonucuna bakacağım dedi.
Eve geçtik bizde. 1 saat sonra alacaktık sonuçları.
Film şimdi başlıyor:
Doktor önce "Öncelikle sormam gerekiyor hastanede yatmayı kabul eder misiniz? Bazı hastalar istemiyor" diye sordu.
Biz de samimiyetle kesinlikle yatmamız gerekirse elbette yatacağımızı, ama sonuçta kimsenin hastanede kalmak istemediğini söyledik.
Peki dedi, sonuçları uzmanına soracağını söyledi.
Bizi dışarı aldı.
İçerde Gökalp'in boynunda ve başında çukur var mı ona baktı, doktora sordu ve bize "Sizi yatıracağız"dedi.
Hastalığın -daha ilk gün ya- ne olduğunu bilmediği gibi ne olabileceğini de tahmin edemedi.
Ayrıca Gökalp daha önce Rotavirüsü geçirmiş -ben öyle söylemişim!- yatmalıymış.
Düzelttim durumu, siz olabilir dediniz, dedim.
Telefonla uzmanına soruyor yani..
Peki yatmazsak ne olur dedik. Bi sürü kötü ihtimal söyledi. Havale geçirirmiş de falan da filan da..
Hani oğlum kötü değil şu an, ben önceki hastalığı gibi olmasın diye başlangıçta önlem almaya çalışıyorum. Deseniz ki çocuk gitti gidecek, elbet gereken ne ise yapılır.
Serumla basacakmış antibiyotiği, ertesi gün bakacakmış duruma.
La havle dedik çıktık.
Hayır çukur ne alaka?
Tıp fakülteleri her şey yetiştirir, ara sıra da hekim çıkarırmış..
Şimdilik evdeyiz kızlar, kısmen iyi. İnşallah düzelir.

Back
X