Yenikullanici canim resimleriniz cok guzel, masallah ikinizde cok guzelsiniz. Yarin geliyorsaniz sizinlede tanisiriz insallah artik:)
teşekkür ederim canım, hala gelmek istiyoruz bi değişiklik yok, hava da birden bozdu ama kapalı alan nasıl olsa eşim bırakıcak zaten, bi aksilik çıkmaz tanışırız inşallah...
Kizim besigine girip cikiyor kendi basina, odasinda besigin yaninda kanepe var, once one cikip ordan besigine bas asagi egilip giriyor, ayni sekilde de geri cikiyor ama tehlikeli tabiki, korkuyorum bisey olucak diye. Besigin onu asansorlu, onu indirdim enazindan ayagini atip girip ciksin diye, simdi rahatca girip cikiyor ama artik besiginde yatiramiyorum. Uyaninca uyku sersemi inmeye kalkarsa kanepeye inemeyip yere duser diye korkuyorum. Kanepeyi actim, yerede puf minderleri serdim, kanepede yatiyor artik, hatta sabah uyaninca kendi kalkip geliyor yanimiza, bazen agladigini duyunca 'aglama kizim, gel burdayim' diyorum, hem aglayip hem geliyor, yada bi oyuncagini kucaklayip geliyor, bu sabah abartip odasindaki tabureyi tasimaya calismis ama agir geldi heralde, koridorda birakmis hala orda duruyor tabure:))) kanepeler yatak kadar yuksek degil zaten, dussede minderlerin uzerine yuvarlaniyor, bisey olmuyor cok sukur artik.
uyanıp kendi başına yanınıza gelmesi ne güzelmiş,özendim... maşallah ona...
şu karyola asansörüne hiç güvenemiyrum ben de, bi tarafını açıyo, gidip ikinci tarafı da açsa düşecek diye korkuyorum...
Maşallah size![]()
teşekkür ederim canım...
Amin canım...Cok tatlisiniz. Allah kendi okul toreni, dugun torenini hepsini de gormeyi nasip eder insallah..