• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar hanımlar...

ben 2012 mart annesiyim... hamileliğimde yararlandığım bir siteyi size önereceğim...

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

buraya sat tarihinizi yazıyorsunuz ve haftalık gelişimi takip ediyorsunuz...
sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...

teşekkürler.allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallah..

slm mart 2013 meleklerinin guzel anneleri ..
ben kendimi subat annesi zannederken eco sonucuna gore bebisim gec dollendigi icin direk buraya postalandim :))
bilgilerim bunlar

elif_sena

yas : 27

yasadigi yer : fransa

SAT :23 mayis

beklenen dogum tarihi : 11 mart (gec dollenme)

kalbimiz atiyor allaha sukur

arkadaslar bulantilariniz ne alemde
ben cok kotuyum su bir haftadir
ne yemek yapabiliyorum nede yaptigimi yiyebiliyorum
surekli vurup kafayi yatmak istiyorum migdem bulanmasin diye
oglusumda boyle degildim bu sefer cok farkli bir hamilelik yasiyorum sanki
bugun acliktan oldum aksama kadar resmen ama ne yapip yediysem afedersiniz geri cikti
en son aksam lokantaya gittik disarida yiyebildim suan birazda olsa iyiyim allaha sukur
bulanti icin tavsiyeleriniz varmi ?

günaydınn kızlarrr gectiğimiz 2 haftaa izindeydim evdede netim yok sizlere yazamadımm :/ allahaa sükürlerr olsunn bebişimin kesesini görmüştük amaa kese küçüktüü,snraa büyümüşş kesemizz vee ardından kalp atıslarını gördükkk cok güzeldiii :)) bulantılarım falan olmuyo benm rahatım o konuda sükürler olsunn..sizler nasılsınızz

yemekten sonra şişkinlik çeken var mı? benim göbeğim 4 aylık gibi şişiyor.boyum 1.80bebişim 4 aylıkken bile göbeğim zor şişer heralde ama şuan öyle bir şişlikki nefes alamaıyorum

bende aynıyım 7 haftalığız ama önümde yuvarlacık 4 aylık gibi göbek var bilmeyenler bile kaç aylık kız sen kesin hamilesin diyo 5 aylık diyorum inanıyolar 7 hafta deyincede daha şişmemesi lazım diyolar:9:

Günaydın güzel anneler ve minicik bebişleri napıyosunuz nasılsınız bugün mutlu huzurlu ve sakin bir gün diliyorum :16:
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :38:

yemekten sonra şişkinlik çeken var mı? benim göbeğim 4 aylık gibi şişiyor.boyum 1.80bebişim 4 aylıkken bile göbeğim zor şişer heralde ama şuan öyle bir şişlikki nefes alamaıyorum

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri şişliğim geçmiyo göbeğim önden gidiyo hele de akşamları doktorum normal demişti şişkinlik ve gazdan kaynalanıyor bir de progestron kullanıyorum o da fazlaca gaz yapıyor :19: bir de ben sanki kilo aldım ilk 3 ay kilo almamak gerek ama yediğim içtiğim bişey yok hareketsizlikten alıyorum galiba siz de kilo aldınız mı :34:

Coook teşekkür ederim :)

Ben de şişiyorum valla. Yeşil çay konusuna da internetten baktım. Genelde ben böyle şeylere ingilizce sitelerden bakıyorum daha saldım çayıra oluyorlar :)
Günde 1 bardak içebilirsiniz ancak kafein içerdiğinden daha fazlası sorun olabilir diyorlar. Ayrıca demir emilimi ve folik asit emilimini de etkiliyormuş. Yine de günde 1 tanesi faydalıdır, fazlası zararlıdır diyorlar.

[
bugün doktora soracam
zararı olmazsa içmeye devam edecem tabi azaltarak
benimde adetim 2 gün geçti 136 çıktı 5 gün geçince 442 çıktı geç döllenme olmuştur muhtemelen onun için az artar ama 2 günde bir iki katı olması lazım yarın bidaha ölçtürsene:49:

bugün dr gidecem
hayırlı haberlerle gelirim inşallah

günaydın mart anneleri :29:

aslında en istemediğim aydı martta doğum yapmak
kaynımla görümcem mart doğumlular..ikisinede çeksin istemem
benim bebişim ya ablasına yada babasına çekmeli (yani inşallah)

Sat a göre 16 mart tatlım benim doğum tarihim ama doktorun dediğine göre 20 küsür martta olur ama hesaplamadı daha.Ama netten bakınca 7.7 mm 5. hafta diye görünüyor haftaya gidince bir daha sorcam hesaplama da 5 haftalık diye çıktı.Ablam daha yeni doğum yaptı ona sorduğumda ilk ultrasonlarda oluyor öyle bir sonraki gittiğinde farklı bir zaman diyebilir dedi hatta onun tahmini doğum tarihini 2 kez değiştirmişler :)
gülüm benimde sata göre bugün 6+5 beklenen doğumda 8 mart ama doktor ultrasonda baktığında 6+2 doğum zamanında 11 mart dedi aradaki farkın sebebini sorduğumda geç döllenme olmuş aslında 6+5 olması lazımken daha 6+2 haftalık kadar büyüyebilmiş ama önümüzdeki haftalar birden hızlı gelişir ve aradaki farkı kapatır onun için bu doğum zamanları kesin değil belki daha fazla bile büyür daha erken doğar dedi:46:

Günaydın arkadaşlar.
Bugün 11'de doktor randevum var. 4 gündür lekelenmelerim vardı, daha fazla ertelemeyeyim dedim.
Bakalım bebişimiz ne yapıyormuş içerde :)

günaydın anneler ve bebeleri
güzel mide bulantısız,uykusuz,dinç,enerjik bir gün dilerim hem size hem kendime....:3::3::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydınn güzel anneler...

Ben yine gözümden uyku akar bir haldeyim dün gece de nasıl uyuyacağımı şaşırdım, saat 10da bile duramıyorum hemen yatıyorum, benim gibi olan var mı ya ? acayip halsizim süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum ondan olabilir mi her sabah süt içiyorum öğlenleri ayran yoğurt... bende mi bişi var anlamadım dağılmış vaziyetteyim :37::37::37:

arkadaslar bulantilariniz ne alemde
ben cok kotuyum su bir haftadir
ne yemek yapabiliyorum nede yaptigimi yiyebiliyorum
surekli vurup kafayi yatmak istiyorum migdem bulanmasin diye
oglusumda boyle degildim bu sefer cok farkli bir hamilelik yasiyorum sanki
bugun acliktan oldum aksama kadar resmen ama ne yapip yediysem afedersiniz geri cikti
en son aksam lokantaya gittik disarida yiyebildim suan birazda olsa iyiyim allaha sukur
bulanti icin tavsiyeleriniz varmi ?

bulantılar bende de var arkadaşım ama senin kadar değil çok şükür. ama şu kısacık hamilelik sürecinde öğrendiğim midem ne kadar boş kalırsa o kadar çok midem bulanıyor az ve sık yiyin diyorlar ya gerçekten öyle. şu sıralar yemek yemek çok zor sanırım hepimiz için :43:

Ben yine gözümden uyku akar bir haldeyim dün gece de nasıl uyuyacağımı şaşırdım, saat 10da bile duramıyorum hemen yatıyorum, benim gibi olan var mı ya ? acayip halsizim süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum ondan olabilir mi her sabah süt içiyorum öğlenleri ayran yoğurt... bende mi bişi var anlamadım dağılmış vaziyetteyim :37::37::37:

aynı sıkıntı bende de var erkenden uyuyorum sonra gecenin bir vakti uyanıyorum bir daha zor uyuyorum yada sabah 6 da uyanıyorum yatakta alarmın çalmasını bekliyorum,bu biraz daha böyle devam ederse eşim beni boşar yüzünü göremiyorum bu çocuk şimdiden aramıza girdi benim yerimi aldı diyor :9::9:

ben de aynı senin gibiyim, kafamı kaldıramıyorum uykudan, yiyip yiyip yatıyorum, başka yaptığım bir şey yok maalesef....

benmde uykum cokk kızlarr bide üstüne calısıyorumm cok zorlanıyormm gözüm kapanıyo nerdeysee..ama mide bulantım olmuyo sükürler olsun,tuzlu cubuk bastırıyomus mide bulantısını bi deneyin istersenizz

günaydınlar herkese,

uykusuz,halsiz keyifsiz ve mide bulantılarıyla dolu birgün ....geçermi acaba bugün bitermi gün...üstüne üstelik bi halde birde yoğun bir çalışma temposu...offfff:(

Back