Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulantılar bende de var arkadaşım ama senin kadar değil çok şükür. ama şu kısacık hamilelik sürecinde öğrendiğim midem ne kadar boş kalırsa o kadar çok midem bulanıyor az ve sık yiyin diyorlar ya gerçekten öyle. şu sıralar yemek yemek çok zor sanırım hepimiz için
aynı sıkıntı bende de var erkenden uyuyorum sonra gecenin bir vakti uyanıyorum bir daha zor uyuyorum yada sabah 6 da uyanıyorum yatakta alarmın çalmasını bekliyorum,bu biraz daha böyle devam ederse eşim beni boşar yüzünü göremiyorum bu çocuk şimdiden aramıza girdi benim yerimi aldı diyor
tey Allahım benimm için neden geçerli değil bu yaa çok sık acıkıyorum ve sürekli yiyiyorum gece uyandığımda kendimi mutfakta buluyorum. deli gibi kilo almaktan korkuyuyorum
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri şişliğim geçmiyo göbeğim önden gidiyo hele de akşamları doktorum normal demişti şişkinlik ve gazdan kaynalanıyor bir de progestron kullanıyorum o da fazlaca gaz yapıyor bir de ben sanki kilo aldım ilk 3 ay kilo almamak gerek ama yediğim içtiğim bişey yok hareketsizlikten alıyorum galiba siz de kilo aldınız mı
Listeye eklenmiyoruz sanırım
Günaydın Güzel anne adayları.........
Ben bugün çok mutluyum..Eşim dün kocaman bir demet çiçek yaptırmış bnm için..Üstüne birde hediye...Çok duygulandım..
HAmile olduğumu hissettim...
Bu 9 ay bereketli geçecek anlaşılan:)))
maşallah bi sıkıntımız yok bebişle ama bazı hareketlerde sancı giriyor ara ara. Bir de çok nadir seyiriyor kasıklarım sanki pıtpıt atıyor..
tey Allahım benimm için neden geçerli değil bu yaa çok sık acıkıyorum ve sürekli yiyiyorum gece uyandığımda kendimi mutfakta buluyorum. deli gibi kilo almaktan korkuyuyorum
Naılsınız mart anneleriii ?
benim sol kasığım acayip ağrıyor fikri olan varmı ?????
kızlar ben şimdi 6+2 oldum ya bebek ben ne yersem ondan mı besleniyo yoksa kanımdan mı göbek bağı oluşmamışdır demi daha çok cahil hissettim kendimi amaa merak ediyorum
günaydınlar hanımlar..nasılsınız??
ben halsiz, bitkin sürekli uykum olan bir haldeyim (yakında kovarlar beni) ve açım sürekli yemekten yoruldum ya
sen nasılsın bugünn
kimsenın bulantısı olmuyor galıba :) ne güzell benımde gecer ınsallahh
bebeğin yerleşiyordur canım...korkma......
kimsenın bulantısı olmuyor galıba :) ne güzell benımde gecer ınsallahh