• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim ve aranıza katılmak istiyorum.satım 17 haziran muhtemel doğum tarihi 24 mart henüz doktora gitmedim iki hafta sonraya randevu aldım. çünkü şimdi gitsem vajinal muayene yapacak ve ben bunu istemiyorum. bu benim ikinci hamileliğim 19 aylık bir oğlum var. sanırım o yüzden bu sefer biraz daha sakinim. umarım hepimiz güzel bir dokuz ay geçiririz ve bebişlerimiz kucağımıza alırız.

sat 9 haziran canım
10 temmuz beta 53
12 temmuz beta 113
16 temmuz beta 816 çıktı.
Bugün 5+3 oldum. Sabah dayanamadım meraktan gittim doktora. Çünkü bana da kimyasal demişlerdi ümitlenme takip et demişşlerdi
Doktor keseyi vajinal olarak muayene ederek gördü gerçi mercimek kadardı ama yeri çok güzel dedi. 15 gün sonra kalp atışına bakmak için çağırdı.

anladım cnm bende aslında çok küçük die bu hafta gitme taraftarı değilim... ama belki cuma yada haftaya pazartesi için düşünüyorum kendimi zor tutuyorum gitsemde çok küçük dicek haftaya bi daha çağırıcak:nazar:

kızlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim ve aranıza katılmak istiyorum.satım 17 haziran muhtemel doğum tarihi 24 mart henüz doktora gitmedim iki hafta sonraya randevu aldım. çünkü şimdi gitsem vajinal muayene yapacak ve ben bunu istemiyorum. bu benim ikinci hamileliğim 19 aylık bir oğlum var. sanırım o yüzden bu sefer biraz daha sakinim. umarım hepimiz güzel bir dokuz ay geçiririz ve bebişlerimiz kucağımıza alırız.

hayırlı olsun canım bende senin gibi düşünüyorum vajinal muayane edecek die üstelik henüz çok küçük daha gitmedim ama sanırım haftaya gidicem:nazar:

Gece doğum günün kutlu olsun cnm.Bebeğinle birlikte nice mutlu seneler geçirmeni dilerim.

Yeni gelen anne adayları hepiniz hoşgeldiniz...Maşallahhh bu ya ne bereketli , kalabalık bir topic olacak sanırım..

Ne güzel farklı tecrübeleri dinleyeceğiz.

Biz yarın 6. haftamızı süreceğiz..Kuzum hiçsıkıntı yapmıyor annesine maşallahh..

Sürmeli biz keseyi gördük geçen hafta beni günceller misin cnm.

Valla senin işin de zor bu kadar hamişle uğraşmak kolay değil şekerim.

aynen benımde sat 17 haziran beklenen doğum 24 mart.aynı şeyleri aynı anda yaşayacağım tecrübeli biriyle karşılaşmak çok güzel oldu

bugün çok bitkinim alıntı yapamayacağım özürrr..YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ.SAĞLIKLA TAMAMLARIZ İNŞ....:nazar::emir_bebek:

yemekten sonra şişkinlik çeken var mı? benim göbeğim 4 aylık gibi şişiyor.boyum 1.80bebişim 4 aylıkken bile göbeğim zor şişer heralde ama şuan öyle bir şişlikki nefes alamaıyorum

kızlarrrr bişey buldumm :) benim sat a göre 5+3 olmam lazımdı dün ama doktorumuz 4 haftalık görünüyor demişti kafaya takmıştım.Ultrasonda 7.7 mm yazıyor az önce bi yazı okudum bir hesaplama yöntemi 8 haftalığa kadar doğru yakın çıkıyormuş ama 8 haftadan sonra yanılma payı oluyormuş.Kese her gün ortalama 1 mm büyüyormuş.Hesaplama da şöyle kese kaç mm yse ona 30 ekliyip 7 ye bölüncekmiş ve kaç hafta olduğu çıkıyormuş.Ben hesapladım tam olması gereken çıktı. :16: Tam anlaşılsın diye benim ufaklığı hesaplıyım.Dün 7.7 mmydi kesemiz her gün ort 1 mm diye düşününce bugün 8.7 mm olsun.8.7 ye 30 ekliyince 38.7 oluyor ve bunu 7 ye bölünce de 5,5 çıkıyor zaten sat a göre de 5+4 üm :)

yemekten sonra şişkinlik çeken var mı? benim göbeğim 4 aylık gibi şişiyor.boyum 1.80bebişim 4 aylıkken bile göbeğim zor şişer heralde ama şuan öyle bir şişlikki nefes alamaıyorum

aynen tatlım benim de boyum 1,80 bende de şişkinlik oluyor :)

kızlarrrr bişey buldumm :) benim sat a göre 5+3 olmam lazımdı dün ama doktorumuz 4 haftalık görünüyor demişti kafaya takmıştım.Ultrasonda 7.7 mm yazıyor az önce bi yazı okudum bir hesaplama yöntemi 8 haftalığa kadar doğru yakın çıkıyormuş ama 8 haftadan sonra yanılma payı oluyormuş.Kese her gün ortalama 1 mm büyüyormuş.Hesaplama da şöyle kese kaç mm yse ona 30 ekliyip 7 ye bölüncekmiş ve kaç hafta olduğu çıkıyormuş.Ben hesapladım tam olması gereken çıktı. :16: Tam anlaşılsın diye benim ufaklığı hesaplıyım.Dün 7.7 mmydi kesemiz her gün ort 1 mm diye düşününce bugün 8.7 mm olsun.8.7 ye 30 ekliyince 38.7 oluyor ve bunu 7 ye bölünce de 5,5 çıkıyor zaten sat a göre de 5+4 üm :)

ben daha doktora gitmedim ama senin yazdıklarını takip ediyorum.doktorun söylediği tarih geç yumurtlamayla alakalı galiba.peki doğumun (Allah kısmet ederse) adet tarihine göre 40 haftadan mı yoksa doktora göre farklı bir tarhte mi olacak

ben daha doktora gitmedim ama senin yazdıklarını takip ediyorum.doktorun söylediği tarih geç yumurtlamayla alakalı galiba.peki doğumun (Allah kısmet ederse) adet tarihine göre 40 haftadan mı yoksa doktora göre farklı bir tarhte mi olacak

Sat a göre 16 mart tatlım benim doğum tarihim ama doktorun dediğine göre 20 küsür martta olur ama hesaplamadı daha.Ama netten bakınca 7.7 mm 5. hafta diye görünüyor haftaya gidince bir daha sorcam hesaplama da 5 haftalık diye çıktı.Ablam daha yeni doğum yaptı ona sorduğumda ilk ultrasonlarda oluyor öyle bir sonraki gittiğinde farklı bir zaman diyebilir dedi hatta onun tahmini doğum tarihini 2 kez değiştirmişler :)

kızlar ya sizin de karın ağrılarınız devam ediyor mu bende sürekli ağrı var sabah öğle akşam çekiyorum bazen çok artıyo bazen baya hafifliyo ama genelde hep var biraz fazla yüriyim topallıyorum nerdeyse normalde zaten 9 aylık hamile gibi yürüyorum ağrıdan.Yatağı toplarken bile coşuyo :(

Bugün ömrümmm 3 yaşını bitirdi arkadaşlar.3 yıl önce bugün rabbim beni en özel kadınlardan kıldı annelikle onurlandırdı elhamdülillah.yaşadıkça onunla nefes aldıkça şükretmelerim yetersizmi diye düşünüyorum.ayakta kalma sebebim gülüşüm herşeyim o benim...rabbim sizlerede yaşatsın.öyle güzel bir duyguki onun gün gün büyüdüğünü izlemek...tarihe herkes adını yazdırır ya kalıcı olmak için bizde evlatlarımızla kalıcıyız.....rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın hiçbir yuvayı bebek sesinden mahrum kılmasın inşallah....

Ömür'ün doğum gününü kutlar, sağlıkla nice mutlu yıllar dilerim...

iyi akşamlar hanımlar...

ben 2012 mart annesiyim... hamileliğimde yararlandığım bir siteyi size önereceğim...

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

buraya sat tarihinizi yazıyorsunuz ve haftalık gelişimi takip ediyorsunuz...
sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...

Back