geçen mayıs ayında anneler gününde düşük yaptım
kendiliğinden düştüğüne göre içi boş çekirdeksiz yumurtayla döllenmiştir veya bebek sağlıksızdır dedi dr
hamile olduğumu öğrenemeden düşük yaptığımı öğrendim
5 senedir tedavi görüp hiç olumlu cevap alamayınca ve tedavisiz kendiliğimden hamile kalınca çok pimpiriklendim
sende hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah
adetlerim çok düzenlidir günü şaşmaz
5 gün geçti... yarını iple çekiyorum meraktan çatlıycam varmı yokmu :26:
bu sefer becerebildimmi bakalım hamile kalmayı :18:
liste hazırlayan yokmu kızlar
kızlar liste yokmu
birde az önce kan tahlili sonucumu aldım b-hcg___223.7
sizce iyimi
ebe kafamı karıştırdı boş veya dış gebelik olabilir değerin düşük dedi :18:
ya kızlar bişi sorucam size.. sizdede anormal şişlikler oluyormu ? 4 aylık hamile gibi geziyorum ben resmen.. bazen değil ama minimum haftanın 4 günü şişim 4-5 kilo ödem tutuyo vücudum.. bir benmi böyleyim acaba ?
Hamilelikte yeşil çay bebeğe zarar verirmi
Gebelikte yeşil çay tüketmek, bebekte düşme sorununu ortaya çıkarabilmektedir, bu yüzden eğer anne adayı tüketmek istiyorsa, günde 2 den fazla tüketmemelidir.
Gebelikte yeşil çay içmenin zararları
Gebelikte yeşil çay içmenin zararları oldukça fazladır. Anne karnındaki bebeğin kalbinde doğal bir açıklık bulunur. Bu açıklık doğumdan sonra kendiliğinden kapanır. Bu açıklığa verilen isim duktustur. Eğer bu açık kapak, anne karnında kapanırsa, bebeğin hayatını tehlikeye atıyor ve bebeğin ölümü söz konusu olabiliyor. İşte yeşil çayı fazla tüketmek de, duktusun anne karnında kapanmasına yol açtığı için önerilmez. Ayrıca üzüm suyu da aynı etkileri yarattığı için yine hamilelik döneminde anne adaylarına önerilmeyenler arasındadır.
ben cevabımı aldım asla içmemeliyim
tamam cnm teşekkür ederime tamam hamilesin işte :) kötüyü çağırma durup dururken..listemiz var sürmeli ilgileniyor o işle..
2-3 haftalık 335-392
3-4 335-1925
4-5 1500-23000 die gidiyo gülüm seninki daha 3 haftaya gircek aDETİN KAÇ GÜN GEÇTİ O ÖNEMLİ
:) bende içerdim ama içmiyorum şimdi.. ne güzel ödem atardı vücudumdan canım yeşil çayım.. Bak bu yukarıda bahsettiği hastalıktan ben ameliyat oldum çocukken ve ölümden döndüm.. anneme sormak lazım yeşilçay falanmı içmiş acaba
bende yeşil çay sayesinde 1 senede 12 kg verdim
CANIMSIN SENİNDE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUM..BEBEĞİNLE VE BEBEKLERİNLE VE EŞİNLE NİCE NİCE YILLARA.RABBİM AĞZINIZIN TADINI BOZDURMASIN İNŞALLAHHHHHH..
bu son 5 gündür benimde adet olacakmışım gibi göbeğim şişti
bol bol su içmek lazım
ve tuzu azaltmak
ben ilk hamileliğimde 38 numara ayakkabıyla gezmeye gidip gittiğim ev sahibinin 44 numara terlikleriyle geldiğimi bilirim
ne zaman tuzu azalttım şişlerimde gitti
kızlar çiğ et konusunu biliyorsunuz peki yeşil çay hakkında bilginiz varmı
günde 3 fincan içiyordum bırakmalımıyım sizce
benimde adetim 2 gün geçti 136 çıktı 5 gün geçince 442 çıktı geç döllenme olmuştur muhtemelen onun için az artar ama 2 günde bir iki katı olması lazım yarın bidaha ölçtürsenetamam cnm teşekkür ederim
Adetim 5 gün geçti son adet tarihim 11 haziran
beklenen 12 temmuzdu
Coook teşekkür ederim :)
Ben de şişiyorum valla. Yeşil çay konusuna da internetten baktım. Genelde ben böyle şeylere ingilizce sitelerden bakıyorum daha saldım çayıra oluyorlar :)
Günde 1 bardak içebilirsiniz ancak kafein içerdiğinden daha fazlası sorun olabilir diyorlar. Ayrıca demir emilimi ve folik asit emilimini de etkiliyormuş. Yine de günde 1 tanesi faydalıdır, fazlası zararlıdır diyorlar.
[
Bende de cok sıslık vardı ve artık rahatsız etmeye de baslamıştı.Çok su içiyorum ondan diye düşünüyorum.Normalde de çok keyifle su içerim.Su şişem yanımdan eksik olmaz.Şimdi biraz daha arttı sanki...Bi arkadasım rezene önerdi.Önce pek sıcak bakmadım..Netten baktım içilebilinıyormus . Yine tatmin olmadım bu sefer de eczaneye gittim işte dedım yenı hamıleyım ama boyle boyle karnım cok şiş ödem var..Bi bardak iç yarım saate gecer dedım bıraz once ıctım ıyı de geldı dedıgı gıbı..suan daha rahatım ve rahat nefes alabılıyorum...İnternetten de cok arastırdım rezenenın ve papatyanın bır yan etkısı yokmuş.Ama ıste bence cok ıcmemek lazım.Kullanmayı düşünmüyorum ama şuan rahatlattı hakkaten daha dikkat edecegim bundan sonra yediklerime de cok da su içmiycemm.Daha kontrollü olmalıyım...:)Hehe
canım seninde doğum günün sanırım kutlarım .. kafein lafı geçerse içeceğim varsa da içemem çünkü fazla kafein kalp çarpıntısı falan yapar insanlara.. bana yapar daha doğrusu birde kalbi yeni atmaya başlamış mercimeği ne hale getirir düşünsene ,, kandan direk ona geçiyor çünkü.hakkım yok bebeğin kalbini yormaya ,,doktorum bu konuda uyarmıştı. .. ama türk kahvesini çok özledim
Evet doğum günüm :) Çok teşekkür ederim.
Benim doktor günde 2 bardak açık çay ya da 1 kupa kahveye izin veriyor. Ben içiyorum valla. Türk kahvesini sormadım, çok da düşkün değilimdir.
Ay aman hepsi ayrı bir şey söylüyor. Bi doktorum yürüyüş, seyahat, ilişki vs yasak dedi, diğerine 4 gün sonra gittim. Hiçbiri yasak değil dedi. En iyisi yasak mı acaba dediğimiz şeyleri yiyip içmemek :)bizimki haftada bir türk kahvesine izin verdi ve arkasından kalbi nasıl çarptırır diye üç cümle kurdu iç içebilirsen dedim..ya bi standardı yokmu bunun ?
kızlarr aranızda MAGNORM kullanan varmı?içinde hamilelerde denenmemiştir felan yazıyo aklım karıştı
Ay aman hepsi ayrı bir şey söylüyor. Bi doktorum yürüyüş, seyahat, ilişki vs yasak dedi, diğerine 4 gün sonra gittim. Hiçbiri yasak değil dedi. En iyisi yasak mı acaba dediğimiz şeyleri yiyip içmemek :)
benim yaptığım en büyük fedakarlık sigara oldu,mide bulantımdan bu yüzden şikayetçi değilim sigaradan tiksindim,mide bulantısına nane limon içiyorum akşamları vücudum rahatlasın diye papatya çayı içiyorum,hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren yüzüyorum,yürüyorum,cinsel ilişki yasak dedi ama biz sayısını düşürerek devam ediyoruz allaha şükür hiçbir sorunum yok çok evham yapmıyorum normal hayatıma devam ediyorum sanırım böyle devam edersem nazlanmayan canı tez bir çocuğum olacak içimde fır dönüyordur...bu arada pazar günü 9 saat antalyaya tatile gidicez doktora bile sormadımnasılsa sonunda git dicek o lafı duyana kadar acaba bişeymi var acaba ne diyecek diye stres yapmaktansa gitmeden 1 gün önce kontrole gidicez o zaman söylicem
Ay aman hepsi ayrı bir şey söylüyor. Bi doktorum yürüyüş, seyahat, ilişki vs yasak dedi, diğerine 4 gün sonra gittim. Hiçbiri yasak değil dedi. En iyisi yasak mı acaba dediğimiz şeyleri yiyip içmemek :)
Magnorm da neymiş, cok cahil hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?