saol canım inşallah ya bugün görünür düşük riski oldugu için korkuyorum bebişime bişey olmasın bugün göreym
Bugün ömrümmm 3 yaşını bitirdi arkadaşlar.3 yıl önce bugün rabbim beni en özel kadınlardan kıldı annelikle onurlandırdı elhamdülillah.yaşadıkça onunla nefes aldıkça şükretmelerim yetersizmi diye düşünüyorum.ayakta kalma sebebim gülüşüm herşeyim o benim...rabbim sizlerede yaşatsın.öyle güzel bir duyguki onun gün gün büyüdüğünü izlemek...tarihe herkes adını yazdırır ya kalıcı olmak için bizde evlatlarımızla kalıcıyız.....rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın hiçbir yuvayı bebek sesinden mahrum kılmasın inşallah....
Bugün ömrümmm 3 yaşını bitirdi arkadaşlar.3 yıl önce bugün rabbim beni en özel kadınlardan kıldı annelikle onurlandırdı elhamdülillah.yaşadıkça onunla nefes aldıkça şükretmelerim yetersizmi diye düşünüyorum.ayakta kalma sebebim gülüşüm herşeyim o benim...rabbim sizlerede yaşatsın.öyle güzel bir duyguki onun gün gün büyüdüğünü izlemek...tarihe herkes adını yazdırır ya kalıcı olmak için bizde evlatlarımızla kalıcıyız.....rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın hiçbir yuvayı bebek sesinden mahrum kılmasın inşallah....
olmaz korkma...gör de rahatla madem..allaha emanetler canım....
ben hic duymadim dokununca leke olmasini, bilimsel bir temeli var midir acaba? bilinen gercek cigerin cok yuksek miktarda A vitamini icermesi dolayisiyla sakincali olmasi, A vitamininin fazlaligi toksik etki yapiyor ve bebekte anomali riskini arttiriyormus, ingilterede o nedenle A vitamini iceren vitamin haplarida verilmez hamilelere, hamilelere ozel vitaminlerden A vitamini cikarilmistir hep, hamilelik suresince ciger yememekte fayda var
genel olarak çiğ et yemeyin dedi benim doktorum örneğin sucuk,salam,sosis mecbur olmadıkça yemeyin yerseniz bile iyi pişmiş olsun dedi.ciğer de iyi pişirilmeden yenmez nasılsa yiyebilirsin bence:) çiğ ete dokunmak da sakıncalı olabiliyormuş, bakteri geçmesin diye alınan bir önlem sadece
sucuğu falanda sorcaktım yazdığın iyi oldu aslında, yalnız kurbanda napıcam bilmem et kesmek zorunda kalırsam nasıl dokunmıcam
Nice yıllara kuzucuklarınla beraber canım, sağlıkla,huzurla
eldiven takarsın en fazla canım noolucak
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bende bursada yaşıyorum...
Merhaba kızlar beni de listeye eklerseniz memnun olurum.
Yaşım 26
Bursa'da yaşıyorum son adetim 27 mayıs
Beklenen doğum tarihimiz 4 mart
İlk bebeğim
Cumartesi babamızla kalp atışlarını duyduk.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Merhaba kızlar beni de listeye eklerseniz memnun olurum.
Yaşım 26
Bursa'da yaşıyorum son adetim 27 mayıs
Beklenen doğum tarihimiz 4 mart
İlk bebeğim
Cumartesi babamızla kalp atışlarını duyduk.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
ayy hurafelere bende inanmam normaldede topiklerde çok var ellemişte çocukta iz çıkmış kendimde olmasa inanmam diyenler vs. neyse bilimsel olarak açıklanması çok iyi oldu en azından zararı varda ellemiyorum derim
ama cig et meselesi onemli hanimlar, toksoplazma denen bir bakteri var, eger kan tahlilleriniz yapildiysa cikmistir zaten bagisikligin olup olmadigi ama o zamana kadar cig et ellendikten sonra hatta yumurta bile kirdiktan sonra elleri guzelce yikamadan hicbiryere dokunmamakta fayda var, hamilelikte gecirilmesi istenmeyen bir bakteriyel enfeksiyon cunku.
Rabbim evlatlarimizi bize saglikla mutlulukla bagislam, amin. Benim mide bulantilari hala devam ediyo, bazen fena artiyo, gozum hicbisey gormuyo, yemek yapamiyorum artik, esim isten gelince bir koca tencere yapip birakiyo bize, kizlara isitiyorum sadece, bende oyle ucundan kenarindanne istedigim de belli degil, canim bisey istiyo daha kalkip almaya giderken midem bulaniyo, aman delimiyim hic yenir mi o diye netede pek giremedim, firsat bulunca okuycam kacirdigim yorumlari insallah, yeni ogrenen anne adaylarina hayirli olsun, herkese savgiler
Teşekkür ederim canım hepimize nasip etsin. Neresindesin, doktorun kim?
heykelde oturuyorum doktorum beni uzun zamandır takip eden Medical Park Dr.Ahmet Yılmaz...sen neredesin doktorun kim??
ah ben de bursada okudum, oyle severim ki orayi, ogrencilik anilarim canlandi simdi, altiparmakta inerdik otobusten, heykele kadar yururduk, sonra heykelde pideli kofte, cinaraltinda mis gibi bi cay...coook uzun zamandir gormedim oralari, nasilda ozledim...
ben postanenin üzerindeki caddede oturuyorum merkezdeyim...şimdi sen neredesin uzakmısın bursaya??
heykelde oturuyorum doktorum beni uzun zamandır takip eden Medical Park Dr.Ahmet Yılmaz...sen neredesin doktorun kim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?