2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bende öyleydim canım günlük sakızı ye çok iyi geliyor atlatırsın hemen

canım içim parçalandı ağladım her yazını okurken. bu ne derin bir hissiyat. yemin ederim ben senin kadar dayanıklı olamazdım çocuğum hasta olsaydı. önce şunu bil gerçekten çok sabırlısın. ikincisi bebeğine bebelac lf al içir hem ishali gecer hem besleyiciliği yüksek olan bir mama. mamadan yarım saat önce motilium içir. motilium un şırıngasıylada azıcık azıcık besle. tadı biraz kötü tatlandırıcı pekmez falan kullanabiliirisin. sulu yap mamayı ki su ihtiyacını karşılasın. doktor olayında da çok güvenilir bir hastaneye müracat et. malesef çok deneyimsiz ve vurdumduymaz doktorlar piyasada çok fazla. sen bu yazdıklarımı yabana atma. ben kızımın ishali kesilsin diye( alerjik bir bebekti) aylardır içiriyorum mamayı. daha pahalısı milupada var kutusu 130 lira bebelac 25 lira olması lazım. ne olur şu mamayı dene ishalini anında kesecek. öncesinde motilium da mutlaka içir kilosuna göre

Asyaclm Gökalp nasıl oldu.çok merak ediyorum. ...

Sanada geçmiş olsun güzelim. In şa Allah bulaşmaz Derine...kendine iyi bak çay filan bol bol iç..
Malesef bende bir kaç aydır halsızdim..dün kan verdim ve kanımda bir sürü şey eksik çıktl..bu günden tedavideyim. İlaçlar iğneler....

ya kızlar şu bebeklerin öpülüp yalanmasından bende nefret ediyorum. dün arkadaşım ki defalarca ısrarla hatta kalbini kırarak uyarmamıza rağmen kızımın yanağını yine ısırdı. kız çığlık çığlığa ağlıyor görseniz. nefret ediyorum ya. seviyorlarmış. sevme benim çocuğumu. kıpkırmızı yanak ısırmak ne yaaa. bu ne biçim sevgi gösterisi. kapıda giderken ver de az daha seveyim dedi. insan gibi sevmiyorsun kusura bakma veremem diye tersledim. ya kızın annesi bir yandan bu kız bir yandan. annesi de balkondan sarkıtmıştı aşağıdaki ağaçları gösteriyorum diye. farkedince bi bağırmışım ne yapıyosun filiz teyze ya diye. ama yok işte akıl. akıl olmayınca fikir işin sonunu düşünme de olmuyor. nefret ediyorum çocuğu hırpalayan sevgi anlayışından. ay gerçekten çok çok haddinden fazla öfkeliyim salak insanlara kuş beyinlilere

ya kıyılır mı güzelim çocuklara ya. neymiş bu kadar güzel doğurmasaymışım. bırak Allah aşkına yaa

ne güzel buluşmuşsunuz bende gördüm resimleri:) bizde olsaydık keşke

çok geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz.

Bende öyleydim canım günlük sakızı ye çok iyi geliyor atlatırsın hemen

bebeklere sırtına göğsüne ısıtıp koymayı falan tavsiye ediyolardı çiğnenebiliyo mu bulursa alsın söyleyeyim eşime...

sağl canım içiyorum ıhlamur falan, sana da geçmiş olsun...

hadi öpmeyi ısırmayı geçtim, balkondan sarkıtmak mı, Allah korusun bişey olsa hesabını nasıl verir, ben olsam balkondan sarkıtan kişiyle bi daha yalnız bırakmam çocuğumu...
Sen çok haklısın ben de hırpalatmam benim çevremdekiler dinler beni nedense :)
ama ben de dışarda gezeken avmlerde falan eline yüzüne dokuna dokuna seviyolar ya bişey de diyemiyorum seviyolar sonuçta, ama hiç içim rahat etmiyo bütün gün onca insanla eynı şeylere dokunuyolar falan...

Bende canım ve tersliyorum yine anlamıyorlar cahille dolu çevremiz birde elini ağzına sokmuyorlar mı çocuğun elini götürüp yanlarında yıkıyorum yine anlamıyorlar insanlardan kaçar oldum kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü geriliyorum çocuğumu korumaya çalışmaktan yoruldum

Çiğnenmiyor ağzında bekletiyorum yumuşayınca posasını atıyorsun kötü bi tadı var ama kesin çözüm faranjitde çok iyi geliyor biradaha faranjit olmuyorsun

Kızlar hepinize hepinize çok teşekkür ederim.
Oğlum şükür bugün biraz canlandı. İnşallah daha da iyileşecek.
Sabahtan şu saate kadar 1 çay bardağı portakal suyu, 1 çay bardağı havuç elma suyu, 2 çay bardağı su ve yarım çay bardağı yayla çorbası içti.
Öyle ishal ki anlatamam.
Suyu yanımızdan ayırmıyorum, yudum yudum veriyorum.
Canım mama hiç yemedi oğlum ama dediğini aldıracağım eşime. Bi deneyelim belki içer.
Bi de sulu pirinç unu yapıp azıcık muz katarak yedirmeyi düşünüyorum. Bakalım.
Motilium'u da içiyoruz günde üç kez. O şırıngayla.
Bir de ishal kesici damlamız var.
Fitil atıyorum sabah 5 dakika içinde ishal yapıyor, sanırım o fayda etmiyor.
Bir de Cethnex antibiyotik var.
Hâlâ çok hasta, hırıltı, burun akıntısı, ishal had safhada.
Ama olsun gözünü açtı ya, yukarıda yazdıklarımı içti ya, o kadar mutluyum ki anlatamam.
Ben de biraz bu sayede toparlandım.
Yarına Allah kerim.
Bi de ne diyeceğim biliyor musunuz, yaşımdan, enerjimden geçtim de, eğer TM çıkışlı olmasaydım, inanın bana, samimiyetle söylüyorum Tıp Fakültesi okur, çocuk doktoru olurdum.
6 yıl dediğiniz nedir ki.
Başka doktorlara, hastanelere götürmek mühim değil.
En baştan sarıyorlar, "Aaa, bunu mu yazmış, bu olmaz" vs vs. kan almalar tahlil yapmalar.
Acile götürdük demiştim. Doktorumuz ciğerlerinin temiz olduğunu söyledi, acildeki doktor da öyle.
Baktım bizi röntgen odasına almışlar. Ne oluyoruz dedim, rutin dediler. Yahu bu işin rutini olur mu? Sapasağlam çocuğa akciğer filmi çekecekler, hastalığı yetmiyormuş gibi boşu boşuna radyasyon alacak, vücut bi de onla yıpranacak. Yaptırmadım.
Hani derler ya Tıp Fakülteleri her şey yetiştirir, nadiren de hekim çıkarır.
Ya Rabbi hepimize bir yudum sıhhat.
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hem de can u gönülden.
İlginiz, alakanız, dualarınız.
Allah hepinizden razı olsun.
Hakkınızı helal edin.

bn de ayirmak istiyorum ama vicdanim el vermiyor nasil yapcam bilmiorum

Aysaseyhan cnm oglunun biraz daha iyi olmasina cok sevindim ins daha da iyi olacak toparlanacak tamamen

Ohhhhh çok şükür nasık rahatladım anlatamam..3 güne bişeyciyi kalmaz Gökalp'in annesi. .bidaha olmaSın hasta in şa Allah. .hiç birimizin çocuğu

iyileşmeye başlamasına sevindim canım gitgide daha iyi olucak inşallah çabucak iyileşir...

ya kıyılır mı güzelim çocuklara ya. neymiş bu kadar güzel doğurmasaymışım. bırak Allah aşkına yaa

ben en bastan tavrimi koymustum hickimseye opturmedim yedi sekiz aylikken yavas yavas basladilar bisey demedim simdi opuyolar ama icim gidiyo yine de hala opmeyenler var cekiniyolar benden bu durumdan da sikayetci degilim ama en bastan beri yuzsuzluk yapanlar da yok degil sinir bozuyorlar

canim iyi haberlerini alinca ben de burda rahatliyorum insallah biran once oglunun tamamen iyilestigini yazarsin bu haberi herkes bekliyo burda ve dua ediyoruz

Kızlar artık gülmeye başladım. Tam bir ironi hâli.
Demin uyandı yavrum, altını değiştirdim, iki lokma bir şeyler yedireyim dedim.
Kucağıma gelmek istiyor, ağlıyor, ama tuhaf ağlıyor.
Vay yavrum dedim, nerelerin acıyor.
Yere koyuyorum yok oturmak istemiyor, oturacağı zaman da elini yana koyup destek alıp poposunun üzerine katiyen oturmuyor..
Gel dedim, altını açalım.
Ve sürpriz, bir de pişik olmuş!
Poponun kaba etleri hariç komple kıpkırmızı!
Üstüne dokunmadım, altını soydum, küvete ılık su doldurdum, otutturdum. Biraz köpük falan. Asla lifletmedi. Ben de elimle ovaladım.
Kovanın içine de bir yandan su doldurdum. Fazla köpükleri suyla aldım, sonra tamamen kovaya soktum.
Ellerini, yüzünü de yıkadım.
Tabi bir yandan banyoda kaymamak için dua ediyorum, eh bi de üşütmemek için acele.
Bez bağlamadım. Kantaron yağı sürdüm, pedin yarısını kesip pipi kısmına gelecek şekilde -gelmedi gerçi- şort giydirip üzerine pijama giydirdim.
Eli ağzında!
Eyvah, bir de diş ağrısı!
Vah benim sarı çiçeğim, sarı papatyam..
Hiç adeti değildir, normalde uyanmıştı, emdi, memeyi bıraktı, uyudu.
Ne diyeyim bilmem ki.
Deli olmamak işten değil.
Ama olsunnn. Çok şükür, su da olsa içti, evde az da olsa dolandı.
Bu hâlimizi aratma ya Rabbi.

esenemr Canım ben kızımı öpmeye yaklaşanlara yanağında mantara dayalı egzama var bulaşıcı diyorum. Çok işe yarıyor. Mümkünse kimse öpsün istiyorum. Tavsiye ederim. Yalan ama pembesinden

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun. Annelik zor zanaat derler ya.. Al işte hepimizin hali ortada. Ama dediğin gibi allah bu halimizi aratmasın, tüm hastalara şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…