• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
istanbulda avrupa yakasında oturan arkadaşlar varsa hangi hastaneyi tercih ettiniz yazarmısınız?:49::nazar:

canım ben balat hastanesine gidiyorum.ama bundan sonra medilifeye gitmeyi düşünebilirim

aslında bnm bir dr um var cnm ama; türkiye hastanesinde çağlayan adliyesinin tam karşısında ama 2.bi ihtimal olarak kafamın bir köşesinde kalsın istiyorum

şimdi ben bu çiğ et mevzusuna takıldım. İlk defa duyuyorum şimdi ben köfte yaparken ete ellemeyecekmiyim. Bilen biri bana anlatabilir mi ?

şimdi ben bu çiğ et mevzusuna takıldım. İlk defa duyuyorum şimdi ben köfte yaparken ete ellemeyecekmiyim. Bilen biri bana anlatabilir mi ?

canım bak şimdi çiğ ette tavukta veya kedi kakasında kumunda çoğunlukla bulunan toksoplazma denen bir parazit var normalde sen bunu vücuduna almış olsan seni çok etkilemez farkedilirse ilaç vs tedavi olursun yada farkına bile varmazsın kanında gezinir ama hamile iken alırsan kanından bebeğe geçer ve bebeğin beynini vs tahrip edip engelli olmasına sebep olabilir.. O yüzden çiğ et tavuk yumurta kedi kakası falan ellemiyoruz gebelikte. Tabiki yemek yaparken mecbursun o zaman eldiven kullan şu ince ameliyat eldivenleri varya onlardan.. ha istemeden olsa temas ettin mutlaka yıka ellerini antibakteriyel sabunla falan..

kızlar liste yokmu

birde az önce kan tahlili sonucumu aldım b-hcg___223.7
sizce iyimi
ebe kafamı karıştırdı boş veya dış gebelik olabilir değerin düşük dedi :18:

kızlar liste yokmu

sizce iyimi

canım takma kafanı öyle şeylere onlar en kötüsünü söylüyorlar
bir haftadır ben de 3 defa beta hcg testi yaptırdım.
birinci 53
ikinci 113
üçüncü 816 çıktı
doktor bugün vajinal baktı tamam artık teste gerek yok dedi 15 gün sonra kalbinin atışını duymaya gideceğiz inşallah.
O yüzden bence senin değerin iyi çıkmış takma kafana ama kontrol et 2 gün arayla testi tekrarla artış olup olmadığı önemliymiş.

kızlar liste yokmu

sizce iyimi

adet günün üzerinden kaç gün geçti canım ? birde dış gebelik olsa bile senin vücudunda bir döllenmiş yumurta var ister rahimde ister tüpte farketmez vücut aynı miktarda hormonu salgılar..

Şu ebelere çok sinir oluyorum bazen yaa.. değerin yüksek çıkar mol derler düşük çıkar dış derler.. ya bi hayra açın ağzınızı yahu..

canım bak şimdi çiğ ette tavukta veya kedi kakasında kumunda çoğunlukla bulunan toksoplazma denen bir parazit var normalde sen bunu vücuduna almış olsan seni çok etkilemez farkedilirse ilaç vs tedavi olursun yada farkına bile varmazsın kanında gezinir ama hamile iken alırsan kanından bebeğe geçer ve bebeğin beynini vs tahrip edip engelli olmasına sebep olabilir.. O yüzden çiğ et tavuk yumurta kedi kakası falan ellemiyoruz gebelikte. Tabiki yemek yaparken mecbursun o zaman eldiven kullan şu ince ameliyat eldivenleri varya onlardan.. ha istemeden olsa temas ettin mutlaka yıka ellerini antibakteriyel sabunla falan..

çokk teşekkürler açıklamaların için artık dikkat ederim ne yapayım. Öyle böyle geçecek marta kadar hayırlısıyla inşaallah .
Eldivenle iş yapmakta sıkar beni ama kuzum için dayanırız artık.

çokk teşekkürler açıklamaların için artık dikkat ederim ne yapayım. Öyle böyle geçecek marta kadar hayırlısıyla inşaallah .
Eldivenle iş yapmakta sıkar beni ama kuzum için dayanırız artık.

Rica ederim ..ama bu konu şakaya gelmez allah korusun.. ben öyle çok pimpirikli değilimdir ama bu konunun sonuçları allah korusun kahve içtim bişi olurmu demekle aynı değil.. altı üstü eldiven işte giyer de yaparız köfteleri :37: bu arada köfte falan demezsek canım örneklerde canım istedi resmen :37:

Rica ederim ..ama bu konu şakaya gelmez allah korusun.. ben öyle çok pimpirikli değilimdir ama bu konunun sonuçları allah korusun kahve içtim bişi olurmu demekle aynı değil.. altı üstü eldiven işte giyer de yaparız köfteleri :37: bu arada köfte falan demezsek canım örneklerde canım istedi resmen :37:

:9::9::9: ay çok güldüm yaaa etraf hamile kaynıyor tabi bende yazıyom işte aklıma geleni canı çeken olursa hakkını helal etsin

birinci 53
ikinci 113
üçüncü 816 çıktı
doktor bugün vajinal baktı tamam artık teste gerek yok dedi 15 gün sonra kalbinin atışını duymaya gideceğiz inşallah.
O yüzden bence senin değerin iyi çıkmış takma kafana ama kontrol et 2 gün arayla testi tekrarla artış olup olmadığı önemliymiş.

kaç haftalık hamilesin cnm keseyi gördünmü?:49::nazar:

ya kızlar bişi sorucam size.. sizdede anormal şişlikler oluyormu ? 4 aylık hamile gibi geziyorum ben resmen.. bazen değil ama minimum haftanın 4 günü şişim 4-5 kilo ödem tutuyo vücudum.. bir benmi böyleyim acaba ?

kaç haftalık hamilesin cnm keseyi gördünmü?:49::nazar:

sat 9 haziran canım
10 temmuz beta 53
12 temmuz beta 113
16 temmuz beta 816 çıktı.
Bugün 5+3 oldum. Sabah dayanamadım meraktan gittim doktora. Çünkü bana da kimyasal demişlerdi ümitlenme takip et demişşlerdi
Doktor keseyi vajinal olarak muayene ederek gördü gerçi mercimek kadardı ama yeri çok güzel dedi. 15 gün sonra kalp atışına bakmak için çağırdı.

birinci 53
ikinci 113
üçüncü 816 çıktı
geçen mayıs ayında anneler gününde düşük yaptım
kendiliğinden düştüğüne göre içi boş çekirdeksiz yumurtayla döllenmiştir veya bebek sağlıksızdır dedi dr
hamile olduğumu öğrenemeden düşük yaptığımı öğrendim
5 senedir tedavi görüp hiç olumlu cevap alamayınca ve tedavisiz kendiliğimden hamile kalınca çok pimpiriklendim
sende hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah
adet günün üzerinden kaç gün geçti canım ? birde dış gebelik olsa bile senin vücudunda bir döllenmiş yumurta var ister rahimde ister tüpte farketmez vücut aynı miktarda hormonu salgılar..

Şu ebelere çok sinir oluyorum bazen yaa.. değerin yüksek çıkar mol derler düşük çıkar dış derler.. ya bi hayra açın ağzınızı yahu..

adetlerim çok düzenlidir günü şaşmaz
5 gün geçti... yarını iple çekiyorum meraktan çatlıycam varmı yokmu :26:
bu sefer becerebildimmi bakalım hamile kalmayı :18:

liste hazırlayan yokmu kızlar :17:

Back