• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba herkese.. arkadaşlarım benim gebeliğim sonlandırıldı çünkü dış gebelikmiş.cuma günü sabah kanamam başladı ve acilen ameliyata alındım.sol tüpüm ve bebek alındı. çok zor günler geçiridim.beni listeden kaldırabilirsiniz. hayırlısı böleymiş.sizler inşallah sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. ne olur bana ve benim gibi olanlara dua edin.gelecekle ilgili bazen umutlu oluyorum ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki.ne olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyrum. sadece dua ediyorum....

geçmiş olsun korkma ben 7 ay önce dış gebelik geçirdim inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alıcam ben umudumu yitirmedim hiç sende yitirme...sen daha şanslısın tüpün alınmış en azından sorunlu olan gitti benim iğne ile sonlandırıldı hep ya yine aynı tüpte kalırsa diye çok korktum miniğim hızlıca geçti herhalde ki takılıp kalmamış tüpte....umudunu yitirme ancak kendine bedenine anneliğe hazırlanması için süre ver....uzun bir süre olsun...en iyisini bizleri tek bir damladan yaratan yüce yaradan bilir....

arkadaşlar sizlerle sevincimi paylaştım sağ olun sizde çok yanımda oldunuz..yazdığıma pişman oldum sağ olun

merhaba kızlar
benim 5 gün günüm geçti test yaptım 2 çizgi çıktı
kan verdim öğleden sonra sonuç alacam yarında dr gidecem
12 mayısta düşük yapmıştım ..bunuda doktorda görene kadar doktor bir sorun yok diyene kadar inanamıycam heralde
son adet tarihim 11 haziran
tahmini doğum tarihi 19-03-2013 :17: tabi bebek varsa yada sağlıklıysa

merhaba kızlar
12 mayısta düşük yapmıştım ..bunuda doktorda görene kadar doktor bir sorun yok diyene kadar inanamıycam heralde

hayırlısı olsun canım Allah hayırlısıyla vakti zamanında versin inşallah benim 3 düşüğüm var kısmet olmayınca olmuyor umarım bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasip olur...

arkadaşlar bende şimdi geldim doktordan kesemizi gördük doktor çok iyi kese dedi tam yerine kurulmuş dedi.çok mutluyum betahcg için kan verdim makine bozukmuş 3 gün sonra çıkar sonuç dedi bingölde olunca normal dedim..ben burda nasıl doğum yapıcam ya endişeleniyorum valla..eşimi ikna edersem memleketime giderim orda yaparım inşallah

geçmiş sayfada kalmışın arada kaynamış valla görmemiş alıngan anne hamilelikte oluyor böyle :54::54::54: kesen hayırlı olsun bende kesemi gördüm kalp atışını duymak için zamanı mı bekliyorum, eğer orda iyi bir doktor yoksa bencede memelketine git doğum çok önemli Allah korusun valla... yinede nasibin vardır bir yerde tabiki

geçmiş olsun korkma ben 7 ay önce dış gebelik geçirdim inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alıcam ben umudumu yitirmedim hiç sende yitirme...sen daha şanslısın tüpün alınmış en azından sorunlu olan gitti benim iğne ile sonlandırıldı hep ya yine aynı tüpte kalırsa diye çok korktum miniğim hızlıca geçti herhalde ki takılıp kalmamış tüpte....umudunu yitirme ancak kendine bedenine anneliğe hazırlanması için süre ver....uzun bir süre olsun...en iyisini bizleri tek bir damladan yaratan yüce yaradan bilir....

canımmm çok geçmiş olsun yeni bebeğinde hayırlı olsun .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. canım dış gebelikten sonra ne kadar korundun? doktorun neler söledi? herhangi bir tedavi uygulndı mı yoksa doğal yollardan mı hamile kaldın? yaşadığın süreci anlatır mısın???

merhaba kızlar

hayırlı olsunnn hamilesin inşallahh :8::8: sorun yoktur inşallah dua et bol bol

merhaba kızlar

inşallah hamilesidir. benim normalinden 8 gün geçmişti. son adetten ise 41 gün geçti. acaba ben de kan testi yaptırsam mı?

sende erkek hissediyorsan deme keyfine :52::52::52:

Ben hep erkek hissediyorum eşim de kz bakalım hiç farketmez hangisi olursa..

dün buraya adetim çok gecikti diye yazmıştım. bugün sağlıkcağına gittik. idrar testine göre hamileyim:)))) kan testine gerek yok dediler. gittim bi tane idarar testi aldım. 4 tl. hemşire idarrı yapmamı söyledi. gittim yaptım getirdim. damlalıkla içinden biraz aldı ve cihaza koydu. ben elimdeki bardağı tuvalete atana kadar çift çizgi oluşmuş. kan testine gerek yok dediler. eşim dışarda beni bekliyordu. onu görünce başladım ağlamaya. şaşırdı korktu ... hamileymişim dedim... garip bir mutluluktu. 9. ayda anca oldu. kızlar ben 2 ay soğan kürü yaptım. sanırım çok faydası oldu. doktor bana yumurtalıkların çalışmıyor, tembel demişti. mutlaka soğan kürünü deneyin..allah herkese nasip etsin..

Tebriklerrrrrr..Sen yine az beklemişsin ben 2,5 yıl bu günü bekledim ama ağlayamadım bile kasıldım kaldım...Sanırım elime alınca boşalıcam...

günaydın güzel anneler nasılsınız :16:
bayaa bir sayfa olmuş oku oku bitmedi alıntı yapmayım dedim
yeni aramıza katılan arkadaşlar hayırlı olsun hoşgeldiniz :38:
pln01 arkadaşım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun :16:

benim gittikçe belirtilerim zayıflıyor gibi normal mi bu ya :44: iyice evhamlı oldum ben valla kalp atışlarını görmeden iyi olduğuna inanamıyorum :18:

bu arada Kayracım cinsiyet tahimini oyunu oynuyormuşsunuz ben 26 yaşındayım haziranda aşılamam oldu haziranı baz alırsam 26+6+9 o da 41 yapıyor KIZ yani :17: hep bir kızım olsun istemiştim bakalım tutacak mı :1: neyse sağlıklı olsun da önemli olan o :nazar:

Son düzenleme:
benim gittikçe belirtilerim zayıflıyor gibi normal mi bu ya :44: iyice evhamlı oldum ben valla kalp atışlarını görmeden iyi olduğuna inanamıyorum :18:

bu arada Kayracım cinsiyet tahimini oyunu oynuyormuşsunuz ben 26 yaşındayım haziranda aşılamam oldu haziranı baz alırsam 26+6+9 o da 41 yapıyor KIZ yani :17: hep bir kızım olsun istemiştim bakalım tutacak mı :1: neyse sağlıklı olsun da önemli olan o :nazar:

günaydın Allah gönlüne göre versin ama sanırım temmuz annelerinin çoğu erkek gibi gözüküyor...

canımmm çok geçmiş olsun yeni bebeğinde hayırlı olsun .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. canım dış gebelikten sonra ne kadar korundun? doktorun neler söledi? herhangi bir tedavi uygulndı mı yoksa doğal yollardan mı hamile kaldın? yaşadığın süreci anlatır mısın???

değerlerim düşmediği için 2 kez iğne oldum doktorum iğnenin etkisi geçsin diye 4 ay korunma verdi çünkü bebeğin sakat olabilir iğne etkisiyle dedi çünkü iğne kemoterapi sırasında vurulan kanser iğneleri yani hücre büyümesini engelleyici....biz 4 ay korunduk nisan ayı itibari ile de folik asit ve vitamin kullanmaya başladım bu arada kendimi tekrar dış gebeliğe yada düşüğe hazırladım çünkü tekrarlama ihtimali çok yüksek dendi ama doktorum bekle ve gör dedi....2 ay hamile kalamadım bu ay doktorumla konuştum biz yumurtalama günleri vs. dikkat ediyoruz ama hamile kalamadım dedim o da adetinin 5.günü gel rahim flimi çekelim dedi ben adet olmayı ve rahim flimine gitmeyi beklerken bebeğimi görmeye gittim...şimdi burada arkadaşların endişelerini ya düşerse ya küçükse diye okuyorum ama bende hiç endişe yok çünkü beterin beteri var,düşük dış gebelikten daha iyi korunma süren az,çektiğin acı az,kendinde bir sorun varmış gibi görmezsin...şimdi kendimi hamileliğe çok kaptırmadım normal hayatıma devam ediyorum miniğim yalnızca mide bulantılarıyla ben buradayım diyor,doktoruma sormadan tatil planı yaptık rezervasyon yaptırdık pazar günü 9 saat antalyaya gidicez çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşeyin hayırlısı ben kendime dikkat ediyorum gerisi miniğime ruhunu üfleyecek olan yaradana kalmış....o ruh üflenirse ben ne yaparsam yapayım benden gitmez,o ruhun sırası gelmemişse ne yaparsam yapayım benimle olmaz...sıkma kendini ve üzme bebeğin hiç ummadığın biranda seninle olacak sadece buna inan....

hayırlısı olsun canım Allah hayırlısıyla vakti zamanında versin inşallah benim 3 düşüğüm var kısmet olmayınca olmuyor umarım bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasip olur...
saol cnm teşekkür ederim
rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
senin ilk bebekmi
benim 12 yaşında 1 kızım var
2. için 2007 de tedaviye başlamıştık

bu zamana kadar ara ara tedavi oldum gelmedi bebek
şimdi kendiliğinden oldu
inşallah hamilesidir. benim normalinden 8 gün geçmişti. son adetten ise 41 gün geçti. acaba ben de kan testi yaptırsam mı?
inşallah cnm :)
dr gittinmi kese ve içinde bebek göründümü
ben yarın dr gidecem kan testi ister hastanede uğraşmayım diye sağlık ocağında yaptırıp gösterecem
pln01 arkadaşım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun :16:

hoşbulduk cnm :)

yaptığınız hesaba göre benimki 33+6+9=48 çıkıyor
yani erkek :37:

Son düzenleme:
bende cinsiyet oyununa katılıyorum....yaş 30 / hamile kalınan ay Mayıs (5)+9
sonuç 44 yani paşa çocuk gelecek inşallah...ama ben geçen hafta rüyamda cenaze görmüştüm rüya tabirlerinde hamile kadının görmesi erkek bebek diyordu hayırlısı ile sağlıkla aza eksikliği olmadan mutlu huzurlu bir bebek dünyaya gelir....

değerlerim düşmediği için 2 kez iğne oldum doktorum iğnenin etkisi geçsin diye 4 ay korunma verdi çünkü bebeğin sakat olabilir iğne etkisiyle dedi çünkü iğne kemoterapi sırasında vurulan kanser iğneleri yani hücre büyümesini engelleyici....biz 4 ay korunduk nisan ayı itibari ile de folik asit ve vitamin kullanmaya başladım bu arada kendimi tekrar dış gebeliğe yada düşüğe hazırladım çünkü tekrarlama ihtimali çok yüksek dendi ama doktorum bekle ve gör dedi....2 ay hamile kalamadım bu ay doktorumla konuştum biz yumurtalama günleri vs. dikkat ediyoruz ama hamile kalamadım dedim o da adetinin 5.günü gel rahim flimi çekelim dedi ben adet olmayı ve rahim flimine gitmeyi beklerken bebeğimi görmeye gittim...şimdi burada arkadaşların endişelerini ya düşerse ya küçükse diye okuyorum ama bende hiç endişe yok çünkü beterin beteri var,düşük dış gebelikten daha iyi korunma süren az,çektiğin acı az,kendinde bir sorun varmış gibi görmezsin...şimdi kendimi hamileliğe çok kaptırmadım normal hayatıma devam ediyorum miniğim yalnızca mide bulantılarıyla ben buradayım diyor,doktoruma sormadan tatil planı yaptık rezervasyon yaptırdık pazar günü 9 saat antalyaya gidicez çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşeyin hayırlısı ben kendime dikkat ediyorum gerisi miniğime ruhunu üfleyecek olan yaradana kalmış....o ruh üflenirse ben ne yaparsam yapayım benden gitmez,o ruhun sırası gelmemişse ne yaparsam yapayım benimle olmaz...sıkma kendini ve üzme bebeğin hiç ummadığın biranda seninle olacak sadece buna inan....

canımm benim Allah razı olsun... Bak ne güzel tekrar hamilesin çok şükür umut oldun bana sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum. çok teşekkür ederim cevabın için...

Mrb kızlar nasılsınız.ben çok şükür biraz daha iyiyim.dün iş çıkışı hemen devlet hast koştum ama gittiğime bin pişman oldum.dr naletin biriydi.bütün hastalara bağırdı nerdeyse dövecekti.kaba kaba davrandı.baktıramadım orda.bi yönlendirme üzerine özel bir hastaneye gittin.dr çok ilgilendi.usg de baktı.çok şükür bebiş iiymiş.kalp atışını duyduk.fakat kafam çok karıştı.normalde dün bebeğim 7+2 idi.doktorum öyle demişti.sat tarihime göede öyle ama dün 6+6 çıktı.kesinlikle bu doğru dedi.gerilememi var dedim.gerileme olsaydı kalp atmazdı dedi.yalnız ağrı ve lekelenmeler düşüğe neden olabilirmiş.progestan ilaç akşamları 2adet alcam,iğne 2 günde 1 vurcam bide makattan fitil verdi.inş ii olurum.bunları hepsini birden kullanan varmı acaba.

Back