şimdi şirketten izin alıp yakın olan bi klinikteki doktora gittim. Doktor beta düşük (816) o yüzden karından görünmez dedi. Vajinal baktı kese mercimek kadar gözüktü.
Daha çok küçük ama kurulduğu yer çok iyi dedi. çok şükür dış gebelik yok dedi. şimdi iki ihtimal var ya boş ya dolu gebelik bunuda iki hafta sonra öğrenebiliriz dedi. :18:
Folik asit verdi. Içim biraz rahatladı ama yinede bu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum.Belkide yaramazlık yapıp haftaya başka bi doktora giderim :)
merhaba kızlar
benim 5 gün günüm geçti test yaptım 2 çizgi çıktı
kan verdim öğleden sonra sonuç alacam yarında dr gidecem
12 mayısta düşük yapmıştım ..bunuda doktorda görene kadar doktor bir sorun yok diyene kadar inanamıycam heralde
son adet tarihim 11 haziran
tahmini doğum tarihi 19-03-2013tabi bebek varsa yada sağlıklıysa
Mrb kızlar nasılsınız.ben çok şükür biraz daha iyiyim.dün iş çıkışı hemen devlet hast koştum ama gittiğime bin pişman oldum.dr naletin biriydi.bütün hastalara bağırdı nerdeyse dövecekti.kaba kaba davrandı.baktıramadım orda.bi yönlendirme üzerine özel bir hastaneye gittin.dr çok ilgilendi.usg de baktı.çok şükür bebiş iiymiş.kalp atışını duyduk.fakat kafam çok karıştı.normalde dün bebeğim 7+2 idi.doktorum öyle demişti.sat tarihime göede öyle ama dün 6+6 çıktı.kesinlikle bu doğru dedi.gerilememi var dedim.gerileme olsaydı kalp atmazdı dedi.yalnız ağrı ve lekelenmeler düşüğe neden olabilirmiş.progestan ilaç akşamları 2adet alcam,iğne 2 günde 1 vurcam bide makattan fitil verdi.inş ii olurum.bunları hepsini birden kullanan varmı acaba.
merhaba herkese.. arkadaşlarım benim gebeliğim sonlandırıldı çünkü dış gebelikmiş.cuma günü sabah kanamam başladı ve acilen ameliyata alındım.sol tüpüm ve bebek alındı. çok zor günler geçiridim.beni listeden kaldırabilirsiniz. hayırlısı böleymiş.sizler inşallah sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. ne olur bana ve benim gibi olanlara dua edin.gelecekle ilgili bazen umutlu oluyorum ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki.ne olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyrum. sadece dua ediyorum....
kayra bana ne geçiyor içinden hadi söyle nolur ?
ben haziranda hamile kaldım ama ağustosta 27 yaşımı doldurucam. 26+6+9 mu yok sa 27+6+9 mu hesaplamalıyım ?
Çin takviminde de kafam karışıyo .Doldurduğum yaşa mı yoksa içinde olduğum yaşa mı bakıcaz?
İÇİNDE BULUNDUĞUN YAŞ YANİ HAMİLE KALDIĞIN YAŞ GÜLÜM....
ben haziranda hamile kaldım ama ağustosta 27 yaşımı doldurucam. 26+6+9 mu yok sa 27+6+9 mu hesaplamalıyım ?
Çin takviminde de kafam karışıyo .Doldurduğum yaşa mı yoksa içinde olduğum yaşa mı bakıcaz?
bence içinde olduğun yaşla hesaplıcaksındır.
Kayracım ben hesapladım kız gibi çıkıyor ama kutumda erkek hissediyorum, rüyamda da erkek gördüm bakalım hayırlısı
CANIM ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDE YATANI VERSİN.OYUN DEDİM ZATEN GÜLÜM..GERÇEK DEMEDİM Kİ
HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH...1985 ağustos doğumluyum haziranda hamile kaldım.Bu oyuna göre 27+6+9 :42 çift erkek çıkıyor o zaman:)))
dün buraya adetim çok gecikti diye yazmıştım. bugün sağlıkcağına gittik. idrar testine göre hamileyim:)))) kan testine gerek yok dediler. gittim bi tane idarar testi aldım. 4 tl. hemşire idarrı yapmamı söyledi. gittim yaptım getirdim. damlalıkla içinden biraz aldı ve cihaza koydu. ben elimdeki bardağı tuvalete atana kadar çift çizgi oluşmuş. kan testine gerek yok dediler. eşim dışarda beni bekliyordu. onu görünce başladım ağlamaya. şaşırdı korktu ... hamileymişim dedim... garip bir mutluluktu. 9. ayda anca oldu. kızlar ben 2 ay soğan kürü yaptım. sanırım çok faydası oldu. doktor bana yumurtalıkların çalışmıyor, tembel demişti. mutlaka soğan kürünü deneyin..allah herkese nasip etsin..
HAYIRLI OLSUN HOŞGELDİN:)))
arkadaşlar bende şimdi geldim doktordan kesemizi gördük doktor çok iyi kese dedi tam yerine kurulmuş dedi.çok mutluyum betahcg için kan verdim makine bozukmuş 3 gün sonra çıkar sonuç dedi bingölde olunca normal dedim..ben burda nasıl doğum yapıcam ya endişeleniyorum valla..eşimi ikna edersem memleketime giderim orda yaparım inşallah
GÖZÜN AYDIN EN GÜZEL HABERLERLE DEVAM EDELİM İNŞALLAH...,
owwwww... SAT hangi aysa ona mı bakıyoruz ? Benim 27 Mayıs,haziranda kaldım diyerekten 6.ayı hesaplamıştım.Biri benim adıma hesaplar mı rica etsem,çok karıştı kafam :) 22.04.1980 doğumluyum.SAT 27 Mayıs.
32+5+9 ERKEK ÇIKIYOR CANIM...
Kızlar günaydın henüz test yaptırmadım ama 2 gün adetim gecikti sanırım bende 2013 mart annesiyim :)))))
YAPSANA TEST NE BEKLİYORSUN NASIL BEKLİYORSUN:))))
arkadaşlar sizlerle sevincimi paylaştım sağ olun sizde çok yanımda oldunuz..yazdığıma pişman oldum sağ olun
vanım alınganlık yapma.pelinin durumundan dolayı arada kaynamıştır..
daha yaptırmadınmıinşallah hamilesidir. benim normalinden 8 gün geçmişti. son adetten ise 41 gün geçti. acaba ben de kan testi yaptırsam mı?
günaydın güzel anneler nasılsınız
bayaa bir sayfa olmuş oku oku bitmedi alıntı yapmayım dedim
yeni aramıza katılan arkadaşlar hayırlı olsun hoşgeldiniz
pln01 arkadaşım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun
benim gittikçe belirtilerim zayıflıyor gibi normal mi bu ya :44: iyice evhamlı oldum ben valla kalp atışlarını görmeden iyi olduğuna inanamıyorum :18:
bu arada Kayracım cinsiyet tahimini oyunu oynuyormuşsunuz ben 26 yaşındayım haziranda aşılamam oldu haziranı baz alırsam 26+6+9 o da 41 yapıyor KIZ yanihep bir kızım olsun istemiştim bakalım tutacak mı neyse sağlıklı olsun da önemli olan o
kötü düşünce yasak güzel düşüneceğiz güzeli çağıracağız.oyun bu kuzum tutacak yada tutmayacak die bi iddiam yok.bende tuttu üç kuzumdada.sizde deneyin istedim:)))
bende cinsiyet oyununa katılıyorum....yaş 30 / hamile kalınan ay Mayıs (5)+9
sonuç 44 yani paşa çocuk gelecek inşallah...ama ben geçen hafta rüyamda cenaze görmüştüm rüya tabirlerinde hamile kadının görmesi erkek bebek diyordu hayırlısı ile sağlıkla aza eksikliği olmadan mutlu huzurlu bir bebek dünyaya gelir....
hadi bakalım hayırlısı inşallahh...
Allah kısmet eder de doğurabilirsem ilk bebek olacak daha önce 3 tane düşüğüm oldu(((
eski yok yeni var güzel olacak güzell.doğuracaksın tabii uykusuz kalacaksın bizim gibi kıvaranacaksın:)))
Mrb kızlar nasılsınız.ben çok şükür biraz daha iyiyim.dün iş çıkışı hemen devlet hast koştum ama gittiğime bin pişman oldum.dr naletin biriydi.bütün hastalara bağırdı nerdeyse dövecekti.kaba kaba davrandı.baktıramadım orda.bi yönlendirme üzerine özel bir hastaneye gittin.dr çok ilgilendi.usg de baktı.çok şükür bebiş iiymiş.kalp atışını duyduk.fakat kafam çok karıştı.normalde dün bebeğim 7+2 idi.doktorum öyle demişti.sat tarihime göede öyle ama dün 6+6 çıktı.kesinlikle bu doğru dedi.gerilememi var dedim.gerileme olsaydı kalp atmazdı dedi.yalnız ağrı ve lekelenmeler düşüğe neden olabilirmiş.progestan ilaç akşamları 2adet alcam,iğne 2 günde 1 vurcam bide makattan fitil verdi.inş ii olurum.bunları hepsini birden kullanan varmı acaba.
seni merak ediyordum dikkat et canım allaha emanetsiniz..
yaramazlık değilki canım bu içine sinene kadar rahatlayana kadar git:))),Şimdi şirketten izin alıp yakın olan bi klinikteki doktora gittim. Doktor beta düşük (816) o yüzden karından görünmez dedi. Vajinal baktı kese mercimek kadar gözüktü.
Daha çok küçük ama kurulduğu yer çok iyi dedi. Çok şükür dış gebelik yok dedi. Şimdi iki ihtimal var ya boş ya dolu gebelik bunuda iki hafta sonra öğrenebiliriz dedi. :18:
Folik asit verdi. İçim biraz rahatladı ama yinede bu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum.Belkide yaramazlık yapıp haftaya başka bi doktora giderim :)
skrn82 çok geçmiş olsun çok şükür bi sorun yokmuş çok sevindim .dikkat et inşaallh artık istirahat et bolca bende inşallh yarın randevum keseyi görürüz inşaallh bi sorun yoksa ama ben karından ultrasonda kalp atışı görünürmü kafamda o var....
Selam kızlar
Sürmelim nasılsın düzelme var mı hiç mide bulantıların devam mı
Selam kızlar
kızlar kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulur ve karındanmı yoksa vajinal olarakmı yapılır?
aleyküm selam canım hoşgeldin??nasılsın??doktorundan alsana bulantı için bişeyler....
Kesen göründükten 2 hafta sonra duyulur ulturasonla görünmezse eğer alttan bakılırkızlar kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulur ve karındanmı yoksa vajinal olarakmı yapılır?
Bende bu gün çok iyim ama belli olmuyor tabi bulantının ne zaman geleceği soğuk suyun altından hiç çıkmıyorumhiç kesintisiz devam canım.. Geçenlerde 1 gün çok iyiydim..dedim heralda kesilecek ama nerdee ertesi gün kafamı kaldıramadım
Şimdide sıcaklardan bunalıyorum :18: sen nasılsın
hoşbulduk şekerim.. aldım dramamine yazdı yemeklerden yarım saat önce içiyorumsen nasılsın ben aynıyım
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizHamişler napıyosunuz bakim benim git gide belirtilerim azalıyor gibi
hoşgeldin dilaraa, ben bu sabah çok zor uyandım uyandığımda da baya nidem bulanıodu ama bende kusma olmuyor sadece baş dönmesi birde kramplar var...
kızlar ben 100 kilo olcam galiba çok acıkıyorum yaa iyiyorum 2 saat sonra hiç yememiş gibiyim, daha bu çocuk benden de beslenmiyor neden ki bu kadar acıkma hissii ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?