canim tebrikler gormussun keseyi.evet bulantilar bebegin iyi oldugundan haber veriyor.ama tabii herkesde olmuyor..........
hayırlı olsunnn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
hoşgeldin canım hayırlı olsun...
hoşgeldin canım sende, allah sağlıcakla kucağına almanı/almamızı nasip etsin.bende tüp bebekle hamile kaldım bu ay.şükür ilk tedavimde tuttu.dilerim sorunsz bi şekilde de devamı olur.
sağol canım benim keseyi gördük bebiş gözükmüyor inşallah salı günü
şimdi zorla da olsa bişeyler yemeye çalışıcamöbür türlü afedersiniz bişey de çıkmıyo mahfoluyo insan
merhaba arkadaşlar.2013 mart annesi olmayı o kadar çok istiyorumki..haziran ayında tüp bebek yaptırdım.transferim 19 hazirandı.2 temmuzda B-HCG 365 çıktı.çok mutlu olmuştum..doktorum kalp atışı için 23 temmuzda çağırmıştı.fakat cumartesi günü başlayan aşırı bulantım sonucu pazartesi günü doktorumu aradım gel dedi.gittim.6 hafta 2 günlük falan dı bebeğim..vajinal baktı.kese göründü ama bebeğin kalp atışları yok((haftaya tekrar gel dedi.ama benim bütün ümitlerim o an tükendi..bugun itibariyle mide bulantılarımda bitti..((
Canım endişe edilecek bir şey yok geç duyuluyor kalp atışları ben 7. haftada duydum
kızlar merhaba canım sıkkın biraz bu aralar cok gerginim sizde aynı durumdamısınız. bide hala doktora gitmedim ögrendiğimden beri bu cumartesi gidicem tedirginim biraz...
merhaba arkadaşlar.2013 mart annesi olmayı o kadar çok istiyorumki..haziran ayında tüp bebek yaptırdım.transferim 19 hazirandı.2 temmuzda B-HCG 365 çıktı.çok mutlu olmuştum..doktorum kalp atışı için 23 temmuzda çağırmıştı.fakat cumartesi günü başlayan aşırı bulantım sonucu pazartesi günü doktorumu aradım gel dedi.gittim.6 hafta 2 günlük falan dı bebeğim..vajinal baktı.kese göründü ama bebeğin kalp atışları yok((haftaya tekrar gel dedi.ama benim bütün ümitlerim o an tükendi..bugun itibariyle mide bulantılarımda bitti..((
arkadaşlar bende sağ tarafımda kesikli kesikli hafif bir ağrım var. kasıklarda değil. ara ara gelip geçiyo. bacaklarda da hafif bi kramp var. siz de de öylemi? ayrıca midem de bulanmıyo. hatta hiç ekmek yemek istemiyorum. dü canım yoğurt çekti.:))) ayrıca beslenmeleriniz nasıl? ner yiyip içiyorsunuz. bunları da paylaşsak ne güzel olur.
canım doktor kaç haftalık dedi ?
ben 7 temmuzda giitim 5-5,5 haftalık dedi 7mm di kese 10 gün sonraya gel dedi dün sabah gittim kese 17mm olmuş ama kalp atışlarını duymadı cuma günü gel dedi kafam karıştı 3 gün sonraya hemen duyarmı dün duymadıysa :44::44:
olumsuz bişey söylemedi iyi büyümüş dedi.
anladım canımyok sorun değil canım çok oldu....ilk bebeğim malesef erken doğumla kaybettim.7 aylıktı 4 gün yaşadı oğlum...ardından bir bebeğim daha oldu şükürler olksun...şefaatçi lazımmış bana diğer tarafta rabbim kendi için yaratmış efe'mi ne diyeyim.üzülmüyorum canım oda evladım alıştım.....
inş salı gününde bebeğini görürsün canım.. bulantın ne zman başladı ?sağol canım benim keseyi gördük bebiş gözükmüyor inşallah salı günü
şimdi zorla da olsa bişeyler yemeye çalışıcamöbür türlü afedersiniz bişey de çıkmıyo mahfoluyo insan
ooo maşallah allah daim etsin inş canım.hoşbulduk arkadaslar tesekkür ederimmm...
benim de ilk tedavimde tuttu çok şükür canım bu yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi...inşallah sağlıklı bir sekilde gelişimleri devam eder ve kucağımıza almak nasip olur...
canım önce bi kendini üzme, bilmiyoruz ki hiç ne olduğunu.bulantıların kesildiğine aldırış etme bebeğin seninledir inş.dua edelim bırakmamış olsun seni.olur ki inş olmasın rabbim esirgesin ama bişey için uyarmak istiyorum seni, bebeğinin kalbi atmazsa nolur pıhtılaşma testi yaptır, bu sebepten ötürü atış olmuyo ve gelişim geriliği olabiliyor.tedavisi var iğneyle.inş bebeğin senledir canım..merhaba arkadaşlar.2013 mart annesi olmayı o kadar çok istiyorumki..haziran ayında tüp bebek yaptırdım.transferim 19 hazirandı.2 temmuzda B-HCG 365 çıktı.çok mutlu olmuştum..doktorum kalp atışı için 23 temmuzda çağırmıştı.fakat cumartesi günü başlayan aşırı bulantım sonucu pazartesi günü doktorumu aradım gel dedi.gittim.6 hafta 2 günlük falan dı bebeğim..vajinal baktı.kese göründü ama bebeğin kalp atışları yok((haftaya tekrar gel dedi.ama benim bütün ümitlerim o an tükendi..bugun itibariyle mide bulantılarımda bitti..((
arkadaşlar bende sağ tarafımda kesikli kesikli hafif bir ağrım var. kasıklarda değil. ara ara gelip geçiyo. bacaklarda da hafif bi kramp var. siz de de öylemi? ayrıca midem de bulanmıyo. hatta hiç ekmek yemek istemiyorum. dü canım yoğurt çekti.:))) ayrıca beslenmeleriniz nasıl? ner yiyip içiyorsunuz. bunları da paylaşsak ne güzel olur.
ben de aynıyım. kan testi yaptırmadım. hemşire eczanen test aldırmıştı ondan öğrndim. haftaya hastaneye gidicem ama kan testi isterler mi acaba? hemire bana ağustosun ilk haftaı git dedi. şimdi kalp atışını duyamazsın dedi. kafam karıştı.
veeee sabırsızlık timsali olduğumu bir kez daha ispatladım,kendi doktorumla olan randevum 26'sında olmasına rağmen,sabah gözümü bugün doktora gidiyorum diyerek açtım,nöbetten çıkan eşimi daha eve girmeden aldım başka bir doktora gittik beraber.Kesemiz zaten görünmüştü yaklaşık 12 gün önce,kalp atışları içindi heyecanım.Bugün yani 7+1 itibariyle,kalp ritmimiz de izlendi Allah'ımıza şükürler olsun :) Çok sıkışık olmamama rağmen,ritmimiz duyuldu,ikinci fotomuzu da çekindik,döndük evimize tebessümle :)Darısı tüm sabırla bekleyen ve benim gibi heyecandan gün sayan tüm annelerin başına.Rabbim cümlemize tamamına ermeyi,endişesiz sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin dilerim.Herkese sevgiler,selamlar ...
arkadaşlar dün hastaneye gittim ayın 10da degerim 219 dün ise 841 çıktı acaba bi sorun olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?