kızlar merhaba canım sıkkın biraz bu aralar cok gerginim sizde aynı durumdamısınız. bide hala doktora gitmedim ögrendiğimden beri bu cumartesi gidicem tedirginim biraz...
selam hanımlar gününüz güzel geçsin inşallah
Ben hala bir belirti yaşamıyorum sadece akşamları erkenden uykum geliyor:)
Yeni öğrenen anne adaylarını da tebrik ediyorum
sanırım 6. haftadan itibaren duyulmaya başlanıyor, karından tam duyulamıyorsa vajinal ultrosonla bakıyolar canım.
kızlar merhaba canım sıkkın biraz bu aralar cok gerginim sizde aynı durumdamısınız. bide hala doktora gitmedim ögrendiğimden beri bu cumartesi gidicem tedirginim biraz...
GÜLÜM SENİNLE HİÇ KONUŞMADIK Kİ...GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR NELER YİYORSUN NASILSIN??BUNLARA GÖRE...BAZENDE TIKANIYORUM ZAMANA İHTİYACIM OLUYOR CANIM BENİM.../QUOTE]
Haklısın :) geçmiş olsun bu arada umarım keyfi yerine gelir oğlunun..
Kısaca özetliyorum sat 6 haziran yaş 25 ama 26 dan gün aldım bu arada.. bol bol uyuyorum acayip uyku yaptı bulantılar bu bir iki gündür şiddetlendi. Tuzlu şeyleri daha çok canım istiyor şalgam suyu ayran ve cacık gibi mesela..kese göründü :) detaylar bunlariçinden gelmezse hiç zorlama çok teşekkürler..
henüz bende gitmedim canım allah izin verirse cuma gitmeyi düşünüyorum pazartesiyede sarkabilir bu durum ilk gebeliğimde çok küçüktü vajinal muayane etti derken 3. 4. en son problem çıktı operasyonla aldılar yani o gerginlik korku tedirginlik bendede var ama çok düşünmemeye çalışıyorum olumsuz şeyleri güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun
kızlarrr bu ciğerle ilgili mevzuda ne düşünüyorsunuz, ciğere dokununca leke oluyormuş ya yememeli miyiz ciğer şimdi bende severim yani?
korkuyorum,gerginim allah hepimize sabır versin inşallah. şu hamilelik dönemini inşallah sorunsuz atlatabiliriz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlarrr bu ciğerle ilgili mevzuda ne düşünüyorsunuz, ciğere dokununca leke oluyormuş ya yememeli miyiz ciğer şimdi bende severim yani?
GÜLÜM SENİNLE HİÇ KONUŞMADIK Kİ...GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR NELER YİYORSUN NASILSIN??BUNLARA GÖRE...BAZENDE TIKANIYORUM ZAMANA İHTİYACIM OLUYOR CANIM BENİM.../QUOTE]
Haklısın :) geçmiş olsun bu arada umarım keyfi yerine gelir oğlunun..
Kısaca özetliyorum sat 6 haziran yaş 25 ama 26 dan gün aldım bu arada.. bol bol uyuyorum acayip uyku yaptı bulantılar bu bir iki gündür şiddetlendi. Tuzlu şeyleri daha çok canım istiyor şalgam suyu ayran ve cacık gibi mesela..kese göründü :) detaylar bunlariçinden gelmezse hiç zorlama çok teşekkürler..
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOLASIN...BİRAZ DAHA BEKLİCEM SENİN İÇİN
DOKUNMAMAK LAZIM VE İYİ PİŞMİŞ OLMASI LAZIM.KURBANDADA ÇİĞ ETE DOKUNMAYIN HURAFEMİDİR BİLMEM AMA BEBEĞİN BİR YERİNDE KIRMIZILIK OLURMUŞ ARKADAŞIMIN BEBEĞİNİN TAM ALNINDA KIYAMAM BİRDE KIZ ÇOCUĞU...
korkuyorum,gerginim allah hepimize sabır versin inşallah. şu hamilelik dönemini inşallah sorunsuz atlatabiliriz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
SEN ÇOK DÜŞÜNÜP OLUMSUZU ÇAĞIRIYORSUN CANIM YAPMA NE OLUR.GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN..
selam arkadaşlar.
Kayra'cım, ömrünün doğum gününü kutlamak istedim :) İnşallah abi kardeş seneye daha kalabalık kutlamak nasip olur.
ALEYKÜM SELAM CANIM.OYYYYYYYYY TEŞEKKÜR EDERİM EKSİK OLMA.AMİN GÜLÜM AMİN...
arkadaşlar bugün hastaneye gidecegim ayın 10unda beta 219.10 acaba kese görünürmü bugün
ben hic duymadim dokununca leke olmasini, bilimsel bir temeli var midir acaba? Bilinen gercek cigerin cok yuksek miktarda a vitamini icermesi dolayisiyla sakincali olmasi, a vitamininin fazlaligi toksik etki yapiyor ve bebekte anomali riskini arttiriyormus, ingilterede o nedenle a vitamini iceren vitamin haplarida verilmez hamilelere, hamilelere ozel vitaminlerden a vitamini cikarilmistir hep, hamilelik suresince ciger yememekte fayda var
bugün 17 si hergün ikiye katlaması lazım.karından olmasada vajinal görünebilir ama inşallah karından görünür değerin 2000 ve üstü olması lazım die biliyorum belki 2000 i geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?