2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Şimdi şirketten izin alıp yakın olan bi klinikteki doktora gittim. Doktor beta düşük (816) o yüzden karından görünmez dedi. Vajinal baktı kese mercimek kadar gözüktü.
Daha çok küçük ama kurulduğu yer çok iyi dedi. Çok şükür dış gebelik yok dedi. Şimdi iki ihtimal var ya boş ya dolu gebelik bunuda iki hafta sonra öğrenebiliriz dedi. :18:
Folik asit verdi. İçim biraz rahatladı ama yinede bu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum. Belkide yaramazlık yapıp haftaya başka bi doktora giderim :)

hayırlı olsun cnm.inş sağlıkla kucağına alırsın

merhaba canım bnmde 14 mayısda 2 aylıkken sonlandırılmıştı operasyondan 27 gün sonra regl oldum haziranın 11inde dahada olmadım:)) temmuzun 9unda olmam gerekiyordu en fazla 3 gün şaştığını varsayarsam yine gecikmem oldu geçen hafta eczaneden 3 tane test aldım ve 3 gün üstüste yaptım sonuç pozitif üstelik doktorum bana 3 ay korunmalısın dedi henüz dr gitmedim cuma gidicem bende senin gibi düşünüyorum sağlıklıdır inşaallah ,bebek vardır aslında doğru düzgün sevinemiyorum bile hareketlerimde daha temkinliyim korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

skrn82 çok geçmiş olsun çok şükür bi sorun yokmuş çok sevindim .dikkat et inşaallh artık istirahat et bolca bende inşallh yarın randevum keseyi görürüz inşaallh bi sorun yoksa ama ben karından ultrasonda kalp atışı görünürmü kafamda o var....

MERHABA.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN.ÜZÜLME DİYEMEYECEĞİM.DUA VE SABIR.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ....

kayra bana ne geçiyor içinden hadi söyle nolur ?

GÜLÜM SENİNLE HİÇ KONUŞMADIK Kİ...GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR NELER YİYORSUN NASILSIN??BUNLARA GÖRE...BAZENDE TIKANIYORUM ZAMANA İHTİYACIM OLUYOR CANIM BENİM...

sağol cnm.çalışıyorum istirahat nerde.bir sorun daha olursa işten çıkcam.bebğim daha önemli sonuçta.sende kalp atışını duyarsın karından.ben dün duydum.güzel haberlerini bekliyoruz

evet benimde ağrılarım geçti gibi sabah erken saatlerde biraz bulantı oluyor ama uzun süreli ve rahatsız edici değil.Bende yarın için çok heyecanlıyım sadece kan testi yaptırmıştım ilk kez ultrasonda bakcak doktor bakalım neler görcez Allah herkesin hayırlı muradlarını nasip eylesin.Boşuna buyurulmamış cennet annelerin ayağı altında diye...Allah kolaylıklar sağlık sıhhat versin

kızlar kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulur ve karındanmı yoksa vajinal olarakmı yapılır?

Sürmelim nasılsın düzelme var mı hiç mide bulantıların devam mı

hiç kesintisiz devam canım.. Geçenlerde 1 gün çok iyiydim..dedim heralda kesilecek ama nerdee ertesi gün kafamı kaldıramadım

Şimdide sıcaklardan bunalıyorum :18: sen nasılsın

selam hanımlar gününüz güzel geçsin inşallah

Ben hala bir belirti yaşamıyorum sadece akşamları erkenden uykum geliyor:)

Yeni öğrenen anne adaylarını da tebrik ediyorum

kızlar kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulur ve karındanmı yoksa vajinal olarakmı yapılır?

sanırım 6. haftadan itibaren duyulmaya başlanıyor, karından tam duyulamıyorsa vajinal ultrosonla bakıyolar canım.

aleyküm selam canım hoşgeldin??nasılsın??doktorundan alsana bulantı için bişeyler....

hoşbulduk şekerim.. aldım dramamine yazdı yemeklerden yarım saat önce içiyorum sen nasılsın ben aynıyım

Kesen göründükten 2 hafta sonra duyulur ulturasonla görünmezse eğer alttan bakılır
hiç kesintisiz devam canım.. Geçenlerde 1 gün çok iyiydim..dedim heralda kesilecek ama nerdee ertesi gün kafamı kaldıramadım

Şimdide sıcaklardan bunalıyorum :18: sen nasılsın
Bende bu gün çok iyim ama belli olmuyor tabi bulantının ne zaman geleceği soğuk suyun altından hiç çıkmıyorum

hoşbulduk şekerim.. aldım dramamine yazdı yemeklerden yarım saat önce içiyorum sen nasılsın ben aynıyım

benim yavru hasta 4 gündür falan.üşütmüş öksürük grip ateş.4 gündür uyumuyorum nerdeyse.halsizim.az az bulantılarım başladı...ne bileyim karışığım gülüm....

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz Hamişler napıyosunuz bakim benim git gide belirtilerim azalıyor gibi

hoşgeldin dilaraa, ben bu sabah çok zor uyandım uyandığımda da baya nidem bulanıodu ama bende kusma olmuyor sadece baş dönmesi birde kramplar var...

kızlar ben 100 kilo olcam galiba çok acıkıyorum yaa iyiyorum 2 saat sonra hiç yememiş gibiyim, daha bu çocuk benden de beslenmiyor neden ki bu kadar acıkma hissii ???

kızlar merhaba canım sıkkın biraz bu aralar cok gerginim sizde aynı durumdamısınız. bide hala doktora gitmedim ögrendiğimden beri bu cumartesi gidicem tedirginim biraz...

Bende de kusma olmuyor öğürme oluyor sadece açlık hissi duyuyorum ama mide bulantısından yiyemiyorum çok şükür bugün iyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…