• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar merhaba canım sıkkın biraz bu aralar cok gerginim sizde aynı durumdamısınız. bide hala doktora gitmedim ögrendiğimden beri bu cumartesi gidicem tedirginim biraz...

Hamilelik psikolojisi hepimizde oluyordur ilk zamanları atlatana kadar devam edecek sanırım yarın güzel haberlerle gel :46:

selam hanımlar gününüz güzel geçsin inşallah:3:

Ben hala bir belirti yaşamıyorum sadece akşamları erkenden uykum geliyor:)

Yeni öğrenen anne adaylarını da tebrik ediyorum:49:

sanırım 6. haftadan itibaren duyulmaya başlanıyor, karından tam duyulamıyorsa vajinal ultrosonla bakıyolar canım.

cuma günü gidicem bakalım inşaallah duyarım sat a göre 6.haftadayım:nazar:

kızlar merhaba canım sıkkın biraz bu aralar cok gerginim sizde aynı durumdamısınız. bide hala doktora gitmedim ögrendiğimden beri bu cumartesi gidicem tedirginim biraz...

henüz bende gitmedim canım allah izin verirse cuma gitmeyi düşünüyorum pazartesiyede sarkabilir bu durum ilk gebeliğimde çok küçüktü vajinal muayane etti derken 3. 4. en son problem çıktı operasyonla aldılar yani o gerginlik korku tedirginlik bendede var ama çok düşünmemeye çalışıyorum olumsuz şeyleri güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun:nazar:

GÜLÜM SENİNLE HİÇ KONUŞMADIK Kİ...GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR NELER YİYORSUN NASILSIN??BUNLARA GÖRE...BAZENDE TIKANIYORUM ZAMANA İHTİYACIM OLUYOR CANIM BENİM.../QUOTE]

Haklısın :) geçmiş olsun bu arada umarım keyfi yerine gelir oğlunun..

Kısaca özetliyorum sat 6 haziran yaş 25 ama 26 dan gün aldım bu arada.. bol bol uyuyorum acayip uyku yaptı bulantılar bu bir iki gündür şiddetlendi. Tuzlu şeyleri daha çok canım istiyor şalgam suyu ayran ve cacık gibi mesela..kese göründü :) detaylar bunlar :37: içinden gelmezse hiç zorlama çok teşekkürler..

kızlarrr bu ciğerle ilgili mevzuda ne düşünüyorsunuz, ciğere dokununca leke oluyormuş ya yememeli miyiz ciğer şimdi bende severim yani? :53:

henüz bende gitmedim canım allah izin verirse cuma gitmeyi düşünüyorum pazartesiyede sarkabilir bu durum ilk gebeliğimde çok küçüktü vajinal muayane etti derken 3. 4. en son problem çıktı operasyonla aldılar yani o gerginlik korku tedirginlik bendede var ama çok düşünmemeye çalışıyorum olumsuz şeyleri güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun:nazar:

korkuyorum,gerginim allah hepimize sabır versin inşallah. şu hamilelik dönemini inşallah sorunsuz atlatabiliriz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlarrr bu ciğerle ilgili mevzuda ne düşünüyorsunuz, ciğere dokununca leke oluyormuş ya yememeli miyiz ciğer şimdi bende severim yani? :53:

canım ben doktoruma geçen cuma sordum ayda en çok iki kez dana ciğeri onuda iyi pişmiş olarak tüketibilirsin sorun yok dedi.. Ama canın istemiyorsa iki kez yemek zorunda değilsin yeme dedi. Bilgine.

genel olarak çiğ et yemeyin dedi benim doktorum örneğin sucuk,salam,sosis mecbur olmadıkça yemeyin yerseniz bile iyi pişmiş olsun dedi.ciğer de iyi pişirilmeden yenmez nasılsa yiyebilirsin bence:) çiğ ete dokunmak da sakıncalı olabiliyormuş, bakteri geçmesin diye alınan bir önlem sadece:56:

selam arkadaşlar.

Kayra'cım, ömrünün doğum gününü kutlamak istedim :) İnşallah abi kardeş seneye daha kalabalık kutlamak nasip olur.

GÜLÜM SENİNLE HİÇ KONUŞMADIK Kİ...GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR NELER YİYORSUN NASILSIN??BUNLARA GÖRE...BAZENDE TIKANIYORUM ZAMANA İHTİYACIM OLUYOR CANIM BENİM.../QUOTE]

Haklısın :) geçmiş olsun bu arada umarım keyfi yerine gelir oğlunun..

Kısaca özetliyorum sat 6 haziran yaş 25 ama 26 dan gün aldım bu arada.. bol bol uyuyorum acayip uyku yaptı bulantılar bu bir iki gündür şiddetlendi. Tuzlu şeyleri daha çok canım istiyor şalgam suyu ayran ve cacık gibi mesela..kese göründü :) detaylar bunlar :37: içinden gelmezse hiç zorlama çok teşekkürler..

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOLASIN...BİRAZ DAHA BEKLİCEM SENİN İÇİN :1::1:

DOKUNMAMAK LAZIM VE İYİ PİŞMİŞ OLMASI LAZIM.KURBANDADA ÇİĞ ETE DOKUNMAYIN HURAFEMİDİR BİLMEM AMA BEBEĞİN BİR YERİNDE KIRMIZILIK OLURMUŞ ARKADAŞIMIN BEBEĞİNİN TAM ALNINDA KIYAMAM BİRDE KIZ ÇOCUĞU...

korkuyorum,gerginim allah hepimize sabır versin inşallah. şu hamilelik dönemini inşallah sorunsuz atlatabiliriz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

SEN ÇOK DÜŞÜNÜP OLUMSUZU ÇAĞIRIYORSUN CANIM YAPMA NE OLUR.GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN..

selam arkadaşlar.

Kayra'cım, ömrünün doğum gününü kutlamak istedim :) İnşallah abi kardeş seneye daha kalabalık kutlamak nasip olur.

ALEYKÜM SELAM CANIM.OYYYYYYYYY TEŞEKKÜR EDERİM EKSİK OLMA.AMİN GÜLÜM AMİN...

:nazar::emir_bebek:CANIMSIN SENİNDE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUM..BEBEĞİNLE VE BEBEKLERİNLE VE EŞİNLE NİCE NİCE YILLARA.RABBİM AĞZINIZIN TADINI BOZDURMASIN İNŞALLAHHHHHH..:nazar::emir_bebek::nazar:

Bugün ömrümmm 3 yaşını bitirdi arkadaşlar.3 yıl önce bugün rabbim beni en özel kadınlardan kıldı annelikle onurlandırdı elhamdülillah.yaşadıkça onunla nefes aldıkça şükretmelerim yetersizmi diye düşünüyorum.ayakta kalma sebebim gülüşüm herşeyim o benim...rabbim sizlerede yaşatsın.öyle güzel bir duyguki onun gün gün büyüdüğünü izlemek...tarihe herkes adını yazdırır ya kalıcı olmak için bizde evlatlarımızla kalıcıyız.....rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın hiçbir yuvayı bebek sesinden mahrum kılmasın inşallah....

arkadaşlar bugün hastaneye gidecegim ayın 10unda beta 219.10 acaba kese görünürmü bugün

bugün 17 si hergün ikiye katlaması lazım.karından olmasada vajinal görünebilir ama inşallah karından görünür değerin 2000 ve üstü olması lazım die biliyorum belki 2000 i geçmiştir.

ben hic duymadim dokununca leke olmasini, bilimsel bir temeli var midir acaba? bilinen gercek cigerin cok yuksek miktarda A vitamini icermesi dolayisiyla sakincali olmasi, A vitamininin fazlaligi toksik etki yapiyor ve bebekte anomali riskini arttiriyormus, ingilterede o nedenle A vitamini iceren vitamin haplarida verilmez hamilelere, hamilelere ozel vitaminlerden A vitamini cikarilmistir hep, hamilelik suresince ciger yememekte fayda var:49:

ben hic duymadim dokununca leke olmasini, bilimsel bir temeli var midir acaba? Bilinen gercek cigerin cok yuksek miktarda a vitamini icermesi dolayisiyla sakincali olmasi, a vitamininin fazlaligi toksik etki yapiyor ve bebekte anomali riskini arttiriyormus, ingilterede o nedenle a vitamini iceren vitamin haplarida verilmez hamilelere, hamilelere ozel vitaminlerden a vitamini cikarilmistir hep, hamilelik suresince ciger yememekte fayda var:49:

bilmemki...dedim ya gerçek mi hurafe mi bilmiyorum ama annemde kayınvalidemde dokundurmaz.allah biliyor ya bende dokunmam.arkadaşım öle demişti kızı için kurbanda et doğradım terledim elimle alnımı sildim ondandır diye...bilimselliğini bilmiyorum canım..

bugün 17 si hergün ikiye katlaması lazım.karından olmasada vajinal görünebilir ama inşallah karından görünür değerin 2000 ve üstü olması lazım die biliyorum belki 2000 i geçmiştir.

saol canım inşallah ya bugün görünür düşük riski oldugu için korkuyorum bebişime bişey olmasın bugün göreym

Back