2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bu kez ben de omega 3 kullanmak istiyorum ama merak ediyorum eczaneden alacagimiz herhangi bir omega 3 olur mu, yoksa o da vitaminlerde oldugu gibi hamilelere ozel mi olmali?:44:
bi de canim yazar misin icinde ne kadar DHA EPA var?

bu kez ben de omega 3 kullanmak istiyorum ama merak ediyorum eczaneden alacagimiz herhangi bir omega 3 olur mu, yoksa o da vitaminlerde oldugu gibi hamilelere ozel mi olmali?:44:
bi de canim yazar misin icinde ne kadar DHA EPA var?

fish oil:670 mg
omega 3:402 mg
epa:221 mg
dha:147mg
other fatty:34 mg

EFA DAİLY verdi bana.

ilk hamilelikler evet daha heyecanlı sanırım ben anlayamadım henüz.daha etkisinden kurtulamadım.aslında her hamileliğin kendine özgü güzellikleri var sanırım.ilk bebeğimi kaybettim onu beklerken ki heyecan asla anlatılamaz.ilk göz ağrısı ilk anneliğe adımım.ikincisindeyse korku kaygı ama anne olmak bir kadına verilmiş en güzel taç.rabbim herkese tattırsın dilerim nerde isteyen bekleyen imkansız diyen varsa....o isteyince neler olmaz ki??allah mutluluklarınızı daim kılsın....

benim bugün kasıklarımda ve belimde ağrı ağrı var hayırlısıyla bir gitsem şu doktora tahlilimi yaptırsam rahatlasam...nedense çok rahat davrandım ben ama zaten doktora gidince adetim tam 1 hafta gecikmiş olacak doktorların istediği de bu sanırım anne adayı hayal kırıklığına uğramasın diye....

ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık
hepimizin yaşadığı şeyler bunlar..
heyecanlanmak,beklemek,kaybetmek,hayalkırıklığı,sonra aynı heyecan,endişe,sevinç,umut...
duana taaa içimden AMİNN diyorum canım

KIZLAR BUGÜN CİLDİYEYE GİTMEM GEREKİYORDU KOLLARIMDA KIRMIZI LEKELER ÇIKMIŞTI. GİTTİM STRESE BAĞLI EGZAMA OLMUŞ KOLLARIMDA BUNUN İÇİN KAŞINTI GİDERİCİ, SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇ VERECEKTİ HAMİLE OLABİLİRİM DEDİM TESTE GÖNDERDİ KAN VERDİM. B-HCG: 2,86 ÇIKTI HAHAHA :) :) 5'E YAKLAŞAMAMIŞIM BİLE BU AY KISMET DEĞİLMİŞ AMA İLACI ADETİM GEÇMEDEN KULLANMIYCAM KREM VE LOSYONU SÜRCEM SADECE. SİZLERE SAĞLIKLI MUTLU BİR HAMİLELİK DİLERİM. SAĞ SALİM KAVUŞUN BEBİŞLERİNİZE. OĞLUMA KARDEŞ ÖBÜR AYA KALDI

arkadaşlar test sonucum belli oldu hamileyim çok şükür Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza aldığımızıda görürüz inş bu arada listeye eklerseniz.

arkadaslar sabah kanamam oldugunu yasmıstım dr gttim doktr henüs usg ye göremeyecegini söyledi beta hcg yi tekrarladı degerim cok iyi yükselmiş 2733 olmus progestan verdi bide pazartesi gnü kontrole cagırdı ogune kdr dnlenmemi söyledi sizler dualarınızı bnden ve yavrumdn eksk etmeyin ALLH hepimize miniklerimiz bagıslasın ins

ben de 2013 mart annesi olmak istiyoruuum....
keske olabilsemm.. nasib. sat im 15 haziran, daha yumurtlama donemim yeni gecti yani.
meraktan hesapladim 22 mart oluyormus hamis kalabilirsem.
hamis aday aday adayi gibi bi seyim..
Rabbim isteyen herkese nasib etsin inssss :)

selam kızlar bugün test sonucumu aldım sizce değerlerimin artışı nasıl?doktor iyi dedi.cumartesi kadın doğuma gidicem.

26 haziran 136,47
02 temmuz 1535,91

selam kızlar bugün test sonucumu aldım sizce değerlerimin artışı nasıl?doktor iyi dedi.cumartesi kadın doğuma gidicem.

26 haziran 136,47
02 temmuz 1535,91

çok çok iyi maşallah allah tamamına erdirsin inşallahhhhh

rabbim gönlübne göre versin.burdayız bekleriz:)))

herkese günaydın
güzel mart anneleriiii
nasılsınız bakalım bebeler nasıl?

günaydıııııııııııııııııın kızlar
hayırlı kandiller olsun hepinize

Hamileliğin 3.ayı:
• perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. sonra 140 salâvat getir.
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. her hafta buğday, et ve süt al.
• sabahları biraz bal ye. hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye

... 9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.
8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. bir anda okumayabilirsin. mesela kaç günde 1 haftada oku. hatta eşin de okuyabilir. sonra o narı ye. rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
11–40 cuma günü cuma guslü al. cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. bunu 40 cuma boyunca yap. genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
15-hergün 140 defa salâvat getir.
16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
19-allahı çok düşün.
20-insanlara yardım et.
21-mümin insanların yüzüne bak.
22-gıybetten ve yalandan uzak dur.
23-namazını vaktinde kıl.
24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
28-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.—

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…