benımde belım kasıklarım agrıyor genelde bırde ıkı gundur
kasıgımla bacagımın bırlesme yerıne sankı damardamar ustune gelmıs gıbı bır kramp gırıyor arada
sordum...hepsı normalmıs..
Dr bana Omega 3-balık hapı da verdı bu arada.her gun bır elevıtle bır omega 3 alıyorum kızlar
hoşgeldin canım hayırlı olsun.hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız inşallah.
bu kez ben de omega 3 kullanmak istiyorum ama merak ediyorum eczaneden alacagimiz herhangi bir omega 3 olur mu, yoksa o da vitaminlerde oldugu gibi hamilelere ozel mi olmali?:44:
bi de canim yazar misin icinde ne kadar DHA EPA var?
fish oil:670 mg
omega 3:402 mg
epa:221 mg
dha:147mg
other fatty:34 mg
EFA DAİLY verdi bana.
Sağol canım Allah o günleri görmeyi nasip eder işallah :) benim ilk olucak çok heycan var eşimdede bendede hala şoku atamadık
fish oil:670 mg
omega 3:402 mg
epa:221 mg
dha:147mg
other fatty:34 mg
EFA DAİLY verdi bana.
ilk hamilelikler evet daha heyecanlı sanırım ben anlayamadım henüz.daha etkisinden kurtulamadım.aslında her hamileliğin kendine özgü güzellikleri var sanırım.ilk bebeğimi kaybettim onu beklerken ki heyecan asla anlatılamaz.ilk göz ağrısı ilk anneliğe adımım.ikincisindeyse korku kaygı ama anne olmak bir kadına verilmiş en güzel taç.rabbim herkese tattırsın dilerim nerde isteyen bekleyen imkansız diyen varsa....o isteyince neler olmaz ki??allah mutluluklarınızı daim kılsın....
selam kızlar bugün test sonucumu aldım sizce değerlerimin artışı nasıl?doktor iyi dedi.cumartesi kadın doğuma gidicem.
26 haziran 136,47
02 temmuz 1535,91
ben de 2013 mart annesi olmak istiyoruuum....
keske olabilsemm.. nasib. sat im 15 haziran, daha yumurtlama donemim yeni gecti yani.
meraktan hesapladim 22 mart oluyormus hamis kalabilirsem.
hamis aday aday adayi gibi bi seyim..
Rabbim isteyen herkese nasib etsin inssss :)