sat 9 haziran canım
10 temmuz beta 53
12 temmuz beta 113
16 temmuz beta 816 çıktı.
Bugün 5+3 oldum. Sabah dayanamadım meraktan gittim doktora. Çünkü bana da kimyasal demişlerdi ümitlenme takip et demişşlerdi
Doktor keseyi vajinal olarak muayene ederek gördü gerçi mercimek kadardı ama yeri çok güzel dedi. 15 gün sonra kalp atışına bakmak için çağırdı.
kızlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim ve aranıza katılmak istiyorum.satım 17 haziran muhtemel doğum tarihi 24 mart henüz doktora gitmedim iki hafta sonraya randevu aldım. çünkü şimdi gitsem vajinal muayene yapacak ve ben bunu istemiyorum. bu benim ikinci hamileliğim 19 aylık bir oğlum var. sanırım o yüzden bu sefer biraz daha sakinim. umarım hepimiz güzel bir dokuz ay geçiririz ve bebişlerimiz kucağımıza alırız.
bebiş doğduğunda inşallah bende fatihte oturcam şimdi ev tadilat oluyor yoksa komşumuyuz seninle benim evim kız lisesinin karşısında sen ne taraftasın ?
kızlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim ve aranıza katılmak istiyorum.satım 17 haziran muhtemel doğum tarihi 24 mart henüz doktora gitmedim iki hafta sonraya randevu aldım. çünkü şimdi gitsem vajinal muayene yapacak ve ben bunu istemiyorum. bu benim ikinci hamileliğim 19 aylık bir oğlum var. sanırım o yüzden bu sefer biraz daha sakinim. umarım hepimiz güzel bir dokuz ay geçiririz ve bebişlerimiz kucağımıza alırız.
yemekten sonra şişkinlik çeken var mı? benim göbeğim 4 aylık gibi şişiyor.boyum 1.80bebişim 4 aylıkken bile göbeğim zor şişer heralde ama şuan öyle bir şişlikki nefes alamaıyorum
kızlarrrr bişey buldumm :) benim sat a göre 5+3 olmam lazımdı dün ama doktorumuz 4 haftalık görünüyor demişti kafaya takmıştım.Ultrasonda 7.7 mm yazıyor az önce bi yazı okudum bir hesaplama yöntemi 8 haftalığa kadar doğru yakın çıkıyormuş ama 8 haftadan sonra yanılma payı oluyormuş.Kese her gün ortalama 1 mm büyüyormuş.Hesaplama da şöyle kese kaç mm yse ona 30 ekliyip 7 ye bölüncekmiş ve kaç hafta olduğu çıkıyormuş.Ben hesapladım tam olması gereken çıktı.Tam anlaşılsın diye benim ufaklığı hesaplıyım.Dün 7.7 mmydi kesemiz her gün ort 1 mm diye düşününce bugün 8.7 mm olsun.8.7 ye 30 ekliyince 38.7 oluyor ve bunu 7 ye bölünce de 5,5 çıkıyor zaten sat a göre de 5+4 üm :)
aynen tatlım benim de boyum 1,80 bende de şişkinlik oluyor :)
ben daha doktora gitmedim ama senin yazdıklarını takip ediyorum.doktorun söylediği tarih geç yumurtlamayla alakalı galiba.peki doğumun (Allah kısmet ederse) adet tarihine göre 40 haftadan mı yoksa doktora göre farklı bir tarhte mi olacak
oh beee.herkes gaz diyor ama gaz değil ben biliyorum.teşekkür ederim içim rahatldı
Bugün ömrümmm 3 yaşını bitirdi arkadaşlar.3 yıl önce bugün rabbim beni en özel kadınlardan kıldı annelikle onurlandırdı elhamdülillah.yaşadıkça onunla nefes aldıkça şükretmelerim yetersizmi diye düşünüyorum.ayakta kalma sebebim gülüşüm herşeyim o benim...rabbim sizlerede yaşatsın.öyle güzel bir duyguki onun gün gün büyüdüğünü izlemek...tarihe herkes adını yazdırır ya kalıcı olmak için bizde evlatlarımızla kalıcıyız.....rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın hiçbir yuvayı bebek sesinden mahrum kılmasın inşallah....
Ömür'ün doğum gününü kutlar, sağlıkla nice mutlu yıllar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?