- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
çok sancılı oluyor dış gebelik.ben ilk gebeliğimde idrar testi yaptığımda 2.çizgi çıktı ama tek taraflı kasığım ve belim ağrıyordu herkes olur öyle diyordu ayakta duramıyordum,2 gün sonra kanamam başladı doktora gittik doktor düşük yapıyorsun bekle dedi hormon değerimde düşmüş,2 gün boyunca çok sancım oldu ama son gün resmen doğurdum eşimi aradım çabuk gel ben ölüyorum diye yerlerde halıları tuttum soğuk ter döktüm acile gittik neyseki doktorum çıkmamış hemen yanına götürdüler kan değerime baktı 36 dan 156 çıkmış ki bu kadar hızla çıkması iyi değilmiş,o gece hastaneye yattım 3 gün hastanede kaldım meğer neredeyse tüpüm patlayacakmış....2 iğne oldum gitsin diye 6 ay korunma verdi,korunma sürem bitti 2 ay olmadı bu 3.ayım...galiba üzülmemek için kendimi kaptırmıyorum ben...
canım çok büyük geçmiş olsun,Rabbi'm korumuş.Benim şuana kadar hiç hamilelik belirtim yoktu.Son iki gündür göğüslerim şişti,acıyor,halkaları genişledi.sonra ara ara sağ ayağıma ağrı giriyor,kalçam ve belim ortası.dinlenince,ayaklarımı uzatınca geçiyor.Öyle bi ağrıdan bahsetmiyosun değil mi?Kasık ağrım vb ağrım çok şükür yok,bi te dediğimi gibi ara ara belim ve ayağım ağrıyor.