2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))

hoşgeldin :KK16:
hemen de ev sahipliği yaparım yalnız:KK9:

ben de bilirim bebeğini kaybetmek ne demek...
çok zor...
Allah önce sabır versin sonra şimdi ki yavrularımıza uzun hayırlı sağlıklı ömür versin inşlallah:KK16:

tesekkur ederim surmeli hos bulduk:)

ne yazik ki beceremedim silmeyi, nasil yapicam acaba?

Mesaj düzenleme paneli yazıyor mesajının sag alt köşesinde..

msjın içinde [quotesurmelı] yazan yerden [/quoteee yazan yere kadar hepsini sileceksin sadece kendi msjın duracak:KK34:

ben anlatabilmişko sen anlamişkooo :KK1:

Inanin ilki ikincisi ucuncunsu fark etmiyo, hep ayni kaygilar, korkular, heyecanlar. Zaten hicbir hamilelik digerine benzemiyo, hepsinde ilk tecrube oluyo:)) Benim kasik agrilarim baya azaldi ama akinti bende de cok var, bazen koyu sari gibi, ben kan testi filan yaptirmadim, yani hicbir hamileligimde yaptirmadim, zaten ingileterede hamilelik evlere senlikti, 12.haftaya kadar ultrason yok, 8-9. haftalarda bir kan testi, oyle 2'li 3'lu testler, seker yuklemeleri hicbisey yok, sonra bide 20.haftada bir ultrason hadi bakalim doguma:)) arada ebeye randevun oluyo, oda karnini bir mezurayla olcuyo, elinde bir huni kalp atislarini dinliyo, iste bitti:)) burda cezayirde en azindan turkiyedeki gibi ozel doktorun var, hamileyim diyince hemen ultrason her turlu kan tahlili yapiliyo, ben henuz gitmedim doktora, 6. haftada kalp atisi ya duyulur ya duyulmaz, bebekte gorulmuyo zaten, o yuzden 8.haftami bekliyorum, insallah hem bebegi gorup hem de kalp atisini duymak nasip olur, Rabbim yardimcimiz olsun, amin.

:KK49::KK49: eveet aynıyız ne guzelll....o zaman herkes hıslerını yazsın ya dun gece kasıklarım baya bır agrıdı batma seklınde..bırde kahverengı ama acık kaverengıler gunde 1 kez gelıo 2-3 gundur..allahtan koyu yada kırmızı degıl..sızdede varmı?en son htc 2200 cıkmıstı..sızın kac nolur yazında ıcım rahatlasın..doktora ne zaman gıdıceksın karındaşım sifaa :KK31::KK48::KK54:

Mesaj düzenleme paneli yazıyor mesajının sag alt köşesinde..

msjın içinde [quotesurmelı] yazan yerden [/quoteee yazan yere kadar hepsini sileceksin sadece kendi msjın duracak:KK34:

ben anlatabilmişko sen anlamişkooo :KK1:

ah arkadasim yok ne yazik ki bulamiyorum oyle bi yazi,
asagida yekilerinizde mesajlarinizi duzenleyebilirsiniz diyo ama oyle bi secenek yok,
etiketleri duzenle var bi tek, bide anlik alinti gonder filan, ne yapsak ki!!??

kızlar beni listeden çıkartın düşük yaptım....

cok gecmis olsun eda, biliyosun bu erken donemdeki dusukler cok aci da olsa bizim hayrimiza, demekki bebekte normal gitmeyen birseyler vardi, Allah en yakin zamanda saglikli bir bebek nasip etsin, amin

ah arkadasim yok ne yazik ki bulamiyorum oyle bi yazi,
asagida yekilerinizde mesajlarinizi duzenleyebilirsiniz diyo ama oyle bi secenek yok,
etiketleri duzenle var bi tek, bide anlik alinti gonder filan, ne yapsak ki!!??

surmeli biraz arastirinca ogrendim ki mesajlari ilk yarim saat icinde duzenleyebiliyormusuz,
yarim saat sonra bu secenek kalkiyor...mus...:KK50:

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr
bu gece çok tuhaftı hiiiiiç uyuyamadım değerim düşük çıktığı için gün boyu tedirgindim zaten
gece boyu da ters bir şey yaparsam da bebeğime bir şey olursa diye çooook korktum vee hiç uyuyamadım
bir de bacaklarım karnım belim göğüslerim her bir yerim ağrıyor

kızlar beni listeden çıkartın düşük yaptım....

:KK50: COOK GECMIS OLSUN CNM
Allah yenıden nasıp eder,hiç üzülme.Bu ilk düşüğünmü?
Düşükten hemen sonra çok kolay hamile kalırsın unutma :KK34:Sen umudunu kaybetme

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr
bu gece çok tuhaftı hiiiiiç uyuyamadım değerim düşük çıktığı için gün boyu tedirgindim zaten
gece boyu da ters bir şey yaparsam da bebeğime bir şey olursa diye çooook korktum vee hiç uyuyamadım
bir de bacaklarım karnım belim göğüslerim her bir yerim ağrıyor

benımde belım kasıklarım agrıyor genelde bırde ıkı gundur
kasıgımla bacagımın bırlesme yerıne sankı damardamar ustune gelmıs gıbı bır kramp gırıyor arada
sordum...hepsı normalmıs..:KK49:

Dr bana Omega 3-balık hapı da verdı bu arada.her gun bır elevıtle bır omega 3 alıyorum kızlar:KK49:

ben henüz doktora gitmedim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp doktora öyle gideyim diyorum
ama 1 ay önce folic plus içmeye başlamıştım
ağrıdan gece resmen uyuyamadım dün çok yürümüştüm ondan mı oldu artık

ben henüz doktora gitmedim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp doktora öyle gideyim diyorum
ama 1 ay önce folic plus içmeye başlamıştım
ağrıdan gece resmen uyuyamadım dün çok yürümüştüm ondan mı oldu artık

uyutmayacak kadar bır agrıysa bence sen bugun doktora gıt hemen canım.:26:

benımde belım kasıklarım agrıyor genelde bırde ıkı gundur
kasıgımla bacagımın bırlesme yerıne sankı damardamar ustune gelmıs gıbı bır kramp gırıyor arada
sordum...hepsı normalmıs..:KK49:

Dr bana Omega 3-balık hapı da verdı bu arada.her gun bır elevıtle bır omega 3 alıyorum kızlar:KK49:

aynen bu durum bende de oluyor,sağ ayağım resmen ağrıyor,yatıyrum geçiyor,kalkıyorum,az eğilip kalkıyorum yine ağrıyor...Belim de ağrıyor.

günaydın arkadaşlar...
ben daha doktora ve kan tahliline gitmedim cuma gününe randevu alabildim.bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor sanki sadece adetim gecikmiş gibi tahlil ultrason olmadığı içinmi acaba??
yoksa sizde aynı şeylerimi hissediyorsunuz.benim bir önceki gebeliğim dış gebelikti acaba tekrar üzülmemek içinmi beynim beni avutuyor???:44:

kızlar dün gece wc ye gittiğimde çamaşırımda kahverengi yoğun bi lekenin olduğunu gördüm sabaha kadar defalarca gittim baktım minik minik gelmeye devam ediyordu, şimdi dr a gidiyorum. Lütfen bana dua edin o kadar kendimi kaptırmışım ki ağlamaktan helak oldum resmen... Allah ım alma o minik yavruyu benden nolurrr

günaydın arkadaşlar...
ben daha doktora ve kan tahliline gitmedim cuma gününe randevu alabildim.bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor sanki sadece adetim gecikmiş gibi tahlil ultrason olmadığı içinmi acaba??
yoksa sizde aynı şeylerimi hissediyorsunuz.benim bir önceki gebeliğim dış gebelikti acaba tekrar üzülmemek içinmi beynim beni avutuyor???:44:

canım benim de hiç belirtim yoktu,hamile değlim dedim,idrar testi pozitif çıkmıştı ama hala inanamamıştım.
canım dış gebelik geçirmişsin,geçmiş olsun,RAbbi'm bi daha yaşatmasın inşallah.Dış gebelikle ilgili tecrüben nasıldı acaba?ben de az da olsa korkuyorum bu ihtimalden,nasıl oldu o durum?

kızlar dün gece wc ye gittiğimde çamaşırımda kahverengi yoğun bi lekenin olduğunu gördüm sabaha kadar defalarca gittim baktım minik minik gelmeye devam ediyordu, şimdi dr a gidiyorum. Lütfen bana dua edin o kadar kendimi kaptırmışım ki ağlamaktan helak oldum resmen... Allah ım alma o minik yavruyu benden nolurrr

CanımAllah'ın izniyle yavruna hiçbişi olmayacak,İnşallah bu süreci birlikte atlatırsınız yavrunla.:KK16:

canım benim de hiç belirtim yoktu,hamile değlim dedim,idrar testi pozitif çıkmıştı ama hala inanamamıştım.
canım dış gebelik geçirmişsin,geçmiş olsun,RAbbi'm bi daha yaşatmasın inşallah.Dış gebelikle ilgili tecrüben nasıldı acaba?ben de az da olsa korkuyorum bu ihtimalden,nasıl oldu o durum?

çok sancılı oluyor dış gebelik.ben ilk gebeliğimde idrar testi yaptığımda 2.çizgi çıktı ama tek taraflı kasığım ve belim ağrıyordu herkes olur öyle diyordu ayakta duramıyordum,2 gün sonra kanamam başladı doktora gittik doktor düşük yapıyorsun bekle dedi hormon değerimde düşmüş,2 gün boyunca çok sancım oldu ama son gün resmen doğurdum eşimi aradım çabuk gel ben ölüyorum diye yerlerde halıları tuttum soğuk ter döktüm acile gittik neyseki doktorum çıkmamış hemen yanına götürdüler kan değerime baktı 36 dan 156 çıkmış ki bu kadar hızla çıkması iyi değilmiş,o gece hastaneye yattım 3 gün hastanede kaldım meğer neredeyse tüpüm patlayacakmış....2 iğne oldum gitsin diye 6 ay korunma verdi,korunma sürem bitti 2 ay olmadı bu 3.ayım...galiba üzülmemek için kendimi kaptırmıyorum ben...

X