2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çok sancılı oluyor dış gebelik.ben ilk gebeliğimde idrar testi yaptığımda 2.çizgi çıktı ama tek taraflı kasığım ve belim ağrıyordu herkes olur öyle diyordu ayakta duramıyordum,2 gün sonra kanamam başladı doktora gittik doktor düşük yapıyorsun bekle dedi hormon değerimde düşmüş,2 gün boyunca çok sancım oldu ama son gün resmen doğurdum eşimi aradım çabuk gel ben ölüyorum diye yerlerde halıları tuttum soğuk ter döktüm acile gittik neyseki doktorum çıkmamış hemen yanına götürdüler kan değerime baktı 36 dan 156 çıkmış ki bu kadar hızla çıkması iyi değilmiş,o gece hastaneye yattım 3 gün hastanede kaldım meğer neredeyse tüpüm patlayacakmış....2 iğne oldum gitsin diye 6 ay korunma verdi,korunma sürem bitti 2 ay olmadı bu 3.ayım...galiba üzülmemek için kendimi kaptırmıyorum ben...

canım çok büyük geçmiş olsun,Rabbi'm korumuş.Benim şuana kadar hiç hamilelik belirtim yoktu.Son iki gündür göğüslerim şişti,acıyor,halkaları genişledi.sonra ara ara sağ ayağıma ağrı giriyor,kalçam ve belim ortası.dinlenince,ayaklarımı uzatınca geçiyor.Öyle bi ağrıdan bahsetmiyosun değil mi?Kasık ağrım vb ağrım çok şükür yok,bi te dediğimi gibi ara ara belim ve ayağım ağrıyor.

canım çok büyük geçmiş olsun,Rabbi'm korumuş.Benim şuana kadar hiç hamilelik belirtim yoktu.Son iki gündür göğüslerim şişti,acıyor,halkaları genişledi.sonra ara ara sağ ayağıma ağrı giriyor,kalçam ve belim ortası.dinlenince,ayaklarımı uzatınca geçiyor.Öyle bi ağrıdan bahsetmiyosun değil mi?Kasık ağrım vb ağrım çok şükür yok,bi te dediğimi gibi ara ara belim ve ayağım ağrıyor.

şuan bende de samcı oluyor belimde kasığımda hatta eşime diyorum bu da ağrımı diye,ben o zaman 2 kat geziyordum sol tarafımı tuta tuta zaten elime şişlik geliyordu resmen sol tarafım tüp kısmı oyuluyordu dik duramıyordum zaten hemen kanama başlıyor önce lekelenme sonra adet gibi sıvı....ama o ağrı zaten bir sorun olduğunu hissettiriyor....

kızlar dün gece wc ye gittiğimde çamaşırımda kahverengi yoğun bi lekenin olduğunu gördüm sabaha kadar defalarca gittim baktım minik minik gelmeye devam ediyordu, şimdi dr a gidiyorum. Lütfen bana dua edin o kadar kendimi kaptırmışım ki ağlamaktan helak oldum resmen... Allah ım alma o minik yavruyu benden nolurrr

hiiç korkma bısı olmaz cnm kahvrengı lekeden korkmana gerek yok:KK34:

şuan bende de samcı oluyor belimde kasığımda hatta eşime diyorum bu da ağrımı diye,ben o zaman 2 kat geziyordum sol tarafımı tuta tuta zaten elime şişlik geliyordu resmen sol tarafım tüp kısmı oyuluyordu dik duramıyordum zaten hemen kanama başlıyor önce lekelenme sonra adet gibi sıvı....ama o ağrı zaten bir sorun olduğunu hissettiriyor....

ay canım benim çok şükür benim o denli sancım olmadı,inşallah da olmaz.Rabbi'm göstermesin sana bu acıyı bi daha inşallah.
benim değerim de geçen cumartesi yani 24'ünde 84'tü.ayın 30'unda 2137'ye yükseldi.İyi yönde bi yükselme değil mi?:nazar:
Neredeyse herkese soruyorum bu soruyu,içimi rahatlatmak için.

ay canım benim çok şükür benim o denli sancım olmadı,inşallah da olmaz.Rabbi'm göstermesin sana bu acıyı bi daha inşallah.
benim değerim de geçen cumartesi yani 24'ünde 84'tü.ayın 30'unda 2137'ye yükseldi.İyi yönde bi yükselme değil mi?:nazar:
Neredeyse herkese soruyorum bu soruyu,içimi rahatlatmak için.[/

o hamilelik bile değil doktor kese göremiyor sancıdan şüpheleniyor v.s.korkma seninkisi hatta doktora gitmemiş olmama rağmen benimkisi de normal,zaten ben hazırlıklıydım ama yüce rabbim bu kez üzülmemi istemiyor demekki,

o hamilelik bile değil doktor kese göremiyor sancıdan şüpheleniyor v.s.korkma seninkisi hatta doktora gitmemiş olmama rağmen benimkisi de normal,zaten ben hazırlıklıydım ama yüce rabbim bu kez üzülmemi istemiyor demekki,

CAnım Allah'ın izniyle sen de hamileliğini doyasıya yaşarsın bu kez inşallah.:nazar:

selam kızlarr,topiği görür görmez heycanlandım :) bende hamiş olduğumu 28 haziranda öğrendim,allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh henüzz kalp atışını yada keseyi görmedik önümüzdeki hafta doktora gitcem,sizlerden doktora giden var mı acaba :) allahım hepimize saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşallahh

selam kızlarr,topiği görür görmez heycanlandım :) bende hamiş olduğumu 28 haziranda öğrendim,allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh henüzz kalp atışını yada keseyi görmedik önümüzdeki hafta doktora gitcem,sizlerden doktora giden var mı acaba :) allahım hepimize saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşallahh

hoşgeldın canım...:KK42:
bence gıt keseyı gorun ıcınde rahat eder hem..:KK6:
senle aynıyız bız keseyı gorduk :KK49::nazar::nazar:
hsonu kalp atısı ıcın gıdıcez nasıp olursa :KK49:

tesekkür ederim canmm hosbulduk :)) bnde gitcem insallah 2 güne kadar canm doktor perşembe gel demişti,bugünde 2 hafta yıllık izne ayrılcamm,döndüğümde haber verebilcem evde netim yok çilekçimm :/ seninde ilk bebişin mi

tesekkür ederim canmm hosbulduk :)) bnde gitcem insallah 2 güne kadar canm doktor perşembe gel demişti,bugünde 2 hafta yıllık izne ayrılcamm,döndüğümde haber verebilcem evde netim yok çilekçimm :/ seninde ilk bebişin mi

evet cnm ben ılk hamılelıgımde dusuk yasamıstım allah bır daha yasatmasın...
sımdı cok sukur saglıklıyım..
sana ıyı tatıller sımdıden donuste umarım saglıkla bulusuruz guzel haberlerle..:KK49:

mrhb arkadaşlar sanırım bende hamileyim dün iki kere test yaptım ikiside pozitif çıktı bugün sağlık ocağında kan verdim sonuç yarın çıkcakmış bende dayanamam o kadar diye hastaneye gittim orası muhtemelen bugün 3de çıkar dedi inş evdeki testlerde bi problem yoktur iki farklı markadan yaptım garanti olsun diye sat 3 haziran beklenen doğum 10 mart yaş 26 ilk bebek olcak inş listeye eklerseniz sevinirim

kızlar beni listeden çıkartın düşük yaptım....

Büyük geçmiş olsun canım yaa:KK5:

surmeli biraz arastirinca ogrendim ki mesajlari ilk yarim saat icinde duzenleyebiliyormusuz,
yarim saat sonra bu secenek kalkiyor...mus...:KK50:

Öylemi canım neyse olsun.. :KK55:

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr
bu gece çok tuhaftı hiiiiiç uyuyamadım değerim düşük çıktığı için gün boyu tedirgindim zaten
gece boyu da ters bir şey yaparsam da bebeğime bir şey olursa diye çooook korktum vee hiç uyuyamadım
bir de bacaklarım karnım belim göğüslerim her bir yerim ağrıyor

Korkma canım ya. bu kadar düşmeyin üstüne:KK34:

Allaha emanet edin.. :KK16:

kızlar dün gece wc ye gittiğimde çamaşırımda kahverengi yoğun bi lekenin olduğunu gördüm sabaha kadar defalarca gittim baktım minik minik gelmeye devam ediyordu, şimdi dr a gidiyorum. Lütfen bana dua edin o kadar kendimi kaptırmışım ki ağlamaktan helak oldum resmen... Allah ım alma o minik yavruyu benden nolurrr

:44: Haberlerini bekliyoruz canım inş. bebeğin seninledir

Hoşgeldin canım senide ekliyorum hemen.. :KK16:

mrhb arkadaşlar sanırım bende hamileyim dün iki kere test yaptım ikiside pozitif çıktı bugün sağlık ocağında kan verdim sonuç yarın çıkcakmış bende dayanamam o kadar diye hastaneye gittim orası muhtemelen bugün 3de çıkar dedi inş evdeki testlerde bi problem yoktur iki farklı markadan yaptım garanti olsun diye sat 3 haziran beklenen doğum 10 mart yaş 26 ilk bebek olcak inş listeye eklerseniz sevinirim

Güzel haberlerini bekliyoruz canım seninde.. :KK34:

sürmeli canım haklısın da çevremde kimyasal gebelik yaşayanlar filan oldu
ilk denemede olunca biraz şaşırdım sanırım:KK51::KK51::KK51:
Allahım inşaallah sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip eder hepimize
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım benide kayıt edermisin.kesemiz oluştu.İlk bebeğimiz:)))

Tam bilgilerini yaz canım ekleyim

sürmeli canım haklısın da çevremde kimyasal gebelik yaşayanlar filan oldu
ilk denemede olunca biraz şaşırdım sanırım:KK51::KK51::KK51:
Allahım inşaallah sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip eder hepimize
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

doğrudurda ne gelirse Allahtan sonuçta:KK16:

selam...nasılsınız bugün??hamileliğim onaylandı 7. haftada çağırıyor doktorumuz bakalım.iki hamilelik geçirdim ama hiç böyle hissetmedim.bulantı ve halsizlik hat safha gidiyor.sizler nasılsınız??

Merhaba burası çok güzel bir topik olmuş bende hamile olduğumu dün öğrendim sat 06.06.2012 çok mutluyum ayın 16 sında kalp atışları için kontrole gitcez şuan ultrasonla henüz bakmadı doktorum ayın 16 sında belli olcak herşey. Kendimi çok iyi hissediyorum umarım herkes için herşey çok güzel olur bu arada benide listeye alın 26 yaşındayım bebeğin dogacağı muhtemel tarih: 13.03.2012:KK49:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım hayırlı olsun.hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız inşallah.

kumrengi ne yapti acaba?
benimde hafiften bulantilar basliyor galiba, canim hic yemek istemiyor ama zorluyorum,
bana limon cok iyi geliyo, ayrica c vitami, ozellikle bu donemde c vitaminini bol bol almak lazim hanimlar, hucre bolunmesinde cok onemli rolu var,
domateste oyle c vitami iceriyo, simdi tam mevsimi zaten
insallah hamileligimiz boyunca hep guzel haberler aliriz, bebeklerimiz de evimizin nesesi huzur kaynagi olurlar, amin.

X